- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sto1911
veterán
-
susu88
tag
Firefoxon eddig is (legalábbis nálam) a gyári videólejátszó indult el és egy MP4 videót streamelt le (indavideo). Persze valamiért pár perc után már iszonyatosan elkezdett csúszni a hang, de gondolom ennek 4.4 alatt is működnie kellene, nem? (még nem updateltem kitkatre)
Chrome-on meg elindult a böngészőben, de asszem ott meg teljes képernyőre nem lehetett kirakni... -
kolosanyi
veterán
Nálam még 4.3 alatt volt az, hogy csak a FF nem omlott össze a Flash-től. Ez továbbra is így van, érdekes, hogy nem mindenkinek egyforma.
szerk.: Nem tud senki .apk-t az Xbox Musichoz? (Nem warez, ingyenes a program, csak a hülye régiós beállítások miatt szívok.) Vagy esetleg ötlet, hogy hogyan vegyem rá a Play Store-t, hogy feltelepítse az appot?
-
havri1
félisten
Csak kíváncsiság miatt, tedd már fel pls a trickster mod-ot, és lesd meg, hogy alapesetben hány mag, és hány mhz-en megy. Nem lepodnek meg, ha mind a 4 mg 560mhzen porogne.
Most nálam, szűz telepítés után ez lement 1 magra, és 200mhzre.
Szóval valami az ota-s frissiteskor beragadt.
Melegedett, merült.. -
lafaty80
addikt
Én töltöm/ töltöttem már a telót a nexus7 töltőjével. Viszont annyi gond szokott lenni, hogy a kábelt cserélnem kell a samus gyári kábelemre, mert gyakran előfordul hogy nem tölt. (Felteszem, el is kezdi tölteni, majd kb 30mp múlva már nem tölti, samus kábellel nem volt ilyen gond még eddig)
-
nagypasztor
tag
Szerintem ha a feszültség megegyezik, akkor quasi gyorstöltőként működik a nexusé, mivel magasabb a leadott áramerősség.
Ugyanakkor az akksiknak szerintem az a töltési periódus felel meg, amit a gyári töltővel el lehet érni. Régebben a Nimh akksiknak is rövidítette valamivel az élettartamát a gyorstöltés. Azt mondják tartósságot tekintve a legjobb a csepptöltés lenne. Gondolom kevésbé terheli és melegíti a cellákat...És amúgy hallottam másik fórumban, hogy valaki egy alacsony mA-es töltővel töltött egy tabot, és az 70%-nál nem ment feljebb... Tehát nem biztos, hogy fullra töltöd a telefon töltőjével.
-
tt124307
tag
Az általad is linkelt szürke nillkin tokom van. Fotón valóban textil hatású, de valójában, kézbe fogva kicsit "viaszos", műanyagos érzés, ami egyébként nem rossz. Minőségre szerintem az egyik legjobb tok, koszolódni sem igazán koszolódik (4 hónapja van meg és úgy néz ki, mint újkorában, pedig nem kímélem).
-
assemble
addikt
Jah, akkor valszeg tenyleg csak aruhazi akcio es nem orszag szintu learazas, ami ugy tunik tovabbra sem er el ide
MM-ben amugy szoktak neha ilyen baromi jo learazasokat csinalni, tavaly szeptemberben volt egy nap amikor 80k-ert kiszortak a Galaxy Nexus-okat, amint megtudtam felhivtam oket de mar elfogyott. De ezen (is) felbuzdulva utana csak beszereztem egyet. -
sto1911
veterán
Es egy vagy ket ev a gari?
@H3gam es mindenki, aki OTG-zne: kell hozza vagy a Stickmount vagy a Nexus Media Importer, anelkul nem fogod latni a meghajtot.
A NMI-nek van sajat kezeloje, csak azon kereszutl latod, a Stickmount pedig valahova felmountolja, fejbol nem tudom hova, de meg fogjatok talalni. -
Most olvasom csak:
"A Reuters állítása szerint a második generációs Nexus 7 16 GB-os változata továbbra is nettó 199 dolláros áron lesz elérhető, az előző készülék ára pedig 149 dollárra csökken és továbbra is forgalomban marad."
199dodó? Akkor miért beszélünk itt 75eFt-ról a mostani esetében? Jó tudom ilyenkor $ == €, de akkoris. Tényleg érdemes lenne megvárni az újat?
-
assemble
addikt
A legtobb kinti orszagban, igy az angol verziora is "csak" 12 honap garanciat adnak, ellenben az itthoni 24 honappal, ezt erdemes figyelembe venni. Egyebkent ervenyesnek ervenyes itthon is a gari ha Europan belul veszed asszem, Angliabol pl biztos jo. Inkabb kerdes h mi a fontosabb neked: a hosszabb gari vagy hogy minel olcsobb legyen. Ja es azt is szamold bele h az angliai toltojet itthon nem tudod hasznalni, persze sima microUSB csatlakozos szoval barmilyen mai telefon toltojevel fel tudod tolteni, csak lehet hogy kicsit lassabbban (legtobb telo toltoje 1 A-es kb vagy annyi se, N7-nek 2 A-es, szoval egy sima telo toltojevel ketszer annyi ido feltolteni).
Egyebkent ha tudsz 1-2 honapot venni, addigra - foleg Angliaban sztem jo esellyel - lehet hogy mar az uj N7-et is lehet majd mar kapni (N7 2?), pletykak/tippek szerint 1080p kijelzovel, frissebb Qualcomm chippel (elvileg nem Tegra 4-el, mert az nem allt keszen hozza idoben), stb. -
Trevize1987
aktív tag
Én nemrég vettem egy refurbished cumót (igaz nem boltból, hanem magánszemélytől 4 hetes használat után) és minden tökéletes. Létező összes funkciót kipróbáltam, illesztéseket is megnéztem, nekem semmi gondom nincs. Ez egy véleménynek jó lesz, aztán majd csak jön a többi is
-
törölt tag
Nem, ennyire nem gáz, csak nekem van összehasonlítási alapom bőven (a mindennapokban ipad minit használok, de van körülöttem a transformer prime-tól a samsung táblákig minden). Kínai táblát meg ne vegyél, megőrülsz, ráadásul ez egy nagyon jó eszköz, csakhát...olcsó, és az olcsóságnak azért ára is van. De ez nem befolyásolja a napi használatot, ráadásul ezer ponton kárpótol ezért. Biztos ki lehet fogni jobb darabokat is, de az internet és a személyes tapasztalat szerint azok a ritkábbak. Egyébként nem annyira az összeszerelés gázos (vagyis az is, de ez csak szétszedésnél derül ki), inkább a hátlapnak kellene vastagabbnak/merevebbnek lennie szerintem. De százszor, ezerszer inkább ez, mint a kínai vackok. Volt azokhoz is "szerencsém".
-
törölt tag
Van körülöttem refurbished is, meg "normál" is. Semmi különbség nincs köztük, ugyanolyan pocsék az összeszerelés minősége, mindkettőnél sajnos, amit minimális munkával javítottam ezeknél( a "normál" volt igazán screen liftinges, a refurbished nem, de a csavarok egyikben sem voltak meghúzva, tiszta újlenyomat mindkettő belül), de sokkal jobb egyik sem lett, a hátlap valahogy borzalmasan illeszkedik, nyeklik-nyaklik ezeknél. Ezeket a használatot egyébként nem befolyásoló apróságokat leszámítva, amikben viszont amúgy is mindegy milyet veszel, tökéletesen megegyeznek, semmiféle különbség nincs köztük.
Csak a garancia. Akinek az a fontos, annak ott a normál, aki árérzékeny, annak ott a refurbished. Nekem normál van, de sokkal jobban jártam volna árban egy refurbisheddel, csak sajnos a megvétel után 1 héttel jelent meg az edigitalnál, meg a többi helyen az olcsó refurbished kivitel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest