- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz Vangelis #36891 üzenetére
Jó Neked...
Bár Te kiemelt ügyfél vagy(hisz néha több tízezer ft kedvezményt is kaptál... )
De én sem tudok bejelentkezni se az otthoni ÜT-vel,sem az aranykártyás mobilommal(otthonival összevonva)sem a szintén aranyfokozatú társkártyámmal.Most volt egy rendelésem,nem tudtam érdeklődni az állapot felől,mert azt a honlapon lehet(illetve nem lehet...)megnézni...
Ma vakon kihozta a futár,természetesen nem talált itthon,120 km-rel arrébb melóztam,majd egy telefonszámot hátrahagyva távozott...
Egyetlen szerencsém,hogy a következő fuvarjai arrafelé vitték,amerre melozom,igy egy kis egyeztetéssel sikerült cserélnem:én megkaptam a tablettet,ö pedig az aláírásom...
De azért még disznóság,hogy a T-home online megrendelés nem fizet +x ft azért,hogy kiszállítás előtt egyeztessen...Mindegy,szerencsésen megoldodott(bár ebben semmi érdeme nem volt az általam egyre kevésbé tisztelt szolgáltatónak...)Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Vangelis
félisten
válasz Vangelis #36860 üzenetére
Egyik ismerősöm szó szerint a wcbe ejtette de szerencsére a derítőben megtalálta... ott úszkált a tetején.
A szrvizben nem is nagyon akarták mefogni... cseréték neki.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
ShadowX
őstag
válasz Vangelis #36847 üzenetére
Ez viszont érdekes, mert beázásra szól az összes biztosítás, beleértve az alapot is, a párásodásra viszont már magasabb összeget kérnek. Összességében nem értem, hogy miért fizetné ki valaki a magasabb összeget, ha egyszer baja van, fogod földhöz vágod és önrész ellenében kicsrélik...persze ez a jó magyar gondolkodás.
-
ShadowX
őstag
válasz Vangelis #36818 üzenetére
Süsd meg koma, beparáztattál... kötöttem biztosítást a készülékre én is. Soha nem volt még gond, mindig vigyáztam a telefonjaimra (siccc!!!!), de ilyen drága telefonom sem volt még soha. Ráadásul az ügyintéző akihez kerültem épp mesélte, hogy 2 hete ejtette pofára a telefont és pókháló effektes lett. Még jó hogy volt biztosítása, mondta...
-
akoska23
aktív tag
válasz Vangelis #36752 üzenetére
Igen dominós van benne de elvileg azt később is belerakhatták a dobozba hogy ne vesszen el. Én is ott tárolom a másik telefonom dobozában a hozzá tartozó SIM papírjait.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
akoska23
aktív tag
válasz Vangelis #36737 üzenetére
A telefonszámot elvileg tudom mert maradt a dobozban egy SIM csomag kártya nélkül gondolom a bizt.kód maradt a gyári . Mit tudok csinálni ezekkel az infókkal? Nem nagy értékű készülék (lumia 520) de nem tartom meg és nyugodt lelkiismerettel nem is tudnám továbbadni.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
djculture
félisten
válasz Vangelis #36719 üzenetére
1 év az még kibírható de hogy ez a 1950 nem annyi lesz jövőre arra a nyakamat rátenném...Mindig ezt csinálják , ilyenkor megy az akciózás két ünnep között meg jönnek az sms-ek hogy Tisztelt ügyfelünk tájékoztatjuk hogy az általános és dominó üzelszabályzatunk módosul. Most épp decembertől is lesz valami változás már Én azért nem is merek ilyen előfizetéses dolgba belemenni, elég a vezetékes internet meg a telefont fizetni az is mondt emelkedett novembertől 100ft-al annak aki ujraköti a hűségét.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Vangelis #36725 üzenetére
mínuszoltak már nekem is dolgokat, de ott ügyfélmegtartási kedvezményt írtak rá - ha olyan kategória volt, amit a rendszeren nem lehetett átvinni, vagy más szemontból problémás volt a rendszerben a "kedvezmény" -, viszont sosem maradt a végén fennmaradó hátralék!
a hátralék tartozást jelent, ami nem feltétlenül azonnalos, a kérdés inkább csak az, hogy miként alakul majd a rendszerben, mikor jelez, mi történik a hűség leteltével, ha még mindig ott a hátralék, hogyan akarják/tudják majd nullázni vagy behajtani...stb?!?!
nem vagyok t-s illetékes, így csak logikázok a nyitott kérdések tekintetében, és tényleg kíváncsi leszek a fejleményekre![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Vangelis #36719 üzenetére
pedig a hátralék az hátralék, ami szerintem (kifizetendő) tartozást jelent, nem pedig esetleges kötbért.
adott egy vételár (58.341 ft), vásárláskor befizetve 0 ft, fennmaradó hátralék 58.341 ft, amire azt mondanám, hogy valamilyen módon bekéri majd a szolgáltató.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
válasz Vangelis #36699 üzenetére
Most pontosan számszakilag nem emlékszem, de pár hónapja (amikor már csak néhány hónap volt hátra a hűségből) függetleníteni akartam a T-nél a telefont, és azt mondták hogy a teljesí kötbért elkérik, és valami irreális összeget mondtak.
Tényleg, ha lejár a hűség, mennyiért is függetlenítik?
-
veterán
-
veterán
-
-
veterán
-
veterán
-
morphin
tag
válasz Vangelis #36649 üzenetére
Hát akkor nagy virtuális pacsi...tényleg hullhattak a fejek mostanában. Azért ezek nem kis összegek. Magamból kiindulva is a két kuponos mizérián nem kevés kedvezményt kaptam, bár nyilván akik itt mutattak már képet a zsákmányról ahhoz képest még elenyésző az én 4 darab kütyüm.
Jah vettem 3700.-ért egy 30ezres Nokia autós kihangosítót...pff 8ezer volt beszereltetni. Mint kiderült nem nagy ördöngösség lett volna nekem sem...csak kábeleket is kellett elvágni átkötözni stb amihez már nem értek. (pedig azt hittem gyári az autó ilyen téren.) Lehetett jó vételeket csinálni nah.
-
Arcképgyáros
válasz Vangelis #36605 üzenetére
Pedig a 8 napot a törvény írja elő mindenhol, nem a 'vállalkozás'..
Ennyit írtak visszaigazoló emailben.. magyarul ki is bonthattam volna mielőtt kifizetem?
"Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag tartalmát tételesen ellenőrizte, mert az átvétel után hiányosságra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni!"
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
-
Nordik
őstag
válasz Vangelis #36540 üzenetére
Közbe felhívtam az ügyfélszolgálatot és mondták, hogy először rátették Eco XS-t, utána módosítva lett Mozaik XS-re. Nem értem pedig direkt mondtam, hogy Mozaik XS-el kérem és direkt kiemeltem, hogy nem kell nekem díjcsomagra hűség stb. Szerencse ez nem is lett az ügyfélszolgálatos srác szerint.
Na mind1, remélem más minden rendbe van, rossz emberhez kerülhettem.
-
glaci
őstag
válasz Vangelis #36490 üzenetére
Azért próbaképpen beírtam neki, hogy "onlinekedv", de sajnos nem szereti!
Pedig nagyon bíztam benne!
(Persze az is valami, hogy már legalább be lehet írni a kódot. Jó sokáig szórakoztak vele, lehet, hogy most már nem "bugos" !?)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Soulfly842
addikt
válasz Vangelis #36403 üzenetére
A hűségidő időtartalma igazából nem sokat oszt/szoroz. Az inkább a mérvadó, hogy az akciós kisker árlistához képest mennyivel viszed el olcsóbban a készüléket, ill egy 4238 Ft-os belépési kedvezmény kötbér is az árba foglaltatik (hűségidő nélkül 5000 Ft a belépési díj, hűségidővel 762 Ft (a készülék árába ez az esetedben bele volt foglalva)) és egyes díjcsomagoknál ezen felül még a díjcsomag kötbér található meg. Ez pl. egy Next díjcsomagnál időarányos. Pl. Egy Next S-nél a teljes eltelt naptári hónapok száma szorozva 3000 Ft-val.
-
MODERÁTOR
válasz Vangelis #36384 üzenetére
Házassági vagyonközösség fennállása alatt a törvény vélelmezi a közös szerzést, és a tartozásokért (amennyiben a másik fél nem tiltakozott ellene, és erről a hitelező nem tudott) is a házassági vagyonközösség közösen felelhet.
De egyébként tényleg érdemes megegyezni, szerintem ha azt látják, hogy valaki fizetni AKAR, csak nem egyben, hanem részletekben, sokkal jobban megéri nekik ezt elfogadni, mintha ők vernének bele pénzt, hogy aztán ne lássanak semmit hónapokig, évekig. -
djculture
félisten
válasz Vangelis #36389 üzenetére
Hiába nincs jogköre mondom ez napi téma hogy nem hagynak békén, ismerek pár embert mondom akik inkább fizetett hogy nyugta legyen. Mikor azzal kezdődik a nap hogy reggel alszol csörög atelefon a behajtócég, munkhelyre mész jön a főnök kérdezi hogy te mivel tartozol mert őt hívták ezzel, utána este hív a rokonod előadja hogy ne őtt hivják már ilyenekkel akkor megtudnád..Juszticia és credit genyó igy nyomja, a parkolási nyavajákat meg az ilyen szolgáltatási tartozásokat azok szokták intézni másod körben
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple notebookok
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér