- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
blackmajesty
aktív tag
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MadMancs #129471 üzenetére
Jobb esetben van ilyen legrövidebb lánc... de ha ilyen rövid lenne a lánc, akkor már tegnap aktív lett volna a SIM (vagy eleve aktívan adja oda)
De ha a főnök csak a titkárnőnek szól, aki értesíti a flottamenedzser titkárnőjét, máris kettővel hosszabb a lánc.
Egy kis (pl 100 fő alatti) cég(flotta) esetén lehet, hogy a főnök a flottamenedzser, de egy 3-5-10 ezer fős cégnél biztos nem 1-1 ember felel ezért."Írt e-mailt" sem tudjuk kinek..., a telekomnak egy publikus címére, ahol 30 nap is lehet a feldolgozás vagy a Telekomos kapcsolattartónak?
Én mindenképp jelezném a főnöknek, hogy nem működik a SIM...
-
Kaba
veterán
válasz MadMancs #129300 üzenetére
A nem hozzászólás az a telefonos hívásra vonatkozik.
A chaten a hétvégén előfordulhat, hogy nem folyamatosan van elérhető ügyintéző.
Maradj az oldalon egy ideig, böngéssz pl. a készülékeknél, amennyiben a bal oldalon felugrik a chatablak az ügyintéző lesz, ha nem jelenik meg, akkor tegyél fel egy olyan kérdést, amit a Vanda nem ért meg, így ügyintézőhöz kerülhetsz.
Most teszteltem, menj a készülékekhez, kattins rá pl. a tévéknél az összes készülékre és meg fog jelenni bal oldalon az ügyintézős chatablak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MadMancs #128880 üzenetére
Feltéve, ha az adott torony bekötése is alkalmas rá. Nálunk pl a legtöbb Yettel 5G-s torony tudja valóban a 700 körüli sebességeket, de pont a mienk max 350-et tud. Telekom/Yettel kb egyforma. Eddig egy rekordot mértem Siófokon a városközpontban, de azt Vodafone féle rendes 5G-én ment 1100-at, átlagban 850-900-at tudnak, ahol nem dss van nekik. Ami viszont bosszantó, hogy mostanában eléggé gyenge lett mindhárom cégnél az 5G féle ping értékek.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz MadMancs #126785 üzenetére
a kettő közti kiegészítéssel De biztos van aki már ráheckelt valami szürkeárnyalatost valahol, széttömörítve Doom is futott már mindenen...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
ggabor02
aktív tag
válasz MadMancs #125931 üzenetére
"Akkor iOS nagyon bal...sz módon kezeli ezt a dolgot"
Az egyik oka ez volt, hogy befejeztem az IOS-t.
Nagyon bal..sz módon kezeli ezt is.
Az a sok nullás dolog nem működik, nem tudom, hogy hányféle appot próbáltam anno az IOS-en. Egyik sem működött normálisan. Hiába állítottam be, hogy a hívásokat harmadik fél általi app kezeli. Egy megoldást tudtak okosok ajánlani: Jailbreakelni kell, aztán arra akkor lehet tenni működő alkalmazást. Ezen a ponton fejeztem be.
Egyik barátom több körben levelezett az almásokkal, ők azt mondták, hogy kérjük a szolgáltatótól rejtett számról érkező hívástiltást, nem is terveznek ilyent beletenni. Amúgy pedig szerintük az a ne zavarj szolgáltatásuk tökéletes. Aki nem tudná: ez minden olyan számot szűr, amelyik nincsen a telefonkönyvben. Tehát nem csak a rejtettet, hanem minden mást. Ezért sz@r az egész. -
ANDROID???
addikt
válasz MadMancs #125544 üzenetére
Azt nem értem, hogy minek kell ezt az 5G-t is erőltetni. Ki sem lett építve a 3G rendesen már erőltette a 4G-t, nagynehez van valamilyen szintű leglfedettség, erre kikapcs az is és tolni fogja az 5G-t?
Mondjuk kérdem, hogy ahol volt 4G, ott mi volt a baj a sebességgel? -
-
kisapa
senior tag
válasz MadMancs #124395 üzenetére
Egészen pontosan a telekomos fizikai sim van jelenleg a telefonomba ami maradna is. A vodás sim egy másik telefonban van de egy ideje már nem használja senki és csak gyűlik az egyenleg mert az feltöltős. Azt szeretném esetleg átváltoztatni esim-re és lefogyasztani az egyenleget.
-
-
törölt tag
válasz MadMancs #124391 üzenetére
Nekem motorola, majd alkatel, aztán sony ericsson (v630i kb) volt, sokáig. Talán 6-8 év. Utána lett egy E1-es sony, az volt az első androidos... kipróbálni teljesen jó volt... csak aztán le lett öntve alkoholos itallal... és azóta leszázalékoltam, amúgy müködik, még. Szóval elég strapabíró, hogy ezt is túl élte... és az aksija is jó. Így ezek után nem volt kérdés, hogy a köv teló, már komolyabb android, és sony lesz/legyen... meg volt még pár kritérium, de nekem ez teljesen megfelel lényegében, azóta már pár sorozat kijött. Ez kb 2017-2018-as modell lehet... most meg lassan 22 van már. De lényegében minden ami kell megy rajta. Japánok azért értenek az ilyesmihez
Persze, én is tudom, hogy asony, kis piaci részesedéssel rendelkezik, de ettől még jók. Nyilván kinek mi az igénye melyik modell stb kell. Ár érték arányban nekem teljesen jó
-
-
IntelKiller7
veterán
válasz MadMancs #124117 üzenetére
Bocsi, lemaradt. Elofizus kartyak.
csak igy tudtam megrendelni, hogy a telore normalis kedvezmeny legyen.
azt lattam, hogy, ha sima mobil csomagot keresek akkor tudok szamhordozast csinalni.
viszont otthoni+ mobil csomag kalibralasnal nem dobta mar fel. :/Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
kovacsmi_74
senior tag
-
-
-
kakuk.tamas
addikt
-
válasz MadMancs #123910 üzenetére
régen sem volt olyan egyszerű... tapasztalatom az volt, hogy TMH CSC-s Samungra XEH-s rom felrakása sosem állt àt XEH-ra. Igaz, ez még S5-ös korszakban volt. Anno a Note4-nél(nekem Snapdragonos volt) variáltam a szoftververziókat, sokszor egy más ország szoftverével jobb volt a telefon, mint a hazai verziókkal. Én azt mondom, nem éri meg kínlódni vele.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
rocket
nagyúr
-
rongaucho
tag
válasz MadMancs #123628 üzenetére
Ok, megteheti a T., hogy elutasítja a szerződéskötést, rendben. Mellesleg nekem 15 éve van 2 havidíjas és 2 domino előfizetésem a T-nél ugyanezen a lakcímen, és soha nem késtem semmilyen számlabefizetéssel.
De a 2. kérdésem az volt, hogy mit tehetek ebben a helyzetben? 1-2 hét múlva átfut a rendszeren esetleg, hogy a rokonunknak már nem ez a lakcíme (írtam, hogy nekünk kellett kényszerkijelentenünk 1 hónapja kb., szóval nem túl együttműkődő). Utána már van esély, hogy kössünk erre a címre új szerződést?
Illetve még az a trükk jutott eszembe, hogy esetleg úgy nem működik, hogy egy már létező Dominos előfizetésre visszük át ezt az új havidíjas szerződést és így már átmenne a a T. ellenőrzésén az ügylet?
-
törölt tag
válasz MadMancs #123525 üzenetére
Hm, ez így egész hasznosnak tűnhet... nem tudom a sony-nál ez hogy van... de gondolom erre már fel kell készíteni szoftveresen a telefont is...
+ ezt én úgy hallottam inkább okosórák meg ilyesmire jó fő sim mellett.. (így gondolom a normál sim is menne).
"Telekomnál 190 Ft/30 nap az a 9/19 Ft."
Nekem appba valami 400 forint körülit mutatott, úgy emlékszem. De mind1 annyit úgy se használom...
Na most vagy nekem mutatott mást, vagy nektek van más csomagotok, vagy csak szimplán nem jól emlékszem rá"Márpedig sokan használnak iPhone-t "
De minekAmúgy úgy tudom vannak 3 sim-es készülékek is.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
tomp
félisten
válasz MadMancs #123421 üzenetére
Én speedtestnél meg tudom állapítani, hogy használ e CA-t vagy sem mivel a feltöltés mérés legelején még csak 1frekit használ a telefon és utána 1-2mp-el rakja hozzá a másikat. Grafikonon szépen lehet látni.
kali
Na azért az utolsónál már illene 4G-t bővíteni de ugye a Telekom nem fog mert hát az 5Gé...
CA nélküli feltöltésnél rendre ilyen sebességet tudott nálam a kékek: kép
CA feltöltéssel pedig ha 3CA bázison lógok(de B3+B7-re limitálom a telót azaz gyakorlatilag 2CA) ilyen: kép
Itt inkább a letöltés fogy el nagyon hamar, a feltöltés az már bőven van a CA-nak köszönhetően! Példa mikor a feltöltés több mint a letöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest