- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sublett
tag
válasz
bigsee #24088 üzenetére
nekem 2012-es van, Lollipoppal szerintem használhatatlan, boot 3-5 perc, miután bekapcsol, az első program indítása további 2-3 perc, utána kb 1-2 perc applikációk indításaként. Épp ezért keresem, hogy lehet egyszerűen visszatenni a KitKatot (4.2 volt szerintem a leggördülékenyebb), de eddig még csak erős idegzetűeknek való leírást találtam.
-
Kaminski
tag
válasz
bigsee #23434 üzenetére
Szia!
Töltő nem melegszik. Most is rajta van, ahogy fentebb javasolták és hidegnek érzem. Semmi nem látja mikor rádugtam a gépre, semmi nem történ, toolkit sem érzékelte, mikor pl. próbából fel akartam fleshelni vmit.
A windows pittyeget a szokásos módon, mikor rácsatlakoztatunk az usb portjára vmit, de az is hibát irt ki.
A aksi 20% környékén lehetett, mikor beütött a krah. A hátlapot is leszedtem és az aksi csatlakozóját kihúztam a helyéról, de ettől sem javult meg. -
KPistike
aktív tag
válasz
bigsee #22944 üzenetére
Őszintén megvallom, erre is csak tippelek, de szerintem két módon ismerhető fel:
- akadások nélkül működik a rendszer minden helyzetben, amikor használod - mivel Androidhoz képest több tapasztalatom van x86 rendszerekkel (Windowsok, Linuxok terén), olyan módon képzelem, mint amikor töredezettség megszüntetése / csökkentése után megtáltosodik a PC;
- valamely rendszerfigyelő által lekért logcat-ből.Szerk.: Bocsánat, hogy ismételgetem GoodSpeed által leírtakat, de miközben gépelek, mindig megelőz néhány másodperccel
-
törölt tag
válasz
bigsee #22944 üzenetére
Három dologból.
1. A topicban is linkelve volt azt hiszem olyan fórum téma, ahol leírták a dolgot kereken, hogy 5.0.x-nél a rendszer rendbe teszi magát alvó módban.
2. A rendszer-monitor alkalmazással monitorozhatod az alvó módban futó folyamatokat is - arról nem készítettem képet pont, de itt egy másik kép róla.
A három képből a lényegesebb:
3. Lefekvés előtt volt laggzás, reggel meg olyan volt, mintha nyomtam volna egy Factory Resetet, és ez azóta is így van, azt hiszem ennél biztosabb bizonyíték nem kell a dologra
-
processzorur
csendes tag
válasz
bigsee #22771 üzenetére
A frissítésnél nem voltam biztos a dologban, mondtam, hogy sose próbáltam root nélkül... De bocsáss meg tévedésemért.
Azt meg nyilván jobban tudod*, hogy az én táblámon mi műkszik, és mi nem.
De ha jobban tudod, akkor nyilván segíteni is tudsz, apx módban hogyan tudnám visszarakni a bootloadert...
*a végén még valaki elhiszi...
-
törölt tag
válasz
bigsee #21740 üzenetére
Egy Windows 8.1-es tablet ele drágább.A Google Play-ből nem vásároltál alkalmazásokat? Mert ha igen, azokat újból meg kell venned majd, ha egyáltalán van Windowszos verziója.
Az Android bonyolultságára való célzást, mármint azt, hogy annyi mindent tud, hogy nem tudod kihasználni sem, ellenben a Windows 8.1-et igen, nem igen értem. Az is sok olyat tud, amit nem fogsz kihasználni.
Ami engem illet. én nagyon sok alkalmazást vásároltam a Google Play-ből, szóval nem váltanék Androidról, max ha beesne egy Wines tab, akkor párhuzamosan használnám őket... de a lényeg, hogy a megjelenése óta használom a Windows 8.x /8.1-et, de az áruházban bár megadtam a bankkártya adatimat, egy alkalmazást nem tudnék mondani, amit meg kellett vásárolnom, ingyenest használok csak.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
bigsee #21182 üzenetére
Épp te említetted meg, hogy már 2x elhalálozott a készüléked.. persze a google hibája miatt.
Volt már rá példa, hogy bekérdeztem olyat amit a mai napig nem tudok, hogy mi okozott de választ senkitől nem kaptam így magamtól kellett megoldanom. Itt annyi a hozzáértő mint égen a csillag. Csak ép vagy szégyellősök vagy csak a szájuk nagy.Na meg látom a kollégával is milyen segítőkész vagy.
(#21183) sto1911
Na jó kérek már egy moderálást mert én szépen szólok hozzátok akkor ezt várom vissza is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bigsee #21164 üzenetére
Persze, ott nem sok mindent tudsz csinálni. Csak itt a "szart flasheltél fel" részre reagáltam.
Amúgy ilyenkor olyan kicsinek érzem magam, amikor olvasom, hogy már 50 készülék fordult meg a kezében 4 év alatt. Elbújok, mert én nem vagyok ennyire profi, hiszen csak a K750-nál kezdtem a szoftverezést és a K800-ra már VKP-kat is pakoltam.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
bigsee #21151 üzenetére
Nem specifikusan erre a tabletre értettem hanem a telekomunikációnak az "okos" részére.
Közel 50 készülék fordult meg a kezemben amivel valamit szoftveresen kellett csinálni pedig nem üzemeltetek boltot.És kiegészíteném még azzal, hogy OTA-n ha jön is bootloader az csak patch szokott lenni mert egy egész BL-t le OTA-zni elég terjedelmes lenne mindenestül.
-
andris5
tag
válasz
bigsee #21111 üzenetére
Igen, igen (neked is köszi) sajnos a soft reszet nem segít. A hard reset az hol lakik? Ahhoz is kell PC (mintha mindent csak toolkittel lehetne nexusnál megoldani)? A tableten nem is tudom elérni?
Hát elég szomorú, hogy direkt nem mókolgatjuk a droidokat, a játékokat megvesszük és erre ilyenek történnek velünk... Egyébként a gyerek kért kettő játékot a playról mikor egy pillanat erejéig betölt a rendszer újraindítás előtt akkor a bal felső sarokban felcsillan hogy még folyatja le a játékot. Valamiért azt gondolom, hogy az intézte el a tabot.
THX
-
andris5
tag
válasz
bigsee #21097 üzenetére
Bigsee köszönöm az eddigi hozzászólást!
No igen, elírtam a gép nem lte hanem 3G. És biztos hogy 2012 modell. A probléma ugyanaz - most már tudom - egy bootlopba került a srácom tabletja.
Ne gondoljátok kérlek, hogy csak kérdést teszek fel és sehol nem olvasok utána (többek között 1 h.sz. és a topicban keresés is megvolt), de így is maradtak kérdések:
1) Jelenleg fastbootba tudok csak belépni. Van rá esély hogy bármi adatot lementsek a gépről (a már említett minecraft mentések)?
2) Ha nem tudnék lementeni adatokat akkor meg lehet gyógyítani? Van rá mód hogy ebből a bootloopbol kikerüljön a készülék?
3) Hol tudok a gépnek hard reset parancsot adni, hogy jutok a recoverybe? A gombokat az összes variációban nyomtam, nem találom.
THX
-
Marcika80
tag
válasz
bigsee #18723 üzenetére
Hmm. Két antennás routered van?
Bozek: a franc egye meg, pedig ez simán elférne az android mellett, megnézem hogy fut e rajta a java, ha fut, akkor a websdr rádió legalább szól alatta
. Ha nincs is fejlesztés de programokat tudok rá telepíteni akkor nem gáz, videót készíttettem róla, most töltöm fel, ha meg lesz megadom a yutubos linkjét.
-
KPistike
aktív tag
válasz
bigsee #17755 üzenetére
Annyira rossz, hogy idézem onnan a "Network" rész első sorát:
"HSPA+ UL:21 Mbps/DL:5.76 Mbps"
Bizonyára nem lehetett feltűnő, még az us*notebook.hu is simán átvette, gondolkodás nélkül ...
És azóta sem tűnhetett fel senkinek, hogy hibásan van megadva a paraméter, hisz majd' egy éve nem javították ki.
Valamint nekem is WiFi only modellem van, 32GB-os ... -
Dzsuri89
őstag
válasz
bigsee #17426 üzenetére
Szerintem meg rakd fel te és írd meg a tapasztalatodat róla, de lehetőleg a frissített táblagépről.
Amit én linkeltem, abban a 2013-as Nexus 7-hez való frissítés van.Amit te linkeltél előttem lévő hozzászólásban, abban meg szimplán írnak arról, hogy a 2012 és 2013-as Nexus 7-hez elindult a frissítés.
(#17424) bAtt001
Főzött ROM engem sose érdekelt, csak a baj van velük.Volt szerencsém kipróbálni párat telefonon, de mindig a gyárin kötöttem ki.
-
sto1911
veterán
válasz
bigsee #17428 üzenetére
Nezd mar meg a linket, amire valaszoltal, ill. amit most irtal, ill. angolul is ertelmezd, mert rohadtul nem ugyanarrol beszelsz!
@(#17430) bAtt001: nem kapja meg kesobb minden mas telefon is ezt a potolhatatlan, nagyszeru, kell-mint-egy-falat-kenyer featuret? Valami ilyesmi remlik, hogy elso korben N5 exkluziv lesz.
-
fifticenti01
csendes tag
válasz
bigsee #17283 üzenetére
Köszi a gyors választ csak ezzel az a baj, hogy azt írja ki már az első sor után, hogy "<waiting for device>" akármit is csinálok vele.
sima wifis verzióm van gondolom a radio rész az ezért van benne, jól gondolom?
illetve offba írtam hogy az usb debugging rész kimaradt belőle :/
-
susu88
tag
-
-
törölt tag
-
-
-
válasz
bigsee #16456 üzenetére
Közben a sima B nélküli JDQ39-t sikerült feltenni fastboot telepítéssel, annak 4.18-as bootloadere van, ezek szerint visszafelé megy. Most felteszem OTA-val a 4.3-mat, hátha úgy normálisan frissül a bootloader, aztán majd fastbootos rendes telepítés ha femegy a 4.23-as...
-
sto1911
veterán
válasz
bigsee #16366 üzenetére
A fastboot parameter nelkul megmondja pontosan mit kell, de nagy valoszinuseggel az a parancs. Csak most nem tudom megnezni.
Nyugodtan rakuldheted, hisz az elezo hszeidben is kb. ezt csinaltad. Kb. 4 masodperc az egesz.Egyebkent meg ezert ne hasznaljatok toolkiteket, szerintem egyik sem irja ki a folyamat kozbeni hibakat, amiket azert jo lenne eszrevenni neha...
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
bigsee #16117 üzenetére
Akkor úgynézki ez tényleg elég gyakori hiba. Viszont most eléggé parázok, hogy a nyitott bootloader + a root miatt nemfogják gariban javítani :/ Amúgy mennyire kell majd becsomagolnom? Nem elég, ha berakom a gyári dobozba, azt'jóvan? Tartozékokat, papírokat is küldjem, vagy csak a készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged