- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
biggamer #3264 üzenetére
Csak "nyugodtan" fogok, mert még fent vagyok!
Egyébként pedig mi fogunk felhasználók a legnagyobbat nyerni ezen ha tényleg így lesz.
nV-nek iszonyat nagyot kell csökkenteni a jelenlegi árakon, mert nagy lesz a bevétel kiesése. Az sem jelent semmit hogy most 1-2 évig pl. az Ati-ra fogják fejleszteni a játékokat. Bármikor fordulhat a kocka.
Januárban még az Ati temetve volt a csőd szélén, és bízván abban hogy az Ati feltámad, megelőlegeztem feléjük a bizalmamat azzal hogy megvettem az első szállítmányból érkezett 3870 X2-öt. Jóleső érzés, hogy bár nem miattam de közvetett közöm (103k) volt abban hogy az Ati feltámadt "hamvaiból". -
tzsolesz
nagyúr
válasz
biggamer #3252 üzenetére
De most egy sokkal erősebb kártya miért ne lehetne drágább? Nem értem.
Gondolj bele hogy már a 4850 CF is sokkal gyorsabb mint a GTX280, akkor milyen egy 4870 CF? Nem beszélva arról, hogy állítólag a 4870X2 20%-al erősebb lesz mint a 4870 CF. Jajj, jajj. Megérhet az majd annyit, de várjuk meg azé. Ne kiabáljunk el semmit.
-
válasz
biggamer #3173 üzenetére
talán tudok ebben segíteni. úgy számoljatok az alkatrészekkel, hogy megnézitek, mennyiért veszitek, mennyi ideig használnátok és kb. mennyiért tudnátok eladni a végén. ezzel a módszerrel kijön egy átlagos havi költsége az egész gépnek. hogyha ügyesen veszi és adja el az ember a cuccokat, akkor:
- középkategóriás gépet (kb. mint az enyém) cca. havi 4-6e FT-ból
- felső középkategóriást havi 7-9e FT-ból
- high endet havi 10-15e FT-ból lehet megúszniebben benne van az is, hogy VGA-t sűrűbben cserélek, a többi alkatrészt inkább ritkábban.
ill. az is látszik belőle, hogy ha x hónap várakozással megspórolsz vmennyi lét, akkor azt érdemes-e (ha pl. felső középkat.ra lősz, és 3 hónap alatt 25e pénzt spórolsz, akkor nem érdemes várni)
-
ImI87
őstag
válasz
biggamer #3136 üzenetére
Jó kis nyálcsorgatós teszt !
Fogyasztás lényegtelen........... 3 db GTX280 330-360 rugóba kerül, itt már nem probléma mellécsapni 50 rudiért egy 1KW-os tápot............
Csak jól el kell titkolni a lakótelepen, mert a szomszédok meglincselnek, hogy nincs senkinek áram a házban -
leviske
veterán
válasz
biggamer #3127 üzenetére
Hát én nem tudom... a GT200 bemutatóján se volt szó DX10.1-ről.... Ehhez nagyon át kéne gondolnia az nV-nak az eddigi munkásságát.
Ha rendes DX10.1-es karival akarnak előállni, akkor ahoz több idő kell. (Kinindulva abból, hogy a G80 és a R600 mennyire különbözik és a DX10.1 leginkább az R600-ra épül)
Mind1, én szurkolok az nV-nak... annyira azért nem, hogy újra piaci fölyénben legyenek, de jó lenne egy kiegyensúlyozott verseny.
MOD: még mielőtt gbors kolléga leharapná a fejem... a jelenlegi nV gpu-k is vinnék a DX10.1-et... csak nem olyan sebességgel, mint a jelenlegi ATi gpu-k. (Ha véletlenül nem lehetett volna kivenni a hsz.-omból)
-
Speed®
titán
válasz
biggamer #3068 üzenetére
Ezen is van még nekik bőven haszon valószínűleg, bár már szorul a hurok.
MSI ezres tételben 450$ért szórná a GTX280at, az ~70ezer JMF (jómagyarFt)
Ha erre rápakoljuk a vámot\áfát\bétát\gammát, itthon ~90k körül landolhat.
Persze az egész Fudos hírtől (ha igaz..) a hazai kiskerekig van ~3 hónap.
Amondó vagyok, hogy ez csak a kezdet és valahol 75k körül lesz a vége..
De ezzel nem csak nV bukik, Ati is, mert az X2-t nem adhatja 100+kért.. -
Tommer
tag
válasz
biggamer #3068 üzenetére
HOHOHOHOOOOO!
ÉS ELJÖVÉ A KÁNAÁN!!!!!
(Persze ezt az ATI -nak köszönhetjük, és arra is kíváncsi lennék, hogy ez mikor jelenik meg itt nálunk a balkánon???? Valamint ez úgy is drágább lesz itt, szóval mi - mármint mi balkánikak -annyit nem hiszem, hogy nyerünk vele! Még így is - szerintem - az ATI 4870 -es jobb választás! Na ja majd meglátjuk!)
-
Dare2Live
félisten
válasz
biggamer #2727 üzenetére
"Ki a f@szomat érdekli, hogy mi a problémája a cégnek ?"
Semmi problémája a cégnek. Max más a megközelítés. A 8800GT annó süvített mint egy istenverése a 4850 meg nem. De meleg. Kinek mi."Miért kell vennem hozzá plusz pénzért plusz kisegítő eszközt azért, hogy tudjam használni ?"
Nem kell. 8800GThez sem kellett. Mégis akit zavart a hangja az vett. Ja és venti szabályzása természetesen állítható. Ha nem tetszik állítsd 8800GT süvítősre. Ennyi.És elhiszem fájnak a tesztek akár a GX2vel vetik össze akár az új ATIkkal [link] vagy tudomisén.... egy hithű NV hívőnek. De akor is ez a f@szozás szánalmas.
-
beteg
őstag
válasz
biggamer #2722 üzenetére
érdekes, hogy egész obiektiv a cikk, nem a megszokott ati párti hoc-os.
annyit azért megkérdeznék, hogy ha 1 db középkategóriás 8450 tűz forró, milyen lesz a 8470x2?? mert még ha erős is, mert valszeg az lesz, akkor is csak egy cf, ami sokkal rapszódikusabb, mint a single kari, de ezt irják is, de mi lesz a hűtéssével??? a 9800gx2 legalább halk és nem megy 90 fok fölé. az x2? mivel fognak hűteni 260fokot?
én nagyon kiváncsi vagyok rá. -
ludasmatyi
tag
válasz
biggamer #2682 üzenetére
Kit érdekel a hűtéscsere?Inkább az mint az áramtemető!Így is 18k a havi villanyszámla!Sajnos az sincs ingyé.1x kicserél az ember 1 hűtést és annyi de annak meg az áramfogyasztása sem semmi.Nekem nem a sebesség számít.Jó a sebesség ha van mihez használni de mostanában nem lesz ilyen game.
-
ludasmatyi
tag
válasz
biggamer #2676 üzenetére
A melegedés nem probléma volt a gépemben vagy öt db 8800GT nah azokon is lehetne rántottát sütni vidáman
Szerinted meddig tart kicserélni a hűtést?Szerintem nem sokáig!Nagyon tetszik a 280GTX teljesítménye csak az áramfogyasztása és az ára k....rva sok!És ha jól megnézzük egy értelmes játék nincs aminek ekkora vga kéne ezért is nyerő a másik oldal pont olyan kategóriában hozott ki kártyát ami épp elég az elkövetkező 1 évre ez tuti.Far Cry 2,Crysis,Cod 4,Mass Effect meg sorolhatnám szerintem a 4850,4870-el is simán elmegy egyedül talán a Crysis az ahol kell a beállításoknál kompromisszum.Úgyhogy ha az NV nem csinál mélyrepülést az áraival a nyakán marad a sok jó vga.
-
DEJVID
őstag
válasz
biggamer #2632 üzenetére
hát nemtudom. 20ezer fölött inno-t venni... kövi kártyám nekem tuti h egy vmilyen xfx xxx lesz. mondják néhányan h csak a matrica a külömbség. nem értem akkor hogy miért lehetett az hogy vkinek 12hó garit elfutotta szépen az inno kártya 13-dikban meghalt. olyat is ovlastam h leadtek 88gtx szintén gari után egy-két hónappal adta meg magát. rendes gyártóknál jár a 3év gari. egva-nál pedig 10.
-
p3rgam3nt
tag
válasz
biggamer #2596 üzenetére
Sry neked akartam címezni , mert láttam h sok ati-t linkeltél be , gondoltam megelőzlek
az offot pedig elfelejtettemBooz : itt nincs , csak a 4850 miatt linkeltem a tesztet , a chillát pedig azért , mertvki kérdezte h jól hűt e az asus 4850-en található hűtő , de mivel ua mint a 38xx asokon , így be ez a cucc jobb (akik használják , azt mondák h jó).
-
Szatesz
őstag
-
nygma
addikt
válasz
biggamer #2526 üzenetére
Nagyon szépek a gyári vizesblokkok,csak ha Te magad teszel külön NB+SB+2 db Mosfet blokkot a lapra,sokkal hűvösebb lesz...
Maximus Formulára én is tettem...eredmény -12 fok blokkonként legalább...
Nekem is gyári vizesblokkos fajta van,de nem vagyok elragadtatva tőle...
-
Szatesz
őstag
válasz
biggamer #2522 üzenetére
Hát jah de szerintem Asus striker 2 extremet kene vennem csak nemtom minek amikor nem akarok SLI.tDe a ramokat meg best jol kezeli....És kéne azért 580-600fsb és...A ddr3 am meg ocz 1600 cl7 de xfx lapba megy 2000 cl8 at is tehat 1800 cl7-8 ba akarom haznalni majd....Jah és lesz vizem is azert gondoltam a S2E re
-
SzlobiG
félisten
válasz
biggamer #2507 üzenetére
Bezony lesznek itt érdekes kártyák.
Majd az nv az 55nanós GX2-vel.
"Most a forint is királyságos, remélem év végéig így marad."
Én meg remélem minnél előbb vissza megy.
Amúgy év végéig tuti nem lesz ilyen magas meg ennél már csak lejebb megy nyár végére visza áll ez sztem.
-
Rusher
őstag
válasz
biggamer #2067 üzenetére
Érdekes...."EVGA plans to ship the cards at 670MHz and it is up to you to overclock it further" a HC verzió meg 691Mhz....jó, hogy vizes, de akkor is.....az mondjuk biztos jobban bírja.....ez jó "The choice is always yours."...
Egy ilyen kártyán már minek még húzni.....én biztos nem buzerálnám...
-
nygma
addikt
válasz
biggamer #1963 üzenetére
A nagyobb márkák elég jól tartják az árukat...
Pl.: BFG 9800 GX2 - 117746 FT
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Le Mans Ultimate
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest