- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
Én így csináltam eddig és minden alkalommal működött.
-
Mankó
veterán
Felraktam az nAosp-t, meg egy pico gapps-ot. Rendszer van, google alkalmazás semmi, twrp-be sehogy nem enged vissza - reboot recovery apk-t szedtem, de sehogy nem tudom átrakni, mert gépen látja ugyan a nexus 7-et de másolni nem lehet rá, email csatolmányt meg nem lehet letölteni.
Ötlet, hogy hogyan tovább?
-
sto1911
veterán
-
beloadjoker
őstag
Én nem szeretnék beleszólni itt a dolgokba de ahol mi voltunk két éva csak MAC címet nézték a wifin... /szóval elméletben ha olyan wifi van ahol bejelentkezo adatokat ker akkor ezt meg lehet probalni van egy olyan alkalmazas hogy Arcai.com's Netcut /playstore/ scannelsz es latod a clienseket MAC-el egyutt es akkor innentol johet a probalgatas hogy megvaltoztatod a nexusod MACcímét az első cliensere akit látsz /nyilvan a router ip kimarad/, ha megvan probalsz netezni pl beirod a google-t ha nem jo akkor johetnek sorba a tobbi kliensek/
termeszetesen ez mind csak elmeletben, es csak erdekessegkent lett leirva... -
Tim82
félisten
Tekintve, hogy elvileg 3G hálózatot használ az egyiptomi Vodafone, talán azt.
Én az APN beállításokon kívül (amit részleteztem lejjebb...) még a SIM kártya PIN-kód kérését lőném ki. Másba nem piszkálnék bele.
Szerk.: lehet, hogy az eredeti PPP Widget kompatibilitási listájában még nem szerepel a most vett 3G modemed.
-
Tim82
félisten
Ha minden igaz, akkor:
Vodafone
Vodafone Egypt is a total telecommunications provider, covering a wide array of voice and data exchange services, as well as 3G, ADSL and broadband Internet services.
APN settings
username: internet
password: internet
APN name: internet.vodafone.net(innen)
*
Beállítani itt:vagy hogy ha PPP Widget 2-t használsz, akkor itt:
-
Balazska15
senior tag
Na végre valami amihez hozzá tudok szólni a topikban, mert eddig mióta olvasom legtöbbször fingom sem volt róla, hogy miről van szó...
Wifi megosztás. Nekem is pont G2-m van, bár nem gyári rendszerrel, de hellyel-közzel pontosan el tudom mondani, hogy mi-merre.
Szóval: Beállítások->Vezeték nélküli és egyéb hálózatok->Továbbiak->Megosztás és hord. csatl. pont->Hordozható Wi-Fi hotspot-ot bekapcsolod, alatta pedig Wi-Fi hotspot beállítása, itt beállítod a nevét, ha gondolod, biztonságnak WPA2 PSK van alapból, szerintem az jó is úgy. Alatta jelszó, jelszó megjelenítése, a jelszót át is írhatod, mert rendszerint egy hosszú, bonyolult kód van a biztonság érdekében, na most szerintem az fölösleges. Mentés. Utána a táblán a wifi-k között kikeresed, az előbb Hálózat nevénél megadott lehetőséget, csatlakozol rá és kész!Remélem tudtam segíteni! Jó szórakozást arra a 10 napra
-
-
havri1
félisten
Itt a ph-n van valahol egy nagyon jó leírás a fólia felrakasról. Elég sokat raktam fel, sokat el is rontottam. De pl., ha vissza kell szedni, egy ragasztószalaggal szépen le lehet szedni a szöszt. Eddig a legsikeresebb módszer nekem, a fürdőszoba. Pára miatt kevesebb a szálló por. Pl nexus 7-re elsőre sikerült buborék és szöszmentesen felrakni. :-)
-
sto1911
veterán
Nexus Factory Images - akar elso hszbe is mehet.
-
Gery15
addikt
Komolyan nem értem amúgy, hogy mi értelme van ennek a szarnak?
Mindenféle szinkronizálás ki van kapcsolva. Egy képet tartok rajta ami a háttér ebből kifolyólag nem is nézegetek rajta képeket. Zenét szintén nem tartok rajta. Amire és amit használok: netezésre: chrome, youtube videók nézése, otthoni hálózaton keresztül filmet, navigáció és játékok. Már mind-mind végig zongoráztam ezeket, hogyha csak az egyiket csinálom akkor mennyire használja... és egy-két-három órát mindig lenyúl az aksiból.
Olvastam valahol, hogy az OTG miatt lehet ez, de mit akar rajta mindig szinkronizálni??? Nem értem a logikát benne. Fusson az adott app és ennyi, pl: játék alatt mi a rákért megy szinkronban?
Akkora egy elb*szott egy valami ez, hogy nem igaz.
Play Music-ot mondták még, azt lefagyasztottam mondták töröljem... töröltem helyzet változatlan.
-
ólomvarjú
tag
A samsung note on is paranoidvolt, sokszor csak megdöglött, gondolt egyet. . Azt hittem h azzal van a baj. De sajnos eza paranoid hibája, mert ez is csinálja.. nektek nek szokott ilyet? Esetleg megoldás? Vagy más rom ahol hasonló beállítások vannak? Gongolok itt navbar eltüntetésre, osztott képernyős appok...
-
rolywrx
tag
Majd valaki cáfolja vagy megerősíti, de korábban én több "hiteles" forrásból is azt olvastam, hogy az akksi kalibrálással kapcsolatos storykat érdemes lenne elfelejteni már, mert a batterystat file-nak kb. semmi köze hozzá.
Liion technológiával és a kapcsolódó töltési techikával, a kapcsolódó részekkel más okból foglalkoztam korábban. Az én tudásom alapján a fentiek valóban igazak lehetnek.
gyors kereséssel az alábbiakat találtam hirtelen:
http://www.androidcentral.com/wiping-battery-stats-doesnt-improve-battery-life-says-google-engineer
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1445335
De mondom, majd jön valaki profibb és cáfol vagy bólogat.
-
fatty
aktív tag
CWM mentés.
Felraktam M kernelt + tablet UI patch-et, mukodik. -
-
havri1
félisten
-
Gery15
addikt
Wipe dalvik/ factory resettel is nézd majd meg.
(#11319) Mankó: Pedig ezzel a módszerrel tedd vissza. Én is jártam már így... rendesen beszartam.
Hiába töltöttem le bárhonnan stock romot nem ment fel mindig bootlop volt. A megoldásom a következő volt: wipe-oltam minden, factory és toolkital kivártam amíg letölti a google stock romot majd örültem!
(#11321) Mankó: CWM van fent?
-
Stauffenberg
nagyúr
Nálam most 3 óra 8 perc képernyő használattal van 52%-on az akku, felszorozva ez 6 órát bírna. A tegnapi naphoz képest a különbség, hogy az Wi-Fi alvás irányelvét megbolygattam, most már elalszik (kivéve ha töltőn van).
Tegnap 4%-ot írt Wi-Fi használatra (akkor 5 óra képernyő használatot sikerült kihozni belőle), ma meg 2% Wi-Fi használatot ír, közben meg kb egy órával tovább bírja az akku (mondjuk ezt is keskenynek érzem, mert háttér szolgáltatások nem nagyon futnak, ezért alvó módban még mindig túl sok energia megy el feleslegesen).
De egyébként ez a beépített akku statisztika semmire sem jó. Már az 1.5 Cupcake Android óta nem tudok rájönni, hogy tulajdonképpen mit is kéne ebből kiolvasni...
Van a Wi-Fi használat között tegnaphoz képest 2% különbség, de közben egy órával tovább bírja az akku... (a többi érték kb ugyan ott áll, mint tegnap). Emelem a kalapom aki ebből bármit kimatekoz!
-
fatty
aktív tag
178dpi-nél még megmerad a tablet mód, de nem olyan apróbetűs mint 160-nál.
Kipróbáltam 4.2.2 + tablet UI patch-el. Igy a gyári launcher is használható, képernyőbe belefér a mappa. -
fatty
aktív tag
Kellene vinni superuser-el is, nekem 4.2-n is volt fent. Proba supersu-val, vagy nexus root toolkit progi.
-
Mankó
veterán
Lekestem a szerk.idot.
Mi innen rendeltuk: http://shop.brando.com/DAGI-Touch-Panel-Stylus-P507-_p6641c1363d31.html
20$ volt, ingyenes szallitassal. (2-3 het alatt jott meg) Valahol az oldalon vannak bemutato videok is, de a neten is rengeteg van fent. Engem ezek a rajzolos videok gyoztek meg.
Remelem tudtam segiteni a valasztasban.Zsozsi78: jo arnak szamit, de gondolom 1 ev garis, 3g nelkuli.
-
havri1
félisten
Mennyi a kijelző idő ebből?
Akkor lenne ideális, ha ez mind az lenne kb
Megtaláltam a kikapcsolását :
Google Asszisztens kikapcsolása -
havri1
félisten
Nem tudom az előzményeket, de pl ilyen helymeghatározás, gps, google asszisztens le van tiltva? Mondjuk utóbbit én még nem tudtam kikapcsolni, mert nincs menü gomb. Telefonon úg ykell kikapcsolni, hogy a keresősávba bökve, menü, és beállítások. Na ez itt fejtörés egyelőre
Wifi alvás beállítások?
Én a 2-ik töltésen vagyok túl, de nem mérvadó az idő, mert nyomogatva van intenzíven. -
fatty
aktív tag
Készítettem rom telepítésről leirást. Ha hibáztam valahol szóljatok, köszi.
-
sto1911
veterán
Ugy van, hogy nem lesz tobb a valos akkuidod attol, hgoy mas ideoben mas mennyisegu hatralevo idot mer. Ha pl. a GSam battery progival nezed, akkor az mutatja, hogy mi alapjan szamolja a hatralevo idot, nem fogsz meglepodni, a hasznalat merteketol fugg, es ez legalabb ki is irja, hogy az elmult 15 perc alapjan mondjuk 2 ora, de az elmult 3 ora lapjan viszont 12, mert pl. csak 15 percet neteztel rajta egesz nap.
De akarmit is mutat az akksikijelzes, az osszes akkuidod ugyanolyan hasznalat mellett nem fog valtozni.
@(#10569) lafaty80: jo
-
fPApi
őstag
A kalibrálásra van sok program a play-en (alapvetően a kalibrációs fájlt törlik), én a battery calibration-t használom, de láttam már olyan cwm-et is, amiben benne volt.
ROM csere alkalmával factory reset, cache és dalvik törlése igen javasolt (ha csak update van, akkor a factory reset esetleg elhagyható). Nem tudom fontos-e a sorrend, én egy cwm belépéssel szoktam megtenni az új rom felrakása előtt (factory reset-cache törlés-dalvik törlés-új rom). Van, aki azt mondja, hogy az új rom után se árt cache + dalvik törlés, de én nem szoktam, csak ha a rom ismertetőben külön kérik. -
fatty
aktív tag
Ujra kell telepiteni a CWM-et, vagy TWRP-t, attol fuggoen melyiket hasznalod, 4.2.2 frissites hazavagja.
[CWM] Playrol letoltod a RomManager-t,
-elinditod (engedelyt adsz neki supersu-val)
-klikk Flash Clockworkmod Recovery-re
-klikk Google Nexus 7
-klikk Flash Clockworkmod Recovery (alul)[TWRP] Playrol letoltod a GooManager-t
-elinditod (engedelyt adsz neki supersu-val)
- klikk menu (jobb fent harom potty)
-klikk install OpenRecoveryScript / yes / yes, bejon egy ablak szamol 10-tol visszafele, eltunik, installal, es kesz -
fatty
aktív tag
a.) Menubol elered a factory reset-et: Beallitasok / Biztonsagi mentes es visszaalitas / Gyari adatok visszaallitasa. Kipipalod az Adatok biztonsagi menteset, akkor visszaallitas utan ujratelepiti a fentlevo programokt, wifi jelszavakat, stb. Progik, jatekok mentesei ugranak, azt Titanium backup-pal, es egyeb progikkal tudod megoldani.
b.) kocka modszer: recoveryben elinditod a tabot, wipe cache, wipe dalvik cache, factory reset. -
Skynet258
veterán
Nekem van egy pár felesleges fóliám, de csak pénzért tudom adni.
BTW ne parázzatok ennyire a fólia felrakástól, mert amilyen nagy dolognak tűnik, annyira pofonegyszerű. Nekem a kézügyességem egy csimpánzénál is rosszabb, de már simán felpakolgatom ezeket (ok a hajlított szélű készülékek keményebb diók, az tény, de a Nexus 7 pont nem az).
Egyik réteget félig lehúzod, beilleszted a fóliát, majd ahogy ráenged a kijelzőre (rá fog "cuppanni"), lassan haladsz egyre tovább, és húzod a réteget ezzel egyidőben. Ha látod, hogy ferde vagy, felemeled az egészet, és mehet elölről, nem kell megijedni, tapadni fog. A végén meg bankkártyával kitolod a bubikat.Persze por ne legyen lehetőleg, ha mégis alámegy (ez arról ismerszik meg, hogy olyan bubi, amit nem lehet kitolni a kártyával
), akkor sincs szívleállás, két cellux: egyikkel megemeled a kérdéses részt, másikkal alámész, és rátapasztod a porra, majd leválasztod. A celluxon szépen ottmarad a porszemcse.
1-2 felrakása után mindenki pro lesz...
-
sto1911
veterán
Akkor ez kell neked: Ultimate Rotation Control
Vagy ez: Display orientator
Vagy inkabb ez: Set Orientation
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Lexus, Toyota topik
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest