- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kolondrum #10852 üzenetére
A 3.5 van fent, ezért nem is értem mit pofázik.
Cyberpunk: Őszintén szólva a vistával nekem jó tapasztalatom még nem volt. Inkább nem részletezem, mert csúnya lenne és nem akarok vitát. Most is csak a próbálgatás miatt van fent, XP sokkal gyorsabb és stabilabb teljesítményt nyújt mindenhol.
-
boogie84
veterán
válasz
Kolondrum #5210 üzenetére
Crysis Warhead 2008. szeptember 12.
Brothers in Arms: Hell's Highway 2008. szeptember 25.
Far Cry 2 2008. október 24.
Command & Conquer: Red Alert 3 2008. október 31.
Fallout 3 2008. október 31.
Need for Speed: Undercover 2008. november 21.
Tomb Raider: Underworld 2008. november 21.
Grand Theft Auto IV 2008. november 21.
Call of Duty: World at War (CoD 5) 2008 Q4
Tom Clancy's EndWar 2008
Mafia 2 2008Fable 2 Ismeretlen
Diablo 3 Ismeretlen
Haze Ismeretlenez az én véleményem
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Kolondrum #5208 üzenetére
Abu85-nek igaza van, a kivárás most a legjobb dolog amit tehetsz VGA fronton. Most van a "vihar előtti csend", ami kb. még fél évig fog tartani....a legnehezebb dolga most azoknak van, akik nem fél évre akarnak VGA-t venni, mert az anyagi lehetőségeik behatároltak erre a célra. El kellene döntened te hová tartozol. Játékosként, igényesség terén, ill. anyagilag. Ha fullon akarsz játszani a most debütáló újdonságokkal attól tartok cserélned kell még ha csak 5-6 hónapra is. Persze ez a legköltségesebb, viszont így fogsz a legjobban szórakozni, a legjobb minőségben. Ha megtartod akkor kompromisszumokat kell kötnöd a minőség terén, az esetleges újabb játékoknál, viszont anyagilag így fogsz a legjobban járni. Bár ez se biztos. Most 25k egy 8800 GTX, Q2-ben meg lehet még érne 20k-t, de olyan újítások jöhetnek VGA fronton, hogy lehet a kutyának se fog kelleni, és akkor még többet buksz, mint az előző verziónál, úgy hogy még a játékok alatt is kompromisszumokat kötöttél. Sztem ez a második kockázatosabb döntés lenne. Én vennék kártyát a helyedben, és élvezném a játék újdonságokat, amiből idén annyi lesz, mint talán még sosem. Bukni mindenképpen buksz. Ha nem foglalkozol vele, hanem elkönyveled, akkor mindenképp könnyebb lesz a döntés. Én vagy GTX 260-at, vagy 4870-et vennék a helyedben, a 8800 GTX-et meg addig adnám el amíg még el lehet viszonylag jó áron.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Kolondrum #5205 üzenetére
Annyira kaotikus, most a helyzet, hogy nehéz megmondani mennyire lesz támogatva aktívan a GeForce Physx. Szvsz előfordulhat, hogy meggyőznek egy-két fejlesztőt, de a konzol érdekei nem ezt szorgalmazzák. A Gamefest-en volt sok duma, hogy a PC-re nem éri meg a minimális portolási költségnél többet költeni. Szerintem most ha nem sürgős akkor kivárni érdemes. Úgy gondolom, hogy egy 8800GTX-szel az év végéig nem lesz komoly baj. Jövőre pedig sokkal többet fogunk tudni a fejlesztők elképzeléseiről. pl. Mennyire fogják a DX10.1 és a GF Physx-et használni? Esetleg az is kiderül, hogy tényleg rácuppan-e mindenki az Xbox360 féle tesszelatorra...
Talán a tesszelator használata a legelképzelhetőbb, mert abból a konzolok profitálnak, és a fejlesztési időre is jótékony hatással van ... meg elterjedt az a pletyi, hogy a következő GeForce-ban nem lesz DX10.1, de egy (15 tap) tesszelátort már raknak bele. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Kolondrum #5185 üzenetére
A GTX260-ban van annyi extra tartalék, hogy önmagában is megbirkózik a Physx feladatokkal. Azt is érdemes még megemlíteni, hogy az a több, mint 20 darab Physx-es játék ami még év végéig megjelenik nem fogja igényelni a maximális élvezetekhez a Physx-es GPU-t. Ennek egyszerű az oka ... a konzolok nem elég erősek, így a Physx API-t használó programok bőven ellesznek egy kétmagos procival.
Nyilván az eddigi, GF Physx-et aktívan használó progik mellé (UT3, Warmonger, GRAW2) felsorakozik még pár játék a jövőben csak ezekről még nem mondott semmit az nV (Az új Alient emlegetik sokat, de hivatalosan még nem jelölte meg, hogy mely játékokon élveznek extra képességeket a GF karik). Nehéz már meggyőzni a fejlesztőket a PC amolyan extra befektetést igénylő támogatásról ... egyszerűen nincs pénz a piacban, így nincs értelme erőforrást pazarolni rá. Az AMD is csak 3 játék fejlesztőit győzte meg eddig a DX10.1 és támogatásról pedig biztos, hogy több céget is megkeresett.
Igazából ez annyit jelent, hogy ha valami nem éri meg a konzolnál akkor azt nincs értelme támogatni. Hát kb. ilyen a DX10.1 és a GeForce Physx a közeljövőre tekintve. -
pisti88+
senior tag
válasz
Kolondrum #5159 üzenetére
Érdemes, én is 8800gtx-ről váltottam a mostanira(profil)... Crysis 16*q és meg sem nyikkan 8800gtx 2*-es szűrés volt a plafon, melegedésben sem melegedik sehova 65fokos a kari terhelve, és visszaveszi az órajeleket 2D-ben nem is kicsit...(energiatakarékos) Szerény becslésem szerint egy jó 40% van a 260-as javára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest