- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Böngészgettem az egészség szekcióban, és úgy találtam rá
Addig én sem tudtam róla
Plusz kettő, ami kompatibilis is a Nexus 7-el:
-
Aethel
aktív tag
Köszi a jó tanácsot, ha nem őstermelő lennék és nem magam szabnám meg hogy mikor dolgozom, élnék vele!
Sajnos nekem is volt már rossz tapasztalatom ha több cégen keresztül történik az "egyeztetés". Azon izgulok jobban most hogy a kis N7-el ne legyen probléma és ne azzal kezdjem a barátkozást hogy garancia papírokkal rohangálok szervizbe :S Mindig sikerül kifognom az épp hibás darabokat szinte mindenből. Remélem most másként lesz
Egyébként bízom az Asus termékekben, eddig szinte mindig próbáltam ezt a márkát választani ha lehetett mert ha kisebb gond is előfordult velük, volt hatékony megoldás rá mindig.
-
-
cr4sh-
tag
Értelme annyi, hogy így látom a topikot, az itt szóltam hozzá listában és nem kell keresgetnem. Lustaság félegészség
On:Xzoli, csak azért kérdeztem, mert én már annyit nyúztam a navigont a legkülönbözőbb vasakon és android verziókon, hogy én tűzbe teszem a kezem érte. Nekem minden cuccon futott, gond nélkül pedig napi használatban van.
Kipróbáltam már az összes valamire való navit, de nem volt még egy ami hozná azt a stabilitást, mint ez. Egyébként én már kiadtam érte azt a jó sok pénzt amit elkértek érte, mert úgy gondolom hogy megéri, de sokáig használtam `másféle` verziót és soha nem volt baj vele, hogy rootolt-e, vagy sem az adott készülék. /már ha erre írtad a mondat végét/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest