Hirdetés
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Jövőre jöhet az új Ryzen Z2 sorozat a PC-s kézikonzolokba
ph Valószínűleg a Strix Point kódnevű SoC APU lesz a feladatra kiválasztva.
-
Folyatódik a Bleach: Rebirth of Soul karaktereinek bemutatója
gp A legutóbbi videónak a középponjtában Rangiku Matsumoto áll.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz Vangelis #59663 üzenetére
Van rá kialakított folyamat, de élő embert nem láttam még 5 év alatt, akinek sikerült. Sim kártyáknak kb 12 HLR szerinti altípusa van, s indult azzal az átváltás, hogy rossz kártyát, rossz HLR-rel küldtek ki. Sok körös futam, s átlaghalandónak teljesíthetetlen
Bocsi az őszinteségért.
Személyesen pár perc alatt kivitelezhető folyamatért, miért büntetné az ember magát...?
(#59673) Spityu27
Ne aggódj nem lesz több Régen volt olyan, hogy előrehozott készülékcserével drágább volt (KB 6E-vel), de ez már jóideje megszűnt ua. az ár lesz érvényes mint a neten, vagy ha már normál készülékcsere, s nem előrehozott, akkor picivel olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
válasz Soulfly842 #59701 üzenetére
Vagyis akkor feleslegesen van ott évek óta az online felületen ezen funkció, mert mindig elbaxák.
Mondjuk nem is vártunk mást
De biz Isten kipróbálom, hogy fog-e működni. Csinálok egy dominó -> előfizetéses váltást online.
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Watt25
veterán
Ha már SIM csere...
Rendeltem ugye meglévő előfizetéshez online egy Xperia E3-t, amibe microSIM kell, de a jelenlegi előfizetéshez sima SIM-et használunk, mert a jelenlegi telefonba az kell. Ilyenkor a csomagban automatikusan benne lesz majd a microSIM kártya, vagy be kell emiatt battyognunk egy üzletbe?[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #59701 üzenetére
144ezer a teló amit kinéztem,úgyse kp-ra veszem hanem 24havi részletben...ennyi pénzért meg amit kinéztem jó áron van(nem Samsung Galaxy S6,az ronda,nem tetszik)
-
Onderon
senior tag
Tehát hiába van NFC-s telefonom, OTP-s számlám, dombornyomott, ámde VISA kártyám, addig nem fogom tudni a mobilomat fizetésre használni, csak ha extrán fizetek érte? csodás
-
zoli62
addikt
Elég nagy katyavasz van az online felülettel, elvileg már működnie kéne ennek ellenére sokan nem tudnak belépni, legalábbis ezt mondták,amikor felhívtam a T-Systemet. 1430-on annyit mondtak, hogy magától meg fog javulni, de azért felvették hibára.
-
tPedro_
őstag
A multkor az online feluleten feldobott egy csetelesi lehetoseget, de most nem talalom sehol. Tudnatok adni egy linket?
(Esetleg van valahol lista/informacio a fuggetlenites koltsegeirol?)
Koszi elore is.
szerk.: kozben megtalaltam, par mp es tudtam is beszelni valakivel, viszont a fuggetlenites 15e Ft-os ara kicsit megdobbenttett.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz tPedro_ #59713 üzenetére
Plusz arra rámegy még a kötbér összege is.
Tehát ha dominósan vetted, akkor 15k, ha élőfizuval 15k+nem kevés...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
zuioch
aktív tag
Tiszteletem!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a T-mobilnál a hűségidő lejárta előtt 2 vagy 3 hónappal van lehetőség készülékcserére az esetben, amennyiben hosszabbítom a szerződést a következő 2 évre?Köszönöm!
-
smiti
addikt
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a T-mobile árlista mennyi időnként frissül, vagy mikor vannak akció váltások?
Lejárt szombaton a hűség időm, néznem kellene telefont, de nem akarok abba a hibába esni, hogy elkapkodom.
Tudom az is benne van a pakliban, hogy esetleg drágulás is lehet.
-
Richard!
addikt
Üdv.
Holnap viszik el szervizbe a Galaxy Alphámat.Biztosítás van rajta...
Max 15 nap a javítás, de azt elfelejtettem megkérdezni, hogy cserekészüléket lehet-e igényelni.
Szóval a kérdés, hogy lehet-e?[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
válasz kelekyle #59728 üzenetére
Szoftveres problem, néha nem tudnak hívni illetve én sem tudok hívni.szakadozik a vonal+nem is hallanak.Illetve a kamera üvegje betörött...
A hívás problemmel februárban már volt szervizbe.ott elvileg frissítettek szoftvert, de rá pár hónapjára megint előjött.Most telt be a pohár.
A telefon 2014. novemberiMa kezdődik életed háralévő része
-
legenda
válasz Richard! #59727 üzenetére
szia,
kérdés, hogy ki viszi el, mert a samsung által küldött futár ad cserekészüléket, lehetőség szerint egy munkanapon belül javítják és viszik is vissza, de még ettől is jobb a samsung szervizes kihívása házhoz, aki el sem viszi, hanem ott helyben intézi.
a szolgáltatón keresztül lassú és bonyolultabb, a 15 napra pedig csak törekedni kell a jogszabály szerint, szóval több is lehet, így ez csak akkor kell muszájból, ha kimondottan biztosításos esetről van szó, amit alapban nem javítanak jótállás keretében.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Bailey
senior tag
Ma reggel jött az email hogy a GLS két csomagot fog hozni. Felhívtam a futárt hogy mi az, mert mostanában nem rendeltem semmit futárral. Kiderült hogy a két 4G-s dominós sim amiket még március elején rendeltem online, majd amikre később azt mondta a 1430 hogy nem találják őket a rendszerben. Közben persze már több mint egy hónapja T-pontban elintéztem a cserét. De úgy látszik közben sikerült megtalálniuk a rendelésemet.
-
Richard!
addikt
Így aludjon nyugodtan az ember...
Amúgy fogalmam sincs, hogy hova viszik,de nem is nagyon érdekel.Bár annak örülnék a legjobban, ha újat kapnék...
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Sordoran
addikt
Aláírtunk újabb 2 évre, készülékcserével online, kijött a készülék (GLS is megér egy logout posztot majd), de csak nem úsztuk meg, hogy be keljen menni T-hez, mert hiába küldtek új microSIM-et, a telefonos ügyfélszolgálat nem tudta aktiválni, hanem mondta, menjünk be személyesen, mert neki nem engedi a gép. Most mi garantálja, hogy holnap benn engedi a gép? Vajon megér délelőtt egy hívást, hátha már jó?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
minek?:S
őstag
Udv
Sürgősen kéne tudnom, hogy, ha valaki szammegtartassal akar normalSIMrol mSIMre váltani, akkor milyen adatokat kell tudnia, milyen papírokat kell vinnie?
Üdv.:M.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Politika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 1.9 JTD 8V 118Le 2009 évj.
- Új!Beelink GTi12 Ultra Mini PC+ eGPU Dock
- ASUS ROG G513RW-HF096W / RTX 3070Ti / Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 4800 / 1TB NVMe SSD gamer laptop
- 4 db Palit RTX 3060 Ti Dual 8G GDDR6
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Mi TWS Earphones 2S(Újszerű, garanciális)
- 859 Eladó Dell Latitude 5420 - 14" FullHD Touch, Core i5-1145G7, 16GB, RAM 512GB SSD 7 hónap Garival
- Opel hűtőventilátor - Topran 208167
- Chronotech Prism quartz,vadiúj karóra
- A Keresztapa trilógia - (felújított, szinkronizált változat) (5 DVD) - LIMITÁLT FÉMDOBOZOS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen