-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Vangelis #36386 üzenetére
Gyakorlatilag meg a közvetlen rokonokat nem hagyják békén amig nem fizetnek.De biztos jó lehet igy élni hogy mindennap felhivnak hogy mikor akarsz már fizetni, netán jön a behajtó cég házho, de gyakori az is hogy távoli rokonokat vagy a munkahelyi főnököt hívják fel hogy előadják az esetet. Eleve ha bevan jelentve bárhova az adós oda kimehetnek és ingóságot foglalhatnak, amirül nem tudod bizopnyitani számlával hogy nem az adós tulajdona azt vihetik.
-
313313
addikt
válasz
Vangelis #35951 üzenetére
Webshopon megrendelem, de humanoid törli a megrendelést...
Én is olyan okból rendeltem volna telefont anno...
Személyes átvételt nem próbáltam, ws kedvezmény meg üzletbe nincsGedeon31: amilyen árakon dolgozik a Témobil, biztos lista áron fogok venni készüléket, akkor már függetlenül akárhonnan
Szerk: megnéztem pár telónál a listaárat, kb-mint kártyával, de ws kedvezmény nincs úgy rájuk...
-
313313
addikt
válasz
Vangelis #35939 üzenetére
Elvileg évente 2 dominos telefont vehetsz hivatalosan tétől. Ellenben Teszkóból a 29.900ft-s alcatelből (ot995) elhozhatod egyszerre mindet...
Nekem se enged már idén, mert vettem már 2-t
Ellenben főnököm ténél fekete listás, akárhány dominos telefont rendel, mind kiviszik neki... -
ferob
őstag
válasz
Vangelis #35935 üzenetére
Nem is feltételeztem, hogy felhívnak, elvégre mit várjak tőlük, ha drágábban tudok készüléket venni platina szintű ügyfélként úgy, hogy még 2000 előtt kezdtem használni a szolgáltatásukat, mint ha fognám és lemondanám a meglévőt, majd vennék egy új előfizetést és mellé a készüléket.
-
morphin
tag
válasz
Vangelis #35910 üzenetére
Nekem nem találja az csomagszámo(ka)t. Egyik rendelésemet sem...mindkettő 'szállításra vár', pickpack pontra kértem mindkettőt és azt írták a levélben, hogy ma délutántól lehet átvenni. Csak küldenek majd valamit, hogy ne menjek potyára este...
(#35909) djculture : Neten fizettem webkártyával...akkor majd figyelgetem mikor utalják vissza rá. Köszi!
-
morphin
tag
válasz
Vangelis #35901 üzenetére
Én ilyet nem látok sehol sem...emailben ill. T oldalán a rendeléseknél sem.
Amúgy úgy néz ki 1 hét alatt visszaállították a hűséget a régi számomon, mert eltűnt az előző telefonom első részletéről szóló számla. Akkor ez azt jelenti, hogy megszüntethetem v átválthatom Domino-ra ugye?
A pénzzel mi lesz, mert nekem postát is mondott valaki...utalnak vagy postán KP-t küldenek?Üdv
-
raziel01
veterán
válasz
Vangelis #35855 üzenetére
Abszolút jóhiszeműség.
Nem vagy köteles tisztában lenni azzal, hogy egy terméknek mennyi az ára.
Én úgy hittem, hogy teljesen normális ár 890-ért egy memkártya.Anyám már azért mondta, hogy jajj nehogy visszakérjék. Milyen jogon kérnék vissza. Olyan, mintha a Tesco utánad jönne fizetés után, hogy bocs túl olcsón adták adjam vissza.
-
glaci
őstag
-
glaci
őstag
válasz
Vangelis #35840 üzenetére
Szerintem is ez a baj!
Ha mindenki vett volna magának 1 - 1 dolgot, szvsz nem zavarta volna Őket, de hogy 1 ember kirámolja a boltot és otthagy 1 - 2 ezer HUF -t, azt nyilván nem engedhetik.
Kár is, hogy elmondtad a dolgozóknak, el tudom képzelni, hogy elmentél, és vérszemet kapva 0 -ra ürítették a bolti készletet.
(Mint említettem én csak 1 db. memóriakártyát szerettem volna, de akkor dolgoztam, most meg már mind1.)Szerk.:
Vangelis! Jelentkeznünk kéne a T -hez WebShop tesztelőnek, nem?
Jó ki mellékállás lenne, kevéske fix -el, és talán hosszú távon Nekik is kifizetődő lenne!(#35847) raziel01:
Szerintem nem feltétlenül. (Nyilván nem az ország lakosságára gondoltam a mindenki 1 -1 -et.)
Mondjuk itt a fórumon vagyunk kb. 30 -an, akiket érdekelt a dolog, az 30 cucc, elszórtan az országban.
Viszont így volt 10 ember, aki elvitt fejenként 10 cuccot 10 üzletből, azért az mégiscsak más.
Szerintem ... -
-
Huroq
senior tag
válasz
Vangelis #35541 üzenetére
AKG fejhallgató, két darab JAM hangszótó, 5200mA -es küldő aksi. Hétfőn ha még lehet átveszek egy pendrive -ot, illetve szállítás alatt van még egy külső aksi. Nem tudom mikortól kaszálják el de az ellenőrzésen átment és a futárnak átadására vár.
(#35539) pepe091
A szállításos csak próba volt. Bőnüszként. -
djculture
félisten
válasz
Vangelis #35496 üzenetére
Na mindegy száz szónak is egy a vége azért 4-5 dologért nem fognak szrakodni de ha 10-20 darabot kezdel el bespájzolni azért már szerintem példát fognak rajtad statuálni. Sajnos nem német ország ott haver szerint hasonló esetre felvennék az illetőt webshop teszternek..
-
djculture
félisten
válasz
Vangelis #35487 üzenetére
Túlmész egy összeghatáron simán beperelhetnek az tudod
A webáruház esetleges technikai hibája miatt bekövetkező vagy egyes hibákat kihasználva manipulált adatokkal leadott téves rendelések ugyanis jogi utra is terelhetőek ha valaki nem tudná. Utána lehzet kaparózni évekig hogy ki és minek a hibája okozta..
Kisebb dolgokért nem éri meg a cégeknek, de ha túl megy az ember egy határon rányomják az egészet. Haverom ügyvéd már multkor is kikértem a véleményét azt mondta 10-20 ezerért nem fognak perelgetni de van egy határ ahol igen.. -
GLOCK34
aktív tag
válasz
Vangelis #35381 üzenetére
Köszi!
Van itt néha kavalkád rendesen. Ma pl. nekem a rendszer nem engedte a megrendelést így hívtam a 1430. Kapcsolták is kb 1 percen belül az ügyintézőt,ezzel nem volt gond,csak utána majdnem 10 percbe telt mire be tudott azonosítani. Egyszerűen nem találtak a rendszerben pedig lassan 11 éve van több előfizetésem is a Telekomnál. Jellemzően a hívószám-név vagy hívószám kód nem jött össze.
-
djculture
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest