- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #12050 üzenetére
véletlenül se vedd lejjebb
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #12048 üzenetére
az enyém nem tudja...a többit nemtudom...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #12045 üzenetére
miért nem olyat ami nekem van?
Az is 100 alatt van
-
Dashes
őstag
válasz
Beowulf_78 #12045 üzenetére
Samsung 2443BW sem lehet rossz, magassága is állítható, 75k körül van.
"Játékos kedvűeknek csak korlátozott mértékben ajánlott a megjelenítő..." -
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #12040 üzenetére
Játékra szerintem az egyik legjobb monitor a 24"-osok között a Samsung 245B+ a nagyon alacsony inputlagja miatt aszem 5-6 ms körül van.
Én is gondolkozok monitor vételen csak nekem túl nagyok az igényeim eddig LCD TV-t akartam venni de aztán meggondoltam magam túl sok a mizéria vele
Na meg hát oda kevés lesz a GTX260-asom de én már nem cserélem le a GT300-ig majd csak kibírom valahogy addig is -
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #12038 üzenetére
Hát én erősen gondolkodom az egész gép cseréjén jövőre( márc-ápr) csak lehet 2 db 260 ast veszek, könnyebben el lehet majd adni mint a 295-öt szerintem, de ez csak akkor lehetséges ha váltok corei7-re. Milyen 24"-est nézegetsz? Én a Benq 241W-el igaz tn paneles, de sok jót írtak rólla.
-
válasz
Beowulf_78 #12022 üzenetére
Pont erről beszélek!
atom18: már most 81 ropi.
-
eladohardver
őstag
válasz
Beowulf_78 #12026 üzenetére
mint pl 4870x2 nél az asus top-bios... azzal tovább lehetett húzni... értem.
-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #12022 üzenetére
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Beowulf_78 #11960 üzenetére
Ott írja ... Vösző egy GF GTX 200 vagy 9800 szériás kártyát és vársz a támogatásra. Physx-re ott lesz a Mirror's Edge és a Cryostasis ... Stereoscopic 3D meg a Bioshock 2 lesz valamikor. Video Processing-hez vedd meg a Badaboom-ot. Image Processing-hez meg photoshop.
-
engusz
veterán
válasz
Beowulf_78 #11954 üzenetére
Ja, azóta néztem képeket a kártyákról, szerencsére a legtöbbnél nem fut matarica a csavarok fölött.
-
engusz
veterán
válasz
Beowulf_78 #11952 üzenetére
Az általad említett hűtőkről köztudott, hogy nem érnek szinte semmit sem. Elvétve találni egy-két user postot, hogy náluk szuperül hűtő... Viszont a korábbi Accelero Xtreme-ek már bizonyítottak.
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Beowulf_78 #11938 üzenetére
Megbíznék magamba 100% osan hogy nem baszok el semmit akkor megcsinálnám
De tudván magamról, hogy kétbalkezes vagyok ,esélytelen
Mondjuk a takaritást nem tudom hogy oldják meg,vagy ezt nem is kell?
Lauda: müködik ,youtube on van egy rakás videó róla, hogy kell elkészíteni
És még design os is .
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #11903 üzenetére
miért?
-
válasz
Beowulf_78 #11878 üzenetére
Limited Edition 260....
Akkor már 128-ra és kész a GT200 => G80 downgrade....
-
VinoRosso
veterán
válasz
Beowulf_78 #11859 üzenetére
attl függ mekkora a selejtarány. Ha van elég akkor abból, ha nem akkor csinálnak.
-
zsolt1129
addikt
válasz
Beowulf_78 #11828 üzenetére
Na most nem akarom elkiabálni de sehol egy textúrahiba. Nem tudom mi lehettett,de most tökéletes.Köszönöm mindenki segitségét.
-
zsolt1129
addikt
válasz
Beowulf_78 #11823 üzenetére
Igen volt.Most visszamentem ugyanarra a pályára,és nem jelentkezett a hiba.
Abu85: Köszi
-
zsolt1129
addikt
válasz
Beowulf_78 #11809 üzenetére
Tényleg nem az
Csak mondom utánakérdezek találkozott-e valaki már ezeel a jelenséggel.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #11437 üzenetére
Azt is csak portolva.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #11435 üzenetére
Magyaran, csak konzolra lehet mostansag a sz@rt is eladni...
-
SSJPeter
őstag
válasz
Beowulf_78 #11430 üzenetére
Köszi!
-
SSJPeter
őstag
válasz
Beowulf_78 #11421 üzenetére
"Nekem a PH!-s tesztek túlságosan "vörös" pártiak."
Én is kicsit ezt érzem.
Akkor nagyon siránkoztak a PH-s tesztelők amikor tavaly bejött a 88gt és az Ati-k még csak a közelébe se tudtak szagolni teljesítményben. . .és már szinte az látszott,hogy az Ati-nak befellegzett. (a "kis kanadai cégnek" szó szerint ezt írták.)Azzal indokolták nehogy el tűnjön az árverseny ami egyfelől jogos. . .de mostanáig mikor ugye az Ati volt előnyben én nem láttam azt a nagy siránkozást.
Sőt sokszor lefikázták az NV termékeit. . .9800GTX=áprilisi tréfa.
9800GTX+=ez most nem jött be az nvidiának.Persze király oldal a PH,nehogy valaki félre értsen!
De talán 1 icipicit elfogult az Ati irányába. . .ez magánvélemény nem kell érte megkövezni de gondoltam NV topicba leírhatom. -
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #11417 üzenetére
Miért? SLi/CF eredmények miatt?
Mod:
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #11361 üzenetére
GTA4 kifagy 700/1460-on ahol eddig betonstabil volt Crysis warhead menü diavetítés,játék laggol,eddig jutottam ment vissza a whql,és láss csodát minden okay....
-
SSJPeter
őstag
válasz
Beowulf_78 #11361 üzenetére
Jó persze semmi gond, nehogy azt hidd,hogy berágtam vagy ilyesmi.
Szerintem sincs eget verő különbség csak azt hittem ezt a tuning dolgot tapasztalatból írod azért kérdeztem csak. -
SSJPeter
őstag
válasz
Beowulf_78 #11351 üzenetére
De mondjuk az is igaz,hogy a 216sp-s változatok nem drágábbak mint a 192Sp-sek és legalább az garantált +5% és nem kell hozzá semmit csinálni,míg ugye tudjuk jól a tuning nem garantált.
-
SSJPeter
őstag
válasz
"A dilemma ott kezdődik hogy jobban húzhatóak a 192SP-s változatok."
Meg szabad kérdeznem,hogy ezt hol olvastad vagy esetleg ez a userek tapsztalata?
-
losi73
senior tag
válasz
üdv köszi a gyors és és lényegretörö választ.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #11180 üzenetére
Azért az MSI sem sikerült rosszra. 6. hely...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Beowulf_78 #11183 üzenetére
Kis telhetetlen.
Találtam súlyadatot ... 3,5 kiló lesz.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #11115 üzenetére
Csak tényleg brutál vas kell a Vista alá.
Mintha neki az nem lenne meg!
-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #11110 üzenetére
Köszi,
végül is, ha kibír annyit és nem nyifan ki tőlle, akkor tényleg stabil
-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #11102 üzenetére
Köszi nem gond Lauda bácsi már megoldotta
-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #11092 üzenetére
Nem tudzs hozzá valahonnan egy jó magyarítást, mert csak azért nem játszom vele mert nem értem, a sztorit miért is kell lődözni s így számomra élvezhetetlen, sajna az angol tudásom elég siralmas, csak enni inni és aludni tudok angolul
-
válasz
Beowulf_78 #11088 üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #11088 üzenetére
Föleg egy wide monitoron nativban... bár emberünk nem így használja,illetve nem adott...én is 2X-t szoktam ráadni,bőven elég....és elég szép is gyors is marad...
Éppen potolom egy régi lemaradásom... Gears of War.. most tologatom,vegyes érzelmek...mi ebben a DX10?költői kérdés volt...
-
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #11078 üzenetére
A crysis-hoz kell 1280-ba a craft.
TTomax:a Zotac amp asszem 1,19. -
válasz
Beowulf_78 #11072 üzenetére
Nem is emlékszem, hogy beszéltünk volna erről
, lehet sok volt mostanában a teendő, kicsit szét vagyok esve néha.
Mondjuk a 260-as azért jóval hűvösebb, főleg megtépve k@rva meleget tud nyomni a kártya és a háta is égeti a kezem egy 20 perc cry után. Ki kéne tényleg tesztelni a fánkkal, hogy meddig érdemes pörgetni a ventit, bár szerintem nem lesz azzal gond így se.
-
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #11072 üzenetére
Érdekesek ezek a hőfokok.Nekem 260-am van és nincs húzva,de 50%-ra szoktam tenni a ventit és akkor sem ment 72 fok fölé a caps viewer-el.
-
laci06
senior tag
válasz
Beowulf_78 #11070 üzenetére
Én mondjuk egy 100%on pörgő gyári venti mellett kötelet ragadnak, de ez magánvélemény
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #10835 üzenetére
Én inkább azt kérdezném, hogy hol vannak a textúrahibák?
User error van sajnos az ATI felhasználók 2%-nál. Nem kell velük foglalkozni.
Azért ezt nem szabad globális gonddá duzzasztani ilyen gyorsan. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Beowulf_78 #10762 üzenetére
Benne van a readme-ben.
Graphics:
-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)
-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)
-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)
-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)
-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)
-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)
-norestrictions: Do not limit graphics settings - ez kő
-width: Set width of main render window (default is 800)
-height: Set height of main render window (default is 600)
-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible
-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate
(ex If refreshrate is 60HZ –frameLimit 1 = Locks down to 60HZ)
-refreshrate: Set the refresh rate of main render window
– Warning - Monitor must support (ex. –refreshrate 60)
-fullscreen: Force fullscreen mode
-windowed: Force windowed mode
-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. –availablevidmem 0.9)
-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTAAudio:
-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprintSystem:
-noprecache: Disable precache of resources
-nomemrestrict: Disable memory restrictions - meg ez is -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Beowulf_78 #10730 üzenetére
Mert 1 GB memória van rajta chipenként. A multi GPU megoldások így működnek. Amúgy ki kell lőni a commandline parancsokkal a GTA 4 megszorításait. Én is túllépem a memóriakeretet jó 300MB-tal és semmi gond.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #10730 üzenetére
Jeee, ott sem mukodik a CF?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Beowulf_78 #10678 üzenetére
Befejeztem.
De csak mert legalább te korrekt vagy.
-
Skizz
addikt
válasz
Beowulf_78 #10672 üzenetére
egész nyáron a zöldektől szenvedtünk a 4800 topikban... nem emlékszel? lehet, hogy Te pont nem látogattad akkor a topikot, csak épp egy "pipapa" nevű egyén a háromszáz regjével együtt minket boldogított, és valahogy ráérzett hogy mikor kell, ugyanis sokáig nem volt 1 moderátor sem a fórumon. amiket ott művelt az kritikán aluli, és azóta is itt tevékenykedhet.
egyébként meg a nem működő ati drivekre, ha én annyi mondok, hogy működnek azok már sok-sok éve, az nem hiszem, hogy "kampány". szóval nem kéne általánosítani, hogy minden ati tulaj idióta. -
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #10672 üzenetére
Igazi magyar virtus..
Én simán átugrom ezeket a hsz-at.
Engem csak az érdekel hogy mindkét oldalon jól fussanak a játékok. -
Speed®
titán
válasz
Beowulf_78 #10661 üzenetére
Ha lett volna akkoriban "8950GX2" és azt vetted volna, ugyanolyan csalódott lennél nVben is. Egy rossz döntés (TTomax és Te is tudod, CF\SLI baromság) miatt nem megfelelő következtetéseket vonsz le. Egy 4870essel ugyanúgy ellennél mint a GTX260al, pusztán a tuning terén nem kapnál ekkora %okat, az összteljesítmény attól még ~egál, hol az egyik, hol a másik jobb. Tényleg nem értem mire jó ilyen szinten fanboyoskodni, egyedül az ár\érték alapján kéne megítélni vasakat, nem színpátia alapján..
-
DeSanto
őstag
válasz
Ha már említetted a FC2-t.
Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D10, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(2x), VSync(No), Overall Quality(Optimal), Vegetation(Very High), Shading(Very High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Very High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)
* Total Frames: 2612, Total Time: 51,01s
* Average Framerate: 51,21
* Max. Framerate: 74,43 (Frame:170, 2,53s)
* Min. Framerate: 39,68 (Frame:1690, 33,37s)Jah, hogy mindezt egy HD4850-el?
Nem hiszem hogy bármelyik gyártónak ne lennének hibái, rossz tulajdonságai.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Szeva!
hát belátom, legalább egy értelmes történeted van hogy miért bírod jobban a zöldeket, de be kell valljam ez rajtad kívül nem sok mindenkiről mondható el a topikban. Megjegyezném ez visszafelé is elsülhet szóval emiatt kár ennyire egyoldalúnak lenni. Az viszont igen vicces amikor egy ati-t életében nem látott ember kapásból 280gtx-et kap a gépébe majd fennhangon fikázza azt hogy biztos mekkora szutyok stb. A driver rész a másik vicc. Csak azért mert minden páratlan napon van béta driver alfa változatának a háromnegyede még nem kell elszállni. Na asszem jobban járok ha odabújok a barátnőm mellé , nem nem crysisnak hívják.... -
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #10612 üzenetére
Én ugyan nem bíráskodom, az a moderátorok dolga.
Azért neked címeztem mivel általában te fömedtél rá az emberre.
Nem tök mind1, hogy ki nem hitte el neki? Nem erre akartam rávilágítani és vagy te nem érted a dolgokat vagy szándékosan nem akarod megérteni.A srác az elejétől kezdve eredményeket kér mindenkitől, gondolom szeretné összehasonlítani a saját configját másokéval. Ebből kifolyólag gondolom, hogy nem visszavágásból linkelte be azt a "tesztet" az, hogy az mennyire silány teszt, nem számít. Nem ért hozzá még annyira, lehet neki normálisan válaszolni és éppen ez szúrta a szemem, hogy erre egyvalaki nem képes, másik három meg rátesz mégegy lapáttal.
Szerintem az meg, hogy ő 15 éves épp úgy nem számít mint, hogy te 30 vagy. Ezért sem oltanod kéne hanem tanácsot adnod, segíteni neki vagy csak nem szólni hozzá.
"De ha ennyire jól megértitek egymást, ami nagyon megható, akkor majd neked küldözgesse az eredményeit, mert legalább te "vevő" vagy rá mint Ati tulaj. "
Csak ismételni tudom magam, baromira nem az eredményeiről van szó. Amúgy nem értem, miért is ne lehetnék én kíváncsi nVidia-s eredményekre? Azért mert ATI-m van? Ez az ATI - nVidia ellentét benned van, nem bennem én világ életemben nVidiás voltam, ez az első ATI-m.
-
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #10551 üzenetére
Felháborító, hogy mit műveltek.
Emlékszem, nem is olyan régen bejött ide a srác és senki nem akarta neki elhinni, hogy 3db 260-as GTX -e van. Akkor is csak oltogattátok amit már akkor sem értettem, hogy mire föl és képeket kértetek tőle meg eredményeket. Ha jól emlékszem, akkor töltött fel képet, most itt van pár eredménnyel és a sok okostojás elkezdi oltani, hogy ennek mi értelme.Áruljáok el nekem, hogy miért ne építhetne ő 3 kártyás rendszert otthon?
Ez a hobbija, szeret tesztelni és ezeket megosztja(taná) veletek(ünk). Ha tanácsot akarnátok neki adni, akkor lehetne azt normális hangnemben is, nem ilyen alpári módon, ahogy azt egyesek teszik, de tisztán látszik, hogy a jóindulat egyikőtökben sincs jelen.Az ostobaság kérdésében is neki van iagaza véleményem szerint, jelen esetben mindenképp.
Ez a folyamatos kifestőzés meg... biztos sok volt a por. -
tome.jr
addikt
válasz
Beowulf_78 #10546 üzenetére
Szerintem a hsz-eid minősítenek téged és mindenki el tudja dönteni ki az ostoba.
Csak azt nem értem hogy miért van így mindenki felháborodva azon, hogy beírtam egy 3 way eredményt.
Te kurvázol és 240k-ból jó eséllyel AIDS-es leszel, én inkább 3 way-t építek.
-
Davidsned
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #10538 üzenetére
Jo, de minek igy kifakadni
; sztem inkább csak a sli jogosultságát próbálta hangoztatni, az meg rendben is van.
-
tome.jr
addikt
válasz
Beowulf_78 #10538 üzenetére
Nincs bennem tüske, nem amiatt teszteltem. Először is kétségbe vonta elég sok ember hogy 3 way rendszerem van ami elég szarul esett, de túltettem magam rajta. Másrészt meg többen kértek eredményeket és gondoltam eleget teszek ezen kérésnek. Tisztában voltam vele, hogy nem sok embert fogok ezzel meggyőzni, sőt senkit és nem arra számítottam hogy mindenki rohan a boltba +2 VGA-t venni. Inkább te veszed személyes sértésnek azt amit írtam és érzelemmentesen nem igazán tudsz nyilatkozni. De ezt már megszoktam tőled.
A kurvázásban meg segíthetnél, nincs tapasztalatom benne.
-
tome.jr
addikt
válasz
Beowulf_78 #10529 üzenetére
Pl azok akik azt mondták hogy az sli halott és egy kártya is elég csak jól kell választani. Most be lehetne bizonyítaniuk hogy igazuk volt és hozhatnák a single eredményeiket. És félre ne érts nem okoskodásból vagy villogásból mondom, Csak múltkor mindenki nagyon okos volt és részletesen elmondták miért nem jó az sli.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #10529 üzenetére
Gondolom a Single részre gondolt...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #10506 üzenetére
Na akkor lehet hogy én is beszívom a Full HD-s TV-vel
Na mindegy de tesztekben egész jól teljesít a 260-as (216sp) csak 2-3 fps lemaradás az alap 280-astól épp ezért vettem ezt mivel az a plusz egy néhány fps már nem nagyon éri meg azt az ár különbözetet, de majd meglátom karácsonyra lehet hogy jön a TV de az is lehet hogy várok januárig mivel azt rebesgetik hogy jó kis akciókat lehet majd akkor kifogni
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #10506 üzenetére
a második lehetőségnek inkább hagyjuk meg azt hogy megvárja amíg kijön a GTX260 GX2 GTX295 vagy mi lesz a neve..akkor ugyis esnek az árak...aztán vagy olyat vegyen vagy sima GTX260at...végülis egy árkategória
-
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #10502 üzenetére
Igen, gyanítom félreértetted.
MOD: Bár így utólag belegondolva meg is lepett volna, ha valaki nem reagált volna rá hozzád hasonlóan.
-
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #10493 üzenetére
Miért kell ez az ATI - nVidia majmolás?
A jóhoz könnyen hozzászokik az ember, ezek a kártyák meg egy év múlva már nem igen fogják maximumon kiszolgállni az embert van egy olyan érzésem.
-
válasz
Beowulf_78 #10470 üzenetére
Köszi neked is!
Jobb így itt lenni, hogy egy ilyen karesz dorombol a gépben. Szeretttem a GTS-t is, de ez akkora ugrás, hogy valami brutál, tényleg meglepett. Alig esik valamit az fps a komolyabb harcokban a stalkerben, crysisben, vagy porban pl. a gridben. Van benn power azt megmondom.
addikt
válasz
Beowulf_78 #10457 üzenetére
És te beszéltél korábban baráti hangulatról. Ha valamit rosszul tudok ki lehet javítani, el lehet mondani normálisan is, de neked úgy látom ez a stílusod és ez nem nagyon változott azóta se mióta először betaláltál. Egyébként meg úgy sütöd meg a kártyáidat ahogy akarod. Csak úgy mellékesen megkérdezném ha szerinted a túlhúzás nem hőfokfüggő akkor minek hűtik folyékony nitrogénnel a 6000-ig húzott C2D-ket???
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #10457 üzenetére
azé 20 fokon többet tud a GPU mint 60-80 fokon
saját tapasztalat
De tény a 60 fok az nudli a GT200as GPUnak..majdnem idle annyi 3d performanceba -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #10448 üzenetére
lényegében azért tartom meg a Q6600ot és azért adom el az E8600ot,mert én javulást tapasztaltam
nem általánosságban hanem saját tapasztalat
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #10448 üzenetére
Igazad van, nálam is Q9550 @ 4GHz és szar mindkettő...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #10442 üzenetére
nem a bench a nyerő..hanem a game..nézz egy CPU használatot visszamenőleg a riva tunerben...és ugyanezt az NFSU-val,de asszem az új driver óta a Crysis is használgatja,de erre csak utalást kaptam a nehalem topikban. De saját tapasztalat az hogy E8600@4240MHz-en nekem itt ott néha megállt az NFSU...Q6600@3.6GHz..no problem
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #10408 üzenetére
Az egy dolog, hogy pl Vantage pontszámban utolérik, de az még nem minden. Én az utolérés alatt azt értem, hogy játékban is tartósan hozza ugyanazt a teljesítményt, stabilan megvannak a 280 FPS értékei.
Az olyan sima 260-asok meg nem ritkák, amik mennek 750/1500/2500-at. Szal ez még nem olyan csoda. Az én XFX-em még tovább is bírta, és simán ment úgy 24/7-ben is. (A Warhead-et úgy toltam végig.) És volt itt a topikban is pár jó eredmény. Persze itt is van lutri, de nyílván nem "noname" kártyáktól kell elvárni ilyesmit.
216-osról meg még elég kevés infó van, én is ezért írtam, hogy nem biztos, hogy a 216SP-sek is olyan jól mennek. De értelem szerűen egy 216-osnak elég lenne kisebb órajel is, mint egy 192-esnek.Az meg megint újabb kérdés lesz, hogy az új 55nm-es karik mennyivel mennek többet átlagban...........
Kéne végezni hiteles és részletes teszteket, hogy mekkora órajelen érik be valóban az alapórajeles nagytesót. Lehetne húzni jó kis párhuzamokat.
Akinek van lehetősége, meg ideje, az kiváncsiságból tesztelhetne.....
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #10303 üzenetére
most h nincs se nő se macska , csak két kutya, hirtelen arra következtettem h tavasszal veszek egy yoshi dobot a gépre
-
VinoRosso
veterán
válasz
Beowulf_78 #10301 üzenetére
nem ez nem egy hét. A Clear Sky esetében pl az 1.54-es peccstől lehetett végigvinni a játékot ha jól tom, de azt is csak moddal, az meg 1 -1,5 hónappal a megjelenés után jött ki. A Vicces az volt hogy az eslő hivatalos(nem hivatalosnak a verziószám szerint kellene lennie 2 nek) patch(1.53) már akkor kijött, amikor még meg se jelent a játék, és még megjelenés előtt feltörték, és még így is olyan bugos volt, hogy nem lehetett végigvinni...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #10301 üzenetére
a kameraremegés és az autó irányithatatlansága elmondom hogy nem a game hibája...
Nézz szét a Magonjavították..azoknak akik nem vették meg eredetiben
-
HSM
félisten
válasz
Beowulf_78 #10292 üzenetére
Video memory usage: 93%!
Kíváncsi leszek, mire lesz itt elég egy 512-es kártya....
-
slett27
addikt
válasz
Beowulf_78 #10290 üzenetére
De hogy adhatják így ki ? Nem tesztelik, vagy van határidős szerződés ? Vagy hogy működik ez ?
-
KTTech
veterán
válasz
Beowulf_78 #10292 üzenetére
Próbáld Vista alatt ;)
-
tome.jr
addikt
válasz
Beowulf_78 #10220 üzenetére
Szerintem is elég a 2 giga ram, nem fogy az el. Próbálkoztam 4 gigával és csak a szívás volt vele, maradtam 2-nél.
-
DeSanto
őstag
válasz
Beowulf_78 #10128 üzenetére
Tény hogy felkaptam a vizet egy olyan kijelentésen hogy a 4850 csak 1280*1024-re elég.
Mert nem minden esetben van igazad.
Pl a FC2 és a Crysis-en kívül (ezek is mennek csak nem veryhighultramegabrutál részletességgel) mindent tudtam eddig játszani ebben a felbontásban.
COD4,GRID,PURE C&C RA3, sokat már nem nagyon tudok említeni de ezek mentek szépen(ezek fullon!).
Nem írtam hogy minden max-on volt az FC2-ben de ment és élvezhető.
Az hogy e miatt igénytelen lennék ám legyen.Emlékszem mikor írtad annak idején hogy a crysis-t butítva játszottad végig.Én sem szaladtam leócsárolni téged.
Tarthatsz annak e miatt igénytelennek engem nem izgat.A csóka 3870 és 4870-ről beszélt.
Gondolom a 3870 helyett a 4850 nem fogja padlóra küldeni mérgében.Jó éjt!
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #10122 üzenetére
Hát Far Cry 2 tuti nem Ultrán megy neki DX10-ben elhiheted.
Megy az persze FullHD-ben csak nem maxon, vagy nem 30FPS-el.
NFS kaki hát, Gran Tourismo-n nöttem fel, gondolhatod mit "éreztem" 5 perc Undercover után. Kapta is az Uninstall-t. -
DeSanto
őstag
válasz
Beowulf_78 #10115 üzenetére
Ettől még nem érzem magam igénytelennek.
Egyébként ha 90%-ban nem játszom hanem másra kell a gép minek vegyek jobb vga-t?Nem vagyok én annyira megszállott. Ráadásul nekem amire kell bőven elég.
Nem tudom miért kell neked rögtön személyeskedni és fikázni a másikat.
Szomorú az igazság ugye?Neked minek van ilyen vga-d ha nincs fullhd monitorod? Nem kell a vga-d alá?
Ne mond már meg nekem mi a jó és mi a nem jó.
Nem szokásom másét fikázni.
Ha neked jó a 260GTX legyen jó örülök neki.
Nekem meg ez a jó és ennyi.Béke!
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #10095 üzenetére
Első kettő játszható, Far Cry 2 már máskérdés... 1680×1050, 2xAA, Ultra High és alig van meg a 30FPS-em szarrá húzott 4870-el.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #10107 üzenetére
ez nem igényesség kérdése. ez pénz kérdése
valaki lehet úgy is igényes h nincs pénze vagy csak kevés pénze van
igaz, akinek van pénze full HD monitorra, annak lehet pénze komolyabb vgara
vagy mégsem? ma láttam a T.ben egy 22"Benq full HDs monitort 40Kért, HDMI vagy DVI bemenet nuku, de HDaki megveszi igénytelen? nem...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #10107 üzenetére
az IT168 által közzétett dia azonban ennél is több információval szolgál a 940-es OC-hajlamáról: léghűtéssel akár 1 gigahertz pluszt is kicsikarhatunk a CPU-ból, azonban e fölött már folyadékalapú megoldást kell alkalmaznunk. ---> Ez itt a lényeg
Bár nem kell AMD..egyelőrecsak újabb videokarival elleszek bőven.
Mutathatna már valamit az nV...karácsonyra mit tartogatnak nekünk vajon -
Henk
veterán
válasz
Most már legalább tudod
.Aztán legközelebb nem írsz ilyen hülyeségeket a 4800-as topikba. -
válasz
Elég az, a kérdés, hogy mit állított low-fölé.....
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #10076 üzenetére
Zotac biosok,igaz ezek 280asok... tud valaki mondani egy helyes dos lemezes flash kivitelezést?
Most nézem az összes Zotac 1.18-at kap... -
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #10067 üzenetére
Azt tudom,hogy ATI-n ez így ment... de hát itt nem vagyok benne biztos...már ez a NiBitor 5X több állítási lehetőséget kínál...
(#10068) Laraxior
Felmegy ez rá? -
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #10065 üzenetére
NiBitorral nézem igen,ugye leszedtem a gyári BIOS-t és ott a performance 3D-ben a lenyíló fülön 1.18V-t engedélyez...azt hittem van valami trükk,más gyártó BIOS-át meg nem preferálnám ha lehetséges
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #10061 üzenetére
ellépek postára..aztán elmegyarázhatnád hogyan indul a Cod WoW...mert valahogy nem találom azt hogy start game.... csak pályakiválasztást...nehézségi fokozat..aztán semmi
amúgy meg...ratyi ez az e8600..szaggat az NFSU mint az állat...úgyfest tényleg jó lett a 180.48as driver..és tényleg odaver a 4magnak. Használná is..ha lennesebaj..majd hétvégére
-
válasz
Beowulf_78 #9994 üzenetére
Még nincs végleg eldöntve.
Lehet 280 lesz, csak még választ várok egy pü-re. Amíg nincs a gépben a kártya, addig bármi előfordulhat.
Bocs, mehetett volna az előzőbe is.
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #9996 üzenetére
jó h feltetted a képet. éppen kérdezni akartam h tudtok e gyárilag passzív hűtéssel rendelkező 260/280-ról. azt tudom h a thermaltake vagy right csinált hozzájuk hűtőt, na de gyárilag létezik e??
tapasztalat: Leadtek 7600GT-met cserélték garban egy passzív hűtésű MSIre. a Leadtek furmark alatt 90fok volt akármilyen venti fordulatszámon!! tettem egy 12es ventit az MSI mellé és 56fok max terhelés alatt.
ezért kérdeztem h létezik egy gyárilag egy jó passzív hűtésű ketyere, és arra tenni egy 12es ventit... -
válasz
Beowulf_78 #9957 üzenetére
Nézegettem a hardverapróban ezt a GTX260-at és egy 216sp-set találtam 83 ezerért. Elég sok, akkor már ott van a gianninál az MSI 280 OC 95-ért. Ja és nézd mit találtam: http://www.a4team.hu/product/view/36433
Vagy a Leadtek GTX260, 56 ezer bruttó: http://www.a4team.hu/product/view/36151
Remélem ezek a valós árak, holnap fel is hívom őket.
Köszi a segítséget!
-
VinoRosso
veterán
válasz
Beowulf_78 #9952 üzenetére
Ati VGA-knak egy kicsit jobb a memória kezelésük, nincs akkora overheadje mint az nv kareszoknak. Általában azt lehet mondani, hogy atiból elég az 512es, nvből meg kevés ekkora felbontáshoz. Node akkor mit mondjak pl a Clear Sky esetében, aminél élsimítás nélkül 600M körüli grafikus lapkészletet jelzett az engine dx10ben. Na meg akkor ott vannak a kevésbé textúra orientált játékok, amikben képjavítókkal azért erősen fogyatkozik a vram. És még ki tudja mi lesz itt, sokan azt mondják hogy hülyeség 1G-os VGA-t venni, de monjuk aki hosszú távra tervez az lehet meg fogja szívni egy fél év múlva az 512-essel 1650x1050ben. Nekem pl nagyon jól jött voltna ősszel, mikor a Clear Skyal játszottam egyfolytába. Igaz így se lehetett panasz a GPU kihasználtságra, 95-98% volt játék alatt az akkori tuningolt 4850-emmel. Am jellemzően ebben lehet mérni, hogy mennyire számít a felbontás, mert mondjuk 1650x1050ben elég egy 3,2-3,4 Ghz-es proci egy átlag kari alá( csúcsmodelleket leszámítva), addig 1280x1024ben már kellenek a meghertzek. hogy rendesen ki lehessen hajtani a VGA-t.
-
válasz
Beowulf_78 #9955 üzenetére
Eszembe se jutott, hogy félrevezetnél, inkább én köszönök minden segítséget és jótanácsot!
Ati kártya nem érdekel!
Egyébként ezért nem tudom mit csináljak. Várjak az új kártyákra, vagy ne, ez a nagy kérdés.
Egy biztos, nagyon jó cucc ez a wide monitor, aki még nem látta, próbálja ki minél előbb! -
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #9948 üzenetére
Jó, akkor erre mondhatnám azt, hogy ott van a 260-nál olcsóbban a 4870...
De mivel az lett volna a mondanivalóm lényege, hogy 1680 as felbontáshoz nem kell okvetlenül drága VGA-t venni így nem mondom.
Ezt a minimálisnál nagyobb igényeket meg hagyjuk már... mondj pár játékot Crysis-on meg FarCry2-őn kívül, aminek nem elég egy 4850 1680x1050 es felbontásban közel maximális részletességben."Lara-nak meg igaza van.1920-as felbontást is kevesen használnak, nem hogy a 2560-at."
Ez egy olyan dolog, ha nem írom oda, h. afölötti felbontásban amit a teljesség igényvével tettem, akkor az lett volna a gondja valakinek.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #9948 üzenetére
Hát azért vagyúnk egypáran "Full HD-sok" itt van mindjárt Laraxior gondolom ő is abban nyomja ha már egyszer 24"-os a monitór. Én meg malyd LCD TV-t újitok remélem már 10-edike felé meg lesz mert akkór kapok fizút
igaz hogy az nem 1920x1200 hanem "csak" 1920x1080 de az legalább 16:9-es is, itt nincs az a probléma mint a monitóroknál hogy jó-jó ez a 16:9 de csak túl keskeny.
-
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #9934 üzenetére
Na az ilyentől érdemes procit venni,ez bevan járatva.
VinoRosso: de elolvastam,sőt már át is látom az elnevezéseket.(azóta ezt magolom) -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #9934 üzenetére
VGA nem hinném hogy nagyon válogatva lenne..nekem is lefutott a 3dmark 810/1620/2520as órajelekkel
egy kis vmoddal meg tudnám lökni a teljesítményét
-
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #9929 üzenetére
Na ez gyönyörű lesz,ha tényleg így lesz.Ember legyen a talpán aki majd megtanulja melyik mire változott.Lesz itt olyan keveredés öröm lesz nézni.
De lehet pont ez volt az nvidia célja. -
VinoRosso
veterán
válasz
Beowulf_78 #9875 üzenetére
há sokra nem együnk vele ha a cpu fogja számolni. dx9es emulátort vagy adaptert kéne inkább csinálniuk peszre gondolom a saját terméküket nem fogják megfúrni.
-
tome.jr
addikt
válasz
Beowulf_78 #9871 üzenetére
Nem Keldornak szólt de neki is megírtam a véleményem. Nem török én pálcát senki fölött nincs nekem semmi gondom az ATI-val. Nyilván írhatok bármit úgysem fogadja el senki mert csak újonc vagyok és verem a nyálam a 3 way SLI-vel, bár megmutathatnád mikor vertem nem igazán emlékszem rá. Egyből bekóstoltak, hogy nincs is nekem semmi csak álmodtam az egészet. Én sem úgy jöttem ide, hogy okoskodtam egyből, meg is lepődtem azon hogy milyen ellenséges a hangulat. Ha kell én is megvédem magam még ha újonc is vagyok. Az meg különösebben nem érdekel hogy szívesen láttok-e vagy sem, mivel nagyon belterjes az egész. Hogy mire jó a 3 way szerintem az általam linkelt tesztből kiderült, ez tény. A Ph-n is volt teszt ami nagyon lehúzta, de azért vannak más oldalak amit el lehet olvasni, ott egész más eredmény jött le. Lehet vitatni, meg írni is pl a guru3d-nek hogy hülyeség ami kijött a tesztjükből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest