-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
válasz
vikla007 #25346 üzenetére
Lehet benne valami, én feltettem az utolsó gyári rom-ot.
https://dl.google.com/dl/android/aosp/nakasi-lmy47v-factory-b48bd71d.tgz
Utanna kezdtem rom-olni
-
Slukkica
őstag
válasz
vikla007 #25206 üzenetére
Semmit nem rontottál el talán kicsit figyelmetlenül olvastad el a bejegyzésemet
Kiemeltem hogy ext4-re jó jelenleg a rom.Amiatt formázta vissza a cache particiódat a boot mert a ramdisk-ben volt egy kis hiba, amit már javítottam. Valamint a kernel meg a /data particiótnem kezelte rendesen, mert nem ismerte az íj titkosítást és corrupt-nak itélte. Javitottam.
A kért drivos linkek:
grouper-Kernel-r8_601_dc_f2fs_slukk.zip
du_grouper-ota-eng.slukk_060116.zipInfo:
A kernel file nevében van két ismertető betű ami a DC! Ezek az jelentik hogy a kernel melyik partición kezelik az f2fs file rendszert. A file rendszer ismertető is benne van a kernelben.
D = /data
C = / cacheA telepítés (f2fs) verzió:
1. A kívánt particoók kialakítása TWRP-ben.
/system = ext4
/data = f2fs
/cache = f2fs
2. A szükséges file-ok feljottatása a tabra.
du_grouper-ota-eng.slukk_060116.zip
grouper-Kernel-r8_601_dc_f2fs_slukk.zip
open_gapps-arm-6.0-pico-20151225.zip (optional)
(pico-nál nagyobb valószinűleg úgysem fog települni a /system mérete miatt!)
3. A 3 file egymás utáni flash-elése. (Nem egyesével!) /Van erre külön opció a TWRP-ben/
Valami "Add more zip" vagy valami hasonló.
4. Újraindítás és örülésA következő verzióba amit lesz majd abban benne lesz minden nem kell külön a kernelt is flash-elni. A havonkénti security patch miatt, valamint az esetleges jó, új funkciók miatt.
-
front3r
őstag
válasz
vikla007 #22696 üzenetére
Mennyire gyors? Ahogy olvastam úgy ajánlják, hogy a system ext4, cache, data az meg F2FS fájlrendszerrel legyen formázva.
Ahogy látom ez a Rastapop 5.0.2-es verziója.
Teszek egy próbát vele, ha ez tényleg ennyire jó!Előtte a FreakSlim-et próbáltam, de csak belassult, hiába volt F2FS fájlrendszeren. Az 5.0.1-es volt.
-
Mankó
veterán
válasz
vikla007 #6345 üzenetére
Nem jött még válasz. Ezt én is olvastam, hogy a gyenge wifi, kicsi fenyero okozza. Nalam most auto fenyeron megy a teszt, jobb mint amire szamitottam. Itt meg nem jelentkezett a jelenseg, vagy csak nem figyeltem elegge. Majd irok, hogy mi a helyzet.
Furcsa mod, mintha most is lattam volna, s a wifi itt van a szomszed szobaban, egy 300mbites TpLink szemelyeben.
Mar gondoltam ra, hogy lecserelem egy masik gigabitesre. Aki tud elfogadhato aru modellt, usb-set az adjon mar otletet, hogy mit erne meg venni! Koszi -
vikla007
aktív tag
válasz
vikla007 #2244 üzenetére
Gyárira visszaraktam és gyári adatok visszaállatása, majd root (Google Nexus 7 TOOLKIT V2.0.0)
másoltam rá apk-kat és ok, tudtam telepíteni
majd töltöttem le és ok
a probléma onnan kezdődött, hogy letöltöttem majd a "redőnyről" megnyitottam telepítésre - na ekkor a telepítés "gomb" nem működik-nem csinál semmit...??????majd reboot és tc-vel megnyitottam és telepíthető volt
majd megismételtem és nem jött elő..???
-
agabe
addikt
válasz
vikla007 #2023 üzenetére
lehet regisztrálni, csak jót, és jól kell beírni .. kicsit bénaán néz ki, mert a nagy o és a nulla összekeverhető.
Azt a szériaszámot kell beírni ami C-vel jezdődik C7O..., C8O... (itt a harmadik karakter nagy o). A nagy o és a nulla között az a különbség, hogy a nulla valamivel keskenyebb (nehéz elsőre megmondani de ha már tudod mire figyelj akkor felismerhető)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged