- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
St3ven #27877 üzenetére
Nekem is volt egy ilyen készülékem, aztán a 2. szoftverfrissítés után memóriakártyát cseréltem, azóta nem fc-zik. A kártyát újraformáztam, de betéve egy másik készülékbe egy-két naponn belül abból is előhozta az újraindulásokat (jellemzően valamilyen program, pl. Google Maps használata közben).
-
válasz
St3ven #27872 üzenetére
beírják a jegyzőkönybe, mivel annak tartalmaznia kell a a fogyasztó által érvényesíteni kívánt igényt, de a döntést nem feltétlenül/csak a szolgáltató hozza meg, mivel a javítást a gyártói szerviz végzi, és a vonatkozó jogszabály alapján simán elutasíthatják például a cserét, és javítást eszközölhetnek, ha a csere aránytalan többletköltséget jelentene a javításhoz képest, például egy mobiltelefon ára 100 e ft, de a javítás 10 e ft.
alapban a sorrend; javítás -> csere -> (árleszállítás) -> elállás.
elsősorban javítás vagy csere, és ezekből a főszabály szerint a fogyasztó választ!
más kérdés, hogy lásd a fentieket is, több esetben mondhatják hivatalosan, hogy javítás lesz, nem cserélik. -
válasz
St3ven #27661 üzenetére
inkább tiltom a roaming szolgáltatást, az a biztos!
tiltás nélkül hiába állítom kézire, amint nincs elérhető saját hálózat, máris dobja az elérhető külföldi hálózatokat, és ha nem figyel az ember, könnyen csapdába eshet.
nem is magam vagy a feleségem miatt félek, de anyám és az anyós is az én előfizetésemet használja, és ők meg ott laknak, ráadásul nem is vágják annyira a dolgot, meg ugye nem nagy eltérés volt, hogy t-mobile h vagy t-mobile sk -
Lavar
aktív tag
válasz
St3ven #27383 üzenetére
Hali, bocsi az értetlenkedésért, de ez engem is érdekelne.
A honlapon ezt találom a hívószámkijelzésről:"Havi díj
A T-Mobile ikon 200, T-Mobile ikon 400, T-Mobile ikon 600, Mozaik XS, Mozaik S, Mozaik M, Mozaik L, Mozaik XL, Mozaik XXL, MédiaMánia S, MédiaMánia M, MédiaMánia L, MédiaMánia XL, EcoMix, Mix, Partner 3, Partner 4, Domino díjcsomagokban díjmentes.203 Ft/hó"
Előfizus, mozaikos vagyok, akkor ez most ingyenes, vagy 203 ft/hó?
Egyébként előtte dominos voltam és ott alapból kijelezte a számot, nevet.
-
LallerHUN
tag
-
-
sssent
senior tag
válasz
St3ven #27155 üzenetére
Ez a második bekezdés (pont az önálló jogosultságként meghatározás miatt) értelmezhető úgy, ahogy a szerviznél mondták: a "további 12 hónap"-ra lehet azt mondani, hogy az a vásárlástól számított 12-24 hónapos periódus, ami független attól, hogy az első 12 hónap a szervizben töltött idővel esetleg kitolódott. Az átfedésnek pl. annyiban van jelentősége, hogy a jogszabályilag előírt jótállás meghosszabbítása még a tartozékokra is érvényes, míg a korlátozott már jellemzően nem. Ahogy te értelmezed, azt valahogy olyan cifrán kellett volna megfogalmazni, hogy "a jogszabályilag kötelező jótállás lejártát követő 12 hónap", mert ez a "további 12 hónap" még nem egyértelmű.
Amúgy szerintem ezen az egészen most még felesleges aggódni - nem túl valószínű, hogy pont ebben a rövid időszakban haljon meg a cucc. A jótállási jegyet ettől függetlenül ki kell töltetni, legyen nyoma nálad is, hogy csináltak valamit a készülékkel.
1430: köszönöm.
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven #26806 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap vettem át a telefonomat a helyi T-Pont szervizében, szoftvert cseréltek rajta a márkaszervizben.
Ma viszont megint be kellett bennem, mert úgy adták vissza a jótállási jegyet, hogy nem töltötték ki a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 5. § (3) szerint a garanciális javításra vonatkozó részt - konkrétan üresen, azaz a vásárláskori állapotában kaptam vissza a jótállási jegyet, mintha mi sem történt volna.
A szervizes ürge végül kitöltötte, de az érdekes az egészben, hogy szerinte nem hosszabbodott meg a jótállás ideje a kijavítás időtartamával, méghozzá azért nem, mert a kötelezően előírt egy éves jótálláson felül a T plusz egy évet vállal, és ez a 10 nap, amíg náluk volt a telefonom, ez "a következő egy éven belül van", azaz nincs mivel/mire meghosszabbítani, mert ez az idő úgyis beleesik a kötelezőn felül vállalt egy évbe.
Ez most komoly, hogy így van? Miért nem a két évre számolták rá a 10 napos kijavítás idejét?
-
1430
senior tag
válasz
St3ven #23981 üzenetére
Igen, jól érted, feltéve, hogy az elmúlt 90 napban nem történt Go!Net M aktiválás (megújítás) a Domino számon.
DS39
Majd rákérdezek erre. Jól értem, hogy a még felhasználható keretnek írja a 133 MB-ot? (szerintem a blue mobile csomagváltoztatása kavart be, az lett 100 helyett 133 MB)minasm3
Szerintem dobj rájuk egy emial-t a my@t-monile.hu címre, hogy legyenek kedvesek intézkedni.Ha már WebShop. Egyre többen írták, hogy szállítási módnál egyes készülékeknél nem lehet PPP-os szállítást választani. Ez egy hiba, amit eddig csak új havidíjas konstrukcióknál tapasztaltak, és a javítása valószínűleg több időt fog igénybe venni (fejlesztést igényel).
-
1430
senior tag
válasz
St3ven #22251 üzenetére
Alapvetően igen (ha van mellé olyan aranykártyás előfizetésed vagy T-Home szolgáltatásod, ami a fő szám lehetne), de én a Domino RelaxNet M-re vagy L-re gondoltam az előbb.
-
1430
senior tag
válasz
St3ven #21920 üzenetére
Díjszabás 4.4.8.1.
kisninja
Az oldal tetején ellenőrizheted, hogy melyik lehetőség van bejelölve: új vagy meglévő előfizetéshez.
Ha Mozaik XS konstrukcióban rendelnéd, a rendelés során automatikusan felajánlja a WS a díjcsomagváltást, így a rendelés végére már Mozaik XS díjcsomagban lennél, de persze előbb is válthatsz. Még annyit, hogy vissza már nem válthatsz, mert a MédiaMánia díjcsomag család le van zárva, illetve üzletben MédiaMánia XS-re is vállalhatsz hűséget, de akkor sajnos elesel a 10%-os kedvezménytől. Apropó a MédiaMánia díjcsomaghoz aktív a Mobil TV szolgáltatás? Mert ha igen, kezd azzal, hogy kikapcsolod (amennyiben fizetősen már nem akarod használni).Tappancs2001
Legfeljebb fél évig szüneteltetheted (és azzal az idővel kitolódik a hűségidő), ügyintéző tudja beállítani és havi 1100 Ft díja van a szüneteltetésnek.gboszi (és Daffni2)
Először is minden flottással aláiratnak egy papírt, hogy ha nem jogosult már a kedvezményes díjcsomagra, akkor 8 napon belül jeleznie kell, és másik díjcsomagba váltják. Ellenkező esetben mikor a szolgáltató tudomására jut, hogy már nem jogosult a kedvezményre (vagy nem hosszabbítják meg a flotta megállapodást), akkor ... díjcsomagra váltják (pl. Eco XS).SziberTomi
Díjszabás 7. oldal:
"A Like és a Like 300 díjcsomagokban a hívószámkijelzés bennefoglalt szolgáltatás."
Ez azt jelenti, hogy ezen díjcsomagokhoz a hívószámkijelzés díjmentes.Fr3eWar
Mostanában többen is jelezték, hogy aranykártyás szám elennére nem jelenik meg részletfizetés, illetve az iPhone esetében kifejezetten fennáll ez a probléma. Jelentsd be telefonon vagy várj, míg megoldódik.
A díjcsomagváltás valóban lehetséges, de a Fun > Mozaik XS váltás SIM cserével jár, ezért üzletben intézheted.jozsi252
Mivel Mozaik esetében (és minden más csomagnál, ahol nincs túlforgalmazási díj) 0 Ft-os egységáron megy az adatforgalom, ezért nem jelenik meg a számlán. -
St3ven
addikt
válasz
St3ven #21737 üzenetére
Illetve az kivitelezheto, hogy en egy honapon belul tobbszor (4-szer 5-szor) is ki-be kapcsoljam a T-Perceket?
A lenyeg az lenne, hogy mivel idoaranyosan szamlazzak ki a havidijat (persze a felhasznalhato perceket is), csak azokra a napokra aktivalnam, amikor tenyleg hasznalom.
-
-
blueye
veterán
válasz
St3ven #21051 üzenetére
Ja ez mindig igy kezdodik, igy az arra alkalmas telefonokra en szoktam feltelepiteni az appot es utana azon kuldok uzenetet, nem volt olyan antiszamitastechnikai baratom aki 2 nap alatt ne tanulta volna meg.Akinek meg nem lehet igy kuldeni az kap tolem emailt.Ha nem kapja meg hamar magara vessen
De amugy ertem amit irsz, az ido meg fogja ezt is oldani elobb-utobb a kedvesed sem tud majd mast venni.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
St3ven #21026 üzenetére
Jogos, valamiért az él bennem, hogy csomagváltásnál van hűség megint, és hogy mindig csak felfelé lehet csomagot módosítani
Olyan lehetőség van, hogy most váltok csomagot, és ha akarok a páromnak karácsonyra venni egy új telefont, akkor decemberben bebattyogok a T-be rábökök a mobilra amit kérek és mondom hogy azt adják oda kedvezménnyel, és aláírok nekik 1évet arra a csomagra amiben éppen vagyok (vagyis leszek)?
(#21029) Varszegig
Igen olcsóbb a médiamánia percdíja, de nem használom fel max az egyenleg felét, és úgy vagyok vele hogy inkább túlforgalmazok egy kisebb csomagot, mint feleslegesen fizetek egy nagyobbat. (akivel sokat beszélek az meg benne van a családicsomagban)
-
Huroq
senior tag
válasz
St3ven #20339 üzenetére
Ááá milyen szép is tud az lenni
Volt nekem is hasonlóban részem.
De ha belegondolok, szeretek T-Pontokba járni. Ha egy egyszerű üggyel befáradsz, kedves t-s kollégák megbonyolítják és azonnal nem fogsz unatkozni. Kitalálják, a rendszer nem engedi vagy ne adj isten te nem is vagy rá jogosult. Pedig ő is látja, hogy még is, de nem tehet semmit. Ez a kijelentés a kedvencem. Akkor én mit tegyek, ha te nem tehetsz semmit?Szépen elterelik a gondolataid 1-2 órán keresztül és ha már nagyon unják ők is, akkor hívnak még két kollégát, hogy csoportosan meg tudják oldani a problémát /vagy nem/. Siker esetén te megnyugodsz, bár nem azt a szolgáltatást kaptad amit szerettél volna, de már legalább megszabadultál a stresszes helyzettől.
Esküszöm nektek, úgy még nem intéztem semmit t-sekkel, hogy pontosan azt a szolgáltatást és úgy kapjam, ahogy az a nagy könyvbe meg van írva
-
válasz
St3ven #19672 üzenetére
nem kell, de ha valaminek nem tudod az okát, nem ismered, attól - funkcionálisan - még ne igénytelenezd le...
mondjuk amúgy sem kötelező használni, biztos van szebb kinézetű is, ha olyat szeretsz/szeretnél!
én csak azt írtam, hogy szerintem teljesen rendben van, megbízható és stabil, engem a kinézete nem különösebben érdekel! lehet szép a freemail - és társai -, ha gyakran behal... -
válasz
St3ven #19668 üzenetére
ez nem igénytelenség, csak érteni is kellene hozzá valamilyen szinten! nem félreérteni, ezt nem rosszindulatból vagy nagyképűségből írom, de ha nem tudod, hogy milyen szereppel bírnak, akkor ne szidd, hanem töröld azokat a mappákat, esetlegesen nem hiányoznak majd a későbbiekben...
én - mint már korábban is írtam - más rendszerekből is használom adott levelezőt, azokat a mappákat is használom, és nem védeni akarom a szolgáltatót, de szerintem nem véletlenül adott a nevük, külső - a szolgáltatótól független - kliensek esetlegesen csak így tudják megfelelően és probléma nélkül használni! amennyiben van/lesz rá lehetőség, kíváncsiságból kipróbálom majd magyarítva is, aztán majd szidom a külső klienseket, ha nem megy megfelelően! -
válasz
St3ven #19666 üzenetére
nekem eddig minden mellékletet megfelelően kezelt, pedig küldözgetek bőven, főként különböző formátumú dokumentumokat!
az még szép, hogy a teljes e-mail cím kell a belépshez, ez biztonsági tényező (is)!
küldjenek neked korrekt formátumú levelet, és a tárgy is megfelelő lesz! -
válasz
St3ven #19663 üzenetére
a felület kinézete/milyensége legyen a legnagyobb probléma, az a fontos, hogy minden szükséges funkciót tud, amellett stabil, nincsenek kimaradások vagy leállások, nem késnek a levelek, továbbá korábban nekem az android és most az ios alatt is remekül működik!
cseszhetném én a cicomásabb felületet, ha olyan megbízhatatlan lenne, mint sok más szolgáltatóé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hardcore café
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged