- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed
addikt
válasz
Laraxior #12424 üzenetére
Hát azért az 1,6v-t meg kell gondolni mert ott már terhelsé alatt is felmelegszik a proci, bár nem azt mondom hogy nem lehetséges meg kell nézni és max egy procid bánja
Mi anno jéggel tesztelgettünk 1,7v körül és nitróval 1,8v környékén
Ha veszel egy új lapot és van merszed kölcsönadom a potomat, nameg persze ha tudsz ott debibe jeget szerzni de szerintem lenni kéne valahol -
Speed
addikt
válasz
Beowulf_78 #12420 üzenetére
Hát sajnaos ezt nem tudom mert a gyakorlatban nem néztem , de elhiszem neked mert én nem halottam még soha arról hogy igazából számitana
-
Speed
addikt
Hinnye nem is tudtam hogy ez is dob a dolgon, akkor nagyon gyorsan kell a lap csere
-
Speed
addikt
válasz
Laraxior #12413 üzenetére
Hát igen a lap is korlát meg nem tom hogy hogy néz ki a hűtésed a vga-n mert azért az se mind1 ahogy mondtad is hogy mit hűtesz rajta. A VRM az a tápellátásért felelős és szerintem a kari hátsó részében fészkel, de nem árt hűteni ugymint a gpu-t és a rammokat
Nahmeg a jobb lap is megdobná a dolgot de attól ugyebár még a vga nem fog jobban menni, szal csak a hűtésen kell fejleszteni
-
Speed
addikt
válasz
Dare2Live #1740 üzenetére
Ez csak egy fordulat volt képletesen értettem, haveroktól halottam akik mostanában figyelgetik a dolgokat, sajna nekem nem nagyon volt erre időm az elmúlt időban. Csak azért mondottam mert már nem egy embertől halottam, de természetesen én is kételkedve fogadom az ilyen keletű híreket
-
Speed
addikt
válasz
raskolnikoff #1736 üzenetére
Előbb-utóbb bizonyára lesznek, de megint csata szagot érzek a piros és a zöld oldal között
-
Speed
addikt
válasz
raskolnikoff #1732 üzenetére
Hát igen mindenképpen meg kell várni az új radeonokat biztosna nagyon jók lesznek, mostanában már minden sarkon azt hallani hogy 50% lesz gyorsabb minden csúcs nv karinál meg hasonlók hát erre kíváncsi vagyok én is .
-
Speed
addikt
válasz
raskolnikoff #1730 üzenetére
Én mindíg ezt mondom végül meg sose bírom ki, sajna a vga-val úgy vagyok, hogy azt gyakran cserélgetem, igaz sose az elején veszem meg a legelső darabokat, mindíg megvárom míg egy kicsit leesik az áruk, de mivel gamelni szeretek meg az új vga-kat is tesztelni így nem tudok nekik ellenállni
MOD.: Ne mond, hogy az áramfelvétel befolyásol abban, hogy milyen kártyát vegyél vagy nálatok már annyira felemelték az áram díját
-
Speed
addikt
válasz
raskolnikoff #1728 üzenetére
Pedig még szinte meg sem vettem oszt itt van ni áhhhhhhh
De végülis jo, hogy fejlődnek a dolgok meg maga az nv is mert már lassan kezdtem félni mindeneki az új ATI karikat emlegeti mostanság
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest