Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett az RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akve
tag
Vagy 0630/9303030
Élek és élni hagyok.
-
hoby36
senior tag
De csodálatos a webshop.Most akarok készüléket cserélni,mert lejár megint a hűségem.Csak a készülék cserénél nincsenek árak és megrendelés gomb.
A logikában semmi sem véletlen!
-
Soulfly842
addikt
Jó hír, friss fejlemény a Voda EU-s ajánlataihoz kapcsolódóan:
A Telekomnál mind lakossági, mind üzleti területen kidolgozás alatt van egy új, ügyfeleink szokásai és visszajelzései alapján kialakított roaming ajánlat. Az új ajánlattal kapcsolatban a Telekom célja, hogy valós ügyféligényeket elégítsen ki elérhető áron.
Tehát, aki emiatt akarna váltani:
Egy kis türelem, s rövidesen lehetnek friss okosságok
[ Szerkesztve ]
-
smiti
addikt
Sziasztok!
Ami ezen a listán nem található meg, az már nem is kapható a Telekom üzletekben? [link]
-
cris78
őstag
válasz Soulfly842 #59406 üzenetére
A belföldi igényeket nem akarják megkérdezni?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
smiti
addikt
válasz Soulfly842 #59409 üzenetére
Ez a legnagyobb problémám. Olyan nem nyilvános tarifám van, amire nem vásárolhatok online. Mindez 3 napos szívás után derült ki hosszas telefonálgatások után.
Így marad az üzletben történő vásárlás, de az a kínálat egy kalap k@k@. -
szabogabor10
veterán
Na ez remek hír. Ha csak a Next díjcsomagokat érinti, azonnal váltani fogok valamelyikre. De csak ezért.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
varsam
őstag
Alapjában véve igen, ezek az aktuális, üzletekben is kapható készülékek. Viszont vannak olyan termékek, (legtöbbször high-end készülékek), amelyek nem mindenhol kaphatóak, pl kisebb partner üzletekben nem.
Ezen kívül vannak még csak webshopon elérhető telefonok, Pl Samsung S4, Honor 6 stb, illetve kifutó, korlátozott készlettel rendelkező eszközök.
Amúgy minden telefont az akciós kisker árlistában találsz meg: [link], de a webshopon is fent van minden mobil (jó esetben )[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
Kiváncsi vagyok mit alakítanak. Amikor egy hete meghallottam, hogy édesanyám 200 svéd koronát (~6600ft) fizet havonta, hűség nélkül, a minden irányba korlátlan és ingyenes hívás/sms/mms+6gb LTE internetért, egy picit meglepődtem.
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
válasz szabogabor10 #59417 üzenetére
lerágott csont, de én már várom a nyarat.
na nem csak azért mert a lányokról lekerül jó pár felesleges ruhadarab, hanem esetlegesen beindul a digi. -
n@p@lm
őstag
az a jó a voip-ben hogy nincs semmiféle hűség hókusz-pókusz.
ha jön jó tarifa, lehet váltani digire.
ha nem, én is maradok voip-n.
eszem megáll, bár ez itt off, de a vodánál nincs olyan flotta amibe nem lehet beugrani hűség nélkül.
ugyan ez vonatkozik a kiegészítő adat csomagjaikra.
ott is él a kötelező hűségidő.
nincs olyan lehetőség mint a T-nél hogy vagy beugró díjat fizetsz, vagy valamivel drágább a havidíj.
nem, láncold magad oda 2 évig.
pfff. -
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben felléptem a Telekom oldalára, és a mobilinternet csomagoknál láttam, hogy az arany, és platinakártyásoknak van lehetőségük külön csomagra. Elég keveset telefonálok, viszont azt írja a MyTmobile, hogy a kártyám szintje Arany. Szóval akkor 590 forintért meg tudom rendelni a 200 megás csomagot?
-
Kasya
nagyúr
A 30 Mbites net csomag az 3G, vagy LTE? Nem vagyok tisztaban a sebessegekkel/szolgaltatasokkal...
Koszonom
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Kösz T, hogy a köki terminálban lévő T pontban a webshopuk hibájából nem tudtam ma átvenni a megrendelt készüléket!
Talán majd holnap!
Nesze neked 2015!
-
félisten
Ma ért egy meglepetés. Domino surf csomim van. Elfogyott a pénzem, mert a net elvitte. Mondom sebaj, majd töltöm addig hívni tudnak (másodlagos szám), de amikor passport tesztelés volt megpróbáltam felhívni a 30-as számom. Ilyet szól nekem a nő (ugatot akartam írni indulat képpen), hogy "a szám ideiglenesen ki van kapcsolva a forgalomból". Akkor lesz kikapcsolva babám ha nano simet csinálok a normálból.
Attól, hogy nincs rajta pénz már felhívni sem lehet? Csak én érzem úgy, hogy ez nincs rendben? -
törölt tag
ne várjon senki a t-re
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #59433 üzenetére
Délután meló után megyek csak újra. Nem tudja valaki hogy esetleg lesz akcióssan a sony z3c mostanában?
-
erdoke
titán
Állítólag ma reggelre frissítették a webshopot. Ez valójában úgy néz ki, hogy hajnalban még reggel 8-ig, reggel délelőtt 10-ig, most pedig délig kérik türelmünket. Délben majd kiírják, hogy estig balfaszkodnak tovább?
A nagy büdös igazság az, hogy 2013. augusztus 1. óta elfogadhatatlan, amit az online felülettel művelnek.A legjobb aláírás a héten
-
smiti
addikt
Sziasztok!
Lehet tudni, hogy mennyi időnként változnak az árak, milyen akciókra lehet számítani szigorúan csak az üzletben vásárlás esetén?
Sajnos a díjcsomagom miatt a webshopból nem vásárolhatok így minden online akciótól elesek és nem is vásárolhatom meg bármelyik készüléket. ( Pl. Honor 6 )Ami még bosszant, hogy annak idején néztem a a Samu A3 készüléket a tarifacsomagomra ~ 100k-ért de a cirka 3 hónap altt nem hogy nem lett olcsóbb de egy jó 10k drágulás is mutatkozik.
Nem értem miért kell többet fizetni 2 év hűségnyilatkozat aláírásával, mint egy független példányért!
-
Ateszpapa
addikt
Tegnap rendeltem a webshopból előfizu hosszabbítással. Dijcsomag valtassal. közben meggondoltam magam, ezt le lehet mondani? Az a bibi hogy ami volt dijcsomagom mozaik xs az már nincs. Vissza tudják arra állítani, vagy az már bukta És keressek más dijcsomagot?
A hiba miatt nem vettem még át a készüléket sem. Itt amúgy él a 14 napos felmondás?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen