- Milyen okostelefont vegyek?
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kis méretű csúcsmobillal készül a OnePlus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Tetszik a 8T, de elférhetett volna benne a 8 Pro kamerarendszere - persze akkor az nem fogyna.
Közel 1 év 7T használat után viszont még nem érzem úgy, hogy érdemes lenne váltani.Eladó Samsung Galaxy Watch4 Classic: https://shorturl.at/y33vL | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
törölt tag
Jó teszt lett, a jelen felhozatalból nálam magasan visz mindent a 8t. Amint kapható lesz a telekomnál abban a pillanatban lecserélem rá a p30-am. Egy fájó pont a 90hz hiánya. Ezt később vajon szoftveresen belerakhatnák egy frissítéssel?
-
c1kk m36j3l3n353n3k 1d3j3: 13:37
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
juuzer
addikt
Nézegettem tesztet a telefonról YouTube-on. Nagyon sokan elég kapufának mondták, mert ennyiért van már jobb ajánlat is. Kár érte. Inkább a 8/8Pro, vagy ha a kamera annyira nem lényeges, akkor a sima Nord.
Vamos a la playa.
-
eddie17
addikt
Nekem ez még mindig tetszik és esélyes, hogy erre cserélem a mostanit.
-
mongoose66
tag
Na érdemes volt várni a 8t-re.
A három éve használt lg q6-ot lecserélni erre, üdítő változás lesz.I have spooken!
-
enginev3.0
félisten
Nincs edge, nem kell
"OnePlus 8 Pro kompatibilitásának biztosítása is folyamatban van. Viszont a OnePlus 8-é nem, az új modellekre fókuszálnak"
Jah, a 8 már egy rohadt régi telefonA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Noukoum
veterán
Van ahol csak 215e forint, annyiért még jobb vétel.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
kcsa
veterán
válasz enginev3.0 #8 üzenetére
Ezen akadtam fent én is, kezdek örülni hogy nem OP-t vettem.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
ADAM1337
nagyúr
Elírás van a cikkben, gondolom itt a 8 akart lenni simán.
"A kamerarendszer tök ugyanaz, mint a 8T-ben" -
anorche1
őstag
Tetszik. Ha telenornal kaphato lesz, lehet lecserelem ra az i8+ -t.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
bakkir
tag
Lehet, hogy végre megvan a OP6 utódja, a Nord nem tűnt nagy előrelépésnek, így lemondtam róla.
A 8T-t már láttam 600 dollárért is, ami nagyon jó ajánlatnak tűnik. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz enginev3.0 #8 üzenetére
Beszéltünk a OnePlus-szal. A OnePlus 8 Pro felkészítése ugye már folyamatban van, a OnePlus 8-ról pedig eddig nem kaptak információt, de utánakérdeznek konkrétan és tájékoztatnak, hogy mi a helyzet. Nem esélytelen, hogy a OnePlus 8 is működni fog a hazai 5G hálózatokon, de megígérni egyelőre nem tudták.
(#12) ADAM1337 Köszi, javítottam
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Mono_G
tag
#4 .PG.
és
#11helixPLefordítom:
cikk megjelenésének ideje 13:37 vagyis leet.
[leet wiki][ Szerkesztve ]
-
mbotnd
tag
Jól összerakták, vennék egyet, ha lenne rá pénzem és kéne új telefon.
-
törölt tag
P30 és i8+ :
Teljesítmény: plusz
Kamera: mínusz -
foximaxi248
csendes újonc
Mindig is szimpatikusak voltak a vélemények alapján ezek a kínai telók (onePlus, Xiaomi), csak egy dolog tart vissza a vásárlástól. Ezek mennyire kémkednek a felhasználók után (személyes adatok, jelszavak, kártyaadatok stb.)? Az ilyen kínai cuccokról nem sok jót mondanak ilyen téren, azt meg nem szeretném, hogy a kommunisták kezébe kerüljön bármilyen jelszavam is.
-
törölt tag
válasz foximaxi248 #25 üzenetére
Mind kémkedik, csak nem kérdezi.
Google (GMS) engedélyt kér - vagy nem tudod használni.
Ellenvetés?
#27 Noukoum: butát se, mert ott is 3-szögellnek.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz foximaxi248 #25 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni akkor ne használj okostelefont.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
vacs
veterán
Ez a 8T végre tetszik, erre már érdemes lenne lecserélnem az 5T-t, bár a mai napig mindenre elég nekem!
Fél/ egy év múlva gyári garanciával 170-ért jó vétel lesz!#14 bakkir.
Valóban jó az Aliexpress spanyol raktáras cucc, de sajnos UK töltővel küldik, le van írva itt.
(NOTE: Sending from FR&ES, it is global version with UK Plug.)[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
törölt tag
Január/február a végső határidő, szerintem, mert akkortájt fogják bejelenteni az újabb csúcsot (szerintem), és addigra kifuttatják.
Az 5(T)-hez képest a balta is minőségibb telefon; a kamerája (meiner meinung nach) pocsék, ki fog kerekedni a szemed a 8-sorozatúaknál.
És ehhez képest jobb fél-fényévvel pl. a P30 (Pro).
Nem elég neked mindenre: frissítési periódusnak vége, max. biztonsági frissítés lesz, főverzió már nem.A 8 series OIS-os minden tagja, P30 (Pro) meg sokszor olyan érzés, mintha csak szoftveres lenne, nem hardveres; persze ez videónál érdekes, fotóra sokkal jobb.
Szerintem.
-
tag
En epp most vittem vissza egy 8T-t az Alzaba, mert nem mukodott az 5G (nem is volt ilyen opcio a menuben se) Vodafone halozaton. Csak halozati xml-ek szerkesztesevel, meg szervizmenuvel lehetett elohozni az 5G-t, az meg csak a kovetkezo restartig volt aktiv. Szoval nem tudom ez az 5G problema halozati fuggo, vagy attol fugg, hogy milyen forrasbol milyen szoftverrel erkezik a telefon.
-
vacs
veterán
válasz #90305280 #32 üzenetére
Páromnak 7T van, el akartam már lopni tőle, de mindig válással fenyegetett!
Tehát látom, hogy mennyivel jobb ez is az 5T-nél.
Fél év múlva használtan venném gyári garanciával!
A custom rom csere nem probléma, értek hozzá, idővel simán lehet, hogy 5T-re valami egyedi szoftvert teszek.
(^)(>.<)(^)
-
tag
válasz #90305280 #34 üzenetére
Gyorsan kellett egy, a hivatalos oldalon meg azt irtak, hogy csak 3-4 napon belul tudjak csak szallitani, ezert az alzaban vettuk. Ezen felul nem volt egyertelmu, hogy szoftveresen gond lesz (ugyanugy a global KB2003 modelt aruljak).
Egyebkent ugyanigy 8 pro-n is be lehet aktivalni az 5G-t, szoval nem ertem az oneplus miert szivatja az usereket a szoftveres korlatozassal... -
törölt tag
-
Gerybut
tag
Nos én ilyen mobil árak mellett inkább beruházok egy iPAD-re...nevetséges, hogy ha méltó utódot szeretnék a Mate 10-nek 350-400 ezret ki kéne csengetnem. (Tudom ez egy fokkal olcsóbb, de nem is kéne..)
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Willninety
újonc
Kár, hogy nem kapott ip védettséget..
-
törölt tag
válasz Willninety #44 üzenetére
Ahhoz képest jól bírja a vizet :) link Attól nem kell félni hogy beázik ha esőben előveszed.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
5g azért lesz majd jó, mert egyrészt sokkal több eszközt ki tud szolgálni, és nem lesz az, ami már manapság is megtörténik néha, hogy 1-1 cella annyira túlterhelt 4g-n, hogy szinte használhatatlanra lassul. És az egyre több netre csatlakozó eszköz miatt ez csak rosszabb lesz. Másrészt ha elterjed a hálózat és az azt használó készülékek, akkor tehermentesítik is a 4g-t így akinek nem lesz még 5g-s telefonja, az is profitálhat belőle az első pontban leírtak miatt, hiszen nem lesz annyira terhelt a 4g háló, nem lesz lassulás, akadozás.
De jelenleg még nem tényező. Plusz látható, hogy elég sok márkánál akadozik az 5g normális támogatása, hiszen a legtöbb helyen dual simes módban nem megy, vagy nem támogat minden frekvenciát, vagy nincs felkészítve minden hálózatra, meg a lefedettség is elég gyér. szóval eléggé gyerekcipőben jár a dolog, de igenis hasznos lesz. Még annak is, aki nem használ majd 5g-s készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
Nagyjából ez egy Poco F2 Pro, 100 ezerrel drágábban. Ajánlott.
-
törölt tag
3mm-rel magasabb és 1mm-rel szélesebb a Poco, tényleg egy tégla, a 8T meg szinte kompakt már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest