- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
-
assemble
addikt
válasz
brumi1024 #15177 üzenetére
Szvsz semmi koze az ios-nek ehhez, bar az teny, hogy annak sokkal konnyebb dolga van, mivel ott nincs valos multitasking, nincsenek 3rd party szolgaltatasok amik folyamatosan futnak.
Mondhatni buta mint a faek, igy nem nehez gyorsnak/takarekosnak lennie
Sokkal tobb koze van sztem a konkret SoC-hoz, esetleg ahhoz tartozo driverekhez, hogy mennyire tud energiatakarekos allapotban mukodni. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
brumi1024 #15180 üzenetére
"és szerintem butaság kategórikusan kijelenteni, hogy az egyik szar a másik jó"
Semmi ilyen nem volt anno. Csak azt jelentettem ki, hogy sok olyan alkalmazás csoport van (pl. grafika, fotó-feldolgozók), ahol az iOS-nek és vele az iPad-nek hatalmas előnye van minőségi, tartalmi és mennyiségi szempontból.
Nyilván akinek ezekre nincs szüksége az csak annyit lát, hogy a hétköznapi alkalmazások itt is és ott is ugyan azok és ez a barom "apple fanboy" valami marhaságról süketel.
A többire: Majd kiderül, hogy a második generációs N7 mennyire tud takarékos lenni üresjáratban. Én azt vettem észre a Tegra esetében, hogy üresjáratban is elég meredeken esik a görbe ha az akku használati statisztikára nézek, pedig nincs semmi ami különösebben pörgetné üresjáratban is a gépet. Az nVidia hardvere még kiforratlan... a korábbi Tegrákkal szemben is mindig az volt a legfőbb kritika, hogy nem éppen a takarékosságukról híresek.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
brumi1024 #15177 üzenetére
"ebben az ios szvsz jóval előrébb van"
Szerintem is (tapasztalat), de itt óvatosan ezzel. Egyszer már el lettem zavarva a topikból egy ilyen kijelentés miatt.
Mi a nagyobbik, retina iPad-et is használjuk (céges) és abban a 10-12 órára reklámozott üzemidő simán jelent 8-10 órát a gyakorlatban. Ez szerintem elég jó arány.
Az első generációs Nexus 7 adatlapján 10 óra netezés és 9 óra filmezés szerepel, ami sehogy sem jön össze. Sőt itt a topikban is lemérte valaki, hogy kikapcsolt wifivel, minimum fényerőn, folyamatos lejátszással mikor merül le és alig mért 6 óránál többet, pedig még csak nem is HD film volt.
Itt ütközik ki az értelmetlenül erős hardver meg a gyengébb vas + jobb optimalizáció közötti különbség. Szerintem a Tegra egy nagy mellényúlása volt a Google-nek... felesleges volt ebbe csúcsvasat tenni, miközben ott vannak azok amik jóval szerényebben fogyasztanak és ugyan úgy elvisznek minden csúcsjátékot (már akinél a játék igény, nálam nem).
Én a 4.3-tól nem vártam csodát, de azért némi battery usage optimalizáció nem ártott volna.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
brumi1024 #15136 üzenetére
Tök jó ha neked képes 7 órán át ketyegni a gép. Nálam az átlagos képernyő ébrenlét 4,5 - 5 óra között ingadozik, pedig ritkán játszom, leginkább csak netezek (nem az akku zabáló Chrome-ban), Twitter, Tumblr szokott pörögni meg . Játékkal 3 óra alatt is lerántható nullára.
Mondjuk megbékéltem már ezzel, mert leginkább csak esténként a kanapén elterülve használom kicsit, így két naponta töltöm. De volt már, hogy egész nap noszogattam és nem nagyon hagytam üresjáratban merülni, de úgy sem lépte túl az 5,5 órát.
Szóval ezek a mézesmázas szavak, hogy 10 óra így, 9 óra úgy... hát ezek csak laborban, steril körülmények között, kikapcsolt wi-fivel és minden háttérben futó folyamat kiiktatásával érhetők el. Ez meg messze van a hétköznapi használattól.
Ha az új Nexus 7 ennél kevesebb üzemidőt tol majd, akkor még egy kiadósabb utazást sem fog kibírni töltés nélkül. Egyébként nem hiszem, hogy kevesebbet tudna majd, az új Snapdragonok jól bánnak az akkuval, nem úgy mint a pazarlós Tegra.
Egyébként a 4.3 nálam nagy csalódás. Semmi olyan nincs benne ami tényleg lényeges változtatás, de legalább valami drasztikus üzemidő spórolós optimalizációt belerakhattak volna.
-
csabám
addikt
válasz
brumi1024 #14881 üzenetére
Ha nem akarsz esetleg várni: Maps 7.0.1
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz
brumi1024 #14373 üzenetére
Mivel hivatalosan itt nem is aruljak, igy nem is nagyon lehet magyar arakrol beszelni. Mindenesetre az mar az itteni forgalmazokon mulik hogy hogy aruljak es milyen haszonnal, mindettol fuggetlenul az eszkoz hivatalos ara 100 dollarral olcsobb az iPad 4 aranal. Es ha korulnez az ember, itthon is megtalalja boven olcsobban.
-
elfelejt
aktív tag
válasz
brumi1024 #14308 üzenetére
De azt nem írta senki oda
másikhoz (8gb-oshoz) oda van írva
Bár lehet azt veszek majd.. hiszen van rá 1 év gari ha elromlik.. Itt vajon lehet még több garanciát venni?
És ha elromlik, akkor refurbishedre vagy simára cserélik vajon?Most látom hogy nexus7RF hát
azért álcázták rendesen ezt
viszont akkor refurbishedből van ennél olcsóbb is
-
Tin
veterán
válasz
brumi1024 #14260 üzenetére
a színekkel egyetértek, az előző gt7+-nak sokkal szebbek voltak a színei, ez a zöld eléggé lapos.
viszont, az csak 1024x600 volt, semmi gondom nem volt vele, ahhoz képest ez az 1280x800 nagy előrelépés. nem hiszem, hogy pont olvasásnál bármi előnye lenne, hogy jobban vagy kevésbé szőrösek a betűk. ha meg nagy a ppi, sokkal kisebb betűméretet alkalmazhatsz a kényelmesnél, akkor viszont csak a szemed erőlteted, ami rontja. 1 évig használtam 15"-os, fullhd notebookot, sokkal jobban elfáradtam estére, mint az 1680x1050-el, ami előtte és utána volt. az agyadat marhára nem érdekli a felbontás, amikor olvasol, egyszer figyeld meg, hogy egy cikk olvasása közben a betűket csodálod-e, vagy a tartalmát értelmezed, illetve azon gondolkozol.
de mondom, semmi értelme ezen vitázni, kinek ez jön be, kinek az. a fejlődéssel meg nincs semmi baj, még ha az egész csak marketing is.
-
TomPack
őstag
válasz
brumi1024 #14122 üzenetére
Mindkétszer?!
Remélem nekem nem lesz ennyi gond vele.
Egyenlőre okés, a kijelző nem áll el, pixelhibát nem találtam. Az akksit még nagyon gyengusznak találom, de majd gondolom pár töltés után beáll.Melegedésre;
Ma már az autós tartók többségéhez hozzácsomagolnak olyan műanyag karikát, amit bárhova feltudsz ragasztani a műszerfalra, és arra cuppantod fel a tartót az üveg helyett, akkor könnyen találni olyan poziciót a szellőzőrácsok közelében, vagy fölötte, amit közvetlen hűt a kocsi klímája.
Ez van, ha már saját ventis hűtést nem szereltek be ekkora teljesítmény mellé. -
nagypasztor
tag
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
brumi1024 #13948 üzenetére
De pont ez az, hogy itthoni töltőre lett rádugva, arról gondolom nagyobb feszültséget kapott, mert vmi átalakítóval lehetett volna csak a töltőjét használni, csak erről a tulajdonos megfeledkezett. Angliából kapta nem is az USAból, gondolom van rá garanciája, de azt se tudjuk, hova lehet itt menni vele.
-
törölt tag
válasz
brumi1024 #13700 üzenetére
Bizony. Nekem szinte állandóan rajta van a tablet. Nagy előnye, hogy a micro USB portot is kíméli mivel nem azon keresztül kell tölteni. Eleinte rágódtam rajta, hogy túltöltés stb... de van nekem egy öreg K800i -s Sony E telefonom...rám jellemző, hogy a Hardware-eket az első pár hónapban vagy esetleg évben óvóm, de ahogy kezdenek elértéktelenedni, vagy közeledik az ideje, hogy úgyis újat vegyek, úgy ez az óvási kényszer lankad... na most a K800i -nél is így volt ez, és annak is Li-pol. akksija van, és azt vettem észre, hogy nem ártott meg neki, hogy hanyag módon rajta felejtettem eleinte -mármint a hanyagságnak volt az eleje, nem a termék életciklusának - éjszaka a töltőn, aztán már sokszor napközben is. Az elektronika tette a dolgát. Tehát egyrészt a saját tapasztalatomra másrészt az itteni fórum hozzászólásokra hagyatkozva simán rajta hagytam a dokkolón, ami egyébként anélkül nehezebben lenne kivitelezhető. Harmadrészt a felhasználói útmutató sem utalt egy szóval sem túltöltésre, és negyedrészt a Google-ben való keresésnél sem volt emiatt pánikolás.
-
törölt tag
válasz
brumi1024 #13696 üzenetére
Bizony
Viszont a dokkoló az szinte kötelező hozzá. A router nekem is állt hetekig, aztán rájöttem, hogy két szobával arrébb használom WiFi erősítőnek, így maradt
Összesen nekem eddig a dolog kb ennyiben van:
Vettem még hozzá, pár szoftvert kb 2500-4000 Ft értékben - most ez tipp, nem számoltam utána, de amiket vettem, Swype 230 Ft - nagyon jó vétel, Swiftkey Tablet Keyboard, Cerberus, HD Widgets. Meg ugye kaptam rá a Norton Mobile Security-t
Az sem elhanyagolható, hogy nyilván lesz még olyan szoftver amit majd érdemes lesz rá megvenni...
Szóval így annyira jön ki, full extrásan, mint átlag boltban csupaszon. Az egyetlen felesleges tétel lehetne a második adapter beszerzése, de én annak is találtam értelmet
(#13697) Aggregátor: Annak akinek nincs T-s lehetősége esetleg. Mert egyébként azzal az ajánlattal versenyezni nem bír.
[ Módosította: radi8tor ]
-
assemble
addikt
válasz
brumi1024 #13346 üzenetére
Jaja, ez tenyleg fura. De hamarosan elvileg lesz:
"NOTE: If you aren't yet able to install Hangouts on your phone or tablet, or the Play Store "Open" button takes you to the old Talk app, hang tight, we are rolling out Hangouts to everyone over the course of several days. Rest assured Hangouts will be available soon for all Android 2.3+ devices, tablets included!" -
törölt tag
válasz
brumi1024 #13232 üzenetére
Amúgy bizonyos Samsung okos tévéken van egy úgynevezett Evolution Kit-nek nevezett cucc, amivel minden évben upgrade-elni lehet az aktuális okos tévé verzióra. Ezt a Chipben olvastam, hogy pontosan meddig megy ez a móka, nem tudom, és az is esélyes, hogy felső kategóriában elérhető csak.
Ami a Nexus 7 -et illeti. Hát igen, a dokkolón lenne hely...
Elalvás előtt gondolkoztam azon is, hogy figyelembe véve az én szokásaimat különösen, miszerint néha ágyban azon nézek tévét és olyankor töltőn szokott lenni, nem felesleges a második töltő. Az viszont így elég nagy szívás, hogy a dokkoló mellé nem adnak egyet. Az egyik töltő ugye fixen a dokkolóban, a másik meg mobil módban. Amúgy is ezek úti töltők. Csak az a baj, hogy a sérült töltő kábele elég ramaty állapotban van, szóval örülök, ha addig bírja ameddig ideér a cucc.
Szerk: USB-Micro USB kábelt, aminek a Micro végén van ez a két pöcök, tudna valaki linkelni? Megbízhatót. Mert néztem párat, de ezek között is van különbség.Az Adapter úgyis hibátlan.
-
törölt tag
válasz
brumi1024 #13230 üzenetére
Igen, de a Google egy kicsit más mint a többi tábla gyártó, mivel nekik az a lényeg, hogy a webes szolgáltatásaikat használd, ezért nincs is sok hasznuk magán a hardware-en. Olyan kicsit -nem teljesen sajnos - mint a konzol biznisz. Ott is a rávásárolt szoftverekben van a profit, és érdekük is, hogy 8-10 évig bírja a konzol.
Szerk: Tehát van egy fajta kivédhetetlen technológiai kényszer: a konkurensekkel lépést kell tartani, ami most még nem létezik processzor, csak jövőre, azt nem teheti bele nyilván. Ugyanakkor muszáj jövőre új táblát kiadni, mert ha nem így tesz, akkor a mostani generáció lemarad a konkurens mellett, és nem a Google szolgáltatásait fogja használni, tehát veszít. Ez evidens.
De ilyen dolgokat, mint Mobil HDMI, USB 3.0, vagyis csatlakozók, több generációra szóló dokkoló, cserélhető akkumulátorok a felhasználók által, megléphetőek lennének.
-
havri1
félisten
válasz
brumi1024 #12588 üzenetére
Nálam M van fent , de villog
Lehet rakok egy frissebbet, hátha az is megoldja a problémát. Amúgy olyan, mintha a lapok között akadozgatna főoldalon, de lehet a méret miatt tűnik úgy...
Az a legfőbb gondom, hogy amikor 1-2 hónapja feltettem az M kernelt, akkor a hozzá való toolal beállítgattam az itt található leírás szerint (sajnos már nem emlékszem ki, de valaki leírta pontosan mit érdemes beállítani, ezúton is köszönöm neki, és elnézést, hogy nem emlékszem rá), és félek, nem fogom tudni újra így beállítgatni. -
assemble
addikt
válasz
brumi1024 #12325 üzenetére
Egyaltalan nem mondtam ra se azt, hogy tokeletes, se azt hogy teljesen problemamentes mindenkinek. De egyebkent ettol fuggetlenul sztem valoszinuleg mindkettohoz joval kozelebb van, mint a "Nexus is tele van szoftveres hibákkal"-hoz amit mondtal.
A futaros szerviznek meg nem mondtam hogy semmi hatranya nem lehet, de ha korrekten mukodik (ami az esetek nagy reszeben azert szerintem igy van, kirivo eseteket mindenhol talalni, ne kelljen hagyomanyos szerviz sztorikat linkelgetnem ahol az asztalveres sem segitett), akkor abszolut nem rosszabb, mint egy hagyomanyos garancia ahol neked kell bevinni a cuccot, es sokszor legalabb ugyanennyit szoktak rajta ulni.
Es nem vakon vedem, de azert amikor a sajat topicjaban kvazi le akarjak beszelni az embereket rola (az arra hivatkozva, mikozben egyertelmuen a legjobb tabla jelenleg ennyi penzert, meg a hazai hivatalos aran is), ahhoz azert hadd szoljak mar hozza ugy, hogy ne en legyek mar kisebbsegben a tabla sajat topicjaban.Stauffenberg: valamennyi ralatasom azert van ra sztem, pl a mostani laptopom Dell, amire 3 ev NBD vilaggarancia volt. Es volt hogy a vinyo nem is pontosan elromlott de neha csak siman tul lassu volt, es masnap kijottek, nem kerdeztek semmit, nem neztek meg semmit, kicsereltek a vinyot egy vadiuj Hitachi-ra (ugyanolyan vagy jobb speckokkal), es viszonylatasra, hasonlo szint, mint amit Samsung-nal tapasztaltam, illetve annal is jobb, mert az egesz vilagon mukodik a dolog, hosszabb ideig is. Szoval egy ilyenhez kepest nyilvan rosszabb a sima elszallitos gari, viszont nem is fizetsz ra annyit. Meg bizonyos esetekben nyilvan lehetnek hatranyai is a hagyomanyos garihoz is kepest, de ez azert sztem egyaltalan nem tipikus, atveresnek nevezni sztem mindenkeppen eros, az esetek nagy reszeben sztem kenyelmesebb, es problemamentesebb a hagyomanyos gariztatasnal.
Najo, szerintem elegge tultargyaltuk a temat...
-
assemble
addikt
válasz
brumi1024 #12315 üzenetére
Nem nagyon tudom mirol beszelsz. Se fenyero ugralassal, se WiFi droppal, se brutalis uzemido ingadozassal nem nagyon talalkoztam meg egyik Nexusomon sem egyaltalan. Egyebkent aki irt rola hogy talalkozott vele, azt irta h mas Nexuson pedig jol mukodik, ergo max keszulek/tipus specifikus driver hiba lehet, nem OS hiba. Az animaciok is nagyjabol mindig teljesen folyamatosan mennek 60 fps-el, de ha par naponta egy tized masodpercre megrezzen, abba se hal bele az ember, ennyi ara van annak hogy nincs szenne butitva az OS, mint sok masik. Osszessegeben a legstabilabb cuccok kozott van, a legkevesebb hibaval minden okos eszkozom kozott ami megfordult a kezeim kozott (beleertve asztali OS-eket es pl. mindenfele almas cuccokat is).
Hogy atveres lenne a hazhozjovos gari, az no offense, de sztem szimplan butasag. Ha indokolt hiba van a cuccal, sztem biztosan kicserelik, ha pedig nem, felhivod nekik, irhatsz nekik, visszakuldheted amennyiszer akarod, nem hallottam meg olyanrol hogy valami komolyabb hibat egyszeruen nem akartak volna kijavitani.
A DHL pedig 1 nap alatt szallitja ki es 1 nap alatt szallitja vissza is, a szervizben sem szokott tobbet allni 1-2 napnal, szoval boven bele szokott ferni az 1 hetbe, ha neked 3 volt, az valoszinuleg valami rendkivuli eset lehetett (pl lefoglalhattak a repulon a csomagokat es napokig alltak, a szervizbol epp kifogyott egy alkatresz, stb, ezek megtortenhetnek, de egyaltalan nem surun), de ha ez alapjan vontad le a kovetkeztetest hogy mindig addig tart, akkor azt hibasan tetted, mert tipikusan 1 het alatt megvan a cucc.
Es igen, tudom hogy a Samsungnak jobb tamogatasa/szervize van, amikor a telefonomat csinaltak, konkretan kijottek a hazhoz es helyben megjavitottak, kicsereltek minden szukseges alkatreszt (beleertve pl a teljes alaplapot is csak mert nem mukodott az MHL ugy ahogy kellett volna), es addig haza sem mentek amig nem szuperalt minden. Ennek megfeleloen a Samsungok tipikusan meg dragabbak. Szoval nyilvanvaloan szintek vannak: vannak a kinai noname cuccok (ahol minimalis garancia vagy, es sokszor csak a joindulatukra hagyatkozhatsz), vannak Asus cuccok, vannak Samsung cuccok. Egy felsobb szintu cuccnak tipikusan jobb a tamogatasa, de tipikusan dragabbak is. Ez persze nem feltetlenul oda-vissza igaz, pl az Apple cuccok tipikusan a legdragabbak de a tamogatasok max atlagos (1 ev sima garancia), mikozben Samsungnal nagyon korrekt (2 ev premium (hazhozjovos) gari a csucs cuccaikra), de Asus-nak is itthon sokkal jobb (2 ev gari).Egyebkent valami felelmetes hogy mi van itt, mar a harmadik ember formed ram amiert megvedem a tablat, lassan ugy erzem kb egyedul vagyok akinek eppenseggel tetszik ez a tabla a sajat topicjaban, valami itt iszonyatosan nincs rendben.
-
Hegasus
senior tag
válasz
brumi1024 #11207 üzenetére
de ezeket mind próbáltad is? és tényleg hozzák is ezeket az èrtékeket? vagy ezek is labor körülmények között készültek? mert ha próbáltad és hozzák hétköznapokban akkor is azt mondom hogy nálam a stock szintjén van, mert 7 óra böngészés meg lehet az 5 óra játékból kiindulva. de majd mondom megnézem 25% hány óra alatt esik böngészve.
de még mindig azt mondom, hogy alkalmazások miatt merül... ki kéne próbálni hard reset után nulla telepített alkalmazással hogy működik a gép stock kerneller és rommal, és akkor egyértelmű lesz mi a turpisság...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
brumi1024 #11177 üzenetére
Ha legközelebb táblagépet veszek, akkor tuti elolvasom a felhasználók véleményeit is. Nem gondoltam volna, hogy ma már a teszteknek sem lehet hinni... Tudtam, hogy a gyártók szeretnek túlozni, de örültem, hogy a tesztelők azt állítják a gyári értékek valósak.
Most azért kicsit mérges vagyok, mert örültem volna ha ezt a vásárlás előtt tudom meg. Persze az én hibám, hittem annak a 7-8 review-nak amit elolvastam.
"és 3-4 órával később már 20-30%-al kevesebb a töltöttség, mert beragad valami."
Hihetetlen, hogy ez már az Android 1.5 Cupcake óta égető probléma és évek teltek el, de még mindig előfordul az ilyesmi. Telefon esetében is használok App Killert, mert ha nap közben egy beragadó szarság lerántja a töltöttségemet, akkor agybajt kapok, mert biztos, hogy a legrosszabbkor nem leszek töltő közelében és fogok lemerülni. Ezzel már hosszú évek óta nem tud mit kezdeni a Google, az én türelmem meg fogy.
Aki azt állítja, hogy az iPad túlárazott az Androidos vasakhoz képest, az:
1.) Nem tudja miről beszél.
2.) Nem volt még soha köze hozzá.
3.) Nem tudja értékelni azt, hogy működő, stabil rendszert, minőségi alkalmazásokat és valós teljesítményt kap és nem kell azon görcsölni, hogy mi fog futni és mi nem.Na nem baj, legalább olcsón hozzájutottam a Nexushoz. 48 ezer forint pont a reális értéke. 70-80 ezerért ez már nagyon túlárazott, onnan már jobban megéri az iPad mini. Sokkal kevesebb ősz hajszálat kapsz tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest