- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csezi
tag
válasz
Jano_023 #19147 üzenetére
Használd a franco kernel updatert,simán felrakja,csak szerintem nem sok értelme van.Az igaz,h hosszabb az üzemidő,de a multitasking szinte nulla!Ha két dologba kezdesz,akad mindkettő.Ha többe,akkor vége...A gyári kernel szerintem most egész jó üzemidőben és teljesítményben is...
-
gabyka
aktív tag
válasz
Jano_023 #18845 üzenetére
...vagy esetleg el kellene olvasni amit eddig írtak a többiek...és a kezdő összefoglalót.
Egyelőre úgy tűnik csak csinálgatsz valamit a saját fejed után, de véletlenül sem azt amit a kollégák ajánlottak. Kaptál linket a gyári image letöltéséhez is, adb-hez is, leírták, hogy használd, mi kell még? Innen gyerekjáték, még nekem is sikerült elsőre...pedig az nagy szó
-
dombila
őstag
válasz
Jano_023 #18833 üzenetére
Ha a factory image-et töltötted le, az nem fog felmenni recovery-ből.
Az általad megadott linken csak update-ek vannak, teljes ROM nincs (leaglábbis én csak OTA letöltéseket találok rajta), így nem tudom milyen teljes ROM-al próbálkozol.Innen szedd le a megfelelő factory image-et! (3G vagy wifi)
Telepítsd fel a driver-eket (ha eddig nem lennének fenn), egy adb-t és indítsd el a factory image-ben találató flash-all.bat file-t.
A fentebb írt adb hibaüzenet alapján valószínűleg a driverek nincsenek rendesen fenn.
-
Marcika80
tag
-
dombila
őstag
válasz
Jano_023 #17292 üzenetére
Sajnos nem kapják.
Ez alapján még a következő hetekben készül csak el a 4.4 a Nexus, 4, 7, 10 készülékekre: "The latest version will be available in the coming weeks." - és az OTA csak utána indul... -
sto1911
veterán
-
brumi1024
veterán
válasz
Jano_023 #16570 üzenetére
Trickstermod ezt tudja M Kernellel(talán Francoval és Fauxal is, de ezeknél talán verziónként változott, nem emlékszem már pontosan), de nálam túl sok extra üzemidőt nem jelentett a csak 2 mag vs 4. Érzékelési küszöb alatt volt számomra a pluszüzemidő, tehát kb ilyen plusz 5-10 perc. De én mondjuk max 1300-on hagytam az órajelet.
-
bigsee
addikt
válasz
Jano_023 #16364 üzenetére
Azért az se kutya, hogy a "napokban olvastam..."
Egyébként mindkét alkalommal nyitott bootloaderrel ment szervízbe a cucc. Sőt, továbbmegyek, a hivatalos 4.3 image is a nyitással kezd, amit nem is zár be, nyitva marad, mint a ... nem is folyatom
sto1911: ezt megint csak nem merem, most jó egyenlőre békén hagyom
-
baradi
senior tag
válasz
Jano_023 #16014 üzenetére
de asz vagy, lsz nezd meg !
igazabol mindenre, amire a laptopot, net, sok film, neha jatek.
ha nem csak refurbished verziokat lehetne kapni es garival 50 korul meg tudnam venni a 16GB verzios N7-est, akkor talan nem is gondolkodnek, de most a tab2 2 ev garival 50, persze az csak 8 GB, de microSD miatt nem tema... -
-
csabám
addikt
-
havri1
félisten
válasz
Jano_023 #15753 üzenetére
Nem, nekem nem sikerült, azért linkeltem a UPDATE-SuperSU-v1.51.zip -t.
Toolkittel csak a cwm-et rakd fel.
Nálam ez most a következő sorrendben menne :15-s nyomsz, ez a 4.2.2
Ekkor leszedi a nanasi-zipet, meg kicsomagol, majd beadja a többi menüt.
Itt 6-sot nyomsz
1-es, és elvileg felnyomja a CWM Touch-ot.(Ettől függetlenül lehet már az új 5.0.1 -es toolkittel megy a 4.3-as rootolása, csak én baltáztam el valamit)
-
havri1
félisten
válasz
Jano_023 #15750 üzenetére
Milyen oprendszered van? Fognak kelleni driverek hozzá.
[Google Nexus 7 TOOLKIT V5.0.0] Drivers, Backup, Unlock, Root, Recovery, Flash + MORE
Szerk.: Nekem xp-n simán ment, win8-on is, csak a drivereket kell akkor megmókolni. Egyszerűbb sztem xp-n..a toolkit felrakja magától.
-
lafaty80
addikt
válasz
Jano_023 #15663 üzenetére
Azért érdekes, mert a next launcher 3d persze ott van a "ciki-sávon" és 4.3 óta volt pár frissítése. Oops szerint 4 dolgot tehet, de ha az alkalmazás kezelőben nézem ott van a "telefonszámok közvetlen hívása", ezt pedig az oops nem mutatja (tudom hogy n7 esetében nm számít, de S3-on is ez van fent)
[AOSPA 4.3 JSS15J] PARANOIDANDROID 3.91 még csak "r"
-
Drachoo
senior tag
-
cselt
senior tag
-
csabám
addikt
válasz
Jano_023 #14632 üzenetére
gReaderen belül nem a google accal lépsz be, hanem az alatta levő feedly clouddal.
Ha már be vagy jelentkezve, akkor értelemszerűen ki kell lépned.
Utána már minden egyértelmű lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest