-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
D@ny7 #124911 üzenetére
Az adott flottás lehetőségnél saját magad kötöd meg az előfizetői szerződést a Telenorral. Szóval te vagy az előfizető, te intézel közvetlenül mindent a szolgáltatóval.
A hűséget én is kerülöm, de évek óta nincs jobb adatsim lehetőség a Telenor Hipernet Unlimited csomagtól, amit sajnos csak cégek vehetnek igénybe havi 12500 Ft + ÁFA-ért. És ennek ára csak hűséggel vihető le 5000 Ft + ÁFA-ra. Más Telenor flottáknál is elérhető hasonló árban de hűség nélkül, de ott a flotta a szerződő, ő vállal fel hűséget a tag helyett, a tag cserébe nem tud eljárni, vagy csak korlátozottan a szolgáltatónál.
Ha ezt nem vállalod fel, akkor marad a vezetékes net. -
4Grider
félisten
válasz
D@ny7 #124909 üzenetére
Akkor visszaadod.
Telenor topik #82753 -
MadMancs
veterán
válasz
D@ny7 #124904 üzenetére
Azért írtam hogy nem lehet általánosítani, hol ez jobb hol az, én csak arra a területre tudok véleményt mondani ahol mozgok is (Balatonon pont nem sűrűn). Illetve 4G ről beszéltünk. 5G valóban telenornál a legjobb (nem használtam még, de visszajelzések ezt mutatják) de mind a 4 topicban jelen vagyok, lévén van mind a 4 kártyám.
-
4Grider
félisten
válasz
D@ny7 #124903 üzenetére
Akkor marad a kevésbé menedzselt szolgáltató. Én azzal a szolgáltatóval csak egyet tudok érteni, amelyik B20 only hálózaton korlátozza a p2p forgalmat. Anno ezt úgy oldották meg, hogy 2 Mbps-ra lassították az ilyen forgalom használata során az elérést. Felnyomták őket, itt a hatósági eljárás eredménye...
-
MadMancs
veterán
válasz
D@ny7 #124900 üzenetére
Nagyon terület függő. Az én (elég nagy) mozgás körzetemben Telenor töredék sebességét se ér el Telekomnak. De nagyon sok helyen még Digi mobil is odaver neki. Pedig B20 cellákat Telenor adja. Szimplán a rengeteg flotta amit engednek olyan szinten leszivja hogy megrogyasztja a hálózatot. Na ezért kell a hálózat managment, ami náluk nincs.
Persze nem általánositok, 100% hogy van ahol nem így van, nálam egy jó 80km es körben van napi tapasztalat. -
4Grider
félisten
válasz
D@ny7 #124886 üzenetére
Simán előfordulhat, hogy ha a nagyobb adatforgalmat sok szálon éred el, akkor a routered azt már nem bírja, vagy csak maga a wifi nem csípi. 5 GHz-es wifi-n próbáltad? Tudja egyáltalán az eszköz?
Meg persze az is simán előfordulhat, hogy olyan típusú forgalommal próbáltál nagyobb terhelést elérni, amit egy jól menedzselt mobilhálózat esetleg hátrébb priorizál.
De valószínűbb a saját router/wlan oldali ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest