- Milyen okostelefont vegyek?
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Megpróbálok... Már ha egyáltalán leszedem róla a hűtést. Lehet, hogy meghirdetem jó olcsón, s veszek egy tuti 65 nm-est...
Laraxior: tudom, már említetted ezt a dolgot a múltkor, de nekem úgy tűnik, hogy nagyon ugyanott vannak a csavarok, mint a blokkon. Persze ettől még lehetnek meglepetések a nagy hűtő alatt. Tuti ez a dolog? Próbálta már valaki?
-
celf
őstag
szerintem az ez lesz a gigabyte-nal.
folulrol a masodik a listaban
annyi hogy odakanyarintottak, hogy GeForce es kicsit mas a termekkod.add: erre tegnap figyeltem fel amikor nezeggettem, h mi lehet a kulonbseg a ket 260-as kartya kozott. csak akkor meg nem olvastam a cikket az uj "koltseghatekony" 260-asakrol.
btw persze a comparison sheet-en semmi kulonbseg nem lathato a regebbi 260-as modellek kozott. csak a bolt honlapjan latszik, h az egyiknek 192 a masiknak 216 core-ja van
-
VinoRosso
veterán
ígérték...65nm-en jött ki úgyhogy azon is marad szvsz, egyedül 9800GTX+ jött ki 55nm-es és az az is. Ezek a karik is 55nm-en fognak kijönni. Az meg hogy lehozták a cikket, hogy ugyanaz lesz a nevük, hát nem tudom(bulvár?), könnyen előfordulhat, hogy idabiggyesztenek mellé egy '+' karaktert is.
de még a GTX270/290et sem tartom kizártnak. Mind1 nem sokára úgy is kiderül.
Keldor: hát ez vicces...mondjuk anno Chernobylban 10 biorobotból 8 elhasalt, a maradék 2ből 1 élőhalott és 1nek semmi baja. Akkor most az az egy felteszi azt a kérdést:
"Milyen radionukleózis? Ugyanmá..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- VoIP telefonálás
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nintendo Switch
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest