- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
-pooshy- #3792 üzenetére
10mp alatt nem egy két fokot esik, sztem.
Ha megszűnik a terhelés, a hűtő és a csip közötti hőellenállás és a teljesítményváltozás arányában csökken a csip hőmérséklete.A Hűtőbordának tényleg nem változik a hőfoka, viszont a ha 100W helyett 20W a disszipált teljesítmény és mondjuk 10 fok a difi a borda gpu között teljes terhelésen akkor abból 1 mp-en belül 2 fok lesz.
Rivatuner monitorozza menet közben is a hőmérsékletet.
-
korcsi
veterán
válasz
boogie84 #3600 üzenetére
Szélsőségeket figyelmbe véve:
1. Várok 10 évet, gyüjtöm a játékokat, 1000Ft-ért veszek egy gépet és lejátszok mindent teljes grafikai beállításokkal
2. Állandóan elköltöm a minden pénzem gépre és a mai naptól élvezhetek mindent teljes pompájában.A többi a kettő között van, az hogy kinek mi az optimális egyéni megitélés ls lehetőségek kérdése, persze szereti mindenki úgy érezni, hogy jó boltot csinált vagy csinálni fog, és ezt megosztjál másokkal.
Én vettem pl. a 8800GT-met hatvanért, szar vétel volt de legalább már régóta nyomhatok mindent ahogy kell, nem sajnálom, sajnáltam érte a pénzt nekem megért ennyit."de gondolom te örülnél a legjobban mikor megveszed a saját géped, és minél hamarabb elértéktelenedik!"
Én örülnék annak, hogy jó gépem van és nem érdeklne, hogy más mit vesz most mennyiért... Amit az ember gépre költ, az "kidobott pénz", nem nehéz vele elszámolni
Ha havi fél millát keresek, nem számít mennyit költök ilyesmire, ha minimálbérből kell kigazdálkodni, az megint más helyzet.Ha az ember nagyon költséghatékony akar lenni vegyen konzolt.
-
korcsi
veterán
-
korcsi
veterán
-
korcsi
veterán
Szvsz az órajelcsökkentése önmagában a feszültség csökkentése nélkül kevés az alacsony idle fogyasztáshoz, mivel nincs teljesen kihajtva a kari és bármilyen órajelen ugyanannyi "feladatot" végez a kártya, a tranzisztorok ugyanannyiszor fognak kapcsolni, ami a fogyasztás java részét adja, egyik tesztben lemérték egy 4850 feszültségét, és nem változott az órajel csökkentés mellett sem.
-
korcsi
veterán
Nekem az idle fogyasztása sem szimpi az Ati 48xx-nek, nem értem, hogy a 3-as sorozatban tök jól működött a powerplay, itt viszont nagyon nem akarja tenni a dolgát (talán újabb verzióban orvosolják) vagy az NV alkotott nagyot ezen a téren. 7/24-be megy a gépem, a load fogyasztás csak a táp szempontjából fontos, illetve hogy elfogadható hangerővel meghűtse magát a kártya, idle-be legyen csendes és hűs, alacsony fogyasztású. Egyenlőre kivárok, de nv előnyősebbnek tűnik, per pill úgyis csak xp alatt nyomom dx9-be, tehát ati technológiai előnyével nem sokra mennék...
-
korcsi
veterán
válasz
syckaloz #994 üzenetére
Ha G92 lesz rajta nem pedig G92b akkor a hibrid SLI-t leszámítva ugyanaz lesz mint a 8800GT, G92b-vel némileg kedvezőbb fogyasztás/órajel/tunung paraméterkkel rendelkezhet, de semmi extra, nem ez a kártya fogja felrázni a videókártya piacot...
" Amennyiben a 9800 GT GPU-ja nem 55 nm-es csíkszélességgel készül majd, akkor tulajdonképpen egy átnevezett 8800 GT jelenhet meg a piacon a kártya személyében."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest