- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
ha frankón összekeverem a fagyállóval akkor jó lehet a víz is... most már csak a procin múlik... ahhoz meg kell egy faja lapocska amiben meg tudom hajtani
Mert nagyon megy...nyomtam egy FFT primeot is ..nah de erről a másik topikban
tudom már miért nem megy jobban...a VRM-eket nem hűti a víz... az hol van akártyán? nem lehet valami ventivel odaférni?
-
raskolnikoff
őstag
Hát sajna a jelenlegi albérletembe a tűzhely meg a bojler is villany. Ettől függetlenül 230 watt még akkor is sok lenne ha lenne gáz a házban...iszonyat nagy szám az....
Egyébként én is szeretem az új VGAkat a gépben de jelenelg tényleg nem tudok értelmesebb és jobb karit venni...egyedül az új radeonok izgatnak még -
raskolnikoff
őstag
Hát azt kell venni ami neked a legjobban megfelel. Nekem valószínűleg még egy ideig nem lesz új VGA-m (még ha a GTX280 megette volna a mostaniakat reggelire, akkor sem) mert a 8800 GT WSXGA+ban még így is csodásan teljesít. A krízist meg ki nem állhatom, így semmi bajom. Bár XP alatt még így is szépen ment...
Ha meg új VGA után nézek akkor az eddig úgy néz ki Radeon lesz mert ennyi áramfelvételért cserébe nem vagyok hajlandó játszani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest