- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
válasz
csabám #25566 üzenetére
Nekem hónapok óta ez van fent, igaz nem sokat használom már a tabot, amikor mégis akkor is csak MindigTV, Youtube, Opera. Ilyen light-os felhasználás mellett teszi a dolgát nincs vele baj, gyors és nem merül.
Kis kiegészítés...Nálam a belső tároló már annyira "szét van", hogy képes belassulni még 4.1 és 4.4 alatt is, de sajnos ez ellen nem lehet mit tenni, októberben 4 éves lesz elhasználódott. (meg amúgy is pocsék volt benne a Nand)
-
bogyo74
tag
válasz
csabám #24416 üzenetére
Én már félek előre. Azóta kész kudarc az egész, mióta a nyalóka kijött.
Most már kezd tele lenni a hócipőm, de igyekszem a megoldást megtalálni. Az biztos, hogy az OS és az alkalmazások miatt nem kevés a vas, hiszen vannak üzemállapotok, amikor is a gép teljesen jól fut. Próbáltam már mindhárom lollipop gyári verziót, most CandyKAT fut éppen.
Elkezdtem figyelni CPU monitorral, amikor is éppen nincs csúcs formában a rendszer, de vagy hibásan mutat értékeket, vagy valami más gond van.Volt olyan állapotom, amikor 100%-on ment az egyik CPU mag, lassú is volt, de a többi mag nem volt szinte egyáltalán használva. A CPU frekvenciát meg 4xx MHz-re írta folyamatosan. Ez számomra hihetetlen lenne. A task manager meg nem mutat 100%-on tekerő appot. Ha kilőttem a gmail appot, akkor lement alacsony CPU%-ra, aztán visszakúszott. Utána a FireFox-ot lőttem ki, akkor is lement, majd visszakúszott. Mindeközben a CPU freki alacsonyan maradt.
A beállításokban a CPU minimális frekvenciája 51 és 6xx MHz között néha ugrál. Ezt sem értem, hogy a minimum miért változik.Arra is gyanakszom, hogy a kijelzés szar, következő dolog az lesz, hogy ssh-n bemászok a készülékbe, és megnézem, valóban mi eszi az erőforrásokat.
Még olyan tippem lenne, hogy az I/O van teljesen oda, simán lehet, hogy az új ROM flashelése (kb. 2-3 hete tettem fel), nem valódi alapállapot, a lemez írás, olvasás problémás. Még keresek egy manuális trim megoldást, és egy I/O teljesítmény tesztet, hátha ott is látok valamit.
-
törölt tag
válasz
csabám #20557 üzenetére
Hát vannak akik csinálják ezt a 0-ról való rendszer telepítést, csak azért, hogy picit gyorsabb legyen (esetleg), utána meg órákig tart a belakása minimum. Nekem még FR sem volt kb több mint 6-7 hónapja és nem is lesz még sokáig bízok benne
A rendszer gyors, stabil, belakott és az aktuális legfrisebb.
-
-
sto1911
veterán
-
mataj
csendes tag
válasz
csabám #18595 üzenetére
Persze hogy olvastam de az én problémámat nem tudom vele megoldani,azt szertném hogy magátol sikerüljön a frisités gyárilag ,de mint irtam nem teszi fel mert hibát ir.Euronicses eladotol vettem de nem a boltba hanem kéz alol,de azt mondta hogy új de lehet hogy elötte piszkálták,aztán lehet csináltak egy rendszer vissza álitást.Lényeg az hogy fastboot modban sem tudok belépni a recoverybe.Vagy alapból nem is engedi?Meg azt se találom hogy a roomot hogy kell felrakni toolkittel.Angolul meg nem tudok én még oroszt tanultam a suliban annó!Meg bocs ha az agyatokra megyek már lehet,de szertném frisiteni gyári roommal.
-
code1005
senior tag
válasz
csabám #18343 üzenetére
Szia, igen. A telefonom az négy megvett alkalmazásomat nem hajlandó frissíteni. Pedig azon van mobilnet is és azzal sem. (Elméletileg ez valamit net probléma lenne) Csak azt nem értem, hogy frissítek egy alkalmazást és ezeket meg nem tudom azokat pedig gond nélkül. Már két factory reset-et nyomtam neki, de nem segít.
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
csabám #17766 üzenetére
Valóban, de tudsz ahhoz OTA image linket? Mert itt most arról volt szó.
Szerk: megkerestem a KRT16S OTA linkjét és betettem a hozzászólásba. Aki full telepítést akar annak ott az előző hsz dombilától.
Az OTA megoldás 4.3-ról (JWR66Y) nem megy egy lépésben tudtommal. De ha van JWR66Y -> KRT16S OTA image akkor írd meg.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Egyébként kaptam pár privátot a hozzászólásom után segítség kéréssel. Sajnos nekem most nincs arra időm, energiám, hogy szájba rágjam embereknek a dolgokat ne haragudjon meg senki, de akinek nem világos, hogy mi a command prompt az ne fogjon bele manuális frissítésekbe, hanem várja meg amíg megjön a frissítés a gépére (meg fog).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MotoGP & WSBK
- Nintendo Switch 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged