- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donnie
őstag
Ezen a téren tényleg nagyobbat alkotott az NV. Idle-ben nagyon nagyon baráti a fogyasztás és a hőmérséklet is. Úgy hogy 650-et pörög a venti ilyenkor 47fok idle!!! Nem hittem először a szememnek
Ati-nál a nagy Powerplay 4870-nél az annyi, hogy 500-ra visszaveszi a mag órajelet. Nem tudom, hogy ezen mi fog változni, mert pl a Bios-ban is ilyen powerplay érték van belőve náluk.
-
gduck
addikt
Speciel nálam "PC STOP" van
Ha erősebb VGA-t vennék, ahhoz erősebb proci dukálna, ezekmiatt erőseb táp, emiatt meg új szünetmentes
Szal a pénznyelő helyett inkább vettem egy XBOX-ot
Ez jó lesz játékra, a PC meg bírja ameddig bírja
UI: nem szeretnék PC vs KONZOL vitát indítani, csak egy szimpla OFF volt. A PC-s játékokat én is jobban szeretem, csak netto 65-ből nem telik rá
-
biggamer
veterán
-
sztem a GTX 280 kb. akkora előrelépés a 88GTX-hez képest, mint anno a 78GTX a 68GT-hez, talán egy kicsivel nagyobb.
a shadereknél ködösítés folyik, az eddigiek 1 MADD + 1 MUL utasítást tudtak kiadni / clock, amiből a MUL-nak szinte semmi gyakorlati jelentősége nem volt - az újak valószínűleg 1 MADD + 1 ADD utasításra lesznek képesek, és gondolom, zajlott vmi tweaking is a témában.
az ALU:TEX arány tényleg nőtt, az eddigi kb. 5:1-hez képest lesz kb. 6:1. RV670: 20:1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest