- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Böngészgettem az egészség szekcióban, és úgy találtam rá
Addig én sem tudtam róla
Plusz kettő, ami kompatibilis is a Nexus 7-el:
-
Aethel
aktív tag
Köszi a jó tanácsot, ha nem őstermelő lennék és nem magam szabnám meg hogy mikor dolgozom, élnék vele!
Sajnos nekem is volt már rossz tapasztalatom ha több cégen keresztül történik az "egyeztetés". Azon izgulok jobban most hogy a kis N7-el ne legyen probléma és ne azzal kezdjem a barátkozást hogy garancia papírokkal rohangálok szervizbe :S Mindig sikerül kifognom az épp hibás darabokat szinte mindenből. Remélem most másként lesz
Egyébként bízom az Asus termékekben, eddig szinte mindig próbáltam ezt a márkát választani ha lehetett mert ha kisebb gond is előfordult velük, volt hatékony megoldás rá mindig.
-
-
cr4sh-
tag
Értelme annyi, hogy így látom a topikot, az itt szóltam hozzá listában és nem kell keresgetnem. Lustaság félegészség
On:Xzoli, csak azért kérdeztem, mert én már annyit nyúztam a navigont a legkülönbözőbb vasakon és android verziókon, hogy én tűzbe teszem a kezem érte. Nekem minden cuccon futott, gond nélkül pedig napi használatban van.
Kipróbáltam már az összes valamire való navit, de nem volt még egy ami hozná azt a stabilitást, mint ez. Egyébként én már kiadtam érte azt a jó sok pénzt amit elkértek érte, mert úgy gondolom hogy megéri, de sokáig használtam `másféle` verziót és soha nem volt baj vele, hogy rootolt-e, vagy sem az adott készülék. /már ha erre írtad a mondat végét/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged