Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
zolikaDB #16948 üzenetére
Termeszetesen izles kerdese az egesz, de azt azert remelem tudod, hogy az elso gen n7-hez kepest is sok szempontbol visszalepes az ipad mini, ami lenyegeben egy ujracsomagolt ipad 2, ami 2,5 eve sem volt mar a toppon amikor megjelent.
Az uj n7 pedig nagyjabol mindenben a porig alazza, es joval olcsobb is -
assemble
addikt
válasz
zolikaDB #16910 üzenetére
Hat, inkabb ugy mondanam hogy elmeletileg szoftveresen lehet segiteni rajta.
Szoval szerintem valami olyasmirol van szo, hogy nem minden peldanyban van az erintokijelzo ugyanugy kalibralva (hardveresen), van egy kis szoras. Szoftveresen pedig be lehet allitani (persze nem a felhasznalonak), hogy mennyire legyen erzekeny, persze sem az nem jo ha tul erzekeny (ilyenkor erzekel osszevissza minden hulyeseget mikozben alig ersz hozza), es az sem ha tul erzeketlen (ilyenkor meg nem erzekel valos tapintasokat amiket kene).
Szoftverfrissitesekkel nyilvan probaltak eltalalni, hogy a leheto legtobb peldanyon legyen pont megfelelo az erzekenyseg.
Viszont a frissitesekkel mar jonak kene lennie a legtobb peldanynak mar joideje, szoval ha a legujabb frissitesekkel (pl 4.3) is rossz az erzekenyseg egy peldanyon, akkor az valszeg hardveresen felre van kalibralva, es erdemes szervizeltetni. Esetleg szoftveresen lehet manualisan buheralni az erzekenyseget, de ha ezt meg is lehet csinalni, akkor sem eppen egy hivatalos modszerrol van szo.
Az uj valtozatnal (N7 2013) is vannak peldanyok ahol fennall ez a jelenseg, ott is frissitesekkel probalnak segiteni rajta. Az en peldanyomnal nincs vele semmi gond (kopp-kopp) -
assemble
addikt
válasz
zolikaDB #16905 üzenetére
Ez a kezdetben volt jellemzo hiba sok helyen, de nagyon regen (talan 4.1.2-vel) ki lett mar javitva.
Nem nagyon hallottam olyat h valakinek a frissites utan is fennallt volna meg a hiba, de pl ha rosszul van kalibralva ott valami elkepzelheto. Ha a legfrissebb szoftverrel is csinalja, le kene gariztatni sztem. -
assemble
addikt
válasz
Mattey #16895 üzenetére
Az uj jelentosen jobb sokmindenben, siman megerheti a felarat. Joval jobb a kijelzoje, hangszoroi, konnyebb, keskenyebb, gyorsabb, hatso kameraja van, erosebb wifi, hdmi-re kikotheto, miracast, wireless toltes, stb. Te tudod mik az igenyeid, vannak akiknek nincs szukseguk nagyobb felbontasu kijelzore, sztereo hangszorokra, stb, azoknak a regi is meg siman jo lehet.
-
assemble
addikt
válasz
Grande Ale #16714 üzenetére
-
assemble
addikt
válasz
Chosen #16459 üzenetére
Hm, ez eleg fura, ilyennel meg nem talalkoztam. Sztem nincs is nagyon ertelme a hibanak, flash-all-nal mindent ujra kene irnia, magat a bootloader-t is frissiti igy nincs ertelme elvarni abbol egy ujabb verziot. En megprobalnam megegyszer flash-all-t. Biztosan minden a helyen van, jo image-et probalsz (wifi vs 3g)?
-
assemble
addikt
Meg is jelent sok EU-s orszagban az uj N7, remelhetoleg ide is hamarosan eler: [link]
-
assemble
addikt
válasz
xcsaba1975 #16400 üzenetére
Sztem igen, hazai Asus szeriaszam alapjan megmondja amugy.
-
assemble
addikt
válasz
csubakka2141 #16395 üzenetére
Ahogy latom, tamogatja JWR66Y-t, egyebkent sztem kb ugyanugy kell azt rootolni, mint a korabbi U vegu verziot, amik arra mukodtek, erre is fognak. Nagyobb rendszerfrissiteseknel van h elveszik a root/recovery, de tobbmindentol fugg, ha komolyabban belenyultal lehet h frissiteni sem fogod tudni (csak factory image visszaallitassal, ami mindig megy, de mindent gyalul, mindent visszaallit)
-
-
assemble
addikt
válasz
huhuhuu... #15674 üzenetére
CM-rol nem is fog magatol gyari 4.3-ra frissulni
A 4.3-ra valo frissites pedig pontosan ugyanannyibol all, mint bamelyik masik verziora valo frissites, a legtisztabb modja egy factory image visszaallitas ra egy gombnyomassal, es tokeletesen fent van. -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz
sto1911 #15477 üzenetére
A cikket lehet, hogy elolvastad, de valszeg nem olvastal melyebben utana (az eredeti forrasok alapjan is), innen jon a felreertes. Maga a cikk is eleg feluletesen kezeli csak a temat, es az app hatterben valo futasarol beszel, ami igaz is, es te is ezt mondtad (felreertesek elkerulese vegett: nem hibasan), csak pontositottam rajta kicsit.
Az app es a szolgaltatas 2 teljesen kulonbozo dolog Android-on, egyaltalan nem mindegy, hogy melyikrol van szo, itt most melyebben belemenve a temaba szolgaltatasokrol volt szo, azon belul pedig az eloterben futoakrol, errol info a hivatalos dokumentacioban itt ha erdekel a tema.
Igazabol ugyanarrol beszelunk. -
assemble
addikt
válasz
sto1911 #15469 üzenetére
Ha utanaolvasol a linken, lathatod: pontosan arrol van szo, hogy az eloterben futo (hard to kill) szolgaltatasok kikerultek egy trukkel a kotelezo notification-t, igy mondhatni hatterben futonak alcaztak magukat, mikozben az eloterben futottak. Itt szolgaltatasokon belul a hatterben ill. eloterben futas egeszen mast jelent, gyakorlatilag a hard to kill szinonimaja az utobbi, az eredeti linkben az API dokumentacio reszletesen mesel errol.
Mas: a 4.3 megoldja a TRIM problemakat, ez volt az eredeti oka a legtobb N7 belassulasanak
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Erdekes: N7 miracast
-
assemble
addikt
válasz
leslieke #15320 üzenetére
"Fogalmam sincs, hogy mikről beszélsz."
Latod, ez a problema. Illetve a megnagyobb problema, hogy ennek ellenere ugy csinalsz mintha lenne rola fogalmad, aztan pedig az OS-t fikazod a sajat tajekozatlansagod miatt, effektive a sajat topicjaban.
Megis mit segitene a factory reset azon hogy tudsz-e frissiteni 4.3-ra, vagy barmire? Elarulom: semmit.
Ha tenyleg ilyen fontos hogy frissits, azt a factory image-el (amit 4 napja kiadtak mar) barmikor megtehetted volna nagyjabol ketto gombnyomassal. -
assemble
addikt
válasz
leslieke #15304 üzenetére
Ha mar teljes factory resetet csinaltal, nem lett volna egyszerubb egy factory image visszaallitas 4.3-ra, arrol nem beszelve, hogy az a legtisztabb modja is a felrakasanak?
Zold ocsmanysag? Gratulalok, ezzel (az elobb bemutatott tajekozodottsagoddal osszeadva) nepszeru leszel egy Nexus topicban.
Legalja, gyerekek... -
assemble
addikt
válasz
brumi1024 #15177 üzenetére
Szvsz semmi koze az ios-nek ehhez, bar az teny, hogy annak sokkal konnyebb dolga van, mivel ott nincs valos multitasking, nincsenek 3rd party szolgaltatasok amik folyamatosan futnak.
Mondhatni buta mint a faek, igy nem nehez gyorsnak/takarekosnak lennie
Sokkal tobb koze van sztem a konkret SoC-hoz, esetleg ahhoz tartozo driverekhez, hogy mennyire tud energiatakarekos allapotban mukodni. -
assemble
addikt
válasz
belavagyokbp #15142 üzenetére
Ez nem hangzik tul jol, egy mukodo TB mindenkeppen kene ha adatvesztessel akarok frissiteni.
Kozben lett OTA, ezzel lehet h megprobalom: [link] -
assemble
addikt
Nincs kedvem most ujrarakosgatni mindent, adattorles nelkul meg lehet csinalni vajon a frissitest?
Factory image visszaallitas pl alapbol ugye torolni akarna, de OTA pl nem szokott, az van mar?
Csak ott meg lehet, hogy elvereznek a frissites elotti ellenorzesnel, rootolva van, lehet h valami nem tetszene neki. -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz
#76144018 #15017 üzenetére
A regi 16 gigas viszont a nagyobb modellkent jelent meg (a 8 gigas volt a kisebb), az uj viszont a kisebbkent jelenik meg a 32 gigas mellett. A regi 16 gigas eredeti arahoz kepest az uj 16 gigas kint 20 dollarral olcsobb lesz, szoval ha igy nezed, olcsobban jelenik meg.
-
assemble
addikt
válasz
syler123 #15011 üzenetére
Azt azert ne felejtsd el, hogy ezek netto arak, plusz szallitas is jon ra jo esellyel, igy maris inkabb 60k-nal vagyunk (es ez a kinti afa, az itthoni annal >4-szer nagyobb).
Ha meg akarjuk saccolni az itteni arat, a legjobb becsles sztem ha a multkori alapjan a kulonbozetet (30 vagy 20 usd) raszamoljuk, ha multkor 80k-ert jelent meg (ez viszont a nagyobb verzio volt ami eredetileg 250 USD volt), akkor tippre most kb 90k lesz a 32 gigas, a 16 gigas pedig 70-80k (ha lesz ilyen).Aggregátor: N4 hivatalos arahoz azert tuti nem fog itt kozeliteni sztem, az csak Play-en volt olcso, N7 viszont boltokban is ugyanannyi volt, ez multkor is ugy volt, es most is tobb oldalra ugyanannyiert van kiirva elorendelesre, szoval ilyen fajta felar itt valszeg nem lesz.
-
assemble
addikt
Na ki is szivargott kb minden:
BestBuy elorendelheto
Specifikaciok (semmi ujdonsag, vegul "csak" S4 pro, 2 GB RAM)
Kepek, videok, kicsomagolas -
assemble
addikt
válasz
aTom_DJ #14988 üzenetére
A 4 GB RAM-ra en azert nem vennek merget (2 GB-al sem lenne gond egy ideig azert
), egyebkent legalabb Snapdragon S4 Pro lesz benne, de nemelyik pletyka szerint Snapdragon 600. Adreno 320 pedig azert nem gyenge, T3-nal sztem tuti joval erosebb, valszeg T4-nel gyengebb de valszeg kevesebbet is fogyaszt.
Ha benne lesznek a kotelezo dolgok (friss vas, 1080p kijelzo, jo uzemido, hdmi out, gyors wifi), akkor en is beszerzek egyet sztem, csak azt kene tudni hogy itthonra mikor jon, aszerint szereznem be itthonrol vagy kintrol. -
assemble
addikt
válasz
syler123 #14982 üzenetére
Tegra 4 azert (sem) kerult bele a pletykak szerint, mert egyszeruen nem volt idoben kesz hozza, az elso T4-es cucc megjelenesi idopontjat juli 31-re toltak, szoval enyhen szolva necces lett volna.
En amugy alapvetoen nem banom, ha a fogyasztasra tenyleg kedvezo hatassal lesz a Snapdragon proci. -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz
syler123 #14970 üzenetére
Holnaputan bejelentik, gondolom akkor derul ki, a szivargasok szerint nagy kinti boltokban meg ebben a honapban meg is jelenik (juli 30-31). Itthonra nem tudom mikor jon, a topicnak volt egy informatora a hazai infokrol, nem tudom o tud-e rola valamit, de bejelentes elott gondolom ugysem beszelhetne rola.
-
assemble
addikt
Dragaszag
Felul-alul (foleg talan alul) az a keret kicsit vastagnak tunik. Valszeg kb ugyanakkora lehet, mint a mostaniban csak az oldalso vekonyodasa miatt tunik talan nagyobbnak. De elehet, hogy kicsit nagyobb is. Mondjuk latszik is a design-on hogy landscape-re lett tervezve, szoval ott kell fogni, igy sokkal kisebb nem is lehetne. Egyebkent eleg izleses, jol osszerakott cuccnak nez ki. -
assemble
addikt
válasz
Stauffenberg #14945 üzenetére
Abban az alapveto dolgok elvileg mar viszonylag jol mukodnek, de en azert lehet h varnek meg vele egy kicsit
-
assemble
addikt
Ujabb leak
Ami ujdonsag:
-slim port
-wireless charging
-juli 31-en mar aruljak egy kinti boltbanEgyebkent igen, errol nem nagyon szoktak beszelni, de ami nalam mindenkeppen kritikus szempont, hogy valamilyen kep kimenet (legalabb egy kabeles - slim port elvileg jo is lenne, es lehetoleg miracast is) mindenkepp legyen, ennek a hianya elegge zavart az elso szerianal. Ami meg nagyon fontos, hogy 5 GHz-et is tamogato, gyors wifije legyen aminek nem okoz gondot nagyjabol semmilyen 1080p video stream (ha mar a kijelzo is olyan lesz).
Wireless charging annyira nem izgat, de kesobb jol johet. -
assemble
addikt
válasz
bejgli86 #14923 üzenetére
En azert bizok benne, hogy nehany honapon belul eljut ide is. Nem tudom a topic informatora meg tud-e ebbol erositeni valamit, gondolom a hivatalos bejelentesig biztos nem.
Es hiaba lesz itthon dragabb mint kint, igy is boven olcsobb lesz mint barmelyik aktualis, vagy akar regebbi ipad.Arrol nem beszelve, hogy ha az ar nem szamitana, akkor se ipad-et vennek, mert szamomra sokkal rosszabb, mint a nexus. Az uj nexus-sal pedig meg sokkal nagyobb lesz a kulonbseg.
Nekem onmagaban kb ott kiesik az egesz, hogy ios fut rajta, es az apple csinalja. Ez onmagaban magaban foglalja, hogy csak azt tudok rajta megcsinalni, amit az aktualis apple vezer epp megenged, folyamatos szoftveres korlatokba utkozok, azt telepithetek csak es csak abbol az egy boltbol amit a kedves apple megenged, azt az os-t es ugy hasznalom rajta, amit a kedves apple megenged, meg regebbi gyari szoftverre sem lehet visszafrissiteni, akkor sem ha epp tetu lassu egy uj verzioval a cucc, nemhogy rom-olasrol lehetne beszelni. Nincs a programok kozott kommunikacio, nem lehet atallitani a default programokat, gyakorlatilag a gyari bongeszon kivul semmit nem lehet rajta hasznalni, nincs valos multitasking (ez mondjuk elvileg majd lesz), nem tud USB OTG-t, a filerendszerbe bele se pillanthatsz mert az a satan muve, a tetu lassu, mocsok itunes nelkul szinte alig tudsz csinalni rajta barmit, a megbizhato/jo google szolgaltatasok alapbol hianyoznak rola (es feltelepitve is rosszabbak), es helyette szemettel van teletoltve az egesz, pl a feszbuk es twitter ott figyel rajta, mint elengedhetetlen szolgaltatas az os reszekent.
Olyanokrol szinten nem beszelve, hogy a sima verzio nekem tul nagy, a mini verzio pedig minden szempontbol evek ota elavult.
Szoval koszi, de lattam, hasznaltam, es nem kerek belole. -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz
Romeo619 #14904 üzenetére
8 gigas modellrol van szo ugye? Nem tudom ujonnan mennyiert aruljak itthon, de refurbished verziot regota 50k-ert adjak sok helyen 1 ev gyari garival, aminel ez nem feltetlen tunik sokkal jobb vetelnek, plane ha most kijon az utodja aminek a legkisebb (valszeg 16GB) valtozata valszeg szinten nem nagyon lesz dragabb olyan 200 dollarnal/euronal, szivargasok szerint a 32 gigas verzio lesz 270 dollar.
A 8 gigat is atgondolnam a helyedben, te tudod mire akarod hasznalni, de nem art tudni, hogy 1-1 mai jatek is tobb gigas is tud lenni. -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Jol nez ki
androidcentral -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
2+ honapja zakatol:
Ugyanolyan gyors amugy, mint barmikor igy is, szabad RAM is kb ugyanannyi van.
-
assemble
addikt
válasz
maki12 #14839 üzenetére
Es gondolom 3x akkora toltovel, de sztem meg ugy is boven lassabb. N7 toltojevel pedig katasztrofalisan lassan toltodik az ipad, szinte egesz nap rajta kell legyen hogy feltoltodjon, volt hogy rajtahagytam ejszakara es az sem volt eleg neki. Abban szerintem csak az aksi onmagaban nagyobb/nehezebb, mint az egesz N7
-
assemble
addikt
válasz
mckangi #14808 üzenetére
Tudtommal a data-t is torli az uninstall, ezt ugy is kiprobalhatod h ha valamit uninstallalsz egy ujra felrakod, nem lesz ott az elozo data. Ami szemet ottmaradna (ami amugy ha tenyleg szemet, az app altalaban eltavolitja uninstallkor) az nem a data, hanem mas kulso mentesek (amit nem biztos h torolni akarnal attol h uninstallalsz - pl az appal keszitett doksik, fotok, videok, stb.), amit a clear data sem fog torolni, manualisan lehet oket pl tetszoleges file kezelobol.
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz
Aethel #14788 üzenetére
Egy androbench-et futtathatsz esetleg, szintetikus tesztekben azert lehet valami kulonbseg. Bar nem nagyon kisereteztem vele.
-
assemble
addikt
válasz
sto1911 #14779 üzenetére
Itt sztem nem az OS-nek kell a hely, hanem a benne levo Samsung NAND chip okozza a lassulast, regebbi driverben volt egy hiba ami miatt nem adott ki TRIM parancsot amikor kellett volna hogy felszabaditsa a nem hasznalt szektorokat. Ha pedig a memoria kontroller nem tudja hogy melyik hely szabad hely, akkor elkezdi azt keresgelni, es minel kevesebb a szabad hely, ez annal tovabb tart, es ez persze blokkol minden mas muveletet, igy durva laggokat okozhat. Ez a TRIM hiba 4.1.2-ben javitva lett, viszont ha nincs eleg hely a NAND-on, akkor igy is belassulhat az irasokkor.
Bovebb info: [link] [link] [link]
TRIM-elos app (root kell hozza): [link]Lenyeg a lenyeg: 4.1.2-t vagy frissebbet hasznaljon mindenki, es aki teheti, probaljon par giga szabad helyet hagyni. Idonkent pedig esetleg lehet futtatni a TRIM-elos appot.
-
assemble
addikt
válasz
sto1911 #14752 üzenetére
3 giga az mar inkabb ilyen biztonsagi mennyiseg ami felett biztosan nem lassul, de regebben valoban volt egy ilyen belassulos hiba ha keves tarhelyed (jellemzoen inkabb talan 1 giga vagy alatta) maradt, asszem a NAND chipre volt visszavezetheto. Azota ezt javitottak frissebb szoftverekben, de valamennyi szabad helyet attol meg mindenkepp celszeru hagyni sztem, artani nem art.
-
assemble
addikt
válasz
leslieke #14743 üzenetére
+ erdemes egy par gigat uresen hagyni a lassulasok elkerulese vegett (sokak szerint 3 gigat), igy effektive ~10 giga marad csak.
(egyebkent nem csak a rendszer foglalja el a maradek helyet, ~1.1 gigaval kevesebb van a giga-gibi konverzio miatt is, igy a rendszer kb 1.6 gigat foglal le osszesen)belajkl: ezek mind tobb, mint 1 gigas jatekok (egyenkent), nemelyik kozel 2 is megvan. Szoval ha ilyesmikben utazol, es tobbet akarsz tartani egyszerre rajta, mindenkepp 32 gigasat javasolnek.
-
assemble
addikt
válasz
Aethel #14718 üzenetére
+halisa:
Onnan rendeltem amit linkeltem, csak ugye mar vege egy ideje ennek a kickstarternek.
Asszem innen lehet majd megrendelni siman, de gondolom csak az utan h a kickstarter-eseknek kiszallitottak, ami a legutobbi hirek szerint augusztus elejen varhato.
Amugy valszeg semmi extra amit egy sima OTG kabellel + USB-s olvasoval ne lehetne megoldani, csak igy egyben, ilyen kompakt meretben eleg praktikusnak nez ki. Meg elvileg (kickstarteren legalabb is) kuldenek egy USB-to-MicroUSB adaptert is h pl PC-hez is lehessen hasznalni -
assemble
addikt
válasz
Aethel #14712 üzenetére
Egyik Nexus-on sincs SD bovithetoseg (a legelso telefont kiveve: N1).
Lehetne mondani, amit Aggregátor irt, hogy siman pofatlan uzletpolitika miatt amit masok is csinalnak, h a nagyobb tarhelyeset vedd dragabban, de ez az elmelet elegge megbukik ott, hogy nem is arultak anno 16-osnal nagyobb modellt, amikor pedig bejott a 32-es, a 16-os aranak a helyere jott be, igy effektive soha nem is volt 50 dollarnal nagyobb kulonbseg egy nagyobb tarhelyu valtozatnal a legolcsobbhoz kepest, soha nem is tudott senki ha akart sem lenyegesen dragabban nagyobb tarhelyu verziot venni.
Szoval a valodi ok valszeg inkabb ott keresendo amit cukrosleves irt, valami hivatalos fele magyarazatban pedig mintha olyat olvastam volna meg, hogy ez altal is egyszerubb/konnyebben hasznalhato lesz az eszkoz, egy nagy kozos tarhely van csak igy nem zavarodik ossze a hulye felhasznaloSzemely szerint amugy nekem is b@ssza a csorom kicsit, de ez egy olyan dolog amit meg siman lenyelek tekintve hogy ezzel a hianyossagaval egyutt is messze a legjobb cucc a kategoriajaban. Berendeltem egy ilyet hozza anno, 1 honap mulva hozzak, aztan csokolom.
-
-
assemble
addikt
válasz
steveboy86 #14600 üzenetére
Mivel tobb fulessel is fennall, eleg gyanus hogy hardveres eredetu a hiba a tablet oldalan. Amit megprobalnek azert: belenezni a jack csatiba h nem ment-e bele valami, esetleg jo erosen belefujni. Meg lehet egy factory image visszaallitast is is probalni. Ha egyik sem oldja meg, sztem szerviz...
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Eleg konkret infok egy allitolagos szivargasbol, ami szerint meg a honapban megjelenik a cucc: [link]
-
assemble
addikt
Aksi gond lesz, itt is volt tobbeknek mar ilyen (tobbek kozott nekem is), xda-n is talalsz ilyen eseteket.
Valoszinuleg az aksi erzekelese a hiba, tehat egyszeruen felreerzekelte a valos toltottseget igy csontra merult. Ha rajtahagytad utana tolton, utana valszeg helyrejon, es nem is jon elo tobbet a problema, legalabbis egy ideig. Factory reset valszeg teljesen felesleges.
Azt nem tudom hogy a hiba oka konkretan az aksiban van-e, csak valami azon kivuli erzekeloben/driverben. -
assemble
addikt
válasz
Hegasus #14395 üzenetére
Aha, ha azt mondjak h annyi akkor lehet h tenyleg annyi. Talan az a biztos ha felhivja az ember a magyar Asus-t, a szeriaszam alapjan meg tudjak mondani. Amugy eleg korrekt az ar amit linkeltel, ha jo allapotban van sztem az ujhoz kepest max 10-20k-val olcsobban el kene mennie, de ezt csak saccra mondom.
-
assemble
addikt
válasz
brumi1024 #14373 üzenetére
Mivel hivatalosan itt nem is aruljak, igy nem is nagyon lehet magyar arakrol beszelni. Mindenesetre az mar az itteni forgalmazokon mulik hogy hogy aruljak es milyen haszonnal, mindettol fuggetlenul az eszkoz hivatalos ara 100 dollarral olcsobb az iPad 4 aranal. Es ha korulnez az ember, itthon is megtalalja boven olcsobban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest