- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
didro88
tag
válasz
HUNgaroczel #23798 üzenetére
paprikás krumplit az jó lesz...!
-
lafaty80
addikt
válasz
HUNgaroczel #17662 üzenetére
paranoid rom még a jó, keress rá xda-n.
-
lafaty80
addikt
válasz
HUNgaroczel #17660 üzenetére
gyári?
-
fPApi
őstag
válasz
HUNgaroczel #17227 üzenetére
Szerintem a töltő az a kategória, ahol nem érdemes "gagyiban" gondolkodni, főleg, hogy több eszközhöz is használható!
-
G.Peter
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #17227 üzenetére
Olyat vegyél, ami minél nagyobb áramot tud leadni. A gagyi kínaiak jó ha 0,5 A-t tudnak, az még telefonnak is kevés, nemhogy táblagépnek.
Más: Lehet rootolni a készüléket bootloader nyitás nélkül? Mindenhol csak olyat találtam, hogy előbb nyitni kell a bl-t, és utána lehet, de főzött kernelt/romot egyelőre még nem szeretnék feltenni, így fölösleges bl-t nyitni. (Gyári 4.3)
-
susu88
tag
válasz
HUNgaroczel #17224 üzenetére
Nem gond, ha 2A-nél többet is le tud adni a töltő, úgyis a tablet fogja eldönteni, hogy mennyit akar felvenni
(Bár én múltkor media marktban néztem, és még 2A-es töltőt se nagyon találtam...)
Ekkora áramnál már a kábel se mindegy (ha nagy az ellenállása, sok feszültség esik rajta, és kevesebb árammal fog tölteni), de valószínűleg töltőhöz való épp jó lesz, de a 2m-es vagy hosszabb kínai vackokkal nem is érdemes kísérletezni.
Egyébként ha van amerikai-magyar hálózati átalakítód, azt is használhatod. Lehet, hogy azzal úsznád meg legolcsóbban is (persze nem mondjuk a media marktból)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest