- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
assemble #16462 üzenetére
Próbáltam, minden jó helyen volt, drivereket is step-by-step tettem. Ahogy olvashatod visszafelé, amint helyrekerültek a bootloader verziók, minden ment mint a karikacsapás. Viszont neten se olvastam ilyenről, kb még egy xda bejegyzést se találtam, hogy valaki hasonlóan járt volna.
-
csubakka2141
csendes tag
-
goranje
tag
válasz
assemble #16145 üzenetére
Helló!
Penge ez nagyon. A kijelző az ég és föld azokhoz képest amit eddig láttam. Van még Samu Tab 2 7.0 is itthon,
na annak olyan a képe mintha fátyolos lenne, és egy kicsit sárgás tónus is jelen van.
A fényképeim nem valami természetes színekkel jelennek meg, pedig nekem ez az egyik fő kritérium a taboknál. Na itt semmi probléma nincs.Viszont az érdekes hogy amikor quickpic-ben lapozok a 4.-5. kép után már csak másodperecek múlva jelennek meg a képek. A Samunál ez teljesen folyamatos volt.
Egyébként tényleg smooth.
Na még annyi hogy vékony a keret, kényelmetlen fogni, mert egyből kijelzőt taperolod, oszt mindenféle hülyeséget indítasz el. De a vékonysága, a hátlap tapintása szuper. Olyasmi mint a Sony telóké.
A GPS először nekem is szutykolt, de egy restart után most jó. (Kopp-Kopp).
Hát kb. ennyi.
-
sto1911
veterán
válasz
assemble #15479 üzenetére
Jaja, a tobbi linkbe csak belekattintottam, az APi-kikerules/atveres lejott, az atlagfelhasznalo meg meg ennyit se ert belole, nekik eleg, ha szol a gep, hogy hoho, valami fut, tudsz rola?
Azt tudom, hogy a service es app nem ugyanaz, azert is irtam kulon a peldaban - csak ahogy emlitettem, atlagnak mindegy
-
sto1911
veterán
válasz
assemble #15476 üzenetére
Szerinted ugy raktam ide linket, hogy nem olvastam el?!
"some Android applications run silently in the background even after you close them. These background apps can’t be stopped without killing their process, so Google normally requires them to display a persistent notification"
Latszolagos BEZARAS UTAN is tovabb futott a hatterben ...A tobbivel nagyjabol egyetertek, igazabol nezopont kerdese, hogy szolgaltatast vagy appot mondunk (igazabol egy jatek nekem ne szolgaltasson, ha az appjat mar bezartam).
A lenyeg, hogy most mar az Android maga szol, hogy valami fut, amirol maga a futo program nem ertesit.
-
sto1911
veterán
válasz
assemble #15468 üzenetére
Nem tudom neked a background szo mit jelent, de a szotar szerint hatter az
Tehat a Skype pl. fut a hatterben, de arrol te tudsz, hisz ott az ikonja. Van olyan alkalmazas, ami szinten fut a hatterben, de nem jelez ki semmit (szandekosan vagy sem), az akkut viszont szivja. Ezek kimutatasara volt jo a Watchdog, most mar van beepitett megoldas ra. -
csabám
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
-
belavagyokbp
aktív tag
-
lafaty80
addikt
válasz
assemble #15103 üzenetére
twrp + root is ok nálam
csinálj a biztonság kedvéért egy full backupot. Ezt másold fel a PC-re, csak legyen meg máshol is...
Amit írtam, hogy a flash-all.bat-ban rem-elni kell a userdata format sort. Mivel ezt én elfelejtettem, ezért nem 100%. De elméletileg jónak kell úgy lennie. Gebasz esetén pedig ott a ackup
-
törölt tag
válasz
assemble #14977 üzenetére
Nagy lesz alul-felül a kijelzőperem.. na meg az az elülső kamera elhelyezés
Értem én, hogy landscape módra készült, de akkor legalább oldalt középre tették volna. (úgy meg portraitra nem jó)
Hátlap nem rossz, meg az sem rossz hogy a keret most már fekete. De elölről nekem nem tetszik egyáltalán.
-
bzoley
veterán
válasz
assemble #14963 üzenetére
Működik faszán. Hogy mivel, arról itt nem beszélünk. 300km-en teszteltem oda-vissza. Gyorsan barkácsoltam egy konzolt, és ment a szélvédőre. A program beállításai miatt ugyan párszor el akart téríteni, de ugyanolyan jól működött, mint egy másik, erre a célra használni szokott eszköz.
Ki kéne már próbálni egyszer a gugli megoldását, mire képes. -
Aethel
aktív tag
válasz
assemble #14716 üzenetére
TripleB: Irigyellek, nekem a 16-ból alig szabad 1 giga, azért is folyton harcolok kétnaponta hogy mit töröljek le hogy ne legyen fullon. Sokat játszom rajta, mondhatni elsősorban kézi konzolnak használom szegénykét
Másodsorban pedig az a ~13 giga nem valami sok ha az ember kicsit is jobb minőségű sorozatot-filmet akar magával cipelni legalább egy hétre..(játékok mellett meg pláne) Mikor vettem sajnos nem volt még elérhető a 32 gigás változat reális áron.
assemble: Egyszer rendeltem hozzá egy mini kártyaolvasót (OTG-n lógot ami elég ronda volt) de azon kívül hogy két napot ment max., kinyírta a 32 gigás mSD-t is. Amit linkeltél viszont tetszik! Hozzá lehet még valahogy jutni? Kickstarteren így elsőre nem láttam ilyesmi tájékoztatót
Azzal teljes mértékben egyet értek hogy messze a legjobb tablet ebben az árkategóriában. Nagyon meg vagyok vele elégedve, ezt a kis apróságot leszámítva. Egyik ismerősöm most vett egy MyAudio 808-at 40.000-ért de az mellett valami 100k-s premium cuccnak tűnik a kis N7-es. -
brumi1024
veterán
válasz
assemble #14587 üzenetére
Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy ez az olcsósított tegra(T30L). A csúcskészülékekben vagy a T30, vagy a T33 volt. Ehhez képest most az SGS4-ben(bizonyos modellek), a HTC One-ban is Snapdragon 600 van, és ha tartani szeretnék az árkategóriát, akkor teljesen logikus döntésnek tűnik a kifutó, kevés készülékben használt(tehát elképzelhető egy felhalmozódott készlet) S4 Pro használata. Ez továbbra sem csúcskészülék.
-
Hegasus
senior tag
válasz
assemble #14394 üzenetére
tőle vettem, és számla is járt hozzá(cége ezzel foglalkozik), meg volt benne garikönyv is, és regelni is tudtam asus honlapján, és 2 év gari a nemzetközi is.
-
Tin
veterán
válasz
assemble #14274 üzenetére
remélem nem értettél félre, hogyne jöhetne a fullhd vagy 4k felbontás, még jó hogy, ez is minél nagyobb, annál jobb. csak arra próbáltam célozni, hogy a 800p felbontás fölé menni ebben a méretben nincs nagy értelme, de ha nem lesz tőle sokkal drágább, jöhet a nagyobb.
az aksi-fogyasztás témakörrel kapcsolatban: igen, én is erre gondoltam, de szerintem van benne egy kis marketing is, a nexus7-nek elég jó lett a fogyasztása, és szerintem a google-nak nem célja, hogy kiszorítsa a gyártókat a piacról, szóval ha engem kérdezel, szerintem ugyanannyit vagy kevesebbet fog bírni az új n7, mint a régi. pont még a használhatóság határán lesz. -
Tin
veterán
válasz
assemble #14255 üzenetére
el, csak drágán, illetve a gsm boltok útján.
nekem az akkuja kicsinek tűnik (3950 mAh), illetve nem értem, ebben a méretben minek FHD felbontás. a vékonyság jó, a könnyebbség szintén.
most ugye jön az asus memopad hd 7 olcsón, de abban is ekkora az aksi, de van rajta kártyahely, igaz az nem full hd.
pár év, és a "normális" tabletek is 50e alatt lesznek, remélem. átlagembernek felesleges az erős gép.
-
Tin
veterán
válasz
assemble #14173 üzenetére
de akkor miért nem mutatták be pár hete, ezt nem értem.
oké, még egyszer nem akarják elkövetni azt, hogy az elején folyton kifogynak a készletekből, de bejelenthették volna mondjuk júliusi szállítással is.
egyébként meg, ha van esze a google-nak, akkor a következő nexus 8 colos lesz.
-
-
törölt tag
válasz
assemble #13227 üzenetére
Az lenne a jó, ha ahol csak lehet törekednének arra, hogy a különböző alkatrészek több generációval kompatibilisek legyenek. Persze ez sem érdekük a gyártóknak.
Az már haladás, hogy bevezették az USB-s töltést - azért mondjuk nem egy strapabíró cucc, mert valószínűleg egy jack-es megoldással most nem szívtam volna meg... de kompatibilitási szempontból mégis haladás.
Itt van pl a Dokkoló. Már a Nexus 7 -re is lehetett volna tenni, HDMI, meg más olyan kivezetést amit most majd talán a még meg sem jelenő generációra fognak pakolni. Mint ahogyan HD képes elülső kamerát is tehettek volna rá. Ami védhető a részükről az a processzor, hogy még nem létezett. Memóriából is pakolhattak volna bele 2 GB -ot eleve. A Full HD felbontás nekem annyira nem hiányzik, ami égetően kellene az vagy egy nagyon keveset fogyasztó de erős proci - az erő most is megvan, vagy egy új akksi technológia:
Egy másodperc alatt feltölthető lesz a mobil.
Aztán lehet ezt a technológiát sem fogjuk, még 5-10 év múlva sem megkapni. Na meg eleve ilyen gyökérségek, hogy felhasználó által nem cserélhető akkumulátor...
-
|AP|
veterán
válasz
assemble #12953 üzenetére
Gondoltam az új sorozatra, de szerintem az legalább 2 hónap mire megjelenik, ki tudja lesznek-e gyerekbetegségei az első szériáknak, stb... Inkább azért mérlegelném, hogy várjak-e még a vásárlással, hogy vajon esnek-e tovább a mostani árak.
Erre a töltő-dologra viszont nem is gondoltam... Természetesen van itthon több telefon töltő is, de azért nem ártana ha nem kellene kétszer annyit várni a feltöltésre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest