- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sterilzona
senior tag
Enyém is ilyen.
Gyakorlatilag, bekapcsolni nem lehet a kijelzőjét, mert már abba is befagy. Nem értem, hogy létezhet egyáltalán ilyen. Ha mégis sikerült bekapcsolni, akkor kell neki némi idő, még bemelegszik. Úgy szoktam, hogy menübe belépek, majd ki, be-ki be-ki.
Ezek után, egész jó lesz, addig, még meg nem nyitok egy alkalmazást.
Szerintem, a lehető legfrissebb gyári rom van rajta. De katasztrófa.
Így ebbe a formába, kimondom, egy forintot nem ér, mivel alkalmatlan vele bármit is csinálni.
Valahogy próbáld rátenni a 4.4 et. -
Sterilzona
senior tag
válasz
Sterilzona #24864 üzenetére
Mindegy. Megoldottam. Csinaltam a tabon egy gyari visszaallitast.
Ezutan ismet latta a szgep. -
Sterilzona
senior tag
válasz
Sterilzona #24863 üzenetére
Mégse.
meg van a menü. Nem is értem, eddig hogy működött, ha ki volt kapcsolva.
Szóval, nem látják egymást a gép és a tab. -
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
megoldottam ....
miért lassú a tab ?
Vagy csak nálam ?
Alig van fent pár program. -
Sterilzona
senior tag
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok
jött valami jelzés hogy megjött a lollipop, rábökök hogy mehet a telepítés, de hiba üzet, hanyatt vágott robottal. Régen is ez volt, de már nem tudom mit csináltam, kell csinálni, hogy lemenjen a frissítés. Aztán újraindult a tab, de most meg nem találja az új rendszert.
Egy kis instrukciót szeretnék kérni tőletek
Nem használom tabot, kicsi húgomnak adtam. Kb két éves, de irdatlan lassú lett. Pár sort vissza olvastam, s azt hiszem, eljárt felette az idő ezek szerint, mert másoknál is ilyen
Szóval, mit hogy csináljak ?
Köszönöm előre is -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok.
Mostanaban nem nagyon hasznalom tabot,csak tesom,de o meg nem foglalkozik ilyenekkel hogy lassulas stb.
Viszont,mindig szol,hogy van frissites,csinaljam meg. Ekkor vettem eszre,mint hogy ha belassult volna a tab. Lg g2 mobilom van. Elozo frissiteseknel csinaltam gyari beallitas visszat,most 4.4.4 nel meg nem. De olyan erzesem van,mint hogy ha belassult volna ....
Kerdesem,hogyan tudjam meg hogy lassult ees mit tudok ellene tenni ?
En gyorsabbra emlekszek,lehet csak g2 hoz viszonyitva lasu ? -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok.
Mi a fenetol merul nagyon gyorsan a tabom ?
Kiszoktam kapcsolni,ujrainditani,es megis allandoan toltenem kell. Semmi extra nincs vele csinalva. Egy kis net,nemi butuska jatek ennyi. Erthetetlen ... -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok. En is megkaptam a legujabb updatet,es szerencsere nem hasalt el most a telepitesnel. Hala hala az egnek. Egyelore piszok gyors lett,chrome csakugy szaguld. Kivancsi vagyok meddig marad ilyen.
Mas. Milyen kit kat launchert ajanlotok ? Tetszik hogy a menube csak az alkalmazasok vannak,s modulok nem. Eddig egyet probaltam,abba nem forgott a kepernyo.... -
Sterilzona
senior tag
4.4 kitkat
instalaltam kitkat launchert. nagyon tetszik,foleg hogy masabb. namost,miert nincs benne kepernyo forgas ?
vagy van ? csak szokasos modon nem vettem eszre ? -
Sterilzona
senior tag
Esetleg tudja valaki, hogy kell 4.4 alatt kikapcsolni azt a kopogó hangot, amit ad képernyőérintésekkor ?
-
Sterilzona
senior tag
hallo hallo
tegnap kinlódtam itt a nexusommal, nem ismerte fel a gép stb.
most felismrte. nyomtam egy fastboot devices, és ki írt valami szásorozatot és mellé írta fastboot
Ezután, akkor jöhet a flas-all.bat ? És utána ?
Már a gép ismeri a táblát is, valahogy sikerült megoldani.
Csak itt most megint elakadtam egy csöppet. -
-
Sterilzona
senior tag
Tehát.
Egy kis összegzés, mert már nem tudom hol áll a fejem.
Tab, gépre kötve,recovery felirat mutat, nem ismeri fel gép. unkown devices.
total comanderbe vagyok, ott ahol van egy fastboot és egy adb exe továbbá a recovery fáj ( emellé nincs kiterjezstés írva )
itt nyitom meg a parancsort, és írom be fastboot devices.
Nem csinál semmit, mert valami AdbWinApi.dll hiányzik. -
Sterilzona
senior tag
fastboot devices : parancs sorba ezt írok be?
A rendszer nem ismeri fel stb ... hiba üzenetet ad -
Sterilzona
senior tag
-
Sterilzona
senior tag
GoodSpeed mutatta ezt a videót.
Pedig már 1x eljutottam odág, hogy bejött a recovery menüből, után nem tudom, egy másik képernyő, ahol lehet wipolni stb, és ami a videóba van. De nem tudom most előhozni ...Nah, ez a lépés meg van
-
Sterilzona
senior tag
válasz
sto1911 #18118 üzenetére
recovery modot betudom hozni. ( van még másik három opció, kikapcs, start ls restart bootloader )
De. bekpcs gombot megnyomom, hogy mennyen a recorvery modba, hibát ír, hogy nincs parancs.
rádugom gépre, de magyaráz, hogy az eszközt nem ismeri fel. próbálom telepíteni a drivert, de megint csak az a hiba üzenet van. -
Sterilzona
senior tag
válasz
#41133696 #18114 üzenetére
Lehet félreérthetően írtam. Sztem ott még nem is tartok, vagy igen ? Három dolog ott van egy mappába. Ahogy sto mondtam. ennél az universal naked drivernél elakadtam. Ezt nem tudom telepíteni.
táblát rádugtam. gondolom be kell kapcsolni, ügye? Milyen módba hova? Vagy hadjam elindulni, és jólesz ott az android hibaüzinél, ( hogy nincs parancs ) -
Sterilzona
senior tag
válasz
sto1911 #18084 üzenetére
elakadtam sto
Akkor leszeded innen a megfelelo imaget (2012, csak wifi vagy mobil)
Ezt Total Commanderrel kicsomagolod egy konyvtarba.
Leszeded az adb es fastboot programokat.
Ezt szinten kicsomagolod, es a a fajlokat bemasolod az elobb kicsomagolt fajlok melle.
Ha nincs fenn driver, akkor ezt telepitsd.
Beirod a commander aljaba, hogy cmd, majd enter. A tabletet radugod a gepre, majd beirod a flash-all.bat parancsot, enter, es varsz kb. 2 percet. (ha megall a folyamat a waiting for device-nal, akkor valszeg nincs driver).
A vegen ujra kell indulnia.image meg van. adb és fastboot meg van.
Milyen driver ? Letöltöttem, de nem tudom telepíteni, csak dll fájlok vannak benne, meg cat. Nem csinál semmit.
Parancs soba beírom, hogy flash-all.bat, de semmit enm csinál. hibát ír.Eddig se tudtam mi van, most meg aztán végképp.
-
Sterilzona
senior tag
egyébként, nem mondjuk a nyitott booloader zavarhatott be az ota frissítésnél ?
vigyem szervízbe? onnan elküldenek egy esetleges nyitott bootloaderrel ? -
Sterilzona
senior tag
sziasztok.
otán frissítettem volna a nexus7-t de miután leszedte a updétet, elindult a telepítés, de utána meg állt. Nincs parancs hiba üzenettel.
szeretném kérdezn, hogy eseleg kinek lenne ideje, egy magyar leírást csinálni, hogy hogyan tegyen fel a 4.4-et. Azoknak, akik nem akarnak romolgatni meg semmit, én pusztán csak áldozat lettem, továbbá, angolom se az igazi, tehát, xda-s linkel se megyek nagyon semmire.
Köszönöm szépen -
Sterilzona
senior tag
válasz
Sterilzona #18047 üzenetére
Szerkesztettem.
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
Baj van.
Mivel nem jött ota 4.4, csináltam egy rendszer visszaállítást, menüből.
ez oké. Vissza állt, s egyből jelezte is, hogy elérhető a 4.4 rendszerfrissítés. rányomtam, letöltötte a 184 valahány megát, majd újra indul ? Igen, és telepít. Végig ment a csík, és utána, hiba üzenet, egy fekvő robot. Újraindítom a táblát, és erre csak azt írja ki, hogy nincs parancs.
Innentől kezdve semmit enm tudok, hogy most mi legyen. Legyetekszivesek segítsetekEzt tegnap írtam. dombila kolega küldött egy xda-s linket, de a felét nem értem. Elakadtam. Sajnos van egy két dolog, ami nem egyértlemű, és az angol tudásom se a legmegfelelőbb.
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
Baj van.
Mivel nem jött ota 4.4, csináltam egy rendszer visszaállítást, menüből.
ez oké. Vissza állt, s egyből jelezte is, hogy elérhető a 4.4 rendszerfrissítés. rányomtam, letöltötte a 184 valahány megát, majd újra indul ? Igen, és telepít. Végig ment a csík, és utána, hiba üzenet, egy fekvő robot. Újraindítom a táblát, és erre csak azt írja ki, hogy nincs parancs.
Innentől kezdve semmit enm tudok, hogy most mi legyen. Legyetekszivesek segítsetek. -
Sterilzona
senior tag
válasz
kovsol #16823 üzenetére
Azt nem tudom. Nexus 7-re kerestem rá, valahol elsőként ezt dobta ki.
Nekem speciel nagyon tetszik, az, hogy aksi nélküli. Az tetszik benne, hogy te rakod bele az aksit, bármilyet. Elem mindig van itthon, accus is.
Jól látom, belemegy 4 darab. Tegyük fel 4x2500 mAh. Az 10000 mAh lesz ? Az jónak mondható már nem ? Tehát uszkve 2700 forintból van egy 10000 mAh-s külső töltőm ? Már ha így kell számolni ... -
Sterilzona
senior tag
lama kerdes,de mi az a tablet ui ?
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok.
Nem tudok belépni recoverybe, mert azt írja nincs parancs.
Ez mit is jelent nekem pontosan ?
Am,frissítettem én is, 4.3 után, azt a kicsit. Csináltam egy gyári adatok visszaállítását, és utána egyből jött a rendszerfrissítési találat.köszi
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Próbáltam egy bluetooth headsettet. Összekapcsolódott a tabbal,de utána semmi. Mintha nem is lenne ...
Ötlet,javaslat ? -
Sterilzona
senior tag
sziasztok
sikerűlt nekem is frissíteni, végre, vagy nem végre. leslieke segítségével, valami deburgerd hiba volt
viszont, én szoktam rtl most-to nézni, tegnap nézem, kicsi a kép. kissebb mint a mobilomon, húdefasza. Remélem, csak annyi a baj, hogy rtlmost valamiért talán nem kompatibilis még a 4.3-al.
Esetleg másnál is kicsi a kép, rtlmoston ?Amúgy ez a trimm mit jelent?
-
Sterilzona
senior tag
válasz
lafaty80 #15459 üzenetére
Igen.
De ha jól emlékszek, akkor ( lehet rossz számokat írok ) 4.1.2 nél rootoltam talán, s a kövi, 4.2.2 meg felment simán, tehát akkor már rootoltan frissített. Sőt, van fent rootkeeper progi is, gondolom azért tettem fel, hogy frissítés után is megmaradjon roootÚgy látszik, 4.3 nál, gond lehet a régi root.
s most, megrpóbálom újra ?
Szerencsére rendszer felállt a hiba után, na az kellett volna még, ha utána el sem indul a rendszer -
Sterilzona
senior tag
sziasztok
nálam is baj van
végre sikerűlt rákényszerítenem a frissítésre ( keretrendszer folyamat leállítás, adat törlés, majd 1970 - frissítés keresése stb, talált ),letöltötte, de telepítés közbe piros felkiáltójel, és meg áll minden.
Remek ... -
Sterilzona
senior tag
Képzeljétek el,hogy elkezdtem egy youtube videot nezni a tabon,de recsegett ropogott. Mondom szar a video,nézek mast. De az is recsegett. Fasza,beszart valami,elszállt a hangszoro.
Elegge elkeseredtem a dolgon.
Kedvesem mondja,inditsd ujra.... Azota jo. Egy kicsit aggaszt a dolog. -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam ki próbálom a mobilomon a hotspot funkciót, telón működik is, tehát elvileg szórja a jelet, de táblám nem látja. Miért lehetséges ez ? -
Sterilzona
senior tag
Érdekes! Hogy elterjedtek ezek a refurbished nexus 7 -esek. De ahogy nézem, 8 gigásak. Hol vannak a 16-osok ? Auchan, euronics, edigital ? stb stb
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
van most kölcsön nálam egy gamepad, milyen játéknál tudom ki próbálni ? ahol, be lehet állítani, hogy avval kezeljem a játékot ?köszi
-
Sterilzona
senior tag
válasz
Sterilzona #11817 üzenetére
vélemény ?
-
Sterilzona
senior tag
Na most. Skubiztam az oldalt, de nem találtam a kérdésre igazi választ. Pl. bele teszek 4*2500 mAH elemet ( ahogy írja az oldal is, akkus elemet ), akkor össze adódnak az értékek, ügye. Akkor ez jó lehet nem ? Plusz, szerintem külön jó dolog, hogy nem saját akkuja van, ha nem elem, amit tudsz cserélni, és mindig a legjobb állapotút tudod bele tenni. Működhet ez a tabbal rendesen ?
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok
eddig is gyanús volt, hogy nagyon lassan tölt a tabom, de minap számszerűsítettem is itthon.
kb pontosan éjfélkor tettem töltőre 10-15 %-on állt.
Délelőtt 10-kor vettem le, 88%.
Ez jó vagy rossz ? Gyári töltőjét használom. -
Sterilzona
senior tag
válasz
belavagyokbp #9783 üzenetére
Köszönöm szépen.
Kiváncsi vagyok,nekem megjött-e már ... -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok.
Tehát meg a frissítés elött fel kell tennem vmi progit ami megtartja a rootomat ügye? bootloader is nyitva. S utána ha megkaptam a jelzést,mehet az update... -
Sterilzona
senior tag
erről mi a vélemény?
skynet, esetleg tied is hasnonló lehet? valóban, kevesebb ujjlenyomat lesz rajta? -
Sterilzona
senior tag
Hello!
Van nekem amolyan szemüveg tisztító kendőm. Arra gondoltam tabocskámat megkínálom vele. No de! Elolvastam a leírásást a kendőnek, azt mondja lcd-re ne. Ugyan azt írja hogy telefonra lehet, de gondoltam megkérdezem, hátha valaki próbálta és vagy használja is.Más: Ezt az adawayt, csak telepítem, azt ennyi ? Miként kell jól beállítani ?
-
Sterilzona
senior tag
válasz
belavagyokbp #8626 üzenetére
Akkor jó, köszönöm.
Melyik fájlkezelő javasolt? -
Sterilzona
senior tag
válasz
belavagyokbp #8624 üzenetére
Végülis igen. Csak azért mégis, ha feleslegesen van rajta annyiszor, talán érdemes letörölni, ha le lehet.
Következő lépés.
Hogy használtok hozzá külső pendrivot, sd kártyát, gamepadot stb.
Most letöltöttem a stickmountot, nagy nehezen sikerűlt befognom a számat és a kártyaolvasót amit rádugtam
Ennyi ?Más nem kell? Vagy más mód is van ? Gamepad is menni fog? -
Sterilzona
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy:
próbálkoztam a roottal, s ügye mindig fájlokat másol, legalább is azt írja. namost, 3x próbálkoztam, akkor 3x van fent ami kell a roothoz? Hogy tudom azt megnézni, s letörölni ? -
Sterilzona
senior tag
válasz
Sterilzona #8620 üzenetére
Jó, oké, meg vagyok vele.
Sikerűlt. -
Sterilzona
senior tag
nexus 7 rootolás:
Külön csináltam, először a bootloader nyitás majd rootolás.
toolkittel csináltam, bootloader nyitva van már elvileg, de a rootolás nem megy. toolkitbe 4 es menü ( rootolás ) ............. csinálom amit kér........ super user kiválasztása meg van ( 4.2 androidhoz )
kiválasztom ezt, ami elvileg helyes lenne, de bizonyos lépések után, nem történik már semmi, toolkit csak annyit ír, hogy waiting for devices. Tabon megjelent a droid fickó és a start felirat, leokéztam a startot, majd újraindul. Innentől kezdve se a tab nem csinál semmit se a toolkit.
Mit csinálhatok rosszul ? -
Sterilzona
senior tag
-
Sterilzona
senior tag
-
Sterilzona
senior tag
Teljesen el vagyok keseredve.
Mire fel keltem, a gyökér macskánk szétrágta a töltő kábelt.
Még csak asus shopba néztem, 7000, remélem valahol van olcsóbban is.
Jó hozzá gondollom másféle, akár univerzális adatkábel is, ügye?
Más. Akkor otg elvileg szabványos, tehát mindegy hol veszek hozzá otg kábelt ... ? -
Sterilzona
senior tag
sziasztok
nem merem letenni sehova. egy tok lenne a megoldás, talán.
mágneses tokok közül melyik lenne a tuti ? -
Sterilzona
senior tag
Szia.
Nem tudod van magyar leírás, ehhez a toolkites bootloader és rootoláshoz?
Ugyanis elakadtam, nem tudok angoluil, és egyelőre nem találom fel magam -
Sterilzona
senior tag
sziasztok.
tudom volt már, sokszor.
már kéri a masina, hogy fríssítsem az új rendszerre. mehet?
utána is jó a boatloader nyitás és root ? -
Sterilzona
senior tag
ti, akik t-homtól vettétek, van már tapasztalat? kapott már valaki esetleg hibás példányt? melyik széria ? 1 vagy 2 év gari jár hozzá ?
-
Sterilzona
senior tag
elég durván bánik a csávó a kezében lévő dolgokkal ... szerintem!
-
Sterilzona
senior tag
Akik tokot akarnak venni hozzá, annak talán segít ez a videó.
[link] -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok!
Egy akár németben vásároltat hogy tudom, itthon garanciáztatni ?
Abba is lesz magyar nyelv?
Elvileg Németbe 250 euro lesz 16 gigás? Ilyen infót találtam róla, igaz-e ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest