- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
vtomi2 #17641 üzenetére
azért gyűlnek itt a negatívumok, apróság, de nekem nem tetszett, hogy levették az adatforgalom jelét a wifi ikonról, és betették a jobboldali legördülő sávban lévő wifi jelhez, igaz, hogy ott már látszik a le és feltöltés is külön, de egyrészt nem működik rendesen, van hogy nem jelez, másrészt így nem látszik csak ha lehúzod...
-
FearTomi
őstag
válasz
vtomi2 #15879 üzenetére
Amúgy viccen kívül vissza fogom küldeni...2. alkalommal sem értették meg, hogy mi a bajom. Villog a képernyő, ha alacsony fényerőnél adatforgalom van, nemtudom másnak volt e ilyen problémája. Erre most az volt a szervizlapon hibaként feltüntetve, hogy "gyenge a wifi jel". Most alaplapot cseréltek, anno meg nem csináltak semmit, hanem csak a hangszórót cserélték, mert az is szar volt. Még mindig nem értik, hogy mi a gondom. Kezd elég lenni az Asus-ból...meg a cseh szervizükből...
Törjön el a kezem, ha mégegyszer Asus terméket veszek...
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
vtomi2 #15194 üzenetére
Az Asus szerint valami hiba lehetett az oka hogy nem kaptam meg a levelet de valóban ők külsték a futárt és mailbe megkaptam mellékelték a visszaigauoló mailt. meg azt hogy mit kellett volna feladnom és rá kellett volna írnom az RMA számot. Feladni még csak feladtam az összes tartozékot de az RMA számot nem tudtam ráírni, hát csak nem keverik el.
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
vtomi2 #15194 üzenetére
A futár megjött egy DHL -es csomaggal amit az Asus adott fel tegnap benne volt egy csomó papír meg külön zacskó a gépnek. Pda -n alártam hogy átadtam a csomagot aztán otthagytam a futárt mert dolgom volt, kb 10 percig még szarakodott a házelött mire becsomagolta meg felcímkézte.
Lehet ha megvárom míg megcsinálja akkor megkaptam volna az igazolást a csoamgról mert volt nála kettő, egyiket a csomagra ragasztotta a másikat meg lehet elfeljtette odadani.
Csak nem vertek át de azért utánakérdeztem most az Asus ügyfélszolgálaton. -
sto1911
veterán
válasz
vtomi2 #15174 üzenetére
Mert mar kicsomagoltad a tar-t. Igazabol az tar.gz, de gondolom a winrar egybol a lenyeget mutatja, vagy mittudomen, a lenyeg, hogy azokat csomagold ki belole, amiket leirtal.
@TheChos3nOne: meg lehet oldani appal, olyan modon, ahogyan a "sotetitok" mukodnek, azaz a kijelzett kepet atkuldik magukon, modositjak, aztan kiteszik kijelzore. Persze ez nyilvan nem olyan, mintha hw-esen kalibralnad a kijelzot, de mokazni lehet vele. Pl: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest