Hirdetés
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
Hirdetés
-
EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
it EU-s panasz érkezett a videojátékos cégekre a fogyasztók becsapása miatt.
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Szerintem te azt vállaltad, hogy fizeted 2 évig a havidíjat, plusz ha részletre vetted, akkor a törlesztőt. Ennek így is kell maradnia, ez nem változik.
Ettől még a készüléket használtan eladhatod és az árából vehetsz egy másikat akárhol, kp-ért. Csak fizesd tovább a havidíjat és a törlesztőt, különben elég ideges lesz a telefon új tulajdonosa, ha miattad letiltják a készüléket.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
enginev3.0
félisten
Azt tudom hogy hat hónapig nem kell fizetni mert azt befizettem, de akkor a plusz 15k az előleg az nem számít így bele ezek szerint, hanem az benne van a telefon végső árában
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
legenda
az is egy új előfizetés, feltétele egy meglévő arany/platina kiemeltségű előfizetés, csak sok konstrukcióban olcsóbb a havidíj, mint azonos díjcsomag a nem társkártyás változatban.
más kérdés, hogy így két előfizetést kell fizetni párhuzamosan, szóval mérlegelni kell, hogy megéri vagy sem.enginev3.0; igen, annyi a készülék ára, 14.990 ft + 24 * x ft (esetedben akkor 6990 ft)
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
St3ven
addikt
válasz enginev3.0 #59043 üzenetére
Így mindjárt más. Akkor a 15 az nem előleg, hanem a telefon árából a kezdőrészlet. Vagyis a telefon árára megy el (az is).
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
prannk
őstag
Üdv!
Üzleti SMS csomag 30 at hogyan tudom lemondani? weben nem találom..
Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék
-
BeriHampeR
aktív tag
Helló!
Vásároltam egy Suntek HC 300m vadkamerát. SIM foglalat van a készüléken amihez vásároltam egy Telekomos simet ami csak mobilnetet tartalmaz.
Ehhez kellene nekem beállítani az SMTP t, hogy emailben küldje az elkészített képeket a megadott email címre, amihez kell az smtp kiszolgáló: mail.t-online.hu + T online-os email cím és jelszó hogy működjön a kapcsolat. viszont csak SIM kártyám van.... ilyen esetekben hogyan tudom használni az SMTP t?
Valaki tud ebben segíteni ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz BeriHampeR #59062 üzenetére
Azt a kamerában kellene beállítani. SIM kártyának ehhez sok köze nincs. Az csak azért van benne, hogy legyen mobilnet.
A hozzá adott leírásban gondolom ezt kifejtik.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi, tudom, hogy nem igazán tartozik ide, de sürgős.
Holnap megyek Szerbiába. Most gondoltam rá, hogy lehet jó lenne, ha tudnék egy minimálisat ott mobilinternetezni. A telekomnál van előfizetésem, de látom, hogy ez a roaming nagyon drága tud lenni.
Ezért gondoltam hogy esetleg vennem kéne valami helyi kártyát.
Na itt akadtam el, nem tudom hogy ezt hogy kell.
Innentől kérnék segítséget. -
Ákinard
aktív tag
válasz menyhartlevi #59064 üzenetére
Kell egy független készülék, amibe majd beteszed, valamint némi bátorság, hogy bemenj egy holtba, es vegyél egy kártyát :-P Nézz valami feltöltős kártyát netcsomagra, ami elég lesz a kintlétedre.
-
prannk
őstag
Üdv!
Üzleti SMS csomag 30 at hogyan tudom lemondani? weben nem találom..
Nem is kértem ilyen szarságot és kiszámlázták...Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék
-
St3ven
addikt
válasz menyhartlevi #59064 üzenetére
Szia!
Itt laknak a roamingbetyárok: Mobilhasználat külföldön
Talán tud valaki ajánlani szolgáltatót és díjcsomagot is.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
djculture
félisten
Más is kapott 2000ftos tartozék kupont sms-ben?
-
djculture
félisten
válasz Blackmirror #59075 üzenetére
Ja mindjárt beirja hogy vett 30 bthangszórót meg 25 pendrive-ot unatkozásként
-
vwpolopg
őstag
válasz dptrsk #54747 üzenetére
Sziasztok! Biztosítással kapcsolatban kérdeznék, ami az általam válaszolt hsz.-ben található infó, az aktuális még? történetesen:
Ha már nem kapható megnézik a legutolsó árát és a jelenlegi kínálatból választhatsz hasonló áron(kisker árat néznek, nem azt amennyiért te vetted). Ha jól tudom +-10% lehet összegben az új készülék.
Ha ez még mindig így van, a kérdésem az lenne, hogy ha én a webshopból rendeltem a telefont 30% kedvezménnyel, akkor is a legutolsó listaárat nézik és nem azt ami a számlámon szerepel? Vagy, hogy megy ez? És miért csak 10%-kal lehet eltérni ha kifizetem a különbözetet?
-
hurenzon
senior tag
válasz dedike #59084 üzenetére
Igazán nincs mit, ezeket ajánlom.
-
vwpolopg
őstag
Köszi, ezt átnéztem korábban, az árlista csak a szemem szúrta ki... Viszont mi a helyzet olyan telefonnal ami nem szerepel az árlistában?
Illetve lehet azt továbbra sem találom a részletes tájékoztatóban, hogy miért csak 10%-kal lehet eltérni ha kifizetném a teljes különbözetet? -
-
davidcsaba93
aktív tag
Én meg ilyen sms-t kaptampedig nem csináltam semmit.
Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön àltal vàlasztott 5 GB extra adatmennyiség kedvezményt bekapcsoltuk az el\u0151fizetésén. Üdvözlettel: Telekom
Aztán egy ilyet:
Kedves Ügyfelünk! 5 GB extra adategyenleget aktivàltunk Önnek, melyet 2015. màjus 31-ig hasznàlhat fel belföldön. Tovàbbi informàciò: www.telekom.hu Üdvözlettel: Telekom
Ez meg mi? -
legenda
válasz vwpolopg #59087 üzenetére
kikeresik azt a kapcsolódó utolsó árlistát, amin még szerepel a készülék.
ott találok csak 110%-ot, ahol írtam róla - behivatkoztam - anno; #51105, de az részint más tészta volt - a *.pdf hivatkozásában olvasható -, meg itt; link, de ha elolvasod a most hatályos szerződési feltételeket, abban már másként van megfogalmazva.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vwpolopg
őstag
Kikerestem az új szöveget a pdf-ből, jól sejtem, hogy ez vonatkozik arra amit én keresek? :
9. A Biztosító a fenti 8. pont alapján elsősorban típusazonos Készülékre történő csere Önrésszel csökkentett költségét téríti meg. Amennyiben ilyen készülék nem áll rendelkezésre a fenti 5. pontban meghatározott 15 munkanapos kárrendezési határidőn belül a Biztosító
Szervizpartnerénél, a Biztosító megtéríti a sérült Készülékhez hasonló paraméterekkel rendelkező – a Biztosító Szervizpartnerénél a kárrendezés időpontjában rendelkezésre álló készülékek függvényében és a Biztosító saját döntése alapján – új, felújított vagy egyéb hibátlan Készülékre történő csere Önrésszel csökkentett költségét. A biztosított Készülékhez hasonló paraméterekkel rendelkező, választható készülékekről az Adminisztrátor tájékoztatja a Biztosítottat a kárrendezés során. A biztosított Készülékkel egy kategóriába tartozó, rendelkezésre álló Készülékek közül a Biztosított tetszése szerint választhat azzal, hogy a típuson belüli elérhető színválaszték a Biztosító Szervizpartnere mindenkori készletétől függ.Mert ha ez az, akkor ez nem valami konkrét az ár tekintetében...
-
legenda
válasz vwpolopg #59091 üzenetére
igen, ezért is írtam a régit is, mert most nem találtam ilyen (számszerű) konkrétumot.
biztos van egy kategóriákra osztott lista, amelyből a meghatározott kategóriában lehet választani eltérő - hasonló paraméterekkel rendelkező - típust, ha a javítás nem kivitelezhető, illetve sem új, sem pedig felújított formában nem tudnak típusazonos készüléket biztosítani.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
t256
őstag
válasz djculture #59070 üzenetére
Pár hete kaptam. Igazából nem is "ajándék" kupon. Legalább 5000 Forint értékben kell vásárolj. Abból kapsz 2000 forint kedvezményt. Mint tudjuk a tartozékok a szolgáltatóknál a legdrágábbak.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Ghard
őstag
Sziasztok.
Ha van egy arany szintű előfizus sim kártyám, akkor a kedvezményt ami aranyhoz jár csak ezen a kártyán vehetem igénybe?
Esetleg ha veszek új domino simet, erre is érvényes ez a szintű kedvezmény? -
Ghard
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen