- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
aktív tag
Először rom után újraindítottam, egyáltalán elindul-e. Utána gapps. Aztán újra rom és közvetlen gapps. Mindkettő ugyanazt eredményezte. Próbáltam swipe-olni is mindenféle kombinációban. Este 11-ig szórakoztam a különféle megoldásokkal. A kolléga 6-osa, mint írtam felment, opengapps-ot bírta, bármelyiket. Ez a 7-es szivat. Már arra is gondoltam, valami "széria-probléma" lesz, mármint fizikailag nem egyformák a tabletek. Ami még fura, hogy cm sem ment fel...pedig a galaxy telefonjaimon mindig az kötött ki előbb-utóbb.
-
-
törölt tag
Igen, meg. Most itt a PH-n van ez a hirdetés, ide cucc, és nem jobb mint a 2012-es N7, és még 5.0.x sincs.
-
törölt tag
Ha megnézed a többi hsz-t elég egyértelmű, hogy az N9-ről van szó, és az 5.0 viszonyáról. Az egyetlen 64-bites Nexus, és azért sírnak, mert még nem kaptak újabb verziót belőle. Egyébként meg nincs túl sok hozzászólás a topicjában
(#24194) Lord Vader: Ez így van, a lényegesen gyengébb L7 II-n meg szépen fut a FB app. Megoldás: 2012-es 5.x-et futtató N7-en vagy Facebook Lite, vagy a böngészős Facebookozás... én az utóbbit használom.
-
l.skywalker
titán
Osztom a véleményed. Az első telómra (LG P500) ráraktam. Szerencsétlenkedett 1 hétig, majd töröltem és használtam böngészőből. N7-en csak a FB Messenger van fent, de ezt is jó ha hetente 1x használom, lévén gép előtt vagyok nagyon sokat. A valós megoldás FB felhasználóknak az IFTTT lehet, amiben be lehet állítani, hogy jelezze, ha FB-on van valami és meg lehet nyitni böngészőben.
http://lifehacker.com/get-facebook-notifications-without-the-mobile-app-using-1598270618
Az IFTTT és a Tasker együtt mindent legyőz!
-
törölt tag
Biztonsági és kényelmi, valamint gyorsasági okból. Az FB alkalmazásban van kódgenerátor, nem kell várni SMS-re, és gyorsabb is mint az SMS.
(#23852) KPistike Nos én eleve F6-ot akartam, csak akkor még telenor(vég) exkluzív volt, és a T-nél nem volt, így akcióban vásároltam meg az L7 II-n 43k-ért 55 helyett
:
-
KPistike
aktív tag
Melóhelyen ketten szereztük be ezt a Tegra 3-as modellt - mindketten 32 GB tárhellyel ellátott WiFi only verziót -, harmadik kolléga már 2013-as változatot vette meg. Ma elfelejtettem megkérdezni, de talán holnap reggel sikerül, hogy Ő frissített-e már 5.1-re, és mik a tapasztalatai. Lehet, azon jobban szerepel nyalóka, mint ahogy Te is tapasztalod a régebbinél.
Mikor én vettem a készülékemet, az elődhöz (Huawei Ideos S7 Slim) eleve nagy ugrás volt az 1 GB RAM, annyira nem gondolkodtam előre, hogy talán jobb lenne még várni, és 2GB RAM-mal ellátott újabb modellt venni.
Most sem bántam meg az akkori döntésemet, mert amire én használom, azt rendben kiszolgálja a készülékem. Titeket olvasva szerencsém volt e példánnyal, illetve én sem használom FB alkalmazást. -
törölt tag
Némi kényszer is volt a Google vállán, hogy minél előbb adja ki az 5.0-t, mert anno már a 4.3 után az 5.0-t várta mindenki, aztán a lényeges újításokat ugyan tartalmazó, de a nyalókához képest mégis szerény méretű frissítés személyében érkezett meg a 4.4.4, ami viszont elég sokáig volt kint anélkül, hogy új főverzió követte volna.
-
Polllen
nagyúr
Nálam most 5.0.2 van fent. Vissza akartam tenni 4.4.4-t, de fastboot-ban ismeretlen eszköz feliratot dobott a windows és nem volt kedvem mókolni a driver-rel. De azt vettem észre, hogy ha hetente újraindítom, akkor teljesen normálisan működik ez is. Ami persze elég gáz, mert nexus-ról beszélünk, de legalább működik.
-
dajkapeter
senior tag
Bocsesz, a kép lemaradt. Lapin win 8 van és elvben feltelepült a driver mikor rádugtam...
Az 5.0.2 wifin keresztül jött meg, nem magam hackkeltem rá. De annyira szörű a tapasztalatom vele, hogy már gondolkoztam azon hogy felgyújtom. Napi 1x újraindítás szükséges, mert ellenben a menü megnyitása is 20 mp. Egy online sorozat megtekintése újraindítást követően is legalább 4 perc, de inkább 5. A chrome 3 lapnál többtől meghal. Olykor a beállításoknak "csak" a megnyitása is több mint fél perc (a kattintást követően). Inkább vissza tenném a 4.4.4-et. Azzal hibátlan és kompromisszum mentesen futott.
És majd lehet, hogy szombaton esnék neki. Mint észrevettem ez nem egy 1 órás művelet egy kezdő számára.
Reggel meló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest