- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
válasz
zhorvath #25755 üzenetére
Néha már azzal is lassú, nem mai darab már a cucc.
Na ez nem hangzik jol.
Nekem csak netezes/ebook/kisebb progik (nincs jatek) kellene.
Gondolom ezek azert repulnek 4.4-en - legalabbis ugy remlik.
Azert az hogy 5.1 bekapcsolas utan hosszu tokoles utan azzal fogadott mindig hogy "system process not responding" eleg durva. Vagy hogy a billentyu behozatala eltart 5-10 masodpercekig...ne mar.Na frissitettem amugy most gyari 4.4-re, majd megirom milyen.
-
Efreet
senior tag
válasz
zhorvath #22707 üzenetére
Pont ez a gond az 5-ös rendszerrel, hogy rettentő inkonzisztens - van, akinél az 5.0 is jól működött, van, akinél az 5.0.2 hozott nagy javulást... és nem csak szubjektív a dolog, lehetett olyat is olvasni, hogy valakinek a családban 2 eszközből az egyik akadozós és lassú, a másik pedig szépen működik. Mindkettő azonos módon újratelepítve nulláról, ugyanazokkal a feltelepített programokkal.
Programozói, hibakeresői oldalról ez egy rémálom.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
zhorvath #22698 üzenetére
Meg kell cáfoljalak, 5.0.2-vel nagyot gyorsult barátom táblagépe, 4.4.4 neki is belassult nemrég (nekem is pl. Chrome alatt érződik, hogy valami nem a régi - vagyis a sebesség), és ma frissített 5.0.2-re, hát sokkal gyorsabb lett, pedig belakott gép. Nagyon gondolkozok rajta, hogy én sem várom meg az OTA-t. Várok még, hogy mondjon több tapasztalatot, mennyire stabil a táblagép (mármint a rendszer), eddig nem panaszkodott, sőt.
Szerk.: Nem bízok benne, hogy megkapjuk az 5.1-et, bár ki tudja. Szerintem nem valószínű.
-
KPistike
aktív tag
válasz
zhorvath #22330 üzenetére
Nos, azt kell írjam, hogy nem igazán értelek Téged: az előző hsz megírásakor miért nem vetted a fáradtságot ezen linkek beillesztésére? Megfogalmazásban miért redukáltad le a probléma jelenségét négy mondatban annyira, hogy "rosszul osztja ki a jogosultságokat"? Az Általad másodikként kapcsolt fórumban - amely kimondottan az "Error 505" problémáját boncolgatja - találtam egy logcat-et, mely szerint rendszerfolyamat elérésének kizárólagossága lenne az ütköző programok célja, és az ehhez való jog kiosztása problémás 5.0 jelenlegi változataiban. Viszont úgy gondolom, azt Neked is csak emlékeztető gyanánt kell megemlítenem, hogy a programok jogosultságai nem merülnek ki ennyiben, sőt, főleg olyan egyszerűbb jogokra gondol a többség - velem egyetemben -, mint az írás / olvasás joga.
Annyiban megkövetlek Téged, hogy elismerem, Te valóban utánaolvastál a megfelelő helyen, de ahogy leírtad, azon egyének megjelenését idézted a szememben, akiknél az információk forrása kimerül a Blikk-szintű szenzációs forrásokban - ráadásként 95%-ban fals információkat közölve. Utóbbinak köszönhető a hangvételem, pedig Te a maradék 5%-ot képviseled
. Emellett itt is kiemelem, nem Személyedet, valamint tudásodat vontam kétségbe korábban, hanem az akkor még hiányzó forrás tájékozottságát.
Annyiban is megkövetlek, hogy az előzőleg leírt tesztelés eredményének ugyanazt vártam, amit Te is tapasztaltál Pro változat esetében - viszont (ahogy Te is írtad) az derült ki, hogy ugyanazon program különböző változatai között van eltérés. Valamint a másik metódusban is van eltérés (elvileg nekem kellett volna rosszabbul járnom), mert nálam OTA által telepített 5.0 működik.
Saját felhasználási szokásaim még a free változat képességeit sem használják ki, a korábbi VLC-hez képest gyorsabban reagáló alkalmazásnak ismertem meg MX Playert - még Alcor e-Pad esetében -, azóta megszokásból kerül fel az aktuálisan használt Android rendszerre.
Chronus problémáját is olvastam a google fórumban, ott DashClock-kal ütközőnek írták le, s feltételezem, az Általad használni óhajtott DashBoard-nak része a DashClock. Bár abban a hozzászólásban ezt nem részletezték, s azt sem, melyik folyamaton veszekszenek - PC esetében azt mondanám, az RTC-t vonnák felügyelet alá.Elismerem, sokaknak problémás egy ilyen terjedelmű iromány olvasása, de ez egy digitális technikával foglalkozó fórum, ahol jobbnak tekintek egy hosszas, de a problémát jól körülíró bejegyzést.
-
KPistike
aktív tag
válasz
zhorvath #22297 üzenetére
"Utána olvastam, rosszul osztja ki a Nyalóka a programokat a jogosultságokat. Ha egy programnak megadja, akkor utána másiknak már nem adja meg ugyanazt."
Ahogy olvastam a hsz-t, elővettem a Nexus-t, és tettem egy próbát - ez alapján azt kell mondjam, az idézett szöveghez tartozó forrásod városi legenda kategória.
Nálam ugyan nem a Pro, hanem a mezei MX Player van feltelepítve Tegra 3 Kodek-kel, feltelepítettem melléjük az ARMv7 Codec-et - hiba nélkül. Valamint működik minden, ahogy e programtól megszoktam.
Flashback @ 22301: az összefoglalóban megtalálható.
-
csabám
addikt
válasz
zhorvath #17467 üzenetére
Így próbáld:
Rooting
Rooting a Nexus 7 is very easy but requires an unlocked bootloader and a custom recovery. I recommend using TWRP.
Flash TWRP from here (fastboot flash recovery FILENAME.img).
Reboot into recovery (adb reboot recovery or hold Power+VolDn, then select Recovery).
Flash the latest version of SuperSU.
You should be rooted. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy ruhás topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged