-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
yes, pont ezzel, 1.6.3-as verzióva. a galaxy nexusom gond nélkül rootolta, miután beállítottam neki a dolgokat. most viszont nem tud frissíteni, úgy tűnik.
beállítom először, hogy nexus 7 wifi modell és a jdq39-et alatta.
elsőnek azt mondja, hogy: you are currently have no modofied boot img in the local directory és le akarja a következőt tolteni: modified_boot_nakasi_4.2.2_JDQ39.img
nyomok rá egy ok-t, elkezdi letölteni.
kb 1 perc után 1%-on áll és úgy marad a letöltés, majd azt írja ki: you are currently have no TWRP recovery for your build in your lacal directory.
the toolkit would like to download this: openrecovery-twrp-2.4.2.0-grouper.img
nyomok neki megint egy ok-t, kezdi letölteni, megint 1 perc múlva megáll 1%-on..
és mindig hashcheck-nél mismatch van..mod:
LOL, most meg frissítette magát az nrt..... wtf? létezik, hogy nem tudta frissíteni magát eddig most meg valamiért igen? -
Skynet258
veterán
Én állítom, hogy az S Pen az utóbbi idők egyik legjobb és legérdekesebb fejlesztése - de csak akkor, ha sokat irkálsz. Vagy ha jobban rajzolsz mint én (ezt nem nehéz).
Ha tudnék rajzolgatni, nem lenne kérdés, hogy ilyenre lenne szükségem. De mivel botkezű vagyok, és egyéb módon sem tudnám túlzottan kihasználni, így én nem venném - másik okom, hogy a 10" nekem nagy, 7-8" az ideális számomra.
A kijelző 149ppi-s, azért vétel előtt csekkold le élőben is. Nem nagy dolog, de azért jobb megnézni, hátha háklis vagy te is az ilyenekre.
-
lafaty80
addikt
Nekem ilyen van, amikor megvettem használtam 1-2 napig, de amióta otthon van a tablet és a család játszik csak rajta, azóta nem nagyon használom.
Ami jó benne, hogy rá tudod fektetni a tablet-et, tehát ad neki plusz védelmet ha cipeled (és nincs más védő cuccod), gyorsabban lehet gépelni. Mivel BT-os sok mindennel tudod majd használni
Ami nem tetszett: közel vannak és kicsit a billentyűk. "Magyarításhoz" külön progi kell, legalábbis ahhoz hogy teljes értékű legyen a billentyűzet. Ha bármilyen tokban van mondjuk a gép már bele sem tudod tenni.
Ha sokat gépelsz csak, akkor nagyon jó kis cucc lehet.
-
GRaul
őstag
és rendelhető Ausztriából ?
Megtaláltam a listát: Availability Country
-
Skynet258
veterán
Azért azt ne felejtsétek el, hogy ez egy developer preview, azaz fejlesztőknek szól elsősorban, hogy nagyjából látható legyen, milyen lesz majd a végleges rendszer. Mondhatni tehát nem is béta, hanem alfa. Hogy a végeleges milyen lesz, azt még csak nyomokban lehet felfedezni...
fPApi: a kolléga valószínűleg inkább az akksiszívó Mediaszerver folyamatra kérdezett rá...
-
assemble
addikt
-
arnoka
tag
Néhány hete, mikor nekem rendeltél UK playstoreból a 16 gigást, akkor akciózott a carphonewarehouse 179 fontért 32 gigás (ingyen szállítással). Az angol kapcsolatom megkérdezte, és állítólag, azt oda kellett volna visszavinni gariztatni. Így nem mertem bevállalni, akkor át vagyok verve?
-
Mankó
veterán
Mennyi idő alatt jött meg a Dagi?
Én majd 1 hónap múlva akarom beszerezni a tabot, de addig be kellene szerezni a hozzávalókat: tok (mágneses, szép, védjen stb., skydrive ajánlott lesz szerintem), Dagi toll, hozzávaló progi (az Asus félét honnan szerzed?), fólia, otg kábel. Mennyi idő alatt futnak be ebayről pl.? Esetleg tokhoz kaphatok jó fóliát? -
gps76
őstag
Koszi az infot,most mar jol megy a stick-kel(digi-s Huawei E3131 modem).Csak eloszor szivtam vele,de aztan rajottem user error volt,mert a telenor beallitasait(ezt a halozatot hasznalja) irtam be neki a digi helyett.
Mostmar csak arra lennek kivancsi,hogy mennyit fogyaszt egy ilyen ketyere,mert a laptopban eleg jol felmelegszik,nem fog kart csinalni a nexusban? -
Kobe
veterán
Lesullyedhetnek a te szemelyeskedo szintedre, de nem fogok, hiaba szamitasz ra. Maradjunk annyiban hogy vannak olyanok akik igen, a 2 epizod susu a sarkanyon felul masra is hasznalja a cuccot, es szeretik es ki tudjak hasznalni a tarhelyet, es egy utazas alatt nem tablettal + notebookkal + mp3-al akarjak jatszani a helyi meno csavot, hanem esetleg mindent egyben "letudni", ha mar a technika lehetove teszi. es le fogsz seggelni, de vannak olyan emberek is akik tudjak hogy a 8 gb os pendriveokat mar 2-3 evvel ezelott is fingert szarert vagtak az emberhez igy manapsag inkabb szamit cikinek mint menonek :-)
-
agabe
addikt
Eleg jo esellyel ilyesmik lesznek az itthoni arak...de ha nem az alap 8gigas verzioju n4-et nezzuk a 16-ra a nem tul magas felarral itthon max 115-120ezer korul megallhat...annyiert nyito aron nagyon durva.
Nexus 10 alap 16gigas verzioja meg siman beferhet 160ezer korulire ami szinten durvan jo ar.Mar csak az tunik nekem furanak, hogy n4 hatlapja gorolla glass .. eddig az volt a jo, hogy a hatlapok nem voktak tul erzekenyek, de erre minimum folia kell majd, a tores ellen meg biztosabb lesz valami tok, de akkor minek a jo fogasu alap hatlap? Most valahogy megfordult az eddigi (es minden mas...pl n10, n7) koncepcioja a muanyag hazzal/hatlappal. Meglatjuk. Kar, hogy n4-et nem samsung gyartja...ott a garival sem lenne gond (legjobb a szervizuk minden gyarto kozul)
Varom mar a teszteket, tapasztalatokat.
-
z0d1AK
nagyúr
Eddig nálunk talán pont az LG a csúcstartó a szervizes telefonok számával (persze más gyártó több márkaszervizet is tart fent, lehet, csak hozzánk nem kerültek vissza). De a lényeg, hogy garancia nélkül még 66-ért sem kéne.
Nekem a TV-n LG, azzal teljesen elégedett vagyok, de a telefonok piacán eddig azért nem éppen mutatott olyan magatartást az LG, amivel kivívta volna a különösen ajánlott kategóriát. Persze lehet, hogy a Google jobban oda pirított, de ez csak később derülhet ki...
-
agabe
addikt
ha van net, akkor nem csak jó eséllyel, hanem tuti
Arra gondoltam, hogy a google maps-ban a letöltött térkérészeknél ha a tervezési fázisban van net, akkor azután már jó eséllyel net nélkül is végignavigál az úton, és a letéréseknél is látszik merre vagy (nem tervez ilyenkor újra, mert ahhoz net kéne, de látod hol vagy), mivel az letöltött maps részlet offline elérhető a memóriából. -
agabe
addikt
Meg ott van a sygic aura 7 nap utan fizetni kell.
Eleg jo, ha offline kell.
Ha csak itthon hasznalod, akkor mobilrol osztott wifivel jo a google maps, es az alap navigacio is, es az raadasul ingyenes...ha meg letarolod a tetkepreszletet (eleg sok fer a tarolhato maximmba), akkor csak az utvonal tervezeshez kell neki wifi. -
Cyrin
addikt
anno a defy-t 2.1-es androiddal vettem, aztán jött rá a gyári 2.2, ami nagy ugrásnak számított, mintha egy új telefont kaptam volna, majd a cm7, szintén ezzel az érzéssel, most pedig van rá elég jól fejlődő cm10, mindegyik minőségi ugrást jelentett, így nagyon megérte váltani. Ez a minőségi, szintbeli ugrás hiányzik most itt, és ezért nincs késztetés sem.
-
Oldman2
nagyúr
Mint később kiderült, valami miatt a GOOGLE NEXUS 7 TOOLKIT 3.2.0 verziója ugyan azt jelezte, hogy sikerült, de nem tette fel a cwmtouch-6.0.1.0 img-t. Ekkor, ez után kaptam egy Recovery boot próbálkozás után ezt a képernyőt.
Feltetettem vele ugyanúgy a twrp-2.2.2.0 img-t, az már felment probléma nélkül. És azzal sikerültek a további MIUI telepítési elképzeléseim is.
-
bagaba1
tag
Csak egyetemistaként nem tudom mennyire használnám ki laptop mellett a tab előnyeit. Meg azért mégse olyan univerzális mint egy telefon, hogy bármikor előkaphatom zsebből egy kis netezés miatt. Főleg hogy 3G usb-sticket, meg OTG kábelt is cipelni kéne hozzá mindig. Egy Windows-os laptopot pedig nem tudna kiváltani, teljes értékűen, még úgy sem, hogy hétvégente asztali gépnél vagyok.
-
bagaba1
tag
Ez is jónak tűnik
Még nincs a fejemben letisztulva a kép, hogy mi legyen. Az is lehet, hogy a Desire-t eladom, és veszek helyette valami 4.7-es telefont(például a tavalyi nexust), és azzal a kijelzőmérettel már elboldogulnék, tabletet is helyettesítve. Megvárom, hogy mit hoz a hétfő.
-
randras
veterán
-
agabe
addikt
Jajo
erre gondolsz pl. ?
Nem melyultem annyir el benne, mert addig a skydrive-ot hasznaltam...most dropbox az alapertelmezett telorol pl rogton fel is tolti a keszult kepeket (nyugodtan romolgathatok, mert ugyis megvan minden kep/videofile anelkul, hogy figyelnem kellene ra)...bar wp7-rol meg a skydrive az alap, de azt ritkan hasznalom. -
agabe
addikt
Jahh.. felmerult bennem a majdani csere opcioja...de semmi mas kulobseg a memoria mereten kivul. Nem rakok ra zeneket, filmeket, mert vagy streamelem oket, vagy A tune in radio pro-t hasznalom (azt is csak ritkan), igy a tarhely a telepitett programoknak kell kizarolag amire most eleg meg a 16giga...sokkal gyakrabban (most is) hasznalom bongeszesre, youtube-ra amire meg nem kell tarhely, vagy ott a dropbox 50giga feletti kapacitasa most, de azt is igazabol csak fenykepeknek tartom.
Mindenesetre, ha most gondoloznek a vasarlason, akkor megvarnam mig kiderul mikor erkezik itthonra, es ha addig kibirnam, akkor a 32gigas verziot vennem...most mar nem szereznek magamnak amcsibol, vagy uk-bol egy 32-eset mint harom honapja az elso peldanyommal volt, hogy nem birtam kivarni hogy bejojjon ide is...a memoria meret kulonbsege nem hajt erre. -
Baroc
tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett Ausztriából a Nexus 7-em. Viszont találtam egy dead pixelt, valahol középen (illetve nem is biztos, hogy halott, mert kéken és piroson nem látszik, csak zöldön és a kevert színeken). Mit tippeltek, milyen eséllyel tudom ezt javíttatni/cseréltetni itthon? A külföldi (bécsi) boltból egy ismerős hozta el, és most nem szívesen vinném ki oda. Van esély, hogy valamelyik apptól megjavul (Pixel Curer)?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest