Hirdetés
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Mobil flották
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- 5G-re vált az Infinix Hot széria
- Tasker
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz kelekyle #59653 üzenetére
A belépés. Magyarul semmi. A számok külön-külön most már mennek, a fiókhoz is megjön a jelszócserés email, de belépni utána sem enged.
A jelszó emlékeztető is mindig csak másodszorra jön meg, amikor az alsó linkre kattintok, miszerint nem kaptam mailt. Szerk: Nem, most másodszorra se jött meg...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
kelekyle
őstag
Mert a Fun S már előfizetéses kategória (és így tudsz váltani arra) de nagyon hasonló a dominos rendszerhez.
[Amúgy ha valaki telefonál, annak rohadtul nem éri meg a Domino, a Domino egyedül azoknak éri meg, akik baromi ritkán hívnak és inkább hívásfogadásra használják a telefont net nélkül]
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
dptrsk
Topikgazda
"Tisztelt Ügyfelünk! Tàjékoztatjuk, hogy 2015.06.01-jétöl Åltalànos szerzödési feltételeink (ÅSZF) mòdosulnak. Részleteket 2015.04.30-àtòl a www.telekom.hu weboldalunkon talàl. A mòdosìtàssal kapcsolatos elöfizetöi jogokat az ÅSZF 9.2 pontja tartalmazza. Üdvözlettel: Telekom"
Emelés várható megint?
-
törölt tag
üdv, nekem olyan kérdésem lenne hogy csütörtökön fogok kedvezményes készülékcserét kérni a telekomnál, aranyszintű ügyfél vagyok de a net nem írja még hogy milyen személyreszabott ajánlatot fogok kapni a kinézett készülékre...ezzel kapcsolatban mik a tapasztalatok? NextS díjcsomagot fogok hosszabbítani, a kinézett készülék ára ebben a tarifacsomagban 144ezer, átlagban mennyi kedvezményt szoktak adni?mert ami kint van az a rendes ára NextS csomaggal...válaszokat előre is köszönöm
-
törölt tag
válasz #97246720 #59671 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de esélyes. Apám platina ügyfél és 1000.-Ft-al drágábban hozhatna el egy telefont a bárki számára elérhető árlistához képest...mondjuk tőle nem kérnek mobilelőleget. Ennyi...Kurvanagy megbecsülés...A T az új belépőkre hajt, tojik az arany meg platinás ügyfelekre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kelekyle #59674 üzenetére
ez érdekes, ha kint van egy fix ár ami új előfizetőkre vonatkozik, kedvezményes készülékcserélnél személyre szabott ajánlattal nem lehet drágább csak olcsóbb, főleg ha arany- vagy platina szintű az ügyfél... megkérdeztem a telekomot, azt mondták ki kell várnom még az óra lejár, ez április 30.-án 10:30 körül lesz és akkor fogja kiírni a rendszer hogy pontossan mennyibe fog majd fájni az új telefon...
-
törölt tag
válasz #76385920 #59676 üzenetére
előleget nem mindenkitől kérnek, meg csak új szerződés kötésekor kérnek, hosszabbításkor már nem...ácsi, a készülékek ára nagyban függ a választott tarifacsomagtól is! nekem a teló nexts-sel 144ezer lenne új előfizetőként, tehát ennél drágábban nem adhatják a készüléket főleg ha jogosult valaki kedvezményre is!
-
legenda
válasz Teko001 #59675 üzenetére
sokan benézik - még t-s ügyintézők is - az előrehozott készülékcsere során, a bekért néhány hónap különbözet miatt - bár ezt sem minden telefon esetén teszik meg -, más esetben nem drágább, mint az új előfizetőnek kiírt ár.
[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
legenda
válasz kelekyle #59684 üzenetére
nem találkoztam még ilyennel, pedig nem kevés telefont rendeltem már - iphone esetén az előrehozott különbözetet sem kérték be -, de csúnyán is néznék, ha drágábban adnák, mint egy új előfizetőnek...
elírást vagy rendszerhibát elképzelhetőnek tartok persze, de alapesetben nem tartanám elfogadhatónak.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
törölt tag
sajnos ebben egyetértek veled, a telekom-nál nagyon gyakoriak a rendszerhibák...nekem az utolsó rendszerfrissítéskor kiírta a bejelentkezésnél hogy a felhasználó felfüggesztve - magamban: - mi a fa... bajod van? de délutánra megjavult... a t-home szolgáltatásban is voltak hibák mostanában ami országos szinten sok előfizetőt érintett, pl. nekünk törölte a rendszer a HD csatorna csomagot, m rendeltük meg újból, meg mikor megkötöttük a szolgáltatást az iptv-re 8szor küldték ki ugyan azt a szerződést... de alapjába véve egetrengető problémánk nincs se a Telekommal se a T-home-mal...
[ Szerkesztve ]
-
kelekyle
őstag
Telekomnál dolgozok, nem jártam utána, de nem is érdekelt annyira
Most a Mobiltárcára álltam rá, szerintem, akinek adott minden lehetősége (NFC képes készülékkel rendelkezik, van OTP számlája, kártyacserét bármikor intézhet, vagy már adott az új NFCs kártya), és érdekli az ilyen az járjon utána és igényelje meg, ingyen van és adott szituációkban baromi hasznos. Telefon ajánló topikban látom folyton a kérdést, hogy NFC nincs benne... de minek is, főleg Magyarországon... hát az NFC pont erre jó
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
törölt tag
válasz kelekyle #59687 üzenetére
ÓÓÓÓÓ, akkor neked szegezem a kérdést mikor lesz a mobiltárcában banklista bővítés hogy többen is tudják használni? már nagyon megérett ennyi idő után! illetve Google Play vásárlási lehetőség előfizetők részére a számla terhére? mert mikor felhozza ezt az opciót és rányomok, akkor azt írja ki hogy csak telekom ügyfeleknek elérhető ééééés a poén, telekomos vagyok mert eddig csak kizárólag dominósok vehetik igénybe
[ Szerkesztve ]
-
legenda
tudom, hogy ott, illetve valamelyik viszontosnál dolgozol. (talán a milyen okostelefont témában olvastam?)
amíg csak otp, addig nem gondolkodom rajta, bankot biztos nem fogok váltani emiatt, jó/elég egyelőre a mcm...stb.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
dptrsk
Topikgazda
Mobiltárca...
988 forint gyártási díj, éves díj 3982 forint második évtől.
Telekom dolgozóknak az OTP elengedte a díjakat, s azthiszem 3 évig nincs éves díj se(de lehet, hogy csak első évben nekik is), de gyártási díj biztos nincs..A teszt alatt használtam, ha nem lenne ilyen magas az éves díj elgondolkodnék rajta..., de így drága, s ugyanazt tudja, mint a PayPassos kártya(ami nekem díjmentes)...
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz #97246720 #59691 üzenetére
A logika hasonló szerintem, ami a mobilelőlegnél: Bevállalják-e azt, hogy mondjuk a gyereked csinál egy 20 ezres számlát Google Play tartalmakkal, amit te nem vagy hajlandó kifizetni, viszont nekik ki kell fizetniük a Google felé, ők pedig megint futhatnak a pénzük után...
[ Szerkesztve ]
-
kelekyle
őstag
válasz #97246720 #59688 üzenetére
Igen, ez egyelőre és szerintem még egy darabig csak az univerzális egyenlegről fog működni, ami ugye Dominósoknak van csak... de ha erre többen jeleztek igényt, akkor ezt továbbítom (Még nem láttam embert, aki ezt használni akarta volna )
Mobiltárca, szerintem még egy darabig csak OTP marad, de valóban tervben van a többi bankkal való kooperáció. Szerintem amúgy nem baj, hogy OTP mivel leginkább az OTP volt az első aki ezt a PayPassos okosságot bevezette és használta és ennek az egész dolognak feltétele volt a PayPass
Tavaly nyáron volt vége a teszt időszaknak azóta megy élesben, szóval ezt nevezhetjük friss dolognak.
Ha megtudok valami publikusat, akkor megírom ideXbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
törölt tag
válasz Teko001 #59693 üzenetére
ennyi erővel telefonszámlát is feltekerheti a gyerek vagy akár ki a családban, nekem megboldogult édesanyám csinált 100ezres számlát a pannonnál anno, 1 délután alatt mikor véletlenül otthon hagytam a telóm! mielött bárki megkérdezné vagy megkérdőjelezné, megoldható volt anno, volt egy műsor, 500 forint volt egy emelt díjas szám/hívás és akit bekapcsoltak az nyert, nos édesanyám boldogan hívogatta ezt a számot közel 200szor... szerinted nem kaptam agybajt mikor kijött a számla és mikor megkérdeztem mit hívott, azt mondta nem ő volt...a hívás részletezőbe ott volt a dátum, idő, telefonszám... akkor sem ő volt, álltig tagadta hogy ő hívta fel... tehát nem csak a GP-n lehet számlát gyártani, a gyerek nem hibás, a szülő a hibás aki lehetővé tette hogy a gyerek hozzáférjen a telefonhoz, ha olyan helyre teszi ahol a gyerek nem éri el vagy olyan védelemmel látja el hogy ne tudja feloldani akkor nem tud számlát gyártani a gyerek...ha meg annyi idős a gyerek hogy már tud vigyázni meg bánni az okostelefonnal akkor nála nem kell beállítani a fizetési lehetőséget, most más hibájából többen szívnak mert ő balF volt! hát gratulálok a jó szülőnek!
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz #97246720 #59695 üzenetére
Manapság már - pont az ilyen esetek miatt is - tettek óvintézkedéseket, és figyelik, ha valakinek elkezd kiugrani a számlája. De az univerzális egyenleg is valamilyen szinten korlátozva van. Ennek ellenére külföldön is rengeteg probléma / per volt ezekből. Persze nem feltétlen ez áll a hátterében, mindenesetre nem csodálkoznék. Egyébként kicsit off topic, de miért jobb egyenleggel fizetni, mint bankkártyával? Nagyjából ugyanannyi érintésbe kerül mindkettő az eszközön...
-
Teko001
őstag
válasz dptrsk #59698 üzenetére
Be lehet állíttatni limitet, hogy x ft alatt ne küldjön. A tranzakciós díj-at meg elég nehéz elkerülni, az a költség valahol jelentkezni fog. epacknál is kártyával fizetsz, postához felveszel pénzt, stb... Onnantól meg mindegy, hogy 1000ft-nak fizeted az 1%-át (fogalmam nincs épp mennyi), vagy 10*100ft-nak az 1%-át.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Teko001 #59699 üzenetére
Nem minden banknál lehet a kártyaforgalmi SMSre limitet tenni.
Általában csak a számlaforgalmi SMS paraméterezhető.
A tranzakciós díj se feltétlen mindegy, hogy csoportos beszedés fix 50ft, s a szolgáltató beszedi a GP forgalmat is, vagy csak a saját forgalmát szedi be(és a GP forgalom jutalékos), de éves szinten akár 3-4 alkalmazás ára is összejöhet ezekből.Illetve egy szolgáltatónál könyebb s gyorsabb a panaszkezelés, mint egy banknál...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Mobil flották
- Diablo IV
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- 3D nyomtatás
- Politika
- Call of Duty: Black Ops 6
- Futás, futópályák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Díszítő készletet kínál egyes házaihoz a DeepCool
- További aktív témák...
- Alig használt számítógép konfigurációban eladó
- Asus B365M-K + i5 8500 + 16 Gb Kingston 2.666 Mhz + Spire hütő Beszámitok!
- Eladó Xbox One Játékokkal /Jótállással!/Posta ok!/
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen