- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sylas
tag
válasz raziel01 #30657 üzenetére
Ja kössz, akkor ne írjanak akciókat, másik meg mire elintézték a visszaküldött telt, pedig másnap megkapták, addig meg nem fogok rendelni ugye másikat míg azt le nem zárják.
Szervízes mondta küldjem vissza, 8napon belül vissza lehet küldeni webshopos rendelés esetén és küldenek újat ezért nem vette át gariban - Az újból az lett nekem kell külön rendelnem - azért ez nem az hogy küldenek másikat, kollega rosszul tudja a dolgokat, nyílván neki kell jobban tudni nem nekem, ezzel az erővel ha tudnám én is ezeket lehetnék a helyén isMi a tanulság? ha problémád van az nem megy úgy már, az nem sürgős nekik, de ez általánosságban mondható...
A múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"
-
Classius
aktív tag
válasz raziel01 #30456 üzenetére
Mozaik M a csomag. Ez van odaírva:
A díjcsomagban foglalt adatmennyiség felhasználása esetén nincs túlforgalmazási díj, ilyenkor lecsökkentjük az adatforgalom sebességét, és legfeljebb 32 kbit/s letöltési/ feltöltési sebességgel mobilinternetezhet tovább a következő fordulónapjáig.
Egy kicsit értetlenkedve állok előtte, azthittem majd fizethetek súlyos összegeket, vagy legalább letiltják a netet... erre fizetnem sem kell és használhatom is? Ez a net tényleg arra elegendő hogy legyen valami, de akkor sem nagyon akarom elhinni Valóban így van, nincs kiskapu?“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
djculture
félisten
válasz raziel01 #30430 üzenetére
Telefon engem nem izgat adják egy millióért mindet az se érdekel tized annyiért meglehet venni a környező országokban mint itt bármelyik szolgáltatónál , a percdíjak legyenek ne afrikai szinten. Remélem még megérjük hogy a telefon szolgáltatás is az egész eu-ban egységes lesz azzal szerződöl akivel szeretnél. Láttam egy riportot az euró newson azon dolgoznak hogy ez megvalósuljon, Most első körben a roaming összevissza való árazása fog megszűnni.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz raziel01 #30420 üzenetére
8500 Ft-ért 20 GB-ot kapsz, azzal azért kényelmesen el lehet boldogulni.
Szerintem a 200-2000 MB-os csomagok mellé 1000 Ft-ért elérhető 1 GB-os bővítés elég korrekt.(#30422) lupus_l
Szépek a megrendelésre készült tanulmányok, és akik saját bőrükön még nem tapasztalták az eltéréseket, akár el is hihetik a féligazságokat.
Az érem másik oldala, hogy a telekom adók előtt is hasonló különbségek voltak egy osztrák, svéd, vagy éppen angol szolgáltatóhoz viszonyítva, illetve ott vannak az adott költségű csomagokhoz elérhető támogatott készülékek, ahol nagyon durva eltérések vannak. Míg egy angol szolgáltatónál pl. a 11-12e Ft-os havidíjú előfizetésekre aláírt 2 év hűség mellé 0 Ft-ért adnak felső-középkategóriás okostelefont, itthon simán elkérnek érte úgy 200 fontnyi forintot.(#30424) The Exiled
Nem sticket kellett volna venned, hanem egy Hotspot+-t...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
D@ve89
tag
válasz raziel01 #30418 üzenetére
Itt a fórumon is megírták már, hogy LTE-n sokkal jobb böngészni is, mert legrosszabb esetben is gördülékenyebben hozza be az oldalakat, mint egy kevésbé leterhelt HSDPA cellán. De valóban, ebben még fejlődni kéne, az más kérdés, hogy azért, mert jól hangzik az LTE sebesség, vannak korlátai: cellánként kell érteni a 100Mbps-ot (mint minden más mobil technológia esetén a sebességeket), tehát ha 40 előfizető egy cellán van, akkor összesen jut rájuk 100Mb, amit valahogy szét kell osztani. Azért egy nagyvárosban ez gyorsan el tud aprózódni, mint ahogy 3G-n is tapasztalható mostanság egyre sűrűbben. Na ezért (is) kellenek a sebességkorlátok, bármilyen fájó is. Abban egyetértek, hogy azért meg lehetne duplázni a jelenlegi csomagok forgalmi limitjeit.
-
baluka26
nagyúr
válasz raziel01 #30386 üzenetére
Kisebb probléma az az lehet, hogy rosszul írtam előzőbe. Még a Lumia800-hoz küldték ezt nekem, de én előtte már rakattam a Lumiámba SIM-et T-Pontban. Most anya 620-ába akarnám belerakni azt a SIM-et, mert nem akarok még egy SIM-et kérni T-Mobile-tól.
Akkor majd hívok ügyintézőt, köszi!They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
legenda
válasz raziel01 #30119 üzenetére
igen, volt számos eset, amikor egy korrekt ügyintéző díjmentesen kicserélte, embere válogatja, de papíron fizetős történet adott formában.
egy másik hazai szolgáltatónál jóval többe kerül a sim kártya cseréje, szóval még mindig nem a világ vége...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz raziel01 #30117 üzenetére
a hivatalos leírást tekintve teljesen jogos volt, hiszen új előfizetéskor eleve olyan sim kártyát adnak hozzá, amilyennel a telefont használni lehet, attól eltérő sim kárya cseréje - papíron - díjköteteles.
a főszámod nem szerepel a telefon és előfizetés papírján sehol, tehát ilyen szempontból nem kapcsolódnak össze, a hűség hosszabbításával - már meglévő előfizető szerződés és sim kártya esetén - is csak azt a sim kártyát cserélik díjmentesen, amely előfizetői hívószám szerepel az új szerződésen, mert arra lett hosszíbbítva a hűség, és ahhoz kapcsolódóan lett megvásárolva adott telefon, más sim kártya hiába van szintén a neveden, azt csak díj ellenében cserélik, hiszen nem kapcsolódik adott szerződéshez/telefonhoz.
más kérdés, hogy egy korrekt ügyintéző esetlegesen kicserélte volna díjmentesen, de csak saját felelősségre, és korrektségből.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz raziel01 #29829 üzenetére
nincs kimondott hátránya, legfeljebb annyi, hogy mivel társkártya, ezért kapcsolódik egy főkártyához, ami akkor sem mondható fel, ha azon már nincs hűség, de a hozzá kapcsolódó társkártyán még van, hiszen a főkártya megléte függvénye a társkártyának. van kiskapu, de nem is kell ilyenekkel foglalkozni, gondolom a főkártyát használod majd, ha a tárykártya a fiókban fog pihenni.
-
-
legenda
válasz raziel01 #29476 üzenetére
közben meg 145.808 ft úgy, hogy csak az előfizetésre ír alá valaki 2 év hűséget, díjcsomagra nem, szóval mehet végig a legolcsóbb előfizetéssel.
tényleg csak az ír alá 2 év hűséget a 21 e ft-os díjcsomagra, aki valóban ki is használja azt, ellenkező esetben mehet egy 2 e ft-os díjcsomag is, és szűk 2 hónap alatt visszajön a különbözet.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
azigazimoris
aktív tag
-
legenda
válasz raziel01 #28562 üzenetére
számomra nem, egyrészt sokszor több megabyte méretű leveleket kapok, másrészt szeretek normálisan böngészgetni, arról nem is beszélve, hogy gyakran keresek utcákat/házszámot a térképen, mobilról utalok át e-bank útján (web felületen), és még lehetne sorolni.
nem mondom, hogy minden órában, de amikor hirtelen kell, akkor nagyon.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
válasz raziel01 #28286 üzenetére
Nem egészen. A 8 hónap a hűség nélküli új előfizetésekre vonatkozik. Ha hűséggel vesz előfizetést, akkor a hűség vége előtt 30 nappal vehet telefont. Viszont a hűséges előfizetésből könnyen lehet hűség nélkülit csinálni, ki kell fizetni a kötbért (ami ilyenkor csak az új előfizetés hűség nélküli és hűséges árának különbözete), és akkor jöhet a 8 hónapos szabály.
És akkor még lehetnek kivételek, mint például a Domino átváltás utáni kedvezmény, ha valaki 2 éves hűséget válal (ez nem zár ki egy későbbi készülékvásárlást).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
válasz raziel01 #27868 üzenetére
azt inkább nem véleményezem, hogy valaki a lekorlátozott 32/32 kilobit/sec sebesség mellett böngészget, én legalábbis nem kínoznám magam...
böngészésre elég az 5 - 6 megabit/sec, bár sok helyen mostanság csak 2 - 3 megabit/sec sebességű a 3g háló, de böngészgetni az is elég, viszont nem mindenki csak sima böngészére használja a mobiltelefonját, mert például e-mail mellékletben gyakran kapok 50 - 60 megabyte méretű *.pdf...stb mellékleteket, és bizony nem mindegy, hogy percekig kell várnom a letöltődésre, vagy csak másodperceket.
arról nem is beszélve, hogy sima böngészésnél is elég látványos a különbség, ha húzós oldalakat nézegetek, ahol sok a nagyobb méretű kép...stb.
írhatod azt, hogy számodra nincs sok értelme az lte hálónak, de általánosságban nem szabad kijelenteni!
a környezetemben sokan csak nyugtatni akarják magukat, hogy nincs értelme az lte hálónak, ők szoktak ilyennel jönni, hogy de elég gyors a 3g háló is, viszont amikor látják mobilon a konkrét különbséget, és azt is hozzáteszem, hogy semmivel sem fizetek többetaz lte miatt, mint amikor 3g hálón lógtam, akkor azért visszakoznak.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vangelis
félisten
válasz raziel01 #27569 üzenetére
Telenortól még akkor sem egyszerű.
Előtte egyeztessen le minden adatot velük, mert szeretik visszadobálni.
Adat problémák miatt is!
Esetleg ha megoldható akkor előtte tegye át praktikumra.. akkor állítólag nem szőröznek annyit.
De a számot meg ne szüntesse addig.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
St3ven
addikt
válasz raziel01 #27372 üzenetére
Azt csak áprilisi tréfa gyanánt tolta be ide zoli62.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz raziel01 #27372 üzenetére
ezt találtam; link
illetve az április 1-jétől hatályos változások között sem látok ilyet; linkNescafé; ár/érték arányban, így jött ki nekem a legtöbb mobilinternet, és aránylag olcsón lehet még bővíteni az 1.2 gigabyte keretet is, ha kevésnek bizonyulna.
[ Szerkesztve ]
-
Comes
tag
válasz raziel01 #26757 üzenetére
Ez egy Nokia Lumia 820-as telefon (az általam leírtakkal br. 106.000 .- ) persze ez WEBSHOP ár, gondolom ha személyesen vásárolom, akkor eltérő lehet az ár..
ASUS ROG 850W - ASUS Crosshair VIII Dark Hero - Ryzen 9 5950X - 128GB Kingston 3200Mhz DDR4 RAM -ASUS TUF RTX 4080 16GB
-
HofiZoli
senior tag
-
Gery1987
őstag
válasz raziel01 #26193 üzenetére
Abból már van itthon 1 és nem szeretnék két tök egyforma telefont. De egyébként igazad van.
Másrészt az Ace 2 jobban tetszik, és ha úgy veszem meg a T-nél olcsóbb mint az S Advance.[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
MODERÁTOR
-
legenda
válasz raziel01 #25576 üzenetére
10 e ft feletti forgalom esetén már nem 13.2 ft/10 kilobyte, hanem csak 0.123 ft/10 kilobyte, szóval a 150 e ft feletti összegért már ott is dolgozni kell jócskán!
régebben engedtek el összeget/töredéket, de akkor más volt a szabályozás is...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pete_21
addikt
válasz raziel01 #25576 üzenetére
Köszi a megerősítést, akkor tényleg nem nálam volt a gáz. Pedig már mindenre gyanakodtam, csak pont a legkézenfekvőbbre, vagyis a hálózati hibára nem...
Egyébként sms küldéssel nem tapasztaltatok hibát? Én pont ebben a mobilnet-hibás időszakban küldtem volna sms-t, és pont amikor elküldtem volna, akkor jött egy bejövő hívásom (attól, akinek küldtem volna az sms-t). Hívás után néztem, és az sms küldése sikertelen volt.
Ez vajon attól lehetett, hogy pont akkor jött a bejövő hívás, vagy az sms-sel is hálózati hiba volt? -
válasz raziel01 #25516 üzenetére
Nem akarok új telefont venni.
Nekem tökéletes a 20-30ezerrel olcsóbb használt garanciás ha nem kell tartani a letiltástól, szerintem ez elég egyértelmű, főleg hogy nincs havi jövedelmemRáadásul olyat akarok ami lehetőleg független és pl One X-nél az első eladott telefonok függetlenek
Blue mobilos kártyával akarom használni...Olyan lehet hogy flottában lett véve, de nincs rá hűség? (nem kell tartani a letiltástól)
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
luke.
aktív tag
válasz raziel01 #24801 üzenetére
Ha elolvasod az apróbetűs részt akkor ott van, hogy a garantál fel- és letöltési sebesség 0 kb/s.
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
-
1430
senior tag
válasz raziel01 #24551 üzenetére
A jelenleg érvényes szabályok szerint ha lejárt a hűséged, és nincs még arany szinted, akkor csak üzletben vásárolhatsz részletre. De 2012-ben áprilisban és szeptemberben is változtattak a szabályokon, úgyhogy térjünk vissza a dologra inkább egy év múlva.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Fujitsu Lifebook E736, i5-6200u, 8Gb RAM, 128Gb SSD, 13,3' HD, jó akku
- ASRock Z77 WS LGA1155 Intel Z77 ATX asztali alaplap ÚJSZERŰ!
- Új - Apple MacBook Pro 14" M4 Max 14cCPU/32cGPU/36GB/1TB SSD - Space Black - Bontatlan
- Dell Latitude E5470, Core i5-6200u, 8Gb DDR4, 256Gb SSD, 14" HD kijelző, Jó akku! Win 10
- Eladó Új,bontatlan iPhone 16 Pro 128GB, fekete színű, független