- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencsikgab
tag
válasz
zolikaDB #25445 üzenetére
3 dokkoló felett nem kínálják fel a normál postát, néztem én is egy nagyot az árra tegnap..
Írtam nekik egy emailt, hogy most mire is kéne számítsak pénzügyileg - a rendelés leadásánál egy ~500Ft-tal olcsóbb értéket írt a rendszer szállítási díjként, mint a rendelés visszaigazolásánál.
.. a levelemre a következő választ kaptam:
Sajnos nem tudok érdemben túl sokat hozzátenni, hiszen a rendszer súlyfüggően számol és sosem forintban.
-
bogyo74
tag
válasz
zolikaDB #23332 üzenetére
Én az 5.0 kudarc után, ha már úgyis flashelek, feltettem a CM11 legfrisebb milestone-ját. Egyelőre maximálisan elégedett vagyok vele, stabil. Egy nyűgöm van csak, de az a stock ROM-nál is bosszantott: ha pihenő módban kikapcsol a WiFi, akkor a bekapcsolás után vélhetőleg a sok háttér szinkron folyamat iszonyatosan belassítja a felhasználói felületet. Sőt, ez eddig minden androidnál felbosszantott, nem hiszem el, hogy nem egy programozó balfékség.
-
akipapi
tag
válasz
zolikaDB #22072 üzenetére
Szia!
Én T-home-nál vásároltam a táblagépem. Fél éve nálam is jelentkezett az a probléma, hogy önállósította magát a kijelző. Azonnal az Asus magyarországi képviseletéhez fordultam, ahol bekérték a hibáról készült videót, és garanciában cserélték a kijelzőt. A cserét az Asus csehországi gyárában végezték, a szállítás oda vissza ingyenes volt. Nekem csak be kellett csomagolnom a gépet, minden mást megszerveztek.
Információ a weboldalukról:
Magyar nyelvű technikai támogatáshoz kérjük, vegye fel a kapcsolatot technikai támogatással foglalkozó kollégáinkkal a http://vip.asus.com/eservice/techserv.aspx oldalon keresztül, melynek felülete kényelmes és egyszerű használatot tesz lehetővé. Ez az e-mail alapú, jól követhető és dokumentálható rendszer gyors és hatékony problémakezelést tesz lehetővé. Az itt feltett technikai jellegű kérdésekre munkanapokon 24 órán belül e-mailben válaszolnak kollégáink.
Amennyiben a fenti lépéseken keresztül nem oldódott meg a probléma, kérjük keresse fel magyarországi szerviz-ügyfélszolgálatunkat a +36-1-505-4561 telefonszámon. Ügyfélszolgálatunk készséggel nyújt segítséget mind a hibaazonosításban és a hiba megoldásában, mind az esetlegesen szükséges szervizfolyamat indításában és egyéb, nem kereskedelmi/értékesítési jellegű kérdések megválaszolásában. -
KPistike
aktív tag
válasz
zolikaDB #22072 üzenetére
"A Nokia Lumiáról ott helyben nem tudtuk rávarázsolni, erre mondja a mediás csaj, h küldjük el az Asusnak.
És mégis hova? Hívjuk fel..."Ennek azért nem így kell(ene) működnie, Asustól MM vette a készüléket, ráadásul "szakértők". Értem én, hogy nem technikus, akivel összehozott a sors, de akkor is neki kell ilyet megoldania, és nem Téged utasítani erre.
Hasonló tevékenységet végzek egy cégcsoportnál, alkalmazottként, ha az adott hardver garanciás, és abba tartozó hibája van, a garanciás javítást végző céggel nekem kell a kapcsolatot tartani, és az én dolgom, hogy bemutassam a hibajelenséget. Hasonló jelenségek esetén is az én dolgom naplófájlok, videók eljuttatása pl. a HP felé, nem a felhasználóé.
OK, ezzel virtuálisan kipuffogtam magam, és nem lettél előrébb, ezért elnézésedet kérem
-
Efreet
senior tag
-
kokler
aktív tag
válasz
zolikaDB #17112 üzenetére
Hátha mást is érint, ezért írom ide...
A Chromecast jelenleg Youtube, Google Music, Netflix és Hulu Plus alkalmazásokkal használható a Chrome böngészőböl teljes asztalt vagy csak egy önálló tab streamelése mellett.
A Netflix és a Hulu is működik itthon pl. unblocker vagy unlocator szolgáltatásokkal. A Chromeból való streameléshez javasolt egy Corei5-ös proci. Teszteltem Core2Duo 3.3 GHz-es verzióval, azzal határeset pl. egy 720p-s flash streamelése (18-22fps, amit tud).
Amint kijön a végleges SDK, sokkal több alkalmazás fog tudni hozzáférni a Chromecasthoz (pl.: galéria/képnézegetés funkciók egyszerűen a TV-n). -
-
faham
aktív tag
válasz
zolikaDB #16948 üzenetére
hát én sokáig szerettem az iost, ajánlanám is ha nem nexusod lenne. Igazából az ipadon is el lehet lenni, picit szűkebb a mozgástér de meg lehet szokni.
de ha veszel akkor max úgy , ha ios6al kapod. Nem a szokásos úristen hogy néz ki az ios7 fikázás miatt mondom... Van ipad2 a családban és eléggé bugos a rendszer. (Teljesen szűz telepítéssel került fel az ios7) Nem megy rendesen a gyári video lejátszó. Ami az apple imovie-al volt készítve videó kilóg pl a kijelzőröl mert nem találja el a méretarányat a gyári lejátszó, így ha kellene feketecsík az biza elmarad. Akkor bugos a levelező, akad a kijelző forgatás, akadnak a scrollok... Aztán ismerősömnek meg ipad 3a van és ugyan úgy akad azon is a rendszer. Pedig az elvileg a csúcs modelljük ipadban. Érdekes dolog ez...Ha megcsinálják bugmentesre jó lesz ez is, de jelenleg gáz a használhatóság.
Szóval ha Már ipad mini akkor ha van rá esély ios6 al kell szerválni az én véleményem szerint. -
bAtt001
addikt
válasz
zolikaDB #16951 üzenetére
tegnap nyomkodtam egy 2013as n7-et, háááát, nem semmi a fejlődés, az a kijelző gyönyörű és a sebesség kb 2x-ese a mostani gépemének, igaz nincs rajta annyi program meg miegymás mert kiállított darab volt de akkor is. váltani tuti nem váltok de tényleg megérte frissíteni a kis 7est
hopp nem válasz akart lenni
-
assemble
addikt
válasz
zolikaDB #16948 üzenetére
Termeszetesen izles kerdese az egesz, de azt azert remelem tudod, hogy az elso gen n7-hez kepest is sok szempontbol visszalepes az ipad mini, ami lenyegeben egy ujracsomagolt ipad 2, ami 2,5 eve sem volt mar a toppon amikor megjelent.
Az uj n7 pedig nagyjabol mindenben a porig alazza, es joval olcsobb is -
sto1911
veterán
válasz
zolikaDB #16932 üzenetére
- youtube-on egyes videok tobb masodpercet is toltenek, miert (5.0.21)? - szerintem elszurhattak valamit, sokan panaszkodtak ra
Mielott frissitette magat, az idojelzo mellett mutatta, h HD-e a film, frissites utan nem, miert? - ahogy eszrevettem, default lett a HD, masreszt a harompontos menuben mutatja, ill. tudsz valtani is
lehet varazsolni valami gombot a chrome-ba, amivel az oldal tetejere tudok ugrani? Vagy keressek masik bongeszot? - szerintem nem, de mas bongeszo tud gesztussal operalni, erdemes lehet rakeresni.
-
assemble
addikt
válasz
zolikaDB #16910 üzenetére
Hat, inkabb ugy mondanam hogy elmeletileg szoftveresen lehet segiteni rajta.
Szoval szerintem valami olyasmirol van szo, hogy nem minden peldanyban van az erintokijelzo ugyanugy kalibralva (hardveresen), van egy kis szoras. Szoftveresen pedig be lehet allitani (persze nem a felhasznalonak), hogy mennyire legyen erzekeny, persze sem az nem jo ha tul erzekeny (ilyenkor erzekel osszevissza minden hulyeseget mikozben alig ersz hozza), es az sem ha tul erzeketlen (ilyenkor meg nem erzekel valos tapintasokat amiket kene).
Szoftverfrissitesekkel nyilvan probaltak eltalalni, hogy a leheto legtobb peldanyon legyen pont megfelelo az erzekenyseg.
Viszont a frissitesekkel mar jonak kene lennie a legtobb peldanynak mar joideje, szoval ha a legujabb frissitesekkel (pl 4.3) is rossz az erzekenyseg egy peldanyon, akkor az valszeg hardveresen felre van kalibralva, es erdemes szervizeltetni. Esetleg szoftveresen lehet manualisan buheralni az erzekenyseget, de ha ezt meg is lehet csinalni, akkor sem eppen egy hivatalos modszerrol van szo.
Az uj valtozatnal (N7 2013) is vannak peldanyok ahol fennall ez a jelenseg, ott is frissitesekkel probalnak segiteni rajta. Az en peldanyomnal nincs vele semmi gond (kopp-kopp) -
assemble
addikt
válasz
zolikaDB #16905 üzenetére
Ez a kezdetben volt jellemzo hiba sok helyen, de nagyon regen (talan 4.1.2-vel) ki lett mar javitva.
Nem nagyon hallottam olyat h valakinek a frissites utan is fennallt volna meg a hiba, de pl ha rosszul van kalibralva ott valami elkepzelheto. Ha a legfrissebb szoftverrel is csinalja, le kene gariztatni sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Overwatch 2
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest