- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
MadMancs #129471 üzenetére
Jobb esetben van ilyen legrövidebb lánc... de ha ilyen rövid lenne a lánc, akkor már tegnap aktív lett volna a SIM (vagy eleve aktívan adja oda)
De ha a főnök csak a titkárnőnek szól, aki értesíti a flottamenedzser titkárnőjét, máris kettővel hosszabb a lánc.
Egy kis (pl 100 fő alatti) cég(flotta) esetén lehet, hogy a főnök a flottamenedzser, de egy 3-5-10 ezer fős cégnél biztos nem 1-1 ember felel ezért."Írt e-mailt" sem tudjuk kinek..., a telekomnak egy publikus címére, ahol 30 nap is lehet a feldolgozás vagy a Telekomos kapcsolattartónak?
Én mindenképp jelezném a főnöknek, hogy nem működik a SIM...
-
Kaba
veterán
válasz
MadMancs #129300 üzenetére
A nem hozzászólás az a telefonos hívásra vonatkozik.
A chaten a hétvégén előfordulhat, hogy nem folyamatosan van elérhető ügyintéző.
Maradj az oldalon egy ideig, böngéssz pl. a készülékeknél, amennyiben a bal oldalon felugrik a chatablak az ügyintéző lesz, ha nem jelenik meg, akkor tegyél fel egy olyan kérdést, amit a Vanda nem ért meg, így ügyintézőhöz kerülhetsz.
Most teszteltem, menj a készülékekhez, kattins rá pl. a tévéknél az összes készülékre és meg fog jelenni bal oldalon az ügyintézős chatablak. -
törölt tag
válasz
MadMancs #128880 üzenetére
Feltéve, ha az adott torony bekötése is alkalmas rá. Nálunk pl a legtöbb Yettel 5G-s torony tudja valóban a 700 körüli sebességeket, de pont a mienk max 350-et tud. Telekom/Yettel kb egyforma. Eddig egy rekordot mértem Siófokon a városközpontban, de azt Vodafone féle rendes 5G-én ment 1100-at, átlagban 850-900-at tudnak, ahol nem dss van nekik. Ami viszont bosszantó, hogy mostanában eléggé gyenge lett mindhárom cégnél az 5G féle ping értékek.
-
törölt tag
-
-
ggabor02
aktív tag
válasz
MadMancs #125931 üzenetére
"Akkor iOS nagyon bal...sz módon kezeli ezt a dolgot"
Az egyik oka ez volt, hogy befejeztem az IOS-t.
Nagyon bal..sz módon kezeli ezt is.
Az a sok nullás dolog nem működik, nem tudom, hogy hányféle appot próbáltam anno az IOS-en. Egyik sem működött normálisan. Hiába állítottam be, hogy a hívásokat harmadik fél általi app kezeli. Egy megoldást tudtak okosok ajánlani: Jailbreakelni kell, aztán arra akkor lehet tenni működő alkalmazást. Ezen a ponton fejeztem be.
Egyik barátom több körben levelezett az almásokkal, ők azt mondták, hogy kérjük a szolgáltatótól rejtett számról érkező hívástiltást, nem is terveznek ilyent beletenni. Amúgy pedig szerintük az a ne zavarj szolgáltatásuk tökéletes. Aki nem tudná: ez minden olyan számot szűr, amelyik nincsen a telefonkönyvben. Tehát nem csak a rejtettet, hanem minden mást. Ezért sz@r az egész. -
ANDROID???
addikt
válasz
MadMancs #125544 üzenetére
Azt nem értem, hogy minek kell ezt az 5G-t is erőltetni. Ki sem lett építve a 3G rendesen már erőltette a 4G-t, nagynehez van valamilyen szintű leglfedettség, erre kikapcs az is és tolni fogja az 5G-t?
Mondjuk kérdem, hogy ahol volt 4G, ott mi volt a baj a sebességgel? -
-
kisapa
senior tag
válasz
MadMancs #124395 üzenetére
Egészen pontosan a telekomos fizikai sim van jelenleg a telefonomba ami maradna is. A vodás sim egy másik telefonban van de egy ideje már nem használja senki és csak gyűlik az egyenleg mert az feltöltős. Azt szeretném esetleg átváltoztatni esim-re és lefogyasztani az egyenleget.
-
törölt tag
válasz
MadMancs #124391 üzenetére
Nekem motorola, majd alkatel, aztán sony ericsson (v630i kb) volt, sokáig. Talán 6-8 év. Utána lett egy E1-es sony, az volt az első androidos... kipróbálni teljesen jó volt... csak aztán le lett öntve alkoholos itallal... és azóta leszázalékoltam, amúgy müködik, még. Szóval elég strapabíró, hogy ezt is túl élte... és az aksija is jó. Így ezek után nem volt kérdés, hogy a köv teló, már komolyabb android, és sony lesz/legyen... meg volt még pár kritérium, de nekem ez teljesen megfelel lényegében, azóta már pár sorozat kijött. Ez kb 2017-2018-as modell lehet... most meg lassan 22 van már. De lényegében minden ami kell megy rajta. Japánok azért értenek az ilyesmihez
Persze, én is tudom, hogy asony, kis piaci részesedéssel rendelkezik, de ettől még jók. Nyilván kinek mi az igénye melyik modell stb kell. Ár érték arányban nekem teljesen jó
-
IntelKiller7
veterán
-
kovacsmi_74
senior tag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MadMancs #123910 üzenetére
régen sem volt olyan egyszerű... tapasztalatom az volt, hogy TMH CSC-s Samungra XEH-s rom felrakása sosem állt àt XEH-ra. Igaz, ez még S5-ös korszakban volt. Anno a Note4-nél(nekem Snapdragonos volt) variáltam a szoftververziókat, sokszor egy más ország szoftverével jobb volt a telefon, mint a hazai verziókkal. Én azt mondom, nem éri meg kínlódni vele.
-
rongaucho
tag
válasz
MadMancs #123628 üzenetére
Ok, megteheti a T., hogy elutasítja a szerződéskötést, rendben. Mellesleg nekem 15 éve van 2 havidíjas és 2 domino előfizetésem a T-nél ugyanezen a lakcímen, és soha nem késtem semmilyen számlabefizetéssel.
De a 2. kérdésem az volt, hogy mit tehetek ebben a helyzetben? 1-2 hét múlva átfut a rendszeren esetleg, hogy a rokonunknak már nem ez a lakcíme (írtam, hogy nekünk kellett kényszerkijelentenünk 1 hónapja kb., szóval nem túl együttműkődő). Utána már van esély, hogy kössünk erre a címre új szerződést?
Illetve még az a trükk jutott eszembe, hogy esetleg úgy nem működik, hogy egy már létező Dominos előfizetésre visszük át ezt az új havidíjas szerződést és így már átmenne a a T. ellenőrzésén az ügylet?
-
törölt tag
válasz
MadMancs #123525 üzenetére
Hm, ez így egész hasznosnak tűnhet... nem tudom a sony-nál ez hogy van... de gondolom erre már fel kell készíteni szoftveresen a telefont is...
+ ezt én úgy hallottam inkább okosórák meg ilyesmire jó fő sim mellett.. (így gondolom a normál sim is menne).
"Telekomnál 190 Ft/30 nap az a 9/19 Ft."
Nekem appba valami 400 forint körülit mutatott, úgy emlékszem. De mind1 annyit úgy se használom...
Na most vagy nekem mutatott mást, vagy nektek van más csomagotok, vagy csak szimplán nem jól emlékszem rá"Márpedig sokan használnak iPhone-t "
De minekAmúgy úgy tudom vannak 3 sim-es készülékek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elite: Dangerous
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest