- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
-
bajaki
őstag
válasz
btudos #121189 üzenetére
A korlátlan opciót nézem. 50 perc + Gigaerős Net+ 2 év hűséggel 11.190 Ft-ért.
És nem tekintik visszaélésnek ha fizikailag különböző helyeken, folyamatosan különböző adótornyokhoz vannak kapcsolódva a kártyák? Teszem azt, az egyiket használom a telefonomban (főként másik városban, kollégiumban), a másikat pedig egy arra alkalmas laptopban otthon?
Mert akkor ez így igen jó deal. 2 db Telenoros Hello Data előfizetést váltanánk ki vele a családban. Az is korlátlan igaz, de tapasztalataim alapján a Telekomnál jobb a lefedettség, másrészt opcionálisan itt van 5G is.4Grider:
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
btudos #121009 üzenetére
Ez tévedés. Ha hagyatékiba belekerült és az örökös elfogadta, akkor jogilag az örökös nevére került a tartozás. Az, hogy a szolgáltató eladta a tartozást, az nem azt jelenti, hogy a behajtó megvette. Az azt jelenti, hogy a végrehajtási jogot vette meg, nem az egész tartozást! Tehát jogilag Dboy1083 igen is tartozik a telekomnak(sajnos). A tartozás mind addig fenn fog állni míg ki nem fizeti!
Dboy1083 egyezz meg a végrehajtóval aki megvette és fizesd ki,akár részletekben, különben életed végéig kísérni fog, ne adja ég, ráterhelik az ingóságodra/ingatlanodra, akár még inkasszózhatják is a bankszámlád!
-
Winne
nagyúr
-
Szokenesz
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
btudos #117232 üzenetére
Szerintem a kolléga humorizálni akart csak egy 30km-es BP belvárosi motoros kör után meg a reggeli Tré-s ügyfélszolg után nálam éghetett ki a humor chip.
ubyegon2 olvass bele a Digi topikba ott vannak még nagyon penge robotpapagájok a telefon túlvégén. Éljen a 1272
AnonymusX köszi, bíztam benne ma megjön holnap nem igen fogom nyomkodni 40 mázsa fa át talicskázása és kötésbe rakása után.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
btudos #117226 üzenetére
10 perc veszekedés után megértette a vandától is egyszerűbb élőlény, hogy egy összegben lett fizetve...
Majd ki nem nyögte át lett-e adva szállításra csak azt, hogy talán csütörtök pénteken meg kell kapjam, de az ászf alapján 30 napjuk van... azt nem érti miért jóváhagyás alattot látok.
De eszméletlenül felcseszett magyarázta az előleget mikor előre lett minden fizetve, meg sem hallgatta mit akarok csak fosta fosta a papír dumát.
Ezek a tanított papagájok katasztrofálisak, a Matáv időszakban sokkal használhatóbbak voltak.... 🙄
-
martonl
senior tag
válasz
btudos #117094 üzenetére
A Domino sokkal drágább lenne.
Ebben pont az a jó, hogy nincs havidíja és nem kell adategyeztetni sem. Ráadásul nem is kell évente töltögetni, hogy megmaradjon a szám.
kakuk.tamas: Eddig elég volt, hogy fizettem a számlákat, csak július 1. óta gond ez a dolog.
-
hangyász2
aktív tag
-
zebede
őstag
válasz
btudos #115682 üzenetére
Sajnos nem ez a telekom hibája lesz, nem a böngészőmé.
Mert amikor új előfizetéssel próbálom megvenni ugyanazt a terméket, akkor semmi gond.
Mikor szerződés hosszabbítással, akkor bedobja ezt a hibaüzenetet.
Felhívom az ügyfélszolgálatot...Lackooo84: Akkor új előfizetésre sem engedné, szerintem.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
btudos #115647 üzenetére
Nyilván úgy értette, ha van futár, aki évek óta jár valahova, akkor egy már ismerős párnál mondjuk megesik, hogy odaadja a férjnek, feleségnek is, akár bemutatva a személyiket. Telekom nem engedi a meghatalmazást sem, ami azért közvetlen családtagnál értelmetlen. A futár felelőssége, de neki is egyszerűbb az élet így, illetve szeretnének jattot kapni is hosszabb távon is.
Hozzám rendszeresen járnak, már simán odaadják, csak akkor nem, ha van ellenőr.
-
-
törölt tag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
btudos #113988 üzenetére
Nyilván... Meg lehet oldani ugyan úgy ahogy eddig. Csak nincs lepapírozva.
Amúgy benne maradt az ÁSZF-ben, hogy a hálózat biztonsága érdekében korlátozhat...
ÁSZF 2A 4.3 2.bekezdés EHT.137.-re hivatkozva
"A szolgáltatás korlátozása
137. § (1)Az előfizetői szolgáltatás igénybevételének korlátozására, így különösen az előfizető által indított vagy az előfizetőnél végződtetett (az előfizető hozzáférési pontjára irányuló) forgalom korlátozására, az előfizetői szolgáltatás minőségi vagy más jellemzőinek csökkentésére a szolgáltató az előfizető értesítésével a következő esetekben jogosult:
a)az előfizető akadályozza vagy veszélyezteti a szolgáltató hálózatának rendeltetésszerű működését, így különösen, ha az előfizető az előfizetői hozzáférési ponthoz nem megfelelő interfésszel rendelkező végberendezést csatlakoztatott;"
Ha a szolgáltató úgy ítéli meg, hogy egy adott végponton történő túlzott adatforgalom veszélyezteti a hálózata rendeltetésszerű működését, akkor korlátozhatja azt. Legalábbis nekem ez jön le belőle. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
btudos #113797 üzenetére
Az nem feltöltési bónusz net lesz, az 500 MB. Valami megújuló net csomag lehet.
Én is a technikai net hiányra tippelnék, de a Fix-nél az alapból ott kellene, hogy legyen.Jómúltkor is valakinek nem volt ez bekapcsolva, ő kérte a bekapcsolást, nem is igazán értették miről van szó, majd mikor a megfelelő emberrel beszélt, ő meg kérdezte, honnét tud ilyeneket?
-
Vangelis
félisten
válasz
btudos #113192 üzenetére
Ennél sokkal nagyon értékesítési hiba nem nagyon van. Más nevére hűséggel részletre kiadni valamit. És meg sem tudják oldani azonnal. De legalább elnézést kértek. ..... Hmmm..... Gdpr???? ... Mert ha te akarsz intézni bármit elkérnek már mindent..... De ennél az esetnél miért nem???? Akkor most mi is van?
-
m1lan
őstag
válasz
btudos #112653 üzenetére
Pedig egy előfizetésre is lehet félévente új készüléket vásárolni.
A rendszer ilyenkor levonja a korábban kapott készülékkedvezményt időarányosan kötbérként az aktuális kedvezményszintből. Ha nagyobb a levonás, mint amennyi kedvezmény járna a vásárlás pillanatában, akkor előbb ki kell fizetni a különbözetet, és utána mehet a vásárlás listaáron 22 havi részletre. Ha kevesebb a levonás, akkor pedig értelemszerűen a maradék kedvezményt használhatod fel. Minél tovább vársz, annál kevesebb az időarányos levonás. -
válasz
btudos #112645 üzenetére
Régen eléggé ügyintéző függő volt ez az előleg dolog, nem tudom hogy azóta szigorítottak-e.
2018-ban egy iPhone XR-t vettem részletre. Az ALLEE-ban valami 180 ezer előleget mondtak. 1 órával később a MOM Park-ban elhoztam 0 Ft-ért...No mindegy, majd megérdeklődöm az üzletben vagy az online ügyfélszolgálaton.
-
-
Dency01
aktív tag
válasz
btudos #111186 üzenetére
Csak hajtja a saját igazát. Ne próbáld már meg belém magyarázni hogy márpedig a szegény fogyasztó a hibás. Inkorrektek részemről. Ne haragudj már hogy nem 0-24 ben nézem a tv reklámokat vagy azt lesem hogy mikor tudok majd olcsóbban telefonálni stb. Persze ha módosulnak a szerződések azt egyből a tudtomra adják. Te nem látod a fától az erdőt. Téma lezárva.
-
hito
nagyúr
válasz
btudos #110582 üzenetére
Na, a történet ma folytatódott. Felhívtam az üsz-t, röviden elmeséltem a történetet és kértem, hogy váltsanak vissza a régi csomagomba, mert ha ezt tudom, akkor eszem ágába nem lett volna váltani. A válasz erre az volt, hogy "háááát, sajnos azt már nem lehet", mivel azoknak a csomagoknak az értékesítése megszűnt, így már nem tudnak abba visszatenni.
Na itt durrant el az agyam, szükség volt a minden önuralmamra az emberhez méltó folytatáshoz.Egy fokkal határozottabban, de még mindig kulturáltan megkértem, hogy találjunk erre gyorsan megoldást. 10 percet zenéltek a fülembe, majd tájékoztatott, hogy a történtek elemzése után valószínűleg mégis lehetséges, de kérvényt kell írnia. Mondom azon ne múljon, legyen kedves megírni.
Remélem ennek nem az lesz a vége, hogy nem fogadták el a kérvényem, mert akkor egy szinttel magasabb fokozatra kapcsolok, amit nagyon nem szívesen tennék.
kali: naív vagyok, nem szeretek rosszat feltételezni senkiről alaptalanul
A hazugság engem még mindig meg tud lepni. Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy mire jó. A vége úgyis mindig rossz, ha másért nem azért, mert személyiségromboló hatása van.
-
hito
nagyúr
válasz
btudos #110580 üzenetére
Ezzel nem értek egyet, tekintve, hogy ezért tették büntibe őket a napokban. Még el is fogadnám, amit írsz, de így nem.
Főleg ezért: megbüntették őket miatta => jön az ajánlat, ahol az ügyfél rákérdez, hogy ugye nem olyan a csomag, mint ami miatt megbüntették őket (nem tudtam, hogy miért kapták a büntetést, csak szalagcímet olvastam) => jön a gátlástalan hazugság, hogy neeeem, ez már nem olyan.
Nem nem jutott eszébe, hanem hazudott. Nyilván tudta, hogy miről van szó. Mondta is, hogy az csak a szeptember elejéig értékesített csomagokra vonatkozik (itt még mindig nem konkretizálta, hogy miről is van szó, de tudta), az újakra már nem.
Így is egyszerű emberi hiba?
-
-
Nordik
őstag
válasz
btudos #109551 üzenetére
De itt az átlag felhasznalorol van szó aki tájékozatlan és örül, hogy 30as számot ingyen hívhat.
Felhívja vagy visszahívja az illetőt nem foglalkozva mennyit beszél és közbe fogalma nincs mekkora forgalmat csinál. Teljesen életszerű ez a legtöbb embernél. Ha belegondolsz fél óra ilyen beszélgetés csak mert kicsit elengedte magát a szolgáltatónak már több mint 1000Ft bevétel. Viszont egy átlag polgárnak egyetlen telefonhivasert ez sok...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Spórolós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest