Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
alacka
tag
válasz
belavagyokbp #16440 üzenetére
Mivel másolsz? TotalC XP alól 4 MB (1400 file) kb 5 óra. vagy 30 megszakadással.
-
sto1911
veterán
válasz
belavagyokbp #16440 üzenetére
Hatlapi usb-re dugjatok, ne hosszabbitora vagy elolapira. (ha most nem igy van)
-
Duma3214
tag
válasz
belavagyokbp #16309 üzenetére
Én 3* vagy 4* és úgy történt valami
-
FearTomi
őstag
válasz
belavagyokbp #16135 üzenetére
Az a baj, ha nincs hiba, ki is fizettethetik veled a szállítási költségeket. Viszont, felvetted videóra, szóval ha felhívod a szervizt, ahogy mondtam és megbeszéled velük, elküldöd nekik a videót és az alapján látni fogják a hibát.
-
Drachoo
senior tag
válasz
belavagyokbp #16122 üzenetére
Amikor kitöltöd a hibabejelentőt leírják mit kell tenned, csomagolnod.
-
bigsee
addikt
válasz
belavagyokbp #16111 üzenetére
Én ugyanezért küldtem vissza most pénteken, már Lipcsében van a csomag... se kép se hang nem tölt, viszont melegszik a töltőfej, mintha töltene, de nem reagál...
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
belavagyokbp #16104 üzenetére
Nagyszerű, ma reggel már az fogadott, hogy teljesen ki volt kapcsolva a tablet, és semmire nem reagált. Hiába dugom töltőre, nem csinál semmit, a képernyő sem villog úgy, mint tegnap.
Muszáj lenne bekapcsolnom, hogy vissza zárjam a bootloadert és eltávolítsam a rootot, nem lenne szerencsés, ha így küldeném el javíttatni. Valakinek valami ötlet, hogy mit tudok most így vele kezdeni? Ha töltöm, nem történik semmi, viszont az adapter melegszik... -
lacfy
csendes tag
válasz
belavagyokbp #16102 üzenetére
Nekem is volt ilyen egyszer, még 4.2-es volt akkor rajta. Ugyanezt csinálta, mint amit neked a videón. Rajtahagytam töltőn, kb fél óra után már be tudtam kapcsolni. Még annó ide is írtam akkor ez ügyben.
Azóta se jött elő ez a probléma. Nem vitettem én szervizbe, nem akartam nélkülözni. -
FearTomi
őstag
válasz
belavagyokbp #16099 üzenetére
Ahogy az előbb írtam, felhívod az Asus-t elmondod a serial numbert, leellenőrzik, hogy él e a garancia, majd, ha azt mondják igen, akkor kitöltöd ezt : [link], bescanneled a számlát, elküldöd nekik, ha kérik, sőt a videót is linkelheted nekik. Becsomagolod a tabletet, küldik a futárt, odaadod neki, egy hét múlva visszaküldik javítva (persze ha mázlid van). Azért ajánlom, hogy hívd fel őket, mert, ha nem él a garancia is pofátlanul kiküldik, majd az összes költséget veled fizettetik ki.
-
sto1911
veterán
válasz
belavagyokbp #16097 üzenetére
Klasszikus hiba, gariztasd le
-
FearTomi
őstag
válasz
belavagyokbp #15893 üzenetére
Nincs. Ez egy gyári hiba, ami ismert. Szarul van szigetelve a Wifi antenna, ezért vibrál folyamatosan a kijelző, ha van bejövő és kimenő adatforgalom...fehér háttérnél marha idegesítő tud lenni, ha folyamatosan vibrál a kijelző.
-
assemble
addikt
válasz
belavagyokbp #15142 üzenetére
Ez nem hangzik tul jol, egy mukodo TB mindenkeppen kene ha adatvesztessel akarok frissiteni.
Kozben lett OTA, ezzel lehet h megprobalom: [link] -
dombila
őstag
válasz
belavagyokbp #15142 üzenetére
Az xda szerint, a TWRP fix permission funkciója megoldja. Próbáld meg!
Így tűnik a TB tesz vissza valami adatot, ami nem tetszik a 4.3-nak. -
Dzsuri89
őstag
válasz
belavagyokbp #15122 üzenetére
Szerintem ugyan arról beszélünk, csak neked a Rootolási folyamat rakta fel a recovery-t.
-
TOZ
addikt
válasz
belavagyokbp #15109 üzenetére
Fastboot módba rakod a ketyeret. (volume le és power on egyszerre).
Aztán
Fastboot flash recovery twrp.img
Ezzel már van is twrp recoveryd.
Abból meg flasheled a sut. -
fabiandaniel
aktív tag
válasz
belavagyokbp #15109 üzenetére
Legegyszerűbb Nexus Root Toolkit -el
-
lordyka
aktív tag
válasz
belavagyokbp #14238 üzenetére
jaja
az volt a sony elődje
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
belavagyokbp #14245 üzenetére
Titanium már készen létben van
-
TomPack
őstag
válasz
belavagyokbp #14228 üzenetére
A google-fiókodba elmenti a wifi jelszavakat és az alkalmazásadatokat, sőt le is tölti őket a play-ről, ha biztonsági másolat készítését választod a táblagépről/telefonról, illetve visszaállítást kérsz a fiókodból azveszkózre az első bootolásnál.
-
bringasisti
őstag
válasz
belavagyokbp #14116 üzenetére
Szintén
-
ali74
csendes tag
válasz
belavagyokbp #14098 üzenetére
57800ft.
-
Rocky975
senior tag
válasz
49900+6000 a 2 év plusz gari.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
-
havri1
félisten
válasz
belavagyokbp #14018 üzenetére
Az elején nekem is így volt, de addig allitgattam, ameddig jól beallitotta a magokat.
De azóta isten:-D -
tt124307
tag
válasz
belavagyokbp #13929 üzenetére
Próbáld meg ezt: PVSTAR+
-
forintuser
őstag
válasz
Elmèletileg ha aludni megy, akkor működik a háttèrben lejátszás.Ha rányitod a böngèszőt, akkor nem működik.Vagy ez, vagy az. Az módosított apk-t is èn linkeltem.Keress rá.
-
csabám
addikt
válasz
Elméletileg létezik, xda-n van belőle több fajta is...
De valaki linkelte is ide, azt amelyik biztosan működik. Vagy rosszul emlékszem? -
nagypasztor
tag
válasz
belavagyokbp #13735 üzenetére
Szerintem próbáld ki, hogy letörlöd a gépről a drivert, és újra rakod!
-
Drachoo
senior tag
válasz
belavagyokbp #12822 üzenetére
Talán egyszer megérjük, mint a teljes store áruház eljövetelét.
(#12825) Aethel: Szerintem az 5v helyett 10v-nak nem fog örülni, de lehet hogy tévedek. Folyamatos töltéstől sem hiszem, hogy nagyon boldog lenne...
-
barnam_
nagyúr
válasz
belavagyokbp #12822 üzenetére
nem tudom, kérdezd a Google-t
(#12823) GoodSpeed: én azért éjjel-nappal nem használnám töltőről, nem tesz az jót az akkunak.
-
bandy13
aktív tag
válasz
belavagyokbp #12615 üzenetére
youtbon lattam, onnan gondoltam hogy lehet...
-
GRaul
őstag
válasz
belavagyokbp #12615 üzenetére
Szerintem igeny lenne ra. Illetve nem tudom milyen win8as tableteket lattal eddig, de a nexus 7esen siman elfutna
-
Gery15
addikt
válasz
belavagyokbp #10875 üzenetére
Rendben van! Köszönöm szépen a segítségedet!
-
Gery15
addikt
válasz
belavagyokbp #10871 üzenetére
Ááá te vagy az én emberem!
Most már tölti, de elég hosszú idő.
-
Gery15
addikt
válasz
belavagyokbp #10869 üzenetére
Boot Insecure Boot Image [for Manual Adb Root use] ez?
-
sto1911
veterán
válasz
belavagyokbp #10740 üzenetére
Kar, hgoy a jatek sz@r
Az NFS kozelebe se er, meg azt a par forintot se erte meg, amit akciosan kifizettem erte...
-
törölt tag
válasz
belavagyokbp #10291 üzenetére
Biztos belefogjak irni. Biztos, hogy nem hulyek hozza. Szerintem mast tartanak fontosnak vagy tudom is en. Peldaul az uj PIE animacio a PIE-hoz. Olvastad a changelogot? A vegen a HDMI dolog igen erdekes. Meg a vegen ra tudjuk kotni TV-re az N7-t? Fasza lenne.
-
brumi1024
veterán
válasz
belavagyokbp #10176 üzenetére
Olvasd el a toolkit faq-ját az xda-n. Ott van egy kérdés a win8-al kapcsolatban, ha azokat a lépéseket megcsinálod tökéletesen menni fog a nexus toolkit által feltelepíthető driverrel a gép. Bocsi mobilrol nehézkes linkelnem.
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
belavagyokbp #10176 üzenetére
Közben ránéztem a toolkitre, "backup->backup your internal storage" menü alatt "error: device offline" hibát kapok...
-
Syl
nagyúr
válasz
belavagyokbp #10173 üzenetére
De a mentést miért nem Nexus Toolkittel végzed?
-
assemble
addikt
válasz
belavagyokbp #10173 üzenetére
Hagyd ugy ejszakara, reggelre biztos meglesz
-
assemble
addikt
válasz
belavagyokbp #10167 üzenetére
Mountolni nem fogod tudni, mert egy particio az egesz tarhely, igy ha mountolnad, addig az eszkoz az alapveto rendszerfile-okhoz sem ferne hozza, szoval meghalna minden. Lehetseges lenne ha pl kettevagnad a fo particiot es csinalnal egy adat particiot, de az meg tobb egyeb problemat vet fel.
Es hat igen, az MTP-s megoldas joval szarabb es lassabb, de valahogy azert tul lehet elni, lehetne rosszabb is lasd: itunes
Azt a masolast a helyedben ujrakezdenem -
törölt tag
válasz
belavagyokbp #9915 üzenetére
Parandoid alatt már megtalálható az 1 másodperces kikapcsoló gombos menüben is (Screenshot néven).
bzoley: nekem jól működik, nem villog. Most megnéztem újra. Villan egyet a képernyő, amikor megnyomom az Expanded desktop-t. De utána már nem. Szerintem ez belefér. Neked is így?
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
belavagyokbp #9826 üzenetére
Megtaláltam, Paranoid hiba... Hirtelen azt hittem, hogy kiment a bluetoothom, és vihetem gariztatni.
-
Sterilzona
senior tag
válasz
belavagyokbp #9783 üzenetére
Köszönöm szépen.
Kiváncsi vagyok,nekem megjött-e már ... -
Syl
nagyúr
válasz
belavagyokbp #9466 üzenetére
Gyári 4.1.2, mindenféle patch nélkül (csak a dpi-t kell 160-ra állítani) - tökéletes TabletUI. Linkeltem is képet pár napja.
-
alacka
tag
válasz
belavagyokbp #9372 üzenetére
Hogy mibe bele nem hajszolják itt az embert! Mindenféle rút tettekbe.
Háttérben indítottam mp3 lejátszásokat TotalCommanderből, azt kideritettem, hogy a Google Play Zene játssza, de a lejátszási listát nem látom sehol. S le sem tudom állítani a háttérlejátszást sem, mert nem látszik semmivel a futó alkalmazások között sem.
Meg a GoolePlay ikonját sem, amit eltűntettem a tálcáról , se alkalmazások, se widgetek közt.S a cursorom is eltűnt gépelés során.
A menügombokat nem lehet sötétíteni csak a képernyőt? Kisüti a szemem.
-
Szanko
csendes tag
válasz
belavagyokbp #9364 üzenetére
Nekem ez a Windows van fenn. Microsoft Windows 8 Professional N x64 MSDN HUN, és sajnos nem látja. Van még itthon 2 gép, de a sajátomon mégiscsak jobb és kényelmesebb a másolgatás.
Angol fórumokon olvastam hogy másnak is hasonló problémái voltak vagy vannak.
[link]
Drivert lefrissítettem az ASUS oldaláról, ezek után jelent meg az Eszközkezelőben Android Phoneként a Nexus, csak sajnos ez kevés mert nem látható a gépen az eszköz, és a tartalma.Médiaeszközként csatlakoztatás alapból használatos volt a Nexuson, mert használtam Win7-en, meg használom most is más gépen.
-
gps76
őstag
válasz
belavagyokbp #9228 üzenetére
Azt nem tudom ez portolt vagy nem,de a files.miuiandroid.com,ott a groupert kell letolteni.
Ez az eredeti,mondjuk a decemberiek jobbnak tuntek,de azokat meg letoroltem.
Annyit erdemes benne csimalni,hogy atirni a buildban 320-ra a dpit,mert akkor normalis meretu ikonok lesznek.Meg a oktoberi gapps kell hozza. -
csabám
addikt
válasz
belavagyokbp #9111 üzenetére
Lehet, de nem érdemes?!
-
lafaty80
addikt
válasz
belavagyokbp #9092 üzenetére
és van olyan widget is, ami fc-zik 2. felhasználóval: névnap
Most visszatettem a gyárit, és trinity kernel-el hajtom. Eszmétlen a gyorsulás, akár saját órajelén akár 1400-1500-1600-onn is már... van egy-két tech demo, játék, ami akadt gyári alapon, most viszont repül
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
belavagyokbp #9004 üzenetére
Na mégis előtudtam idézni az FC-ket
Ha másik témát állítok be, nekem is FC-zik, az alap system témával viszont nem.
-
lafaty80
addikt
válasz
belavagyokbp #8998 üzenetére
Még valamit nézz meg nekem pls....
Adj hozzá még egy felhasználót és próbálj meg belépni vele és beállítani.... nekem fc-k sorát adja
-
lafaty80
addikt
válasz
belavagyokbp #8998 üzenetére
Mondjuk 2 bechmark ezt csinálta miután elindítod rajta a test-et, addig jól mutatja....na majd még nézegetem
-
Integra
titán
válasz
belavagyokbp #8986 üzenetére
mi most amúgy a legfrisebb verzió? 412 van nálam, ez is 421-re feltolja a frissítést?
már semmi, épp csináljakérdés:
mind a galaxy nexusom és mind a nexus7 a saját google accountommal megy. azok az alkalmazások, amiket a galaxy nexusomra megvettem, telepíthetem a nexus7-re is? lehet a két készüléken egyszerre telepítve? -
Integra
titán
válasz
belavagyokbp #8986 üzenetére
mondjuk szerintem anyumnak fel sem fog tűnni...
-
fPApi
őstag
válasz
belavagyokbp #8948 üzenetére
Még egy kérdés: neked wifis van, vagy 3G-s? Mert olvasom az xda-n, hogy a 3G-sen még javítani kell.
-
fPApi
őstag
válasz
belavagyokbp #8948 üzenetére
Köszi! Ez igen biztató, azt hiszem kipróbálom!
-
fPApi
őstag
válasz
belavagyokbp #8930 üzenetére
Tényleg nem tűnik rossznak. A navigációs sáv 4 ikonja mindig látszik, vagy lehet állítani pl. hogy hány és mi legyen látható?
Másik kérdésem, hogy a kapcsolókat (wifi/gps/stb.) lehet testre szabni, hogy mi jelenjen meg és milyen sorrendben az értesítő sávon? -
fermacht1994
aktív tag
válasz
belavagyokbp #8934 üzenetére
Szóval csak betallózom aztán végignyomkodom az installert? Előtte csinálok egy mentést, ha netán nem tetszik vagy valami beüt
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
belavagyokbp #8932 üzenetére
Köszi majd kísérletezek otthon
felrakás egyszerű?
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
belavagyokbp #8930 üzenetére
Köszi
Twrp ből fel tudom rakni?
-
fatty
aktív tag
válasz
belavagyokbp #8816 üzenetére
Koszi, akkor romot kell cserelnem
Mennyivel masabb a sima AOKP ROM-nal? Bonyolult rafaragni N7-re? -
fatty
aktív tag
válasz
belavagyokbp #8796 üzenetére
Nekem is tegnap jottmeg az NFC tag. A tab felelesztesere, wifi, szinkron ki/be kapcsolasara akartam hasznalni. A gond mar csak az, hogy kikapcsolt kepernyonel nem megy az NFC
-
dejaris
addikt
válasz
belavagyokbp #8788 üzenetére
Koszi.
Kellett nekem android
-
Drachoo
senior tag
válasz
belavagyokbp #8739 üzenetére
Amikor teljesen "lemeríted" akkor valójában nem meríted le teljesen. Amikor neked azt írja lemerült valójában van benne még kraft, erről védelem gondoskodik. Szóval merítheted ameddig csak bírod.
-
brumi1024
veterán
válasz
belavagyokbp #8739 üzenetére
Persze, nem szereti, ha hosszabb távon maxon van tartva, és azt sem, hogyha miután kikapcsolt állapotba kerül a gép, mert lemerült, sokáig így van tárolva. De az akkuelektronika védi, nem lehet teljesen lemeríteni, mert amikor már nem engedi bekapcsolni a készüléket akkor valójában még van pár százaléknyi töltöttség, és azt kikapcsolt állapotban csak nagyon hosszú idő alatt veszti el. Ha viszont elveszti akkor nagy valószínűséggel kuka az akksi.
Az öregedés ellen(laptopoknál is, a nexusnál is) a legjobb módszer a 40%-on tartás és hűvös környezet(0 fok körüli), pár komolyabb laptop energiamenedzsment programja tartalmaz is ilyen módot(hogy csak 40%-ig tölt és akörül tart), de még így is ajánlatos havonta egyszer teljesen lemeríteni és feltölteni. Egyébként ha már feltölti, lemeríti az ember, csak a ciklus számít, az, hogy a teljes kapacitást hányször töltötte bele. A jobb akksikat 1000-re kalibrálják, a kevésbé jókat 500-750-re. Az mindegy, hogy 20-ról töltöd 70-re 2-szer, vagy 1-szer 0-ról 100-ra, ez ugyanúgy 1 ciklus.
Én már 6 éve így használom minden laptopom és 20-25 százalékos elhasználódással adtam el a gépeim 2 évesen.
-
brumi1024
veterán
válasz
belavagyokbp #8737 üzenetére
Semmi baja nem lesz az akksinak, ha "teljesen" lemeríted.
-
alacka
tag
válasz
belavagyokbp #8621 üzenetére
+fatty. Köszi, .. már megint ez a root!
-
fatty
aktív tag
válasz
belavagyokbp #8630 üzenetére
Siman adf.ly-t irtam be, utanna klikk a Fajlok letoltese es alkalmazasa... gombra. Bongeszoben is toroltem a cache-t.
-
Sterilzona
senior tag
válasz
belavagyokbp #8626 üzenetére
Akkor jó, köszönöm.
Melyik fájlkezelő javasolt? -
Sterilzona
senior tag
válasz
belavagyokbp #8624 üzenetére
Végülis igen. Csak azért mégis, ha feleslegesen van rajta annyiszor, talán érdemes letörölni, ha le lehet.
Következő lépés.
Hogy használtok hozzá külső pendrivot, sd kártyát, gamepadot stb.
Most letöltöttem a stickmountot, nagy nehezen sikerűlt befognom a számat és a kártyaolvasót amit rádugtam
Ennyi ?Más nem kell? Vagy más mód is van ? Gamepad is menni fog? -
dombila
őstag
válasz
belavagyokbp #8600 üzenetére
Nem tudod, 3G-t támogatja?
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
belavagyokbp #8449 üzenetére
Haverom se vette észre az egyenlőtlen háttérvilágítást de én megmutattam neki hogy az öve se tökéletes ezért elküldte szervívbe és ma mikor visszakapta azt tapasztalta kapott egy pixel hibás kijelzőt (3 döglött pixel) de ennek legalább a háttérvilágítása jó. Én speciel jobban elviselem az egyenlőtlen háttérvilágítást mind a pixel hibát és ezzel haverom is így van és azóta szid is érte mért mutattam meg a háttérvilágítás problémát neki
Persze egyből írt az Asus -nak aki lekoptatta és megmondta ez nem garanciális hiba. -
fatty
aktív tag
válasz
belavagyokbp #8433 üzenetére
Samsung wave kezeli a video jelet fejhallgato kimeneten. N7 szerinterm se hardver, se szoftver szinten nem kezeli.
-
MrPetya19
addikt
válasz
belavagyokbp #8433 üzenetére
Nem tudom, az symbianos Nokiák+N9 támogatja. XDa-n meg ér egy kérdést.
-
dombila
őstag
válasz
belavagyokbp #7935 üzenetére
Az ára nem rossz, de csak 1 év garival van.
-
Balinov
titán
válasz
belavagyokbp #7916 üzenetére
+1 szavazat erre, lapa, de amit te linkeltel az is ez a toolkit, csak lehet, nem up to date verzio. XDA-s topikban megtalalsz mindent, en is az alapjan csinaltam es tenyleg egyszeru ,csak az utasitasokat kell kovetni
szerk:
4.1.2 vs 4.2.1 temaban, kb az elmult 2 hetben eszrevettem,hogy egy ido utan stock, de rootolt 4.2.1 rommal belassul. Nem csak meg-megroccen, hanem kb olyan szinten, mint amikor a Legend teli volt pakolva. Mar keresem a megfelelo custom 4.2.1 romot a gyari levaltasara
-
karesz81
tag
válasz
belavagyokbp #7763 üzenetére
Köszi a válaszokat!
-
sto1911
veterán
válasz
belavagyokbp #7432 üzenetére
Gyari romod van? Mert akkor csak placebo, ugyanis olyan rom kell hozza, ami tamogatja az init.d-t, gyari rom-on nalam nem kapcsolodott be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- Robot fűnyírók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest