- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Caaabi #20393 üzenetére
Igen, én is így vagyok vele, pláne mert kb ez az utolsó a 2012-es Nexus 7-eseknek
(#20392) leslieke: Ja páraknak a fórumon OTA-val is horror volt, eddig nálam rendben ment, remélem most is így lesz...
Ma láttam egy 8"-os ilyet:
Alcatel One Touch POP8 A felbontás ugyanakkor mint a 2012-es N7 esetében, de csak Android 4.2 van rajta, és a RAM is 1 GB benne, a ROM meg 4. Viszont van benne mSIM hely, illetve bővíthető microSD-vel is. Mondjuk nem cserélném el rá a N7-et, mert bár nagyobb a kijelzője de ennyivel az előnyök ki is vannak tárgyalva kb
-
sublett
tag
válasz
Caaabi #19591 üzenetére
Nekem is csinált ilyet már korábban, ahogy a képernyő forgatással is vacakolt már, de mindkettő random meg oldódott. utóbbi biztos nem ki-be kapcsolás során, de a képernyő elesztes lehet attól már nem emlékszem.
Gondolom noled alkalmazás nincs rajta, mert akkor te is arra gyanakodnal. -
Bozek
nagyúr
válasz
Caaabi #17853 üzenetére
Szerintem felesleges, nekem azóta nyitott, mióta megvettem.
Meg az Xperia V-n is ugyanígy vagyok vele. Bár az utóbbinál az OTA frissítés nem lehetséges így, de nem hiányzik.
De egyébként a következő paranccsal vissza tudod zárni:
fastboot oem lockKérdés, hogy ez csinál-e factory reset-et.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Caaabi #17851 üzenetére
Nem, csak azt írod be, hogy flash-all. Még a bat se kell a végére. És a fastboot-ot se írd be elé, mert az se kell. Az csak egy kötegelt állomány (gyakorlatilag olyan mint egy szöveges fájl) és az abban lévő parancsok egymás után lefutnak. Le van írva benne az összes fastboot-os parancs, ami a flash-hez kell.
Ha megkérdezi, hogy nyitod-e, akkor nyitod. Ehhez az kell, de nem származik belőle hátrányod.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Caaabi #17847 üzenetére
Lépj be abba a kib*szott mappába. Vagy inkább a Windows Intézőn belül (amiben meg vannak nyitva a fájlok) nyomj egy SHIFT+jobb egérgombot, majd Parancsablak nyitása itt. Sokkal egyszerűbb, mint mindig beírogatni az elérési utat. A flash-all.bat (amivel telepíted) amúgy sem tudja, hogy melyik könyvtárba kell keresni a fastboot.exe-t, szóval soha nem fogja feltelepíteni Neked a ROM-ot.
-
lafaty80
addikt
válasz
Caaabi #17837 üzenetére
2 bajom is van ezzel:
- 1 minimálisnál több pc-s ismeret nem ártana (win, dos, stb). Ne érts félre, de amire válaszolok hsz-ed, abból sajnos nem ez jön le (nem sértés, de ehhez ráadásul több is kell)
- 2 itt még másolgatnod is kellene, mert a kibontott rom mappába kell mindennek benne lennie ahhoz elinduljon.A cmd ablak alapból a windows-os felhasználó "home" mappájában indul el, onnan még el kell navigálnod majd a letöltött rom mappájába.
-
-
sto1911
veterán
válasz
Caaabi #17834 üzenetére
Akkor inditsd el a cmd-t (Start menu > Futtatas) es ott csinald meg a fastboottol. Ott majd irja mi baja van, azt ird be ide nekunk is.
Ha drivert kell frissiteni, akkor a Sajatgepen jobb gomb > Kezeles > Eszkozkezelo, megkeresed az Androidos bejegyzeseket, Illesztoprogram frissitesevel kitallozod a drivert, es felrakja, ha kell. De ezt csak azutan csinald, ha ez a baj. -
sto1911
veterán
válasz
Caaabi #17829 üzenetére
Rakd fastboot modba a tabletet, bekapcsolaskor tartsd nyomva a power es hangero le gombot.
Letoltesz egy fastboot.exe-t (kell hozza ket adb-s dll is, [link]).Rakd fel ezt a drivert hozza, ha nem ismeri fel a PC-d.
Szedd le a megfelelo factory imaget innen.
Csomagold ki a factory imaget, lesz benne egy recovery.img, ezt kell flashelni.
Fastboot parancsokat kiadod:
fastboot devices
Ha ez nem adja vissza a tablet azonositojat, akkor valami nem jo, ne menj tovabb.fastboot flash recovery recovery.img
Ez meg felflasheli a recoveryt.Ha elakadsz vagy kerdes van, inkabb irjal, mint meg jobban elromoljon a dolog
-
dombila
őstag
válasz
Caaabi #17760 üzenetére
Ez ugyan Nexus 4-re van, de a folyamat teljesen ugyanez, csak más image file-t ill. USB driver-t kell használni (tehát ne a leírásban lévőket használd!!!)
A megfelelő image file-t innen tudod leszedni (wifi modell, 3G modell), az USB drivert pedig legeszerűbb a Toolkit-el feltenni (1-es menüpont)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest