- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
kovsol #16949 üzenetére
Kb a kerdes mindig az eszkoz VS eszkoz
3 ev iOS, es kotottsegenek szeretete mellett/ellenere valami cefetul tetszik a Nexus. Se nem kicsi, se nem nagy, es az elso 5 masodperc utan nem volt must have erzesem a Mini irant. Jo, fem a hatlap, ennyi. De a Nexust le merem tenni az asztalra, este agy melle. Tudom, sz.rt se szamit, de bmekkora, bmilyen videot lejatszik es eleg gyors is az USB-je. Tehat gyorsabb, mint a 2 eves Sandisk pendrive-om. (1-5GB-os mov, mkv, ts filmekrol beszelek.) Torrentet leszedem vele es gond nelkul meg is nezem. Amit ismer az Android is, azt akadas nelkul viszi, tekeri stb... Ja, es egy ingyenes BS playerem van...
Tudtok ajanlani jo idojaras progit, ill. RSS olvasot, aminek jo widgetje van? Pl jo lenne latni mindig a friss index hireket stb. -
Sterilzona
senior tag
válasz
kovsol #16823 üzenetére
Azt nem tudom. Nexus 7-re kerestem rá, valahol elsőként ezt dobta ki.
Nekem speciel nagyon tetszik, az, hogy aksi nélküli. Az tetszik benne, hogy te rakod bele az aksit, bármilyet. Elem mindig van itthon, accus is.
Jól látom, belemegy 4 darab. Tegyük fel 4x2500 mAh. Az 10000 mAh lesz ? Az jónak mondható már nem ? Tehát uszkve 2700 forintból van egy 10000 mAh-s külső töltőm ? Már ha így kell számolni ... -
sto1911
veterán
válasz
kovsol #16817 üzenetére
Meg jo, hogy nem kell konyekig benne lenni. Aki ennyit nem tudom azutan megoldani, hogy leirjuk neki, az ne akarjon custom romot telepiteni
Nyilvan mindenki ugy oldja meg, ahogy tudja es akarja, ha fizettek, akkor fizettek, nem az en penzem.
+van olyan toolkit, amit kattingatni kell, ugynaezt tudja, es ingyenes.Azt viszont komoly hibanak tartom, hogy a kimenetet nem latjuk, fogadni mernek, hogy a 4.3-as bootloader hibarol csak azok nem szereztek tapasztalatot, akik toolkittel raktak fel a romot.
-
havri1
félisten
válasz
kovsol #16785 üzenetére
Ja okés, azt nem olvastam vagy csak elkerülte a figyelmem
Akkor ha twrp van fent, akkor mehet pendrivera is, és otgvel, ha cwm, akkor belső tárhellyre a zip, és cwmből tudod felrakni.
Előtte, utána factory reset + wipe cache + wipe dalvik cache.
Meg ha kell gaps -is, akkor azt is ugyanúgy mint a romot, cwmből a rom után -
havri1
félisten
válasz
kovsol #16783 üzenetére
[Google Nexus 7 TOOLKIT V5.0.0] Drivers, Backup, Unlock, Root, Recovery, Flash + MORE
Először ez fog kelleni, ha még nincs cwm-ed, meg nyitott bootloadered.
Leírjam? -
havri1
félisten
válasz
kovsol #16781 üzenetére
Ácsi!
Rosszat nézel, az Nexus4, nem 7!
Mindjárt kikeresem.[rom][8/1] paranoidandroid 3.91 | 4.3
[link] <-- innen a legújabbat igen.
Nem találtam külön 16gb és32gb verziót, így szerintem egy kalap alatt fut. De várj megerősítést!
Toolkit megvan? CWM? -
sto1911
veterán
válasz
kovsol #16706 üzenetére
Talan mert nem tudja bedugni az itteni konnektorba? Nem kattintottal a linkemre? Igy aproert meglesz a gyari toltoje is es ketto lesz, ha egyszerre kell tolteni vagy utazik el.
@(#16708) kovsol: en is azzal toltom ami keznel van, csak ugye a telome 850mA-s, a Nexuse 2A-s, ki lehet talani melyikkel eri meg jobban
-
hardverhudi
tag
-
-
-
-
válasz
kovsol #16517 üzenetére
4.3 van fent, még az előző kijelzővel is az volt, de nem tudom érdemes-e még egyet kérnem. Zavar, de ha mindenkinek megvan akkor értelmetlen. Nálad biztos, hogy nincs? Ha igen akkor tuti kérek még addig cserét amíg nem lesz normális.
sto1911: Nem fejlesztik 1+ éve, nem csoda. Főleg a régi engine miatt ment nyugdíjba, de nem is a gyorsaság amiért szeretjük.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
kovsol #16049 üzenetére
Idézem az Asus munkatársát: "minden globális garanciajeggyel ellátott Asus terméket szervizelünk itthon, a Play Store-ban vásárolt Nexus készülékeket viszont a Google szervizeli abban az országban, ahol a vásárlás törént". Ugyebár itt nincs Play Store.
Nekem a legfontosabb az, hogy BIZTOSAN 100%-ra szervizeljék itthon azt a darabot, amit megveszek, mert amúgy tudok brit és amcsi boltból illetve Play Store-ból is hozatni. Hogy ezekből mit vállal az Asus és melyikben van Global Warranty Card, sajnos ebben általában a boltok nem tudnak segíteni, mert fogalmuk sincs.
-
Stauffenberg
nagyúr
-
brumi1024
veterán
válasz
kovsol #11040 üzenetére
Nexus 7 toolkit tud olyan backupot(2-es opció) backup-backup all apps alatt, ami pont ezt csinálja. Onnan meg megkérdez vagy 5 dolgot, én mindig a recommendedet használom. Aztán wipe után tetszőleges romra visszaállítható.
Mindenki: Én nem szoktam factory resetet csinálni PA frissítéskor, és általában ilyen adott romon belüli frissítéskor nem is nagyon kérik(cm10.1/pa pl nem írja), csak a nagyobb verzióváltásokkor.
-
assemble
addikt
válasz
kovsol #10371 üzenetére
Ez igy van, ironikus modon a GPU a leggyengebb pontja (a 3nak is az volt), de azert meg igy is 6szor erosebb lesz a GPU-ja, mint a 3-nak, amivel azert nagyon nem kell szegyenkeznie.
Aztan majd az 5 vagy 6-ban remelhetoleg atternek unified shaderekre, es ugy mar a gpu is utos lesz.
Ezekben a benchmarkokban a nagy reszukben nem a gpu a lenyeg, inkabb a cpu szamit. Es hat a benchmarkok alapjan ebben iszonyatosan eros, szo szerint mindent tonkrever, a talan legerosebbnek tartott iPad4-nel is tobb mint masfelszer jobb eredmenyt produkal sunspiderben. -
Hegasus
senior tag
válasz
kovsol #10371 üzenetére
hát én úgy vagyok ezzel hogy lehet akármilyen "elavult" a gpu, ha mégis van egy-két olyan játék, amit ha ráoptimalizálnak, akkor az átlagnál szebb. (dead trigger)
vegyük például az andreno 320-at, van egy játék amit kifejezetten rá "optimalizáltak", amolyan techdemo (reign of amira), hát a grafika enyhén szólva megmosolyogtató...hasonlítsd össze például a tegrás bards tale-el, vagy más tegrás játékkal. szóval az egy dolog hogy valami papíron(elméletben) jól mutat, de engem a gyakorlat jobban érdekel, és ott többet mutat a tegra, legyen akármilyen "elavult"
az optimalizáltság terén meg eddig egyedül a gameloft-os játékok reccentek meg, de úgy hallottam azoknak ez a szokásuk bármelyik soc-on ami nem alma.
amúgy kíváncsiságból melyik amelyik hozza ezt a szintet? -
Syl
nagyúr
válasz
kovsol #10166 üzenetére
De hogy fognak erre fejleszteni, ha szinte semmi nem működik? Például ha valaki ír egy magyar billentyűzet programot/kiosztást, azt hogy fogom átváltani? Mert beállítás nincs. Illetve minden futó program menüjében van beállítás gomb, de egyikben sem működik.
Most nem azért, de az MS ettől sokkal használhatóbb fejlesztői verziókat szokott kiadni.
(#10168) leslieke
Ne tedd.
Én most elszöszölök vele holnap délutánig. Merthogy backupot nem csináltam, a nexus tools meg az irodában van. Itthon ubuntun nem nagyon akar futni -
tupijani
tag
-
Szaszabond
aktív tag
Na nekem is elkezdte ezt :S
"mióta 4.2.2 van fent a marketből nem jönnek le a frissítések és új programokat se tudok telepíteni.Hiba történ az információk szerverről való lekérése során.
[RPC:S-5:AEC-0]"Pontosan, hogyan is kell eltávolítani a google accountomat a gépről és hogyan kel ujra megadni? ez elvileg segít, mert a szolgáltatások keretrendszer és a playstore adatainak törlése és utánn a a reboot nem segített rajta.
-
-
gps76
őstag
Jó lesz,ha nem próbálkoztok tovább a telefon töltésével,mert előbb-utóbb kifekszik valami a Nexusban,nem arra van kitalálva az usb portja,hogy 500 mA-t szívjanak ki belőle.Pendrive-ot,meg ilyen kis áramfelvételű dolgokat simán elbír,de egy USB-s mobilnet stick is leterheli,ahogy látszódik az akku merüléséből.
-
-
bzoley
veterán
Köszi. Asus feliratot meg csak eltudnám viselni valahogy.
T-s kérdésről infója valakinek?
És valóban csak annyi lenne, hogy rendelést lead, kiküldik, fizet, fizet, fizet...?
Lehet, hogy csak a szerelőmet kéne felhívnom, hogy hozzon egyet? Állítólag már náluk is lehet rendelést leadni. Vagy ennél bonyolultabb? Nem szeretem az apróbetűs részeket, inkább hagyom, de jó vétel lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest