- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Nem egy hete vetted kb a 260-at?
Egyébként gondolkodóba estem én is, hogy lecserélném az 55nm-es 260-at egy szintén evga csak 65nm-es 216-os-ra. Jobb tuningolhatóság miatt. Csak tartok tőle, hogy akkor már kénytelen lennék tápot is cserélni. Kb mennyivel eszik többet egy 65-ös? -
Qru
MODERÁTOR
+ rejewski:
Nekem is marha halkan csinálja, amíg nem vettem le az oldallapot addig nem is hallotam egyszer sem. És érdekes csak mikor átvált 3d-be és utánna rögtön el is hallgat (pontosabban utánna olyan tartományban "zizereg" ami már nem hallok).
Hangkarid gerjed vele?
Lekéne akkor árnyékolnod vmi fémlappal. Bár inkább húzd az egyszerűbb.
más:
Most olvasok tesztet a PC wörd-ben a GTX260 GS-ről eléggé dícsérik...
-
schwartz
addikt
a 65nm-esen van csak a vrm-en hőcső, de azon meg kevés a fázis komolyabb OC-hez.... Feszemelés nélkül 700/1500-nál vége, feszemelésre meg lekapcsol, heatpipe ide vagy oda, mert gyanítom van benne védelem, hogy ne terhelhesd túl.....
A Zotac-om ami volt durvabb orajelekkel is uzemelt egy ket teszt erejeig. (65nm-es GTX265, feszemeles nelkul, gyari leghutes) Ennek fenyeben kivancsi lennek erre a Gainwardra.
-
rup1u5
nagyúr
Na így már nekem is leesett a lényeg!
Azt hittem a két táp egy kategória.
Nem akartam félreinformálni senkit.
A jövőben meghagyom ezt a témát inkább neked vagy Qru-nak.
Ezen felbuzdulva szerzek kölcsönbe egy konnektoros fogyasztásmérőt és meg fogom nézni hány wattot húz ki a gép a falból terhelve és idle. Van egy olyan (lehet téves) elképzelésem, hogy 250-300w-nál nem húzhat többet terhelve. Ennek akarok a végére járni, mert határon hajtva én sem szeretném hosszú ideig gyötörni az enermaxot. Egyelőre a 260-al terhelés alatt sem vettem észre hogy jobban melegedne vagy jobban pörgetné a ventit a táp. -
rup1u5
nagyúr
Még mindíg nem értem mit akarsz ezzel mondani.
Azt hogy sokkal szarabb az ő cooler master 450-es tápja mint az én 420as enermaxom? És hogy ne tegyen mellé egy 260-at mert nem bírná el a táp? Nálam megy. Ha valóban annyival gyengébb minőségű lenne az én enermaxomnál az általa linkelt táp és megfeküdne a 260-tól akkor arról nekem nem volt tudomásom. Én abban a hitben éltem, hogy a CM jó tápokat csinál.Mellékesen az hogy kit mi bosszant az egyéni szoc.pol. Azt tartsuk meg magunknak, mert az olyan mint a segglyuk. (senki sem kíváncsi a másikéra.)
Engem pl az bosszant hogy emberek itt a ph-n baromira tudják egymást osztani, oltani és lebaszni. Ha valaki téves infót közöl tudtán kívül azt jó stílusban is helyre lehet igazítani.
Ha így teszek akkor mindenki jól érzi majd magát, az emberek hálásak lesznek és azt fogják mondani, hogy "ő jó fej".Tegye már föl a kezét az aki szeret magáról rossz véleményt kialakítani!
Qru: Sort fogunk rá keríteni!
-
rup1u5
nagyúr
Ha már ilyen kedvesen megszólítottál és tanubizonyságott tettél kiforrott inteligenciádról és kultúrált stílusodrol akkor taníts engem mester!
Mond mi az a jelentős különbség a két táp között ami elkerülte a figyelmemet?Az enyém:
KATTÉn nem látok nagy különbséget a két táp teljesítménye között de te majd biztosan eloszlatod a homályt és csak remélni tudom, hogy ezúttal a normális hangnem is menni fog! Rajta! Menni fog csak próbáld ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest