Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Caaabi
üzenetére
Igen, én is így vagyok vele, pláne mert kb ez az utolsó a 2012-es Nexus 7-eseknek

(#20392) leslieke: Ja páraknak a fórumon OTA-val is horror volt, eddig nálam rendben ment, remélem most is így lesz...
Ma láttam egy 8"-os ilyet:
Alcatel One Touch POP8 A felbontás ugyanakkor mint a 2012-es N7 esetében, de csak Android 4.2 van rajta, és a RAM is 1 GB benne, a ROM meg 4. Viszont van benne mSIM hely, illetve bővíthető microSD-vel is. Mondjuk nem cserélném el rá a N7-et, mert bár nagyobb a kijelzője de ennyivel az előnyök ki is vannak tárgyalva kb

-
sublett
tag
válasz
Caaabi
üzenetére
Nekem is csinált ilyet már korábban, ahogy a képernyő forgatással is vacakolt már, de mindkettő random meg oldódott. utóbbi biztos nem ki-be kapcsolás során, de a képernyő elesztes lehet attól már nem emlékszem.
Gondolom noled alkalmazás nincs rajta, mert akkor te is arra gyanakodnal. -
Bozek
nagyúr
válasz
Caaabi
üzenetére
Szerintem felesleges, nekem azóta nyitott, mióta megvettem.
Meg az Xperia V-n is ugyanígy vagyok vele. Bár az utóbbinál az OTA frissítés nem lehetséges így, de nem hiányzik.De egyébként a következő paranccsal vissza tudod zárni:
fastboot oem lockKérdés, hogy ez csinál-e factory reset-et.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Caaabi
üzenetére
Nem, csak azt írod be, hogy flash-all. Még a bat se kell a végére. És a fastboot-ot se írd be elé, mert az se kell. Az csak egy kötegelt állomány (gyakorlatilag olyan mint egy szöveges fájl) és az abban lévő parancsok egymás után lefutnak. Le van írva benne az összes fastboot-os parancs, ami a flash-hez kell.
Ha megkérdezi, hogy nyitod-e, akkor nyitod. Ehhez az kell, de nem származik belőle hátrányod.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Caaabi
üzenetére
Lépj be abba a kib*szott mappába. Vagy inkább a Windows Intézőn belül (amiben meg vannak nyitva a fájlok) nyomj egy SHIFT+jobb egérgombot, majd Parancsablak nyitása itt. Sokkal egyszerűbb, mint mindig beírogatni az elérési utat. A flash-all.bat (amivel telepíted) amúgy sem tudja, hogy melyik könyvtárba kell keresni a fastboot.exe-t, szóval soha nem fogja feltelepíteni Neked a ROM-ot.
-
lafaty80
addikt
válasz
Caaabi
üzenetére
2 bajom is van ezzel:
- 1 minimálisnál több pc-s ismeret nem ártana (win, dos, stb). Ne érts félre, de amire válaszolok hsz-ed, abból sajnos nem ez jön le (nem sértés, de ehhez ráadásul több is kell)
- 2 itt még másolgatnod is kellene, mert a kibontott rom mappába kell mindennek benne lennie ahhoz elinduljon.A cmd ablak alapból a windows-os felhasználó "home" mappájában indul el, onnan még el kell navigálnod majd a letöltött rom mappájába.
-
-
sto1911
veterán
válasz
Caaabi
üzenetére
Akkor inditsd el a cmd-t (Start menu > Futtatas) es ott csinald meg a fastboottol. Ott majd irja mi baja van, azt ird be ide nekunk is.
Ha drivert kell frissiteni, akkor a Sajatgepen jobb gomb > Kezeles > Eszkozkezelo, megkeresed az Androidos bejegyzeseket, Illesztoprogram frissitesevel kitallozod a drivert, es felrakja, ha kell. De ezt csak azutan csinald, ha ez a baj. -
sto1911
veterán
válasz
Caaabi
üzenetére
Rakd fastboot modba a tabletet, bekapcsolaskor tartsd nyomva a power es hangero le gombot.
Letoltesz egy fastboot.exe-t (kell hozza ket adb-s dll is, [link]).Rakd fel ezt a drivert hozza, ha nem ismeri fel a PC-d.
Szedd le a megfelelo factory imaget innen.
Csomagold ki a factory imaget, lesz benne egy recovery.img, ezt kell flashelni.
Fastboot parancsokat kiadod:
fastboot devices
Ha ez nem adja vissza a tablet azonositojat, akkor valami nem jo, ne menj tovabb.fastboot flash recovery recovery.img
Ez meg felflasheli a recoveryt.Ha elakadsz vagy kerdes van, inkabb irjal, mint meg jobban elromoljon a dolog

-
dombila
őstag
válasz
Caaabi
üzenetére
Ez ugyan Nexus 4-re van, de a folyamat teljesen ugyanez, csak más image file-t ill. USB driver-t kell használni (tehát ne a leírásban lévőket használd!!!)
A megfelelő image file-t innen tudod leszedni (wifi modell, 3G modell), az USB drivert pedig legeszerűbb a Toolkit-el feltenni (1-es menüpont)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

röviden le tudja írni valaki a lényeget és h hogyan alkalmazzam a tabon? Kell valahol regelni egy accountot? Melyik programot is kell letölteni hozzá?