- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
-Valinas- #18090 üzenetére
De ezek nagyban függnek a szokásoktól, akinek sok-sok app van fent és mondjuk 16 ablakban tud csak netezni, annak megröccenhet (vájt szeműeknek) a rendszer néhanapján,
Nálunk én netezek/olvasok/játszok, gyerek játszik, anya meg netezik. Még mindig meglepődök néha, hogy az egy héttel ezelőtt "otthagyott" könyveim, netes oldalak vissza töltődnek és nem kerültek kukázásra a rendszer részéről
Néha egy nagyobb játék használat után elő-elő fordulhat "röcc" ha kilépek, de ennyi....
-
Dzsuri89
őstag
válasz
-Valinas- #18087 üzenetére
Ha én most a te helyzetedben lennék, akkor a 2013-as Nexus 7-et venném, rááldoznám azt a +30.000 Ft-ot. A 2013-asat még több, mint egy évig frissítik és mindenben jobb, mint 2012-es meg egyszerűbb is beszerezni gyári garanciával. Amiket leírtál arra tökéletes a 2012-es is, de ki tudja mikor jön rád a játékláz...
Nézegettem múltkor a 2013-asat, érezhetően gyorsabb.
-
lafaty80
addikt
válasz
-Valinas- #18087 üzenetére
Ilyenkor egy cimborám "tuti" hasonlata jut eszembe mindig. "minek egy mustang, ha lakott területen azzal is csak 50-el mehetsz?"
+30-at nem éri meg, ha ezekre akarod csak használni szerintem. Nekem egyetlen szívfájdalmam van a 2012-es modellel, hogy MHL-t nem támogat (bár ez tegra3 szemrehányás)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
-Valinas- #18063 üzenetére
Itt egy teszt a tabletekről: Asus variációk 7 hüvelykes tabletre
-
TomPack
őstag
válasz
-Valinas- #17709 üzenetére
Szerintem tökéletes vàlasztàs a 2012-es verzió. Tömören, és lényegesen.
Amennyivel erősebb a hardver, annyival fogja vissza a nagyobb felbontàs a sebességet. De ez csak az én észrevételem, több hónap hasznàlat utàn. Nagy jàtékokkal kàtszok, az élmény csak a nagyobb hangszórók miatt több, és a recsegésmentes hàznak köszönhetően. De ezt vàsàrlàskor eltudod dönteni, megtudod nyomorgatni. A kijelző bevilàgítàsa meg az én egyéninszocproblémàm, hogy kijelzőtesztelő progiknàl zavart fekete képernyőnél az oldalról bevilàgító fény, amit amúgy észre sem vettem volna.
-
TomPack
őstag
válasz
-Valinas- #17703 üzenetére
Szia! Nekem volt Nexus 7-em, és most a 2013-as N7-em van. Mindkettőt imàdtam. A 2012-es szvsz. lagmentesebbnek éreztem, pedig fele annyi ram van benne. Talàn a kisebb felbontàs miatt. De pixeles képet azon is kàr keresni, nagyon szép képe van. Nekem a bevilàgítàssal voltak gondjaim, a recsegő borítàssal, és lett egy folyton vilàgító fehér pixelem, amitől szemràkot kaptam. Csak ezért cseréltem. A 2013-as kiadàs masszívabb, brutàl jól szólnak a hangszórók jàték közben, de menüben való lépkedésnél nem hozza azt a smooth-sàgot mint az N4-em. Mind a kettőn friss ropogós google factory image van.
-
Aethel
aktív tag
válasz
Üdv!
Én közel egy éve használom a régebbi N7-est, teljes megelégedéssel. Az egy év alatt egyetlen egyszer sem produkált teljes fagyást vagy újraindulást. Ami fagyás van, azt a szar app-ok okozzák mint ahogy előttem is elmondták. Ekkor is csak annyit dob ki hogy nem válaszol és bezárom vagy várakozok ( a bezárás is pillanatok alatt megtörténik és nem húzza utána a száját a rendszer, azonnal indíthatom újra az appot). Néha az MXplayer szokott ilyet nálam csinálni ha stream-elt videót nézek. Talán meggyőző ha elmondom hogy most közel 5 hónapja egyetlen egyszer sem volt újraindítva és ugyanolyan stabil-gyors mint első indításnál. Egyes egyedül az antivírus program ami megakasztja és amiatt laggol. De az is csak applikáció telepítésnél, frissítésnél (mikor csekkolja a cuccost hogy tiszta-e). Véleményem szerint ezért a pénzért amennyiért dobálják őket, kitűnő ár/érték aránnyal rendelkezik.
Nekem only Wifi 16 gigás verzióm van jelenleg 4.3-as gyári droiddal, szinte állandóan 1 giga szabad tárhellyel. Kicsit meg is bántam hogy csak a 16-osat vettem, bőven hasznát tudnám venni a 32-esnek -
sto1911
veterán
válasz
Ha most smooth, akkor kesobb is az lesz
Neha be fog laggolni, laggol az ios is. De egyre inkabb arra mennek, hogy ne laggoljon, biztos eljon az az ido, hogy egyaltalan nem fog. De lehet jatszani ezzel is, az animaciokat lassabbra kell venni, es mire azt lejatssza, tuti betolt. (c) ios es a sok #&@ (vevo) meg elhiszi, h nem tolt
1) itt ilyen nincs
2) en semNa jo, ismerek, tegnap a skype kuldte ujra a gepet, de ugy, hogy elobb annal fagyott le, AKIVEL beszeltem, neki kiirta PC-n, hogy a program leallt, de utana meg beszelgettunk 10 percet. Amikor itt probaltam letenni, akkor rebootolt egyet.
Egyebkent nem azert indul ujra/fagy le, mert sz@r az android, hanem azert, mert sz@r a program, amit futtat. Ugyanez vonatkozik az ios-re is. Valamelyik ipadet az istoreban fagyasztottam meg, csak annyival, hogy turkaltam benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest