- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
válasz
HW Junkie #4850 üzenetére
már sok helyen lehet kapni, szerencsére.
ajánlom a subcooling.hu-t.
de azért ésszel, a túlzott pasztázás sem jó, optimális mennyiséget kell feltenni, különben csak ront a helyzeten.(a paszta elvileg arra való, hogy kitöltse a két felület közötti egyenletlenségeket, és a mikroréseket.)
-
boogie84
veterán
válasz
HW Junkie #4841 üzenetére
én TT VI1000BNS házat néztem, oldalra egy venti + egy a ramoknak,ha izzadnának és sztem elég lesz...
-
DEJVID
őstag
-
hétalvó
addikt
válasz
HW Junkie #4792 üzenetére
Ha GTS-ed volt akkor tudnod kellene, hogy a scaling jobb mint ati-n. Nekem csak plazmám van de viszi az 1080-at és szépen ki lehet húzni a sarkokra a képet, nem úgy mint atiéknál, hogy marad a képarány, hanem mind a két irányba lépcsőzetesen. Ez igaz a desktopra. Játékok alatt nem tudsz mit tenni, ha játék átállítja a felbontást. Remélhetőleg a jövő játékai tudni fogják az 1920*1080-at.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
HW Junkie #4790 üzenetére
Az nv azóta teljesen átfabrikálta a meghajtót lehet azért jó a 7300-on most és lehet a gtx280 is ugyan olyan jó lesz e miatt.
Az ati hd4800 sorozat kukába való semmilyen szabványt ne követ és szerintem sok esetben az órajel is túl van skálázva, ezért a sok mikrohiba a különböző játékokban egyeseknél. -
pisti88+
senior tag
válasz
HW Junkie #4792 üzenetére
Jolbeszélsz támogatlak nem lehet egy lapon említeni egy Full HD-s tévét egy moncsival a tv-nél a jobbiknál 10000:1 töl indul a kontraszt amit ma még kevéske monitor képes megjeleníteni aztán ugye ahogy mondtad a méret( NO COMMENT
)!!!!! Szerintem ha körbekérdezel akkor ha nem is egy 280-at de egy 260-at meglehet oldani és ha azzal megy akkor a nagyobbal is fog sztem!!! Sok sikert!!!!
-
pisti88+
senior tag
válasz
HW Junkie #4786 üzenetére
Hú bazzeg az a baj hogy nemsokan vannak akik a vga-jukkal hajtanák a full-hd-s tv-jüket(legalábbis nekem kevés ismerősömnek van ilyen kemény felszerelése), haver gépébe betettük a 260-om, de az full hd-s monitor!!! Szerintem normálisan fogja kezelni ha már a 7300-as széria is ezt tette( nem is tudtam hogy képes full hd-s jeltovábbításra az a pici kari
) de figyelembe véve az eltelt időt, és technikai fejlettséget azota sanszos hogy no problem legyen!!!
Persze ez csak az én véleményem, más esetleg mást mondhat és lehet hogy nála van az igazság!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest