- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz99
csendes tag
A helyzet tisztázása véget az etalon csomag lezárás időpontja: 2011. október 1. volt akciós áron iphone pedig 2012. február 12-ig szerepelt a külön Iphone árlistába
a hangsúly pedig a régi hűséges ügyfeleken volt és a nekik nyújtott kedvezményen. 1430 ez nyugodtan le is ellenőrizhető. az meg nem mindegy milyen áron egy példa 2012 februárban etalon csomaggal 2 év hosszabbítással egy Iphone 4 GB 79.000 Ft volt, most 129,000 Ft ugyanerre a csomagra hosszabbítással vagy pl. Iphone 4s 16GB 2012.február ugyanebben a csomagban 2 év hosszabbítással 134,990 Ft most ha 2 évet hosszabbítanék 179,990 Ft lenne. 1430 ügye nem mondod azt, hogy azonos árak.
-
eisento
addikt
az enyem 2 eves, egy iphonnal vettem anno, az anyume meg 1 eves durvan vagy meg annyi sem.
de kozben olvasgattam es volt mar ilyen problema a black-el alaplap csere volt csak mivel ezt tegnap hoztak igy 3 napon belul cserelniuk kell legjobb tudomasom szerint es tegnap elott szolnokon egy darab keszulek se volt egyik t boltban sem....
-
nord_
veterán
Ha már meg lettem szólítva: a bicskanyitogatóan flegma "bebüfizős" reakció miatti hsz-re nyomtam +1-et. Irreleváns, hogy a kérdés jogos-e vagy sem... így a kutyámmal se beszélek. Egy társalgást lehet normális hangnemben is folytatni, egy személytelen fórumon sem kell igénytelennek és sértőnek lenni, főleg nem olyannal, aki nem nyilvánult meg ilyen stílusban.
Amit írtál, korrekt válasz.
-
agabe
addikt
Nekem tök világos amit leírtál, de a minap privátban egy (állítólag) telekomnál dolgozó delikvens az alábbit írta :
Az új szabályozás szerint IMEI készülék tiltás CSAK Rendőrségi ügyből kifolyólag Suspendelhető (függeszthető fel), számla tartozásból nem tiltunkpontosabban gondolom azt akarja sugallni, hogy IMEI tiltás (nem annak felfüggesztése) csak rendőrségi ügy miatt lehet az új szabályozás szerint.
Kamu az egész ? (vagy a T-nél alapból rendőrségi ügy lesz abból, ha valaki nem teljesíti a szerződésben vállalt kötelezettségét..pl. havidíj dizetés ?
)
-
krystman
őstag
30nap múlva korlátozzák a kimenő hívást? A Telenor-nál 3hónap múlva függesztik fel, és csak is a kimenő hívást. Előtte küldenek egy levelet, hogy ha xxx nap múlva nem fizetem be, akkor korlátozzák a kimenő hívást. De még sms is jön róla. Furcsálom, hogy itt egy hónap múlva már szinte a behajtó cégnél van a dolog!
-
manchester85
veterán
Ezt meddig lehet még így büntetlenül művelni? Vagy ez olyan, mint a benzinár? Basszus, ezek a gyártók nem nagyon változtatják a készülékárakat, akkor mi a picsáért emelkednek évről-évre, hónapról hónapra az árak?
160 ezer ikon 200-zal, atyaúristen. 2 éve még a felébe került a 3GS ugyanilyen konstrukcióban.
-
-
-
nord_
veterán
Tegnap még nem láttam... Basszus, pont iPhone-ra nincs. Pedig az M díjcsomag felelne meg leginkább a telefonálási szokásaimnak. Na mindegy, reménykedem, hogy a három hét múlva történő esedékességig nem lesz kivezetve a MM M. Tudom, van ikon200/400, volt mindkettő is, de a középút az ideális.
-
Varszegig
veterán
Arra nincs remény, hogy DuoNet Sim-et lehessen kérni Mediamania S, M vagy Mozaik S, M mellé, feltéve, ha kötődik hozzá Net&Roll?
Nekem csak ezért nem érné meg feljebb váltani, viszont a net&roll-lal együtt ugye már havi 1,5 GB-om van, ami a tablettel együtt is elég lenne. Költenék még havi 500-at, de a T nem engedi -
tjb007
nagyúr
Nem arra a papírra értettem/gondoltam, fizikailag viszont valóban nincs még lezárva.
Amúgy a weboldalon is már lezártként szerepel. -
tjb007
nagyúr
Le lettek zárva (vagyis még csak papíron), a webshopban is kavarodás van még így a Sony Ericsson -os akció sem vehető 100% -osan igénybe, szóval aki rákattant az kénytelen lesz várni.
-
timea1991
tag
Tegnap bementem makón a t-pontban hogy megkérdezzem lelén milyen lefedettség van. Az ügyintéző hölgy rávágta hogy edge ami 2,5G. Mondom a szobában még gsm térerő sincs, nem tudok wappozni. Wappozni vágja rá,tessék arra használni a telefont amire való beszélgetésre. Szónélkül ott hagytam gondoltam magamban ez a t-mobile színvonala hát nem egy él vonal. igen az egy másik szolgáltató volt.
-
törölt tag
Értem. Nagyon köszöntem a részletes választ!
Esetleg még egy kérdés: ha a kettőből az egyik (mára már feleslegessé vált) 2 év hűséges (Mix) előfizetésem lemondanám és lerendezném a kötbért, akkor a szerződésben leírt 30000 Ft-ot kell a helyszínen kifizetnem, vagy azon felül is lesz még költség, netán kevesebb lesz?
Kellene egy GYIK az 1. hsz-be, tuti többen olvasnák, mint az ÁSZF-et...
-
lindermen
senior tag
Köszönöm a segítséged!!!
Már a 40%-os kedvezményem volt most is, így csak ~3000 Ft volt a 8GB-os mobilnet havidíja, ami ugye nagyon baráti. Viszont az 5000-es havidíj már több mint amit erre szánnék havonta, ezért akartam a kisebbre váltani, ha beosztja az ember a 2GB is elég. -
lindermen
senior tag
Köszönöm a gyors segítséget.
Nem, az alternatív megoldásra én gondoltam...
Tehát akkor nyugodtan válthatok Aranytárskártya Relaxnet L-ről Aranytárskártya Relaxnet M-re, és aztán 1 hónap múlva akár vissza is. Köszönöm. Akkor ezek szerint nem voltak kompetensek az üzletben. Sajnos máskor is tapasztaltam ilyet. Főleg (jelen esetben is) az alvállalkozói üzletekre jellemző, hogy ha valami "bonyolultabb" szolgáltatással kapcsolatban szeretnék ügyintézni, akkor így járok. Egyébként van még egy problémám, bár nem egészen ide tartozik, de akkor kifejtem, hátha tudsz segíteni ebben is:
Adott egy Paletta szolgáltatáscsomag, még a régebbi verzió (Paletta S talán). Azért választottam anno, mert hűség nélkül is kedvezőek voltak a díjak. A DSL internetre viszont kötöttem 1 év hűséget tavaly ilyenkor, mivel így kaptam csak duplanet kedvezményt a mobilnetre (a fent említett AK Relaxnet L). Viszont most lejárt a hűség a vezetékes netről, így küldtek is egy sms-t (hogy ne csak panaszkodjak: megjegyzem ez korrekt), hogy már nem él a duplanet kedvezmény. Mondom segond, bemegyek, újrakötöm az 1 év hűséget, kizárólag csak a netre, és már működik is minden tovább ugyanúgy. Viszont ehhez fel kell bontania paletta csomagot, viszont ha újra szeretném kötni, elvileg csak az újabb verzióra lehetséges, amelynek keretében a korábbi (hűség nélküli) árakat csak 2 év hűséggel érhetem el. Így most ugortt a duplanet kedvezményem, ezért váltanám kisebb csomagra a mobilnetet.
Köszönöm, ha egyáltalán elolvasod a soraimat.
-
-
-
BéHGT
senior tag
Értem, köszi!
Én nem olvastam utána, direkt azt a hsz-t kerestem, mert tudtam, hogy a napokban leírtad. De így már ok.
Szóval, ha márciustól majd megrendelem a Net&Roll bővítő csomagot, nem lesz már benne az adatforgalom? Ezt jó tudni.
Azért jó lenne, ha a T kiadna egy olyan programot, ami faszán méri az adatforgalmat, mert így nem olyan jó. -
eisento
addikt
termeszetesen atvaltottam mert ha az ikonon hagyom csak iphone-t mutat
viszont nincs keszleten igy nem mutatja hogy mm s-el mennyi lenne csak mutatja a teljes arat meg egy olyan reszletfizetest ami akkor el ha maradok ikon200-on. na mind1 megvarom mig ujra lesz keszleten mert akkor mutatta
viszont akkor 2x volt mediamania s csomag egyik 10kval olcsobb volt. nah majd lesz valami koszi a valaszokat
-
1430
senior tag
Az utóbbi hozzászólásokban "agyon dícsértetek", de máris rá kell cáfolnom a dícséretre.
Ugyanis a #13508-ban az egyenleg információt kissé... elrontottam.
Egy klasszikust idézve: "nem kicsit, nagyon!"
A második bekezdésben azt írom, hogy MédiaMánia és Ikon esetén az aktuális egyenlegben nincs benne az adatforgalom. NEM IGAZ! Tehát benne van, ezt ma leellenőriztem egy ismerősöm hívószámán, aki MM XS díjcsomagban van.Nem is értem miért írtam azt, amit, miközben soha nem úgy kommunikálom, de anno nagy vihart kavartak az Ikon díjcsomagok az aktuális egyenleg miatt, és nem sokkal utána ez megszűnt. Tegnapig azt gondoltam azért, mert kivették az egyenlegből az adatforgalmat. Pedig számolgattam, hogy jöhetett ki több 10 ezres egyenleg 0,1 Ft/10 KB díjból! Akkor nem jutott eszembe, hogy régen a Net Start-ot kellett Ikon (és MédiaMánia) mellé aktiválni (idén tavasztól már van külön alapcsomag), amit nettó 10 Ft környékén számolt a rendszer 10 KB-onként (2008-ban még 20% volt az ÁFA?). Vagyis MB-onként kb 1.000 Ft, GB-onként kb 100.000 Ft-tal nőtt az aktuális egyenleg. Ma már beugrott, hogy pár hónap után megoldották, hogy bár Net Start volt aktiválva, mégis a díjszabás szerinti 0,1 Ft/10 KB-tal (illetve annak nettójával) számolt a rendszer.
Elnézést, ha valakit megvezettem, de kiküszöbölendő a csorbát, mindjárt írok egy összefoglalót az aktuális egyenlegről, remélem azt nem kell helyesbítenem.
-
anonymus89
addikt
A szerződésen a Bátyám neve áll, a címe meg az enyém így mondta nekem.
Azt mondta az ügyintéző, hogy az én nevemen van a szám miközben régebben, mindig töltöttünk a bátyám kártyájára összegeket és már akkor is az ő nevén volt mert még csak azt sem adták ki mennyi az egyenleg az ügyfél biztonsága érdekében ebből gondolom, hogy az övén volt van.......
Az én számom pedig szeptember óta lett átíratva az apáéról, ezzel semmi gond nincs.
Az apáe a sajátja az enyém az enyém a tesómé is az enyém...??? -
anonymus89
addikt
Most nem magyarázkodni fogok és nem vitatkozni, hogy az ügyfélszolgálaton nem tudtak segíteni nem először fordult már elő.
Azért az nonszensz hogy így is körültekintőbben ellenőrizték le a személyi azonosságomat, mintha személyesen beszéltünk volna.....
Azt nem mondtam v. nem úgy értettem, hogy a számot adták el, egyszerűen elkészült a szerződés úgy, hogy a My T-mobileban kicserélődtek a nevek és címek.
Megpróbálunk a végére jutni, később megosztom a tapasztalataimat is.Köszönöm a tájékoztatást, okosabb lettem tőle.
További kellemes estét!
-
tjb007
nagyúr
Nem köteles de mondjuk ha a harmadik sikertelen javítási kísérlet után sem ajánlják fel a cserét akkor a Ptk. alapján jelentős kellemetlenségre hivatkozva el lehet állni a szerződéstől.
(#13316) dokee78
Nem.
Elég szerencsétlen időszakban adtad szervizbe a telefonodat, várd meg a hétfőt és érdeklődj. -
lesaux
veterán
Köszi a választ.
Sima Eco díjcsomagom van. Tegnap az első ügyintézővel folytatott beszélgetés után valóban kaptam egy olyan SMS-t, hogy 1-jén van a fordulónapom, de díjcsomagot nem írt. Igazán nyugodt akkor lennék, ha a honlapon is látnám a GoNetet. Mint ahogy a bátyám jelszavával belépve írja is, hogy GoNet L. Nekem meg hogy nincs internetcsomagom. Ha a megrendésre kattintok, akkot pedig nem vagyok rá jogosult. -
runner 125
nagyúr
Ez milyen fasság' már...
Értem én a taktikát, h új előfizetőket kebelezzen a T, nah de most - mint pl. édesanyám, aki ki szeretne használni egy ilyen lehetőséget - mondja fel/dobja el a számát (ugyanis hűség nincs rá, akkor mondja fel amikor akarja) és csak ezért vegyen egy új számot...?!
LOL -
runner 125
nagyúr
Nem-nem, nekem céges előfizetésem van.
Viszont édesanyámnak a meglévő Domino-s csomagja lett úgy fél éve Media Mania S-re aktiválva. - Ami nem járt hűségnyilatkozat aláírással, és új készüléket sem kapott, pusztán aktiválták neki a havi 5k-s előfizetési díjat.
Így sem tud vásárolni?
Köszi. -
-
Coolmat
őstag
Köszönöm a kimerítő választ!
1. Azt mondta az ügyintéző hölgy, hogy muszáj neki egy számlaszámot beírnia. Ha tényleg távszámlára kapom ezután is akkor valóban mindegy.
2. Sikerült megtalálnom a My-T-ben folyószámlajelszó készítést, persze az elfelejtett jelszó menüpontbanKérte hozzá az 2 számom ötjegyű kódját, a végén pedig megkérdezte, hogy mindig folyószámlaszinten szeretnék-e belépni valamelyik számról.
3. Folyószámlaszinten belépve mostmár tudom mahinálni a Fun-os számomat is, úgyhogy akár így is maradhat a dologMellesleg mikor az első számom váltottam át Dominóról Likera ott automatikusan ment a My-T, nem kellett töröltetnem az előző regisztrációmat.
4. A csekk megfogalmazásom kicsit slendrián volt, értsd: a számlát kaptam távszámlára, papírosat természetesen nem. Ha továbbra is így marad annak csak örülök
5. Köszönöm neked is ezen megerősítést, és valóban részarányosan kaptam meg a havi keretet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Anime filmek és sorozatok
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topik
- Netflix
- Formula-1
- Kerékpársportok
- EA Sports WRC '23
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest