- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agyhalal
aktív tag
válasz
Gery15 #19477 üzenetére
Nálam pont ma jelentkezett ez a hiba és úgy rémlik, hogy volt már ehhez hasonló problémája több embernek is. Mondhatnám azt is, hogy a gond globális volt.
Nagyon lassú volt a vas, úgyhogy dobtam rá egy factory resetet és rögtön a reboot után már így viselkedett.
A probléma factory reset, de még downgrade után is jelentkezik. WiFi passkey megadása közben bizonyos betűknél az aljukat kell megérinteni, hogy ne a felettük levő betűk kerüljenek leütésre, de van, hogy duplán sikerül. Ha megjelenik egy üzenet a képernyő közepén, akkor a két, választható lehetőség közül az egyik garantáltan nem érinthető. Google Play Store-ban a telepített appokat nem tudom lapozni, mert nem érintésnek és nyomvatartásnak veszi, hanem egyből be is lép az app adatlapjába.
Arra vagyok kíváncsi, hogy főzött ROMmal is hasonlóképpen viselkedik-e.Ráadásul abban a balszerencsés helyzetben vagyok, hogy gép már átesett egy kijelzőcserén, úgyhogy garancia már nem vonatkozik rá, a kijelzőt újra legaranciáztatni meg elég nagy szerencse kell majd hozzá. Bár még mindig inkább soft hibára gyanakszom.
-
-
törölt tag
válasz
Gery15 #19479 üzenetére
Ingyen van, de semmi prémium, csak a gari kiterjesztése. Ha nem regisztrál valaki, az első évben akkor is így zajlik a dolog, futár viszi-hozza. Töltővel együtt kell visszaküldeni, ha erre kerül a sor, de nem kell a saját dobozában, valószínűleg úgyis más csomagolásban fogod visszakapni.
-
törölt tag
válasz
Gery15 #19477 üzenetére
Szia!
A kijelző anomália részemről passz, majd ezt megírják azok, akik már tapasztaltak ilyet. Talán a FR segíteni fog rajta.
Sorozatszám alapján további 1 év szoftveres garira be tudod regisztrálni a terméket az Asus weboldalán. Házhoz jönnek érte, kiviszik Csehországba, is utána haza is szállítják. -
KPistike
aktív tag
válasz
Gery15 #17410 üzenetére
Üdv!
Sajnos ötletem sincs az okára. Személy szerint PH tagtárstól vettem a készülékem - már két hónapja -, Aki nem használta ki, és már átvételkor 4.3 volt a gépen. Azóta sem tapasztaltam hasonló jelenséget, mint ami Nálad előfordult, és azt sejtem, a fórum aktívabb tagjai esetében sem volt köthető a rendszer verziójához.
Nálam csak egy mahjong játékban van érzékelési hiba - nem pontosan ott érzi a kattintást, ahol én nyomkodom a bumszli ujjammal a kijelzőt -, s mivel még az S7 Slim is nálam van, valamint ugyanazon alkalmazásban ugyanúgy jelentkezik a gond, feltételezem, hogy vagy bennem, vagy az alkalmazásban lehet az ok.
Tudom, ez Rajtad nem segít
- inkább csak arra világítottam volna rá, miért kellett sokadszor is legépelned ugyanazon kérdést.
-
lafaty80
addikt
válasz
Gery15 #15068 üzenetére
töltsd le a netről a fastboot.exe-t és másold abba a mappába + a nexus toolkit mappából a dll-eket is. Utána elindul...
Nekem most csinálja, várj pár percet és jelzek hogy felment-e....
-
barnam_
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Gery15 #12164 üzenetére
Elvileg. Kipróbáltam hármat. Persze olvasgattam a kommenteket alatta...
Az első arra képtelelen volt, hogy az ellenőrző SMS-t kiküldje a mobilomra. A másik ingyenes volt, de SMS-t már pénzért küldött volt, ha upgradelem. A harmadik pedig csak Facebook profilból kinyert telefonszámokkal volt megakadva
-
MurdR
veterán
válasz
Gery15 #12097 üzenetére
Mit szeretnél az első HSZ-szel?
szerk.:
Ja azzal tisztában vagyok hogy törli a cuccokat róla, de törlés után se jobbra se balra nem ment a program, konkrétan kilépett és szevasz volt.
Kb 3szor olvastam el mielőtt nekikezdtem
(#12099) Skynet258, köszi csak nem láttam hogy melyik hszre írt, azt nem néztem.
-
törölt tag
válasz
Gery15 #12018 üzenetére
Hopp, ezt mindjárt megnézem. Ingyenes?
(#12024) leslieke: Ja nálam ott van mind a kettő. Feltettem jó pár dolgot, kipróbáltam sokat aztán leszedtem ami nem kell. Pl Dropbox is repült, mert állandóan futott, még a Skydrive és a Google Drive nem. Meg egyébként is a két nagyot szeretem
Skydrive Nexus 7-en
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Gery15 #11707 üzenetére
Azt az igényt értem, hogy valaki a gyártó által teleszemetelt rendszerét akarja megtisztítani. De a Nexus referencia modellek olyan sivár és fapados szoftverezettséggel jönnek, hogy szerintem nem sok vizet zavar az az egy-két nem használt Google alkalmazás.
Egyébként nagyjából minden törölhető ami visszatelepíthető a Playről. Nem tudom most is így van-e, de régen (1.5 és 2.3 közötti Android verziók magasságában) ha törölted mondjuk a gyári óra alkalmazást, akkor mindegy mit raktál fel helyette nem kapcsolt be az ébresztés. Ugyan így, ha az SMS alkalmazást törölted, akkor más alkalmazással pótolva sem tudtál SMS-ezni (nem küldött és fogadott).
Lehet azóta ezt szétbontották a fejlesztők, de régen az alap alkalmazások és a rendszerfolyamatok kéz a kézben jártak.
Szóval én azt javaslom első körben, hogy hagyd, mert sokat nem foglalnak és felrakhatsz olyan launchert is amiben el tudod rejteni az ikonokat, de ha nagyon törölhetnéked van, akkor csak olyat ami Playről is telepíthető.
-
MurdR
veterán
válasz
Gery15 #11468 üzenetére
Nekem az akkunál jelenleg ezek az értékek szerepelnek:
8n 12ó 56p 24mp akkumulátorról
Képernyő 58%
Médiaszerver 20%
Táblagép - tétlen 7%
Wifi 5%
Android rendszer, Chrome meg egy két pici app plusz 10%Mondjuk arra már nem emlékszem hogy néztem e filmet, de tán nekem sem a leg ideálisabb érték a 20% a m.szerverre.....
-
havri1
félisten
válasz
Gery15 #11466 üzenetére
Igazából semmi extra nincs, ott csak ugyanígy kitárgyalják.
1 lehetséges megoldást írtak be, ami ez:i had the same problem after wipe clean and fresh install of JB.
I dont know exactly what solved it but here is what i did:
1. disable media store
2. clear media store data
2.5 executed playerpro application while media store is disabled
3. deleted all .nomedia files i could find
4. deleted the Player Pro album art directory content.
5. deleted all image caches of all applications i could find
6. enabled media storeim on sgs3
Itt azt írja, hogy nem tudja, ez volt e a megoldás, de ezt megcsinálta, és azóta megszűnt az akksi zabálása.
-
MurdR
veterán
válasz
Gery15 #11454 üzenetére
Az hatalmas hülyeségnek hangzik hogy befagyasztani a Médiaszervert? nem lehet a zenelejátszást meg a videót segédprogrammal megoldani? (tényleg csak ötlet, én ezt próbálnám ki, mondjuk ezzel is csak szőnyeg alá söpörnéd a problémát... meg nem is tudom hogy pl maga a Médiaszerver mennyiben befolyásolná a tab használatát...)
-
sodre
csendes tag
válasz
Gery15 #11422 üzenetére
Szia! Nekem is ugyanez volt.. ejszaka lemeritette az akksit a mediaszerver.. letoroltem minden kepet amit ugy gondoltam, hogy rossz lehet, de tovabbra is csinalta.. Ami megoldotta az az, hogy a fokonyvtarba betettem egy .nomedia nevu fajlt igy nem porog a mediaszerver az elvileg rossz fajlon ( megmondja a rendszernek, hogy ott nincs mediatartalom ne nezz bele ), bar a gallery meg zenek se fognak szerintem frissulni. Viszont legalabb nem merul!
Amig nem szanom ra magam, hogy ujrarakjam a rendszert addig jo lesz igy. Egyebkent, ha kimasolsz mindent aztan egyeselvel visszarakod, akkor ra lehet jonni melyik fajl miatt csinalja, csak hat a francnak sincs ilyenre ideje.
-
Mankó
veterán
válasz
Gery15 #11412 üzenetére
Kozel egy oraja megy a poweramp alatt egy mix, mediaszerver 4-rol 6%-ra valtozott.
Brumi, az egesz jo eredmeny. Nalam 0%-os fenyerovel (foleg este van hasznalva), szinkronizalasok kilove, azaz megis van egy idojaras widget, 1 oras szinkronizalassal. Vegig kijelzo + wifi-vel, megy atlag 7-8 orat. Kezdem ugy erezni, hogy ez boven jo eredmeny.
De azert meg egy kernel cseret ki kell probalni. -
Mankó
veterán
válasz
Gery15 #11412 üzenetére
Nekem van 1-2 kep, meg 2-3 zene album, szinkronizalasok ki vannak love, aktualitasok, terkep, play music fagyasztva. A chrome-ot lecsereltem dolphine-ra, kevesebbet fogyaszt, jobban kezre all.
Kulonben mikor megjott a tab, en is szivtam vele, hogy sokat evett a media szerver, aztan csinaltam egy factory resetet, ujra allitottam mindent, s eltunt a jelenseg. De en is probalkoztam mindennel elotte.Ackos melyik verzio van fenta franco-bol, mert sokan a franco m mr1et ajanljak, hogy az eddig a legstabilabb. Nekem is az lesz, csak meg meritek es toltok egyet.
-
havri1
félisten
válasz
Gery15 #11412 üzenetére
Neked full gyári rom van fent?
Volt ilyenre példa régi telefonomnál, illetve annak topicjában valakinél.
Akkor pl 4.0.4-ről frissített 4.1.2 re, OTA-n, és valami beragadt nála. Egyszer megunta, újrahúzta, és jó lett.
Nem mondom, hogy itt ez a baj, csak elmondtam, mint lehetőség.Amúgy elvileg ami multimédia (youtube, videók stb ) az mind ezen megy keresztül.
Nekem kb ugyanannyi a használata %-ban és időben is, mint a videó lejátszómé. -
Mankó
veterán
válasz
Gery15 #11410 üzenetére
Kezdetnek mindegyiket kiloni, s szep lassan engedelyezni egyesevel, s kozben nezni melyikkel csinalja. Nalam minden ki van love, mert szinte egyiket se hasznalom, amire meg szuksegem van, azt akkor frissitem. Viszont nalam a mediaszerver hasznaltsaga 31%-os aksinal osszesen 4%.
Kivancsisagbol hallgatok egy kis zenet, hogy akkor hogy valtozik a dolog. -
Hegasus
senior tag
-
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Gery15 #10923 üzenetére
Én is régi ügyfél vagyok,mégis 3 nap alatt jött meg.Nem feltétlen a szállításra gondoltam,hanem úgy egyébként megfigyelhető a tendencia,hogy minden szolgáltató cégnél az új ügyfelek kapják a jobbnál jobb kedvezményeket(pl. t-mobile:7 éve vagyok előfizető,és mégis hűségidő hosszabbítással drágábban tudok telefont venni,mint egy új ügyfél)De ez abszolút OFF,és semmi köze a Nexushoz
ON:Milyen módon lehet a kezdőképernyőkből törölni?Tudom nagyon gyökér kérdés,de egyik androidos cuccomon se az alap android volt,mindenhol táccsvíz,vagy egyéb...
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
Gery15 #10872 üzenetére
Amit letöltött tar fájlt, azt mentsd el egy másik helyre is, mert ha még egyszer belépsz ebbe a menübe, akkor letörli, és újra lefogja szedni.
Alapértelmezetten a c:/Google Nexus 7 ToolKit/put_google_factory_image_here mappába menti, innen mentsd ki a zip fájlt (ha lejött), és ha máskor szükséged lesz rá, csak ide kell majd visszamásolnod. -
belavagyokbp
aktív tag
-
fPApi
őstag
válasz
Gery15 #10825 üzenetére
A menü gomb eltűnése nem hiba, hanem ez az alap beállítás (ha a programnak kell, akkor ott van). De be lehet állítani, hogy mindig látszódjon, mivel nekem is kellet a nova miatt, épp ezért választottam a CM-et, mert itt be lehet állítani. Érdemes átnézni, mivel baromi sok minden be lehet állítani, nagyon személyre lehet szabni.
Az alkalmazás eltűnést is biztos, hogy valami más okozza (pl. van olyan launcher, ahol beállíthatod, hogy el legyenek rejtve az alkalmazások). -
fPApi
őstag
válasz
Gery15 #10795 üzenetére
Honnan veszed, hogy 4.1.2.-re épül? CM10.1_xda
-
fatty
aktív tag
válasz
Gery15 #10541 üzenetére
Nova launcher fizetős verzióját használom, App menüben lehet mappákat / oldalakat létrehozni.
más: frissült a Chrome, teljes képernyőt még mindig nem találtam.
-
Mankó
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Dell notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 4K-s üzleti monitor érkezik az EIZO gondozásában
- Óvodások homokozója
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple Ipad 10.generáció
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest