Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatyi1
tag
Megvolt, nyomtam mar 60 masodpercet is de semmi.
. Megy 2x csinalta ezt de akkor segitett a hosszu bekapcs gomb nyomvatartas..
Mikor a gephez van csatlakoztatva, es tartom a bekapcs gombot kb 10 masodpercig lenyomva, hallatszik, hogy lecsatlakozik a geprol es ra par masodpercre vissza.. ez mi lehet? Probal bekapcsolodni?
-
Tayuya
csendes tag
Én is épp most találtam meg: T-Mobil sim csere Bár azt nem írják, hogy akkor is ingyen cserélik-e a kártyát, ha nem náluk vásároltad a csak micro-SIM-el kompatibilis készüléket.
-
cselt
senior tag
Pár hete bementem a T-s szolgáltatóhoz, mivel ott vagyok kártyás és mondtam hogy vettem egy új eszközt ami már microsim-es és szeretném kicseréltetni. Szó nélkül adtak egy új kártyát, amiből ki lehetett törni a microsim-et így egyből van átalakító is, és mindezért nem kértek semmit.
-
-
-
Tomeeka28
aktív tag
Auchanba van 0% THM-el, nem kéne egybe kicsengetni, ezért gondolkodtam el... Lehet inkább az újjat kéne USA-ból (van kint ismerős, de azzal meg a gari macerás ha baja lenne) 230$ indul az kb annyi vagy kicsit több... Vagy Expansysról régit 16 GB-vel...
Én játszanék is rajta ha már van 4 mag, ebook ami szempont meg, net meg filmezés utazás közben....
-
Dzsuri89
őstag
Legegyszerűbben úgy, hogy újra flasheled a ROM-ot Toolkittel.
A jelenlegi Toolkit, ami ingyenesen elérhető nem fogja megrootolni a készüléket, mert a benne lévő SU verzió nem kompatibilis a 4.3-mal. Feljebb TOZ belinkelt egy SU-t, ha azt leszeded akkor jó lesz. Előtte viszont fel kell rakni valamilyen recoveryt (CMW, TWRP), aztán manuálisan telepítheted a letöltött fájlt.
-
Gery15
addikt
Starting ADB...
* daemon not running. starting it now no port 5037 *
* daemon started successfully *
Ezt írja. Letöltöttem most az Asus oldaláról a Nexus 7-hez való drivert eszközkezelőben manuálisan hozzáadtam, de így sem megy.Már a ToolKit-al is próbáltam feltelepíteni, de semmi.
-
Gery15
addikt
Bakker, megpróbálom megint, de akkor az első hszbe miért van yes írva?
Szerk.: Valami nem stimmel... most meg azt írja, hogy waiting for adb mode. Mi a péló baja van? Power on/off + hangerő le, ez után nem kell nyomni semmit sem ugye? Start-Bootloader reste- Power off ezek közül választhatok.
-
lafaty80
addikt
Megkövezem magamat....
Kipróbáltam, és valóban nem tud offline navigálni a gyári app. Térkép még csak-csak leszedi a területet offline-ba, de a navigáció már a saját helyedet sem tudja meghatározni adatforgalom nélkül.....(lehet megtudná, de valami infót még hozzá akar csapni és csak pörög-pörög). Ráadásul a letöltött térképet sem használja...
-
-
arnoka
tag
Én is gondolkoztam "házi" szerelésen kijelzőmozgás miatt, és ezeket én is néztem anno. Meg azokat is ahol eltörtek/letörtek darabokat a hátlapból feszegetés közben!
Meg csak a csavarokat kell meghúzni... Persze. Én inkább elküldtem, és nem bántam meg.
Amennyire a szervizben összerakták, főleg, hogy a csórikám minden nap 100 db N7-et javítgathatúgy te otthon szvsz sose fogod szerelni, de mindenkinek lelke rajta...
-
ada19
senior tag
Pattintott, és nekem ezt csinálja. Nekem olyan hogy amikor megfogom, néha különböző helyeken nagyon picit recseg, egyértelmű hogy ott nincs teljesen masszívan odarakva. 2 hete használom, és azóta kicsit romlott a helyzet. Rendeltem egy Poetic tokot, az hátha lefogja eléggé hogy ne halljam ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest