- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Hegasus #14395 üzenetére
Aha, ha azt mondjak h annyi akkor lehet h tenyleg annyi. Talan az a biztos ha felhivja az ember a magyar Asus-t, a szeriaszam alapjan meg tudjak mondani. Amugy eleg korrekt az ar amit linkeltel, ha jo allapotban van sztem az ujhoz kepest max 10-20k-val olcsobban el kene mennie, de ezt csak saccra mondom.
-
sto1911
veterán
válasz
Hegasus #14395 üzenetére
Amint azt tudjuk, az itthon kapható ASUS tabletekre 2 év nemzetközi futáros garancia vonatkozik, ami azt jelenti, hogy a vásárlástól számított két éven belül ha a készülék meghibásodik...
Az o cege itthon hivatalosan arulta a tabletet, vagy kintrol behozva szurkezett vele? Nagyon nem mindegy.
@(#14397) H3gam: kiraly, akkor nem jarhattal vele rosszul
-
Tin
veterán
válasz
Hegasus #14257 üzenetére
van az a 700 ppi 300 ppi is...
ne az extrém esetekből indulj ki. 7"-on az fhd meg már 314 ppi...
miattam lehet 4K is 7"-on, csak tök felesleges. játékban többet számítanak az effektek az átmenetekhez, egyébként meg egyszerűen az agyad nem foglalkozik a felbontással, csak ha éppen azt figyeled.
szerintem ezek a retina kijelzők is csak arra jók, hogy elmondhassa a delikvens, hogy neki retina kijelzője van. az a vicc, hogy közel 20 éve léteznek teljesen normál használatban lcd kijelzők, de az apple retina hülyesége előtt eszébe nem jutott senkinek, hogy a napi 8 órában bámult lcd monitornak legyen irreálisan nagy felbontása. ma meg már ebben mérik.
-
zack
nagyúr
válasz
Hegasus #13898 üzenetére
Igen. Jó cucc. Ellentétben a csili-vili használhatatlan és körülményes többivel szemben (SPB, és társai).
Elég régóta ezt használom, úgy hogy előtte Nova Prime volt. De ezt biztos nem fogom cserélni.(#13899) sto1911
"Ahogy elnézem"
Te egy videó vagy kép alapján meg tudod ítélni egy launcher minőségét? Hogy csinálod?
-
Stauffenberg
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Hegasus #12443 üzenetére
Én már kipróbáltam, elég sok játékkal megy ps3 kontroller-usb-otg összeállítás. Az xbox kontroller viszont nekem nem ment úgy, hogy wireless kontroller-play&charge kit kábele-otg, pedig ez pc-n működőképes. Esetleg majd még teszek egy próbát a wireless receiverrel, bár nm hiszek benne, gondolom csak eredetileg kábeles kontrollerrel megy.
Természetesen mindez root nélkül. Mondjuk játszani nem játszottam egyikkel sem, csak kipróbáltam őket, ez nagyon nem az szint, amire az amúgy is minimális szabadidőmből áldoznék. -
törölt tag
válasz
Hegasus #12431 üzenetére
0-35 C között van megadva sajnos a határ. Nyáron ez pedig necces. Egy példa, nyáron ülök a fogorvosi rendelő várójában nyitott ablak mellett, amikor kint 37-38C -van várok vagy 1-1.5 órát... na ettől kicsit aggódok. A rendelőben belül már van légkondi mondjuk, csak ott már a számban ügyködnek, és nem a tablettel szórakozom
Ez persze egy példa. Vagy Debrecen főterén nyáron árnyékban is necces lehet elővenni. Pedig idilli lenne.
-
brownus
veterán
válasz
Hegasus #12400 üzenetére
http://www.konzolokszervize.hu/ én itt vettem egy xbox kontrollert hozzá, ~ 7k volt
de vannak noname xbox kompatibilis kontrollerek is, és azokkal is megy. ~4k
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Hegasus #11800 üzenetére
A kezdetektől fogva kitartok az Android mellett (1.5 Cupcake volt az első amivel találkoztam, azóta az összeset végigjártam). Viszont vannak olyan elképesztő ordas hibák, amik még így évekkel később is szívet melengetnek.
Az ilyen rendszerfolyamat megakadások és CPU pörgetések is ilyenek. Nem azzal van a probléma, hogy öt percnyi utánajárással megoldható probléma tud felmerülni, hanem rettentően felidegesíti az embert amikor mondjuk a telefonja a legrosszabbkor váratlanul lemerül és olyankor nem vigasztalja, hogy ha idejében észreveszi, akkor megelőzhette volna. Te nem jártál még így? Örülök neki, nekem már sikerült párszor az elmúlt években és sok más embernek is (érdekes módon mindig gyári rendszerrel).
Az almás részt meg iróniának szántam, mert ha valaki szidja az Androidot (annak ellenére, hogy használja és kedveli, nem kívánja leváltani), akkor rögtön alma-imádó fanatikus ellendrukker lesz belőle. Múltkor megemlítettem, hogy modern Android ide vagy oda, létezik még olyan, hogy valami beragad és lerántja az aksit... erre megkaptam, hogy ez baromság, ilyen nem létezik, ezt csak az alma imádók terjesztik.
-
ólomvarjú
tag
válasz
Hegasus #11493 üzenetére
Igen, ilyenekre gondoltam, köszönöm, de a playen szinte mind fizetős, egyszer elmentettem egy linket az xda-n, azt hiszem.. ahol volt egy gyűjtemény, de már nek találom, akárhogy keresem.
Az igazság az hogy én elég láma vagyok ezekhez, csak pár alap dolgot tudok.. de engem a navbar nagyon zavar, hogy elvesz egy centit az életemből
Ezért jó a pie. Meg az sem rossz, hogy testre szabhatok az appokat.. nekem ezért jó a paranoid. Annak ellenére, hogy tudom, nem hibátlan. De gondolkodtam már, hogy komolyabban ráállok, pl az appok írására. Legalább tudnék egy normális bill.t csinálni, ami mindenben olyan lenne ahogy szeretném, meg pl böngészőt.. vagy a rendszerhez hozzáadni vhogy rovásírást, vmi konvertálót.. stb
Lenne ötlet... -
edward2
addikt
válasz
Hegasus #11489 üzenetére
Nálam minden gyári semmihez nem nyúltam. Nem szokásom, mert nincs ilyenhez kedvem.
Ha semmi programot nem indítok reboot után minimális fényerő mellett airplane módban SD videót futtatva mx playerben loopban 4 óra 45 percet hoz akkor nekem erős a gyanúm, hogy itt valami nem stimmel.
Amúgy nagyon kevés program van nálam telepítve. Az meg hogy jobb legyen az üzemidő nehogy már ne telepíthessek semmit.
-
ólomvarjú
tag
válasz
Hegasus #11489 üzenetére
Cm10 aokp témák linkje?
Egyébként a gyárival nekem is jobban bírta mint a mostanival.. és mivel tudtam, hogy hamarosan letakarítom, nem is tettem fel semmit, csak hagytam. Nem tudok számokat mutatni meg mondani, de többet bírt nem piszkálva. De nekem az ui fontosabb.. -
havri1
félisten
válasz
Hegasus #11487 üzenetére
Az enyém nemhogy tele van szemetelve, hanem hihetetlen módon le van butítva. Kikapcsolva minden szinkronizálás, helymeghatározás, google aszisztens, fagyasztva google music, térkép, stb.
Teljesen stock rendszerrel 4ó 39p tudtam kihozni a kijelzőből 12% -ig merülve.
M kernel , stock rom, 5:11 perc most 11% akksi merüléssel.
Nem tartom valószínek, hogy ezért én gariztatnám, kivétel, ha megdupláznák, de legalább 1.5x lene az üzemidőm..
Titanium backup, swiftkey, dolphin, wifi transfer pro, megy egy handwrite van telepítve. -
brumi1024
veterán
válasz
Hegasus #11217 üzenetére
Franco-t és M-et próbáltam. Sebességre jobbak a gyárinál(pl io, ez alkalmazástelepítéskor látszik), játékoknál is. Üzemidőre nem tudom, egymás melletti konkrét összehasonlítást nem csináltam, csak felraktam és használtam. Amúgy ha elolvasod a teszt leírását, láthatod, hogy nem laborkörülmények közt történt, hanem egy 720p-s videó loopban, 100%-tól 0-ig.
(#11219) Gery15: Első hsz alja. Lényegében annyi, hogy trickster modban:
Általános oldal: ütemező: row/bfq/deadline, első az olvasásban jó, második smooth, de lassabb, 3. olvasás írás, én row-ot használok.
cpu-nál max: 1300
Sajátos oldal: elsötétítés ki, fsync ki, max aktív mag: 2/4 ahogy tetszik, sokat nem hoz a 4, ezért üzemidőt javíthat ha kipróbálod a 2-t, de ha nem tetszik bármikor visszaállítható.És ezek után fent menü, beállítás indításkor, engedélyez.
-
Hegasus
senior tag
válasz
Hegasus #11194 üzenetére
(ez a smile
véletlen volt.)
mellesleg: ugye akik panaszkodnak hogy nincs meg a 8 óra böngészés, azok nem használnak semmilyen romot, mert akkor sikítva fogok nevetni
mert nekem gyári 4.2.2.-ön ilyen jó (még rootra sincs szükségem), és nehezen tudom elképzelni, hogy egy szakács jobban optimalizáljon a google-nél... egy hülye gyártó fos felületénél még oké.... a testreszabhatóság az egy dolog, de hogy az üzemidő csak rosszabb lehet az is biztos. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Hegasus #11187 üzenetére
Nálam mondjuk minden rendszer belakása ott kezdődik, hogy mindent kikapcsolok amire nincs szükségem/ellenségem/akku gyilkos. Egyik ilyen a helymeghatározás. Egyrészt engem semmi ne kövessen sehova, másrészt feleslegesen meríti az akkut. Nálam az alkalmazásokban és rendszer szinten is ki van kapcsolva.
A másik a háttérben futó szinkronizálás. Csak az email szinkron van bekapcsolva. Például a Facebook esetében nem kell, hogy notit dobjon új üzenetről, elég ha csak akkor látom amikor amúgy is ránézek. De a cloud alkalmazások (pl: Evernote) is csak manuálisan frissülhet.
Szóval ha nem egy trágya alkalmazás zabál a háttérben, akkor nem tudom mi lehet, mert kifejezetten takarékos vagyok.
-
brumi1024
veterán
válasz
Hegasus #10759 üzenetére
Ez tényleg nagyon kevés, fogalmam nincs hogy jött ki ez az eredmény. Itt van pár teszt(google első oldal) ahol mindenhol ilyen 10 óra körüli idő jött ki: Engadget, Anandtech, Trustedreviews, és mondom a saját tapasztalataim is ezt támasztják alá.
Az utolsó frissítés pedig épp, hogy akksit hivatott javítani, ennyire csak nem rontották el, bár....
-
brumi1024
veterán
válasz
Hegasus #10754 üzenetére
Na a videós értéket még nem sikerült hoznom sem 4.1.2-vel sem 4.2.1-el, pedig próbáltam(wifi ki, alacsony fényerő). Mit hoz ki a chip a N10-re? Nekem az engadget és a verge tesztekből nem annyira jó üzemidő rémlik, bár javíthatták. Az iPad 4 pedig ebben saját tapasztalatból brutális, nem egyszer jött ki 11-12 órás böngészési idő egy töltéssel.
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Hegasus #8118 üzenetére
A dolgaid csak akkor vesznek el, ha bootloadert nyitsz. Ha jön egy frissítés, akkor csak a root veszik el, de azt utána a toolkittel pillanatok alatt vissza rakhatod. :-)
Abban különbözik a rootolt a nem rootolttól, hogy látod a rendszer mappákat is, vagyis az egész / alatt található mappákat. Rendszer progikat tudsz eltávolítani TB-vel például. Tudod blokkolni a hülye reklámokat egy program segítségével. :-)
Olyan fájlkezelő kell ami támogatja a rootot. Azért ennyire nem kell félni a feltörésektől. :-)
Játékok és programok mentésére a Titanium Backup-ot ajánlom. 2 éve van Androidos kütyüm és azóta használom hibák nélkül. :-) -
watercooling
tag
válasz
Hegasus #5487 üzenetére
Hidd el ha ha 1 hét után sincs semmi gond a tablettal akkor 1 vagy 2 év gari tők mind egy..., s felesleges plusz ezreket érte kifizetni.... 2év múlva a kutyának se fog kelleni a nexus 7 ha el akarod adni
Szerinted majd ha évek múlva tönkremegy majd kicseréli neked az adott csúcs tablet-re? -
C.Brigante
veterán
válasz
Hegasus #5487 üzenetére
"tehát még ha bolti a garancia, akkor is az a plussz 1 év lehet jól jön (persze ha rendes a bolt és nem csődöl be "véletlenül"), de az is elképzelhető hogy 1év gyártói + 1 év bolti."
ezt mindjárt el is felejtheted! Sőt, a bolti garancia minden formáját felejtsd el! Miért? mert az itthoni sufni gsm boltok 90%-a (xxl, viptechnika, gsmhome és társaik) szürke importos telefonokat forgalmaz amire evidens, h nem tud garanciát adni (gyártóit legalábbis nem, ahhoz szerződésbe kellene lenniük, de nincsenek). Amit ők adnak 1 év + 2 sw garancia, az olyan kb. mintha nem is lenne gari! Ha pl alaplapot kell cseréltetned na azt nem tudják megoldani mert mocsok sokba kerülne nekik, megy majd a sakkozás ha valamit tényleg kell csinálni a telefonnal ha beszarik. Gyári gari kizárólag, megéri azt a + pár ezer pénzt.
-
C.Brigante
veterán
válasz
Hegasus #5463 üzenetére
a telefonon gyári romot használok ( ettől függetlenül rootoltam mert néhány progiknak kell) rom toolbox felugrott kiírtottam a gyári és egyéb appok 3/4-ét és röhögve, intenzív használattal is elvagyok vele 2 napot! (htc one V) de ugyanezzel a módszerrel galaxy s2-vel is elvoltam így, csak ott az első időkben sok custom romot használtam, de a 4.0.4-es gyári megjelenéssel márcsak azt használtam! (stock)
(#5467) brownus: tedd fel egyenként a számodra hasznos appokat és figyeld melyik után rendetlenkedik.
-
brownus
veterán
válasz
Hegasus #5450 üzenetére
telepítettem a BetterBatteryStats-ot, + legyalultam a gépről minden apróságot, még a facebook alkalmazást is, tehát semmi felesleges szarság nincs most a n7-esen (és igen, ez a rohadék folyamatosan elindult, fb mediaupload, stb... hiába lőttem le)
most 100%-on van, újra indítottam, wifi/sync OFF, itt van mellettem, hozzá se nyúlok
és most várok míg el nem indulok haza, kiderül mennyit merül az aksi 6 óra alatt... (most még kap egy esélyt
nincs kedvem gariztatni...)
a telefonomon egy fórumtárs által készített ROM van fent, riszpekt neki, szezso15
4.0.4 és a fácse app folyamatosan megy, és nincs gondom vele (éjszakára sync OFF, csak a wifi marad, hogy gugli cseten elérjenek ha kellek valakinek), arra gondolok, hogy 4.2 alá még nem optimalizálták... -
Balinov
titán
válasz
Hegasus #4503 üzenetére
Nincs ismerosod Angliaban? Ott pl. Argos-nal van 32GB-os wifi only
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Hegasus #3721 üzenetére
Mivel be sincs még jelentve, és holnap nem is lesz a hurrikán miatt, így nem tudni semmit sem a hazai elérhetőségről. November közepe pl szerintem biztos hogy esélytelen, de abban sem vagyok biztos, hogy elérhető lesz-e hivatalosan.
(#3723) bopeti98: Bármelyik 2A-es USB hálózati töltő jó lesz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest