- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
válasz
#41133696 #25785 üzenetére
Mertem en is egyet gyorsan, ASUS Nexus 7 I (Android gyari 4.4.4), onnan h megjelent a kijelzon a feher Google felirat, odaig hogy teljesen bejott a lezart kepernyo, ~50 mp telt el.
A te 5.1-esen a video szerint ez kb 80 mp.
(maig osszeszorul a gyomrom ha arra gondolok mit tett az 5+ Android ezzel a tablettel)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #25513 üzenetére
Ebben a hozzászólásomban írtam le, mi kell hozzá. Így egyszerre naptár, óra, töltöttségjelző, és időjárás állomás.
Évek óta megvan nekem, még akkor vásároltam az elsőt amikor még az álmodozás módja nem is létezett, Nexus 7 2013-on az én saját példányomat használom, apumnak pedig a napokban vettem meg a Nexus 7 2012-re.
-
törölt tag
-
Oszhgiv
csendes tag
válasz
#41133696 #25429 üzenetére
Kaptam számlát. Az nem tudom, milyen az után gyártott, de fullra olyan, mint ami képeket a neten látok. Ezen is van hátul Asus, elől nexus felirat. Hátul ott van a micro usb töltő- és a fülhallgató csatlakozó. Minden funkció működik, főleg a töltés, ahogy beleteszem. Nekem ez a töltés volt a fontos. Fizetni csak előre utalással lehet.
-
Oszhgiv
csendes tag
-
dajkapeter
senior tag
-
beloadjoker
őstag
-
Dolphine
addikt
válasz
#41133696 #24945 üzenetére
Most úgy viselkedik a tablet, mint a régi 4.4.4 alatt. Kicsit döcög, remélem az FR megoldja.
Milyen programok kellenek ahhoz, hogy a PC lássa a Nexus 7-et? Tervezem, hogy Helium segítségével lementem a programok beállítását, viszont nem akarok Rootolni. Ehhez viszont kell az asztali app, anélkül nem megy!
-
Dolphine
addikt
-
Dolphine
addikt
válasz
#41133696 #24940 üzenetére
Kérdés:
Az 5.0.2 telepítésén már túl vagyok, most jön az 5.1Amikor majd befejezte az összes frissítés telepítését és egy FR csinálok, akkor utána azokat a programokat fogja majd feltelepíteni, ami fenn voltak a tableten.
Na már most. A gmail fiókhoz tartozik egy telefon is. Az előbb belenéztem a Play áruházba a Saját alkalmazásokhoz, ott az összes telepített appot láttam, azt is ami csak a telón van, ott viszont nem az jelent meg, hogy Telepítve, hanem egy szürke X. Azokat ilyenkor ki lehet venni, hogy majd FR után ne telepítse? A telefonróm ezek az appok így nem tünnek el? -
-
törölt tag
válasz
#41133696 #24639 üzenetére
Direkt a Nexus 7-hez rendeltem, de majd a későbbi táblagépeimhez is jó lesz, mint a többi periféria:
Genius SP-HF 1250B 2.0 fadobozos hangfal -
boda.adam967
csendes tag
-
boda.adam967
csendes tag
válasz
#41133696 #24798 üzenetére
És lenne egy olyan kérdésem is h müanyagról karcot aránylag nem mély nem nagy kiterjedésüt mivel lehet hatásosan eltávolítani úgy h ne essen baja a kezelt felületnek és viszonylag tarós legyen? Nexus 7 dokkoló keretére gondolok... Fogkrém? Karceltávolító toll vagy valami hasonló? Van tippetek? Maga a karc zgyan olyan színű mint a keret csak láttszik egy két karc és azt szeretném eltávolítani előre is kőszönöm bármi ötlet tipp jöhet
-
boda.adam967
csendes tag
válasz
#41133696 #24798 üzenetére
Oké. Majd beszerzek egy ilyet, de amúgy a tabnak az érzékelőit megtörőltem ilyen W5 szemüvegtőrlövel (alkoholos) és szerintem azzal volt a gond mert most már szépen veszi az áramot, nem szakad meg a tőltés,remêlem ez így is marad...
És lenne egy olyan kérdésem h kárt okoz a tabnak h mindig rajta hagyom a dokkolon (ami persze be van dugva a konnektorba) ? És a dokkoló akkor is áramot vesz fel ha nincs rajta a tab? Gondolom nem de azért megkérdezem. Előre is köszi a választ!
-
Dolphine
addikt
válasz
#41133696 #24750 üzenetére
Köszönöm!
Anno én is a T-nél vettem akcióban a Nexus 7-es táblát.
Mobil mellett még gondolkodnom kell! Nagyon nehezen veszem rá magam, hogy okostelót vegyek, valahogy mindegyiknek van valami nyűgje!A Nexus mobil (nem szürke importra gondoltam) meg nem nagyon kapható itthon!
-
-
Teagol
aktív tag
válasz
#41133696 #24736 üzenetére
Nincs semmi baj az N7 2013-al.
Most is sokszor köröket ver a mezőnyre.
Én is gondolkodtam már cserén, de két dolog miatt maradt még:
1. Nekem amire kell, arra tökéletes a 7", nem tudom miért kellett leállni vele.
2. Sokszor olyan új gépeket dobnak piacra, amik a szemétre valók! Nem éri meg lecserélni.
Pl. asus kiad egy táblagépet, ami papíron erős, és akad.Lassan jobban megéri venni egy phabletet ...
Magasra tette a lécet nálam az N7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest