- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
St3ven #39532 üzenetére
Azért fizet-e ?
NE viccelj mindenképp, amikor a sípszó elhangzik, utána rögtön ketyeg a percdíj, és ha perc alapú a számlázás már anyázhat is az ügyfél ha nem akar a hangpostára üzenni, ha véletlenségből nem nyomta ki időben...
ki van ez találva, véletlenekért sok pici bevétel...
grafikus17:
Milyen win-t használsz?Balazska15: majd belejön a srác
Miért jobb klikk, megjelenítés és olvasható...
(ezt nekem is nemrég mondták)
-
lovace
aktív tag
válasz
St3ven #39476 üzenetére
Ismerősöm ismerőse, szóval mérget nem vennék rá!
Egyébként szeptemberben, amikor kötöttem a szerződést nekem is azt mondta a T-s, hogy ha van diákom, akkor már hosszabbítja is további két évre nem érdekli, mennyi van még hátra. Megjegyzem a mai felsőoktatási rendszerben nem ritka az olyan eset, amikor a delikvens akár meg is duplázza a felsőoktatási intézményben eltöltendő időt, ha többször nem sikerül neki egy tárgy, tehát attól még, hogy valaki 3 éves képzésen vesz részt közel sem biztos, hogy nem lesz ott 6 évig.
-
Gabe123
aktív tag
válasz
St3ven #38543 üzenetére
Thx. Igazából van egy fő kártya arra van 4 fan kártya,(mindegyik rendesen ki lett fizetve részletre) ebből az egyiket le akartuk mondani(ott már 2 év is eltelt ), mert csak új fan kártyaként(új számmal) engedte venni 95k-ért a webshop. Ha a meglévőre előfizetésre mentem hiába több mint 2 éves nem engedte csak drágábban.
Ezért gondoltuk ,hogy kötünk egy újat és lemondjuk. Sikerült is így megrendelni, aztán ma mi hívtuk őket (az volt odaírva hogy szombaton átvehető a miskolci tpontban) és mondták ,hogy törölték mert már van egy részletünk és ,hogy nem lehet csak 1db részlet 1 névre. Érdekes mert kb fél évvel ezelőtt 3 volt egyszerre.
Az új előfiznál meg nem tudom ,hogy kérnek e kaukciót mert a kezdőrészlettel együtt már majdnem megvehetném egybe. -
djculture
félisten
válasz
St3ven #37675 üzenetére
Ja 1 napig lett volna internete 195forintért, mert a gonapinet csak 1 napra szól 195forintért. Sokkal több költség lett volna abból garantáltan, nekem is az volt tudom betyárul nem éri meg az.
Legjobb ez a promociós 2*30 napos utána lemondja az ember a fenébe vár pár hónapot megint lehet aktiválni ennyiért. Ugyanez van a telenornál is klikk néven, egy kaptafa az összes
-
válasz
St3ven #37517 üzenetére
szia,
nézted a távszámla főoldalán a tájékoztatást?
hátha érinti a problémádat;
Változás a Bankkártyás fizetési módban! Technikai okok miatt, átmenetileg a Telekom Gyorsfizetés nem működik. Kérjük a számláik befizetésére használják a többi Távszámlában elérhető vagy Távszámlán kívüli fizetési megoldásokat. A hiba javításáig, megértésüket köszönjük! Ezúton tájékoztatjuk a Távszámlában elérhető fizetési eszközök változásáról. A bankkártyával történő fizetés átalakul. A kontrollált beszedés fizetési mód kivezetésre kerül. Az átalakult fizetési módokkal kapcsolatos információkról bővebben itt olvashat.meg is előztek közben.
djculture; direktben utalom számláról számlára, és sosem volt még problémám, a távszámlát csak muszájból regisztráltam, de sosem fizettem általa, viszont a csekkel sem görcsölnék...
-
djculture
félisten
válasz
St3ven #37517 üzenetére
Távszámla főoldal:
Változás a Bankkártyás fizetési módban! Technikai okok miatt, átmenetileg a Telekom Gyorsfizetés nem működik. Kérjük a számláik befizetésére használják a többi Távszámlában elérhető vagy Távszámlán kívüli fizetési megoldásokat. A hiba javításáig, megértésüket köszönjük! Ezúton tájékoztatjuk a Távszámlában elérhető fizetési eszközök változásáról. A bankkártyával történő fizetés átalakul. A kontrollált beszedés fizetési mód kivezetésre kerül. Az átalakult fizetési módokkal kapcsolatos információkról bővebben itt olvashat.
Ilyenkor örülök hogy maradtam a normál csekkes fizetésnél, ez a távszámla egy rhadt megbizhatatlan nyavaja szolgáltatás..
-
westcoastog
veterán
válasz
St3ven #37451 üzenetére
Azt hiszem csomag szerint igen, Data Sense-ben beállítható Max a 28-a, akkor ezek szerint már a maradék net sincs Sehol? Az frankó hogy 7 nap alatt lelőtték a netet...
Tényleg kelleni fog az az 1 giga.
e
Erre nem is gondoltam hirtelen, így éjszakás műszakban sok agyam nem marad. -
válasz
St3ven #37173 üzenetére
csak a cserélt fődarabra.
HofiZoli; nyilván ne üljön a hibás/meghibásodott telefonon otthon napokat, hanem mihamarabb adja le garis ügyintézésre ismét, úgy nem olyan könnyű lefaragni adott intervallumot.
a komolyabb hiba jobb esetben azonnal, de legfeljeb órákon belül megmutatkozik, előbbinél át sem veszi, utóbbinál pedig mehet vissza gyorsan, ellenkező esetben meg (jól) működik a telefon...valameddig...ahogy nézem a szolgáltató honlapján, adott típus már kifutott.
-
glaci
őstag
válasz
St3ven #37141 üzenetére
Áááááh, ez már milyen régóta megvan.
Én augusztus végén vásároltam náluk, már akkor is így volt.
Megnyomtam a gombot, de körülnézni már nem tudtam, mert egyből hívtak is.
Az már egy másik történet, hogy utána mennyit álltam a pult mellett, mire végre készen lettünk. (Sokat, épp, hogy nem egy órát. Pedig csak sima átvétel volt, semmi kavarás, semmi extra.)(#37154) ShadowX:
Gondolom megint találtak benne valami bug -ot, és így védik ki, hogy ne lehessen kihasználni. (Legalábbis eddig ez volt a módszerük ha volt egy ilyen. Persze az is mwgeshet véletlenül, hogy a jelenség maga a bug, de ennek kevesebb az esélye.)
-
djculture
félisten
válasz
St3ven #36267 üzenetére
Rokonnak már nem lehetett ezt megcsinálni már a t-pontban se. "A MobilOtthon Prémium díjcsomagot csak új előfizetésként lehet igénybe venni, arra átváltani nem lehetséges." Volt a szöveg és elhajtották, úghogy én nem is próbálkozom vele. Jólvan ez a dominó amugy is, másnem annyira zavar a percdij kifizeti az ember az aktiv havidiját.
-
djculture
félisten
-
erdoke
titán
válasz
St3ven #35681 üzenetére
Ezt a képernyőmentést nyugodtan használhatod. Én még nem aktiváltam a kártyát.
-
HXY
addikt
válasz
St3ven #35683 üzenetére
Elvileg az aktiválástól számított 5 napon belül automatikusan aktiválják.
Nekem már eltelt 2 hét is, de még mindig nem aktiválták automatikusan.
1430 felhív, 1. ügyintézőnek fogalma sincs, 2. ügyintéző már hallott róla, 3. ügyintéző azt mondta, hogy ő nem tudja beaktiválni, de megkér valakit, aki arra jogosult, hogy aktiválja be.
1 óra telefonálás eredményeként valóban be is lett aktiválva. -
válasz
St3ven #35678 üzenetére
csak feszegetném a dolgot, ha már tudni sem akarnak róla, pedig a webshop rendelés egyértelműen feldobja!
amikor utoljára volt ilyen kedvezmény havidíjas előfizetéses csomagban is, ha webshop útján rendeltem telefont, akkor napokon belül aktiválták automatikusan, és jött is róla sms. -
djculture
félisten
válasz
St3ven #35675 üzenetére
Kíváncsi leszek mire jutsz, annak idején egyik haver betelefonált aki vett új dominó csomagot a webshopon, hogy ez a kiírt kedvezmény akkor most él vagy nem ott is előadták hogy ők erröl nem is tudnak.
Akkor most irjátok azt mondták hogy utána néznek, mit kell utána nézni egy kedvezménynek ami járna és nem a Pista bácsi irta ki oda? Tipikus lekoptató szövegÉn csak azért nem kezdtem el még emiatt kötözködni mert ajándék de mindenki előtt ott van a lehetőség...
-
djculture
félisten
válasz
St3ven #35673 üzenetére
Azt tudom hogy 1,5 éve rendeltem én is dominó csomagot ahhoz is járt. Akkoriban még kikellett választani melyiket kéri az ember én a lebeszélhetőséget választottam de észre nem vettem, ugyanugy a lóvé fogyott a kártyáról . Ugyanez megvolt a nagyinál a faternál és sorolhatnám, az ajándék hálózaton belüli lebeszélhetőség amit aktiválnak az egy nagy kamunak tünik ebben a formában csak hát ingyen van pofám nem volt ajándékért rinyálni..
-
djculture
félisten
válasz
St3ven #35671 üzenetére
Pár napja kaptak 20 milliós büntetést .. Szerinted ha erre képesek másra nem?
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom Távközlési Nyrt. (Magyar Telekom) megtévesztette a fogyasztókat a kedvezményes áron elérhető földgázszolgáltatása népszerűsítése során A hivatal ezért 20.000.000 Ft bírságot szabott ki a vállalkozásra.
Én már akkoriban is irtam ezzel a gáz meg villanyszolgáltatással nagyon nem stimmel valami mert etetés a kedvezmény amivel reklámozzák
A telekom szolgáltatásilag az egyik legjobb cég de ha nem figyelsz oda ott vágnak át ahol akarnak.
-
ANDROID???
addikt
válasz
St3ven #35391 üzenetére
Közben megtaláltam, de a T oldalán új előfizetésekre írják az online rendelés esetén a 10000-et. Amennyiben jól értelmezem , nem célszerű leadni 8 napon belül vásárilt készüléket, mert ha meglévő meghosszabbítására nem jó akkor csak a normál online áron érhető el a készülék 10E kedvezmény nêlkül, ha nem akar valaki új számot.
-
ANDROID???
addikt
válasz
St3ven #35364 üzenetére
Elvileg majd itt is látható lesz?
http://dotcommerceday.hu/webbolt/telekom/akciok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest