- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arnoka
tag
válasz
Marcika80 #22992 üzenetére
Köszi a tippet, de végül beadtam szervízbe, gondoltam csak én vagyok béna, pár ezret megér hogy rendbe hozzák. Tanulságos történet következik;
Gyári ASUS szervíz 2500.- a bevizsgálás ha nem kérem a javítást, emailbe árajánlat jött br. 58300 pénzért javítják. Semmi indoklás, semmi magyarázat. Most épp levelezünk, hogy 2 éves táblagép ami sosem volt megütve, mókolva, gyári minden, hogyan miért romlik el egy gyári OTA frissitéstől és mit vizsgálnak be, ha semmi konkrétumot nem mondanak a hibáról és a javításról -
törölt tag
válasz
Marcika80 #22990 üzenetére
Nem hiába kapta meg az új főverziószámot :-) Persze az AnTuTu eredményei sem konstansak azonos hardveren sem, csak addig azok ameddig minden változatlan, a hardver, az OS verziószáma és maga az AnTuTu verziószáma is. Elég ha az utóbbiból jelenik meg újabb máris más eredményt kaphatunk. Itt is volt már erre példa, az L7 II topicjában is, és természetesen egyéb fórum topicokban is. Nincs ebben semmilyen ellentmondás, mert folyamatosan fejlesztik a programot. Egyébként itt természetesen a Google operációs-rendszerének jut a dicsőség java.
-
sto1911
veterán
válasz
Marcika80 #19265 üzenetére
Regebben lehetett. Nem kizart, ha korulnezel a topikjaban, akkor van 44.x-re is.
-
cairojack
aktív tag
válasz
Marcika80 #18972 üzenetére
Hát, hogy ilyen touchpad-es billentyűzetet találsz-e, ami bluetooth-os, azt nem tudom. Ha találsz is, nem hinném, hogy Mo-n. Ebben az országban soha semmit nem lehet kapni. Ebay.
A másik kérdésre: tudtommal csatlakoztatható több eszközi is egyszerre BT-on. Én ezt a Rapoo egértkét és majd később egy Rappo BT billcsit is tervezek venni. (Ha az egérkével pozitív tapasztalataim lesznek.)
Az egér 3-4k között van, a billcsi 6k, az drága. Árgépen nézz rá, hogy neked melyik bolt a legkézenfekvőbb, sok helyen lehet kapni. A legolcsóbb helyen 3,5k a 6080-as egér.
-
gyulus08
aktív tag
válasz
Marcika80 #18900 üzenetére
Szerintem nem értesz.
Nem lehet elérni USB-n keresztül a tabletet ha be van kapcsolva (nem vesz fel töltést, gép nem látja, olyan mintha be se dugnám a kábelt)
Recovery ADB sideload sem megy, Fastbootban sem működik az USB kapcsolat.
Egyedül csak kikapcsolt állapotban működik az USB annyira, hogy lehet tölteni.
Valószínűleg viszont nem megoldható probléma, mivel több embernek is van ilyen baja külföldi fórumokon, nekik csak a garanciáztatás segített. Pl [link1] vagy [link2] és sorolhatnám még...
Próbáltam már mindent, akksit lecsatlakoztattam, szalagkábelt mozgattam, de semmi se segít.
Vinném gariba, de a bootloader ugye nyitva és nem tudom visszazárni..szerk: Szóval köszönöm amúgy a segítséget, de szerintem nem hülye vagyok hozzá, csak szimplán meghalt benne valami szvsz.
-
gyulus08
aktív tag
válasz
Marcika80 #18898 üzenetére
Azt odáig értem, de USB-n csak tölteni tudom, azt is csak akkor ha ki van kapcsolva.
ADB sehonnan sem megy (rendszer,recovery,bootloader) csak a wireless.
Azzal próbáltam, de waiting for device üzeneten kívül nem történik semmi. Flashelni is próbáltam, de az sem sikerült.
Már nem tudom, mivel tudnék próbálkozni. Esetleg írjak így az Asus-nak, hátha nem őrült probléma a nyitott bootloader? -
-
sto1911
veterán
-
törölt tag
-
bAtt001
addikt
válasz
Marcika80 #18691 üzenetére
a túlhúzás rontja a processzor élettartamát, több hőt termel ezzel a többi komponens élettartamát is csökkenti pl akku, ami nem szereti a meleget
letesztelték azt mennyit bír milyen sebességen és úgy lőtték be, nem azt mondom h ki OC nagyon árt mert a galaxy S-emet én is húzom de csak azért mert azon tényleg látszik hogy megéri és mert már kb semmit nem ér a telefon és nem sajnálom
-
sto1911
veterán
válasz
Marcika80 #18691 üzenetére
Nyilvan amig szoftveres baja van, addig visszahozod. Ha tulhajtas miatt elpattan egy er az agaban, akkor abbol max. az alkatreszeket fogod eladni.
Termeszetesen nem fog azonnal bekovetkezni, lehet 30 ev helyett csak 15-ot birna a proci igy tulhajtva, ami meg igy is megerne. De nem veletlenul vannak ennyire beallitva, ahogy irtam lehet birja, lehet nem. Ha eleg gyorsnak erzed, akkor felesleges tulhajtani, szerintem 4.4-el sokat gyorsult egyebkent is a kutyu. Masreszt a magasabb orajel magasabb fogyasztassal jar, ami egy szint utan mar nem is egyenesen aranyos.
-
bAtt001
addikt
válasz
Marcika80 #18686 üzenetére
nekem rossz előérzetem van arról a tabletről. amennyit az elmúlt két napban hekkelted nemsokára az a kérdés jön hogy hogy kell helyrerakni
romolni még megéri oké de túlhajtani egy ilyen procit felesleges és káros is lehet, minden simán megy akkor nincs értelme húzni tovább. ha csak megnézed mit bír az oké de ne használd úgy sokáig mert lehet belőle nagyobb gond is
-
-
törölt tag
válasz
Marcika80 #18662 üzenetére
Hát meg a másik dolog, hogy amennyi programot már vásároltam a Google Play-ből - amik Ubuntun eleve használhatatlanok -, pláne nem váltanék. Főleg, mert a Google Play-ből vásárolt programokat az összes androidos eszközömön használhatom ugyanazon fiókom alól, tehát még gazdaságos is.
-
fatty
aktív tag
válasz
Marcika80 #18648 üzenetére
Sokaig volt nalam is multiboot, nem nagy ordongosseg. Android frissiteseknel beleuntam az allando sz@rakodasba, ugyhogy egy ideje gyari rom van fent.
"böngésző nem szaggat, weboldalakat lehet olvasni fektetve állítva, görgetni simán lehet, flash videókkal nincsen baja" ez a 2012-es Nexusom-nal is igy van
-
Bozek
nagyúr
válasz
Marcika80 #18641 üzenetére
Mennek a linuxos programok? Akkor egy Steam-et rakj már fel légyszi. Majd akkor rájössz, hogy mégse.
(#18648) Marcika80: Android alatt nem ismeri fel az egeret? Akkor Te valamit nagyon rosszul csinálsz. Nekem simán működik, bár az utóbbihoz most egy BT-s egeret használok, mivel csak egy USB van a tab-on.
-
bigsee
addikt
válasz
Marcika80 #18641 üzenetére
Öööö... és ez miért jó nekünk...? Van elég kehája az Androidnak is, még egy igát a nyakadba venni...
"Basically Ubuntu desktop for Nexus 7 is just a Ubuntu core with some applications installed by default (Any application can be installed if it is available for armhf architecture via deb/PPA), in order to make sure Ubuntu can work great on tablet devices. It is kind of developer edition and should not be use for daily work, since it has problems in it. Canonical stopped development of Ubuntu desktop for Nexus 7 for the moment and there is no latest news about 13.10 build for Nexus 7 tablet. So Ubuntu 13.04 was last build from canonical for this tablet."
-
Marcika80
tag
válasz
Marcika80 #18636 üzenetére
Na közben sikerült telepítenem rá egy teljes körü ubuntu desktopot telepítenem a Nexus7re,
ezen link alapján, hát ég és föld... nem laggol, nem lassu, film zene minden ok.
sőt, mennek a linuxos programok is,ezen a linken található weboldal sokat segített nekem.
ha esetleg más is ki szeretné próbálni akkor itt van:
http://www.noobslab.com/2013/10/review-ubuntu-desktop-on-nexus-7-and.htmlA dolog működik 2013as Nexus7 gépeken.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Marcika80 #18536 üzenetére
Én már most lebeszéllek róla. Az Ubuntu Touch egy nagy kalap k*ki... Annyira buta, hogy még az iOS-t is szívesebben elviselném a tablet-en, mint azt.
Próbálkoztam az Ubuntu Desktop-al, de ott meg az volt a gondom, hogy megszűnt a tároló, ahonnan a cuccokat szedné, így nem lehetett semmit se telepíteni. Na meg egér és billentyűzet nélkül gyakorlatilag használhatatlan volt. Pedig egész jó cucc lenne, ha ezek a hibák nem lennének benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest